Karl Johan Victor Palm <3

Det som inte fick hända, hände igår. <3

Jag var så som sagt barnvakt då. Satt i soffan med viktor och kollade på idol. Sen kom hans föräldrar hem med två kompisar som var, ja vad ska man säga, de var inte nyktra i alla fall. Och där satt vi allihopa och kollade på utröstningen. "Den som åker ut idol 2008 den 28 november är.....Johan" Det blev Johan som fick åka. Det var Johans resa i isol man fick se. Det var Johan som fick sjunga end of the road. Det var Johan denna gången. Robin fick sin jävla Corvette. Alice fick stanna kvar. Kevin fick vara kvar efter en otroligt frukansvärd cover på Michael Jackson. Men aja, Johan kommer ändå gå längre än alla dom. Johan kommer ändå vara den som blir störst. Johan komemr ändå vara den som får störst kariärr. Och som kommer att lyckas. När Jihde sa Johan satt jag där helt tyst. När Man fick se johans resa i idol satt jag helt mållös, kunde knappt fatta det. Jag kunde inte förstå att Johan åkte. När Idol var slut gick jag och la mig och det var först när jag var inne på badrummet som jag förstod vad som egentligen ahde hänt. Vad som menades med att han åkte ut. Jag tror jag satt där inne på golvet i en timme. Sen när jag skulle sova, tror ni jag kunde`det? Nej, det kunde jag inte. Det var väl inte fören 3 jag somnade. Jag låg och tänkte på alla johans uppträdanden. Ja, jag vet, jag är patetisk.

Idag har det inte varit så roligt. Jag har varit på väldigt dåligt humör och har inte pratat med någon. Jag har bara inte haft lust. Detta går över efter ett tag. Brukar ta några dagar sen är jag tillbaka. Hände exakt samma sak med Danny för två årsen. Var väldigt ledsen då med och det gick över till måndagen. (jag är ett riktigt idol freak)  Det värsta är att jag inte kommer att lunna följa honom på idol sidan. Det har varit mitt liv dom senaste månderna. Varje dag har man varit inne och sökt överallt efter Bilder, videor med mere på johan. Vad ska man nu göra?

Idol kommer vara otroligt tråkigt utan Johan. Det komer det, det kan typ alla hålla med om. För det var alltid Johan som har så otroligt klockren. Alltid Johan som sa det roliga sakerna, och det var alltid Johan man antingen hatade eller älskade.Men asså, vem ska man nu hejja på i idol? Det finns ingen av dom jag ens liite tycker om. Så otroligt tråkigt det kommer att bli. Det är tur att det bara är två veckor kvar tills det är slut helt. ÅÅÅH va jag vill ha idol dvd:en.

"Jag sökte till idol för jag s..så..såg det verkligen som en stor chans och en möjlighe..het att lixom uppmå den här drömmen jag då har och, nå ut till människor med min musik. Inne hos juryn har jag bara några f.få minuter på mig att visa m.m.i.min talang och eh jag ska gå in så ska jag ge järnet och eh visa verkligen vad jag verkligen gå för och ge allt jag har"

På söndag går det två repriser och jag tänker se båda. Det kommer bli otroligt sorgligt för det är verkligen den allra sista gången jag ser Johan på idol scenen. Hoppas verkligen bara att det inte är sista någonsin. Anders Bagge ville spela in en skiva med Johan och Anderas ville skriva låtar till Johan och Lajla var 100% säker att Johan har ebn karriär efter idol. Jag hoppas hon har rätt. Det värsta som skulle hända nu är att folk glömmer honom. Men det tror jag inte. Johan har några fans där ute xD och dom är rätt hysteriska. påtal om det. Asså Anna-lisa, tjejen frpn igår som var helt hysterisk. Jag tyckte det var rätt kul. Det roliga var att Johan bara skrattade åt henne. Men ofta man bara skriker rakt ut om Johan sjunger för en så. Det hade jag inte gjort. Jag hade säkert känt så som hon sjorde men jag hade vait lugn istället. efter idol så fick hon Anna-lisa träffa Johan igen. och hon var lika hystriskt som innan. Johan bah "Andas lugnt och harmoniskt..." Hon bah "jag kan inte" Han bah: "Okej"  Sen efteråt han bah "hon älskar nog mig mer än vad jag älskar mig själv" HAHA. Johan är så klockren <3

Om Emma, Arnela eller Karolin läser detta s¨vill jag säga en sak.
Jag har inte träffat amanda på tre veckor .__. Förlåt om jag dissar er. Men asså kan inte vi fyra träffas någon annan gång? Jag vill verkligen va med Amanda pågrund av att det var så längesen. Snälla bli inte sura <3


Hejdå Johan Palm. Hoppas detta inte är slutet. Hoppas detta bara är början.

28 November 2008

Det får bli en liten blogg nu innan jag sticker för jag ska vara barnvakt. igen. Visst är det kul att få pengar men idag är det nästan den värsta dagen att vara barnvakt på. För, idag är det fredag, och idag är det den 28 November 2008, den dagen Johan Palm åker ut idol. Och sitta där hos dom, alldelles ensam, och vänta tills dom komer hem, och dessutom vara OTROLIGT ledsen, kommer att vara jobbigt.Jag får hoppas att jag hinner se hela innan dom kommer hem, för jag vill helst inte sitta där och stor gråta när dom komemr hem. Lite sådär små pinsamt. Eller så får jag väl låta bli att gråta, men det tror jag inte att jag kan. Det är ju lixom Johan Palm som åker ut idol, och jag kommer aldrig mer se honom eller följa honom på samma sätt som jag gjort varje vecka. Och det känns otroligt tråkigt. Ni som alderig varit i den situationen komer aldrig förstå. Men asså Dessa senaste veckor har jag blvit så otroligt besatt i Johan så det är inte klokt. Jag är verkligen helt besatt i honom och jag pallar inte mer. Så kanske är det bra att han åker idag? då slipper jag ju alltid tänka på att det kanske kommit upp något nytt om honom på idol sidan? Men nej, det är inte bra, det komemr inte bli bra, och Jag kommer säkert inte sluta att alltid tänka på honom 24/7. Eller så glömmer jag bort honom efter några veckor när någon annan kommer. När jag upptäcker någon annan. Men jag skulle inte tro det.

på Måndag och tisdag har jag studiedag. Jag skulle ha följt med amanda till hennes skola på Måndag. Men det sket sig .___. Jag fick inte. Amanda frågade henens lärare men hon var tvungen att råga rektorn och sedan berätta för Amanda, Och det kommer hon inte hinna innan måndag. Synd ;__; juag ville verkligen med till hennes skola och se hur det är där och träffa alla jag hört talas om. FATTA KUL. Björn t.ex O_O han är kändis för mig. Men jag får väl se om det kommer något annat tillfälle då jag kan åka dit. Hoppas det.

Idag i skolan blev jag veckan nyckelpiga, jag blev jätte glad. Nu undrar säkert ni som inte går i min klass vad det är. Jo, blir man veckans nyckelpiga har man varit extra positiv och snäll denna veckan. Och tydligen så har jag varit det. Jag har veklat vara veckan nyckelpiga länge så det var mitt mål denna veckan. OCH JAG BLEV VECKANS NYCKELPIGA. Jag är stolt, märks det?

Nej nu ska jag snart åka. Men innan jag åker måste jag berätta att jag saknar Amanda ._. Jag brukar va med henne varje helg sen skolan började, men nu har jag inte träffat henne på snart tvåp veckor O_O Fast det känns längre. Det är ju värsta rutin att jag är med amanda på helger, och jag hatar när rutiner bryts. Fast jag kanske ska va med henne på måndag till tisdag.Det är inte säkert, måste prata med henne först xD. Hon är ju alltid ledig på tisdagar. Jag har så mycket att berätta och har så mycket att göra och allllllt. JUSTE MAMMA TRÄFFADE FRIDAS FÖRÄLDRAR PÅ STATOIL, AMANDA. fatta coolt! Jag har lite att berätta om det. Men om jag ska va med dig på måndag får du vara beredd på att jag komemr vara värsta deppig. Jag säger bara så här: Johan.


Om albumet blir dåligt så har jag och Anna kommit
på att då har Tom och Bill gjort något annat i studion.
Blir albumet bra betyder det att dom gjort det hemma.

Jag hade en annan uppfattning om dig.

Jag bloggade adlrig igår, och det var nog ett misstag för det fick jag höra sen i skolan xD HAHAHHA. Emma, Arnela och karolin bah: "Varför bloggade du inte? Jag var inne hela tiden och väntade på att du skulle uppdatera!" HAHAHHAA. Det var rätt kul. Då vet jag iaf att de tycker om min blogg och att de läser den. Så det betyder att jag har 5 trogna läsare! alltid något (A). Jag brukar ha ungefär 6-9 stycken som läser. Mitt rekord har varit 11. Det var coolt! Men sidvisningar brukar vara rätt många. HAHAHA. sjukt kul faktiskt. Folk läser min blogg!

Igår hände något otroligt hemskt. Som jag har berättat innan han Jag och E,K,A döpt många i skolan. Vi har tex Korvetten, kepan, lillah, storah, mellanh, tyst, kometen, laudenbonk. Men igår kom vi på massa saker, eller vi upptäkte många saker som ala vi blev otroligt ledsna och arga för. Först,laudenbonk har flickvän. Korvetten röker. Kepan är ful. Och EN SAK SOM VAR HEMSKAST. tyst är inte den vi trodde han var. Vi trodde han var "mammas lilla kille", söt, snäll och gosig. Men vi hade så otroligt fel. För igår kom hans rätta jag fram. Jag hade skrivit Michael Jackson på tavlan. Och tyst bah: "who wrote this?! this is fucked up. He's fag. and have a fucked up nose!" Fattar ni va sur jag blev? Jag skälde ut honom. Aldrig pratat med honom någon gång, men då, då blev jag sur. jag bah, "fuck you!" Dessutom sa han och gjorde massa saker som vi aldrig trodde han skulle säga, elelr göra. Det kändes hemskt. För han var verkligen inte så som jag trodde.

Det är hemskt när man har fel uppfattning av folk, speciellt när man har en uppfattning som är bra och sen visas det vara helt fel, att den människan är inte alls det man först trodde. Och då när vi såg honom idag kändes det inte lika kul längre. Innan när man såg honom var det precis som om när man ser en kändis. Men Idag var det som en helt vanlig männska. Nästan. Det var ju fortfarande tyst, och han är ingen vanlig människa. Men det känndes verkligen inte som om det var något sååå stort. Jag blev väldigt sur på honom igår. Han försvinner snart här ifrån och vi komemr aldrig mer se honom. Om jag fortfarande då kännes så här så kommer jag inte inte så ledsen jag innan trodde jag skulle bli.

Idag i skolan var det skit kul som vanligt. Cp Dennis har något problem jag vill ta reda på vad det är. Han är cp. HAHAHA. Såå sjuukt flummig och galen och sjuk xD. En dag ska jag avslöja hans hemlighet. Vi slutade tidigare idag och det var sjukt skönt, för då hade jag mer tid till att skriva om mitt fall. "besatthet" Sjukt kul. Jag skriver från egna erfarenheter och det är alltid lika kul. Ska nog fortsätta plugga nu. skriver kanske mer ikväll? Vem vet.

ps. Jag saknar Annie.
ps 2. Jag saknar oxå Amanda.
ps 3. Skulle jag hänga med till dig skolapå måndag,  amanda?


Du är så otroligt söt.

Ring: 099 414 01
SMS: JohanP  till 72 400

Varför alltid så emo?

Jag har tänkt på en sak. Jag är aldrig glad, lycklig, positiv när jag skriver här. Det är nästan alltid dystert och ledsamt. Det måste bli ändring på det. För jag är ingen syster människa. Jag är gald och hyper och fnittrig och lycklig. MEn jag är rädd att detta inlägget oxå kommer att bli ledsamt. Jag kanske är en sådan människa? men det glada lyckliga jag är bara en mask jag sätter på mig? inte vet jag. Jag kanske bara har lurat mig själv. Det är jag ju ändå så bra på.

Nu på senaste tiden har jag kännt att allt är meninslöst. Jag har ingen aning varför. Innan har allt varit så otroligt bra. Inga beskymmer och jag har alltid varit på toppen humör. Varför mår jag inte likadant nu? vad har hänt? Jag måste ver kligen hitta tillbaka till det igen. Det kanske har med Michael att göra. Innan var det bara han. Nu har jag nöstan glömt bort honom. Innan var det pågrund av honom jag var lycklig. Han gjorde livet värt att leva. Jag vill ha tillbaka dgen känslan. Jag vill vara BARA michael jackson fan igen, det var då jag var som gladast.

Är det någon mer än jag som har den känslan om att livet är meningslöst nu? Det komemr inget nytt. Det finns inget speciellt längre. Det finns inget att leva för längre. (Och nej, jag har inga självmordstankar xD HAHAHHA). Men det jag menar är att jag alltid har haft någon att leva för. Någon som gör allt meniingsfullt. Var är den känslan? När försvann den ? Var hittar jag den igen? Vad var det som gjorde att den försvann? Johan? Gymnasiet? Jag själv? Michael?

Jag är lite förvirrad.
nej imon får jag bli gladare.



Till något helt annat. Romeo har klippt sig. och jag fick se bilderna idag. Jag är helt målös. fy farao va han var snyygg. Jag blev lite kär i romeo. Och jag skiter i att han är 10. För när jag ser romeo får jag den där mysiga känslan. Den känslan av att det pirrar i magen. Men inte sådär extremt utan på att lugnt sätt. Romeo. omg va jag önskar att jag kände dig.


Ännu en dag i mitt liv.

Det har verkligen inte varit min dag idag. Det har det verkligen inte. Försov mig i morse. Jag vaknade vid halv 8 och bussen gick vid sju. Hade mamma kört mig vid halv 8 hade jag ohunnit till skolan på corgonen skulle vi ha grupp prov. Så det  var väldigt viktigt att jag var i tid till skolan. Dessutom hade vi bestämt förra veckan att komemr man försent tio minuter så får man inte komma in på lektionen. Jag röstade emot den regeln, men alla andra röstade för.Jag sa det till mamma men som vägrade köra mig ändå. Det blev ett jäklans liv på henne så jag sket i henne. kom för sent 40 minuter. Gick snabbt till hälsopedagogiken och öppnade dörren. Fick jag komma in? nej. Det blev röstning om jag skulle eller inte. 6 för att jag skulle, och 7 för att jasg skulle få gå ut igen. Jag blev sur. Jag smällde igen dörren och låste in mig på toalaletten. Där satt jag länge. funderade faktiskt på hur man kan göra så. Hur man kan rösta på att någon ska bli utslängd när vi har prov. Jag försov mig, jo visst, det var mitt eget fel. Men jag tyckte jag kunde få en andra chans? Jag förstår om det hade varit en vanlig lektion. Men det var faktiskt prov. Det var faktiskt ett viktigt prov. Sen hörde jag folk utanför. De hade slutat. Så jag gick ut och sa inte ett ord till klassen. Jag tyckte faktiskt det var lite taskigt av dom att rösta ut mig. Det hade jag aldrig gjort. Dessutom var det prov. Grupp prov. Och min grupp klarar sig inte utan mig. Det var synd tyckte jag. Och ja, lite taskigt.

När jag kom ut från toaletten ville Eva (min klassföreståndare) prata med mig. Hon frågade hur det var. Och jag sa som det var, att jag tyckte det var taskigt. Men att jag förstå dom. Och att jag var mer sur på min mamma. Hade hon kört mig hade jag inte kommit förent. Och jag sa oxå att jag var rädd för hur provet gick.Eftersom betyget räknas på mig oxå. Hon sa att hon tyckte detta var bra det som hade hänt. För mpnga i klassen var väldigt rörda för det som hände. Och hon rsa oxå att det var synd att jag fick bli den första. Hon sa oxå att det var bra att min grupp fick göra provet själv, för då ser hon hur dom jobbar utan mig. Och så ser hon hur mycket jag gör. Hon tyckte det var en bra sak som hände och att jag ska glömma allt. Hon såg väl på mig att jag var rätt ledsen. Men det hon inte fattade var att jag var ledsen för allt som hade hänt. Inte bara detta med skolan. Utan allt som har funnits innombords länge. Och detta med skolan och mamma var väl slutpunkten. men det känndes bättre sen efteråt.

Jag tror Eva tyckte synd om mig för sen i skolan kom hon fram till mig två gånger och kramade om mig. HAHA. det var kul. Efter detta med proven var det lite roligare. Jag fick stanna kvar till skolan 2 när jag slutade klockan 11 bara för att mamma inte ville hämta mig. Men det gjorde inte så mycket. Arnela var snäll och väntade i skolan med mig. Vi hade skit kuöl. Gick till konsum och köpte gifflar och vatten xD. Kollade på johan bilder och massa mer. vi har dessutom kommit på en ny i skolan, med ett nytt namn. Korvetten. Han är sjukligt lik robin bengtsson. HAHAHA. fråga mig inte varför vi döpte honom till Korvetten. HAHA.

När jag kom hem från skolan var det bara att ge sig in i en diskution (?) med mamma igen. ååhh. ibland blir det bara för mycket. MenMen. idag har jag varit så otrolgt trött så jag vet inte vad. Får sova typ nu eller något. HAHA. fast, klockan är ju nio så. Snackade med Annie på msn just nu. Saknar henne som attan. (HIHI roligt ord) Hon är så otroligt lätt att prata med, och datet käönns som om jag behöver prata med någon om allt och alla. Och då är det bra att man har en kompis som Annie. TYCKER SÅ VÄLDIGT MYCKET OM DIG ANNIIE <333


Bilden får bli på oss. Bara för att vi är bäst <3

Detta är ju löjligt.

Är det Någon där ute som förstår? Är det Någon där ute som fattar? Är det Någon där ute som accepterar? Är det Någon där ute som kan hjälpa? Är det Någon där ute som vet? Är det Någon där ute som är likadan? Är det Nägon där ute som vill prata? Är det Någon där ute som bryr sig?

Är det Någon där ute som förstår mig? Är det Någon där ute som fattar hur jag är? Är det Någon där ute som accepterar mig? Är det Någon där ute som kan hjälpa mig? Är det Någon där ute som vet hur det är? Är det Någon där ute som är likadan som jag? Är det Någon där ute som vill prata med mig? Är det Någon där ute som bryr sig om mig?

Är det Någon där ute som kan slå mig så jag hamnar i rätt riktning? Är det Någon idär ute som jag bota mig? Är det Någon där ute som kan få mig komma tillbaka? Är det Någon där ute som kan få mig att glömma? Är det Någon där ute som kan göra mig normal? Är det Någon där ute som kan ta bort allt? Är det Någon där ute som kan radera mitt minne? Är det Någon där ute som kan stoppa allt?

Finns den 'någon'?


OMG

Jag måste blogga en gång till. Jag måste berätta om en helt otrolig sak. Idag åkte Anna och Annie till stokcholm för att se om de kunde träffa idolerna och sånt. o..oc...och det träffade allihopa. Och det träffade johan palm. Och de hälskade från mig, och johan hälskade tillbaka. Jag dog när jag fick reda på det. Jag grät och kunde inte göra något, jag höll nästan på att svimma när jag skulle berätta det för pappa. Jag skäms nästan över mig själv. Jag blev helt hysterisk och grät skit mycket. Jag ringde annie och hon berättade allt. Ni anar inte den känslan jag fick när jag fick reda på att de hade träffat honom. Först fick jag ont i magen, sen trodde jag de var en dröm, sen började jag gråta, sen mådde jag illa. Sen pirrade det i magen när jag väl fattade att de hälsade från mig. Jag ville springa runt och skrika av glädje, jag ville lägga mig under täcket och gråta hysteriskt. Jag ville springa runt i hela lidköping. Jag ville göra sönder någonting. Jag ville slå någon. Jag ville samtidigt krama om alla. Jag ville prata med någon. Jag ville skrika på någon. Jag ville skratta. Jag ville gråta. Jag var och är så otroligt glad. och allt detta pågrund av att två av mikna kompisar träffade johan palm och som hälsade till mig. Är jag sjuk. Eller är jag sjuk? Jo jag vet, jag är sjuk.


Ludwig Demegård

Igår var jag ju med Emma, Arnela och Karolin vi hade jätte kul. Vid 5 gick jag ner till Affären för att möta dom. Dom visste inte vägen hem till mig, dom hade ju aldrig varit där. Så jag sa till dom att jag kunde stå vid affären och vinka. Det var svin kallt. Jag var där nere klockan 5 och fick stå ute och frysa fötterna av mig. Efter en halvtimme kom dom, äntligen. Det första vi gjorde var att gå in till affären och köpa allt vi skulle ha. Pasta, pastasås, godis med mera. Sen Gick vi hem till mig, vägen hem hade vi en stor diskussion om hur vi skulle göra med pengarna. Och ingen av oss kom på en lösning. Vi hade många olika teorier, men ingen funkade. Sen kom Arnela med västa smarta idé. Och när vi var färdig med det var vi hemma. Dom tyckte mitt hus var jätte fint. Jag fattar verkligen inte varför. För så fint är det inte xD. Dom blev helt kär i mitt hus. HAHA. Jag visade dom runt och sen började vi med maten. MUHAAHAHA. Ni anar inte hur kul vi hade medans vi lagade mat. Undra om vi någon gång inte kommer ha kul? När vi åt pratade vi otroligt mycket om tyst. Pappa tyckte t.o.m. att vi var psykopater. Men vadå? Bland behöver man vara det HAHA. Vi spelade också singstar. Jag brukar alltid vinna, men av någon anledning förlorade jag första rundan. Jag fattade verkligen inte varför. Sen upptäckte vi att min mik, den röda, den var sönder. INTE KONSTIGT ATT JAG FÖRLORADE?! HHAHAH. Nej men jo, Men Emma, omg, hon är skit duktig på att sjunga. Hon vann hela tiden. (men det var bara för att hon hade den braiga micen xD) Vi spelade singstar ända till det var dags för idol. Då blev jag nervös. Otroligt nervös. Min puls var uppe i 110. Helt sjukt. Men jag måste bara säga en sak. JOHAN PALM VAR SÅ SJUKT BRA. Hundratusen gånger bättre än alla de andra. När han sjung den första låten till sin bror. Jag fick hetts. Jag skakade och kunde knappt rösta. (Ja, jag vet att jag är sjuk ibland. Men jag blir konstig av idol) Andra låten var också helt sjukt bra. Underbart bra. Asså jag är helt beroende av johan.


Sen var det ju utröstning. Först Robin hänger löst. Sen Anna hänger löst. Sen Johan hänger löst. Robin hänger minst löst. Då grät jag så otroligt mycket. Jag kunde inte sluta jag var helt hysterisk. Karolin satt och tröstade mig, och emma tröstade Arnela. Men jag trodde verkligen inte att jag skulle bli så ledsen, inte innan Jihde säger att han åker ut. Men det är det att jag var nästan säker på att han skulle åka ut. Så när jag såg Johan och Anna stå där, var jag 100 % säker på att jihde skulle säga Johan. Sen säger han Anna, och jag trodde jag drömde. Men det gjorde jag inte. Johan är fortfarande kvar i idol. Jag var så lycklig. Jag och Arnela skrek rakt ut av lycka, och grät ännu mer. Fast denna gången var det inte för att johan skulle åka, utan denna gång var det av lycka över att han var kvar ännu en vecka. Men nu vet jag att han åker nästa vecka, Jag är 500 % säker. Men även om jag är så säker, vet jag om att jag kommer vara så otroligt ledsen. Dessutom nästa vecka kommer jag vara barnvakt på fredagen. Och jag kommer sitta där ensam. Och jag kommer inte ha någon att prata med sen efteråt. Och ingen som tröstar mig. Jag kommer vara så hysterisk.


Efter idol skulle dom hem. TACK FÖR EN OTROLIGT ROLIG KVÄLL.<3  Vi måste göra om det någon gång. Fast utan att kolla på idol. Och utan att någon gråter.


Tidigt nästa dag skulle vi till Skövde. Som ligger vid skara. Vi skulle på dop. Min kusin Ludwig skulle döpas. Vägen upp var sjukt jobbig, för jag var skit kissig. Och att vara kissig i flera timmar är jobbigt. Det kändes som himmelriket när vi väl stannade xD. Men jag hade Datorn med mig och lyssnade på Johan <3 Men det varade bara i 2 timmar. För sen tog batteriet slut. Men när vi väl kom fram skulle jag snabbt byta om. Att strumpbyxor kan vara så krångliga? Det tog typ 10 minuter att sätta på mig dom xD HAHAHA. Dopet var inget speciellt, det var som ett vanligt dop. Efter dopet åkte vi hem till ludwigs föräldrar. Min farbror Jens och hans flickvän Helena. Det var rätt kul där. Men precis som alla vanliga släktträffar, sitter man där och inte pratar med någon. Alla känner alla, och alla pratar med alla, men själv sitter man där och nästan spyr av tråkhet. Men Mot slutet var det lite roligare, satt med lukas och spelade poker. HAHA. Han ville att vi skulle köra klädpoker och att jag skulle förlora, men då sa jag till honom att så kul ska vi inte ha det xD. Lukas är Helenas son som är 11 tror jag. När vi sedan åkte där ifrån glömde jag Kameran, så jens ska skicka den till mig. Hoppas Kameran mår bra, och hoppas att den inte går sönder.


Vi åkte sedan till Farmor och hälsade på, sen åkte vi till Farfar, och där är jag just nu. Här är det också liten släktträff, men den är liten, och jag känner alla. Här är det roligare. När jag kom hit tog jag fram datorn direkt, och Robert, min halvfasters kille, började prata om Michael. Då blev jag glad. Det är alltid så otroligt roligt att prata om michael, och försvara michael, och berätta om honom. Man känenr sig jätte stolt. Och man känner verkligen hur stort fan man är. Jag älskar det. Även fast det inte varit mycket Michael på sistone så känner man verkligen hur mycket man tycker om honom när man väl pratar om honom. Och det är alltid kul att prata om michael med någon som inte är insatt, och som inte vet någonting om honom. Och som dessutom inte är så kritisk mot honom. Dessutom fick alla här reda på att jag har en blogg, och då var ju alla tvungen att veta vad jag heter, så nu kommer dom gå in och läsa min blogg. Pinsamt värre asså. Jag har ju skrivit massa personliga saker. Men aja, skit samma, jag har ingenting att dölja. Bara inte pappa eller Mamma läser. Det hade inte varit så bra, med tanke på att jag skriver otroligt mycket negativa saker om dom. HAHA. Men det måste man ibland. Föräldrar kan inte alltid vara bra. Föräldrar är till för att klaga på. Eller, ? HAHA


Jag är dessutom väldigt stolt över mig själv idag. Jag har drukit 3 koppar kaffe. Det blitr mer och mer för varje dag. Jag har ingen aning varför, men jag är stolt när jag gör det. Kanske pågrund av Johan. Kanske pågrund av mig själv. Eller kanske pågrund av någonting annat.


Asså egentligen. Fatta vrickad jag är egentligen. När man tänker efter xD? Det finns otroligt många saker som gör att man kan klassa mig som en psykopat. Det finns inte många normala saker med mig. Men det är kanske det som är så speciellt. Många mår otroligt dåligt av massa olika saker, många mår dåligt pågrund av att de tycker själva att de är konstiga. Att de inte är nöjda med sig själva, med den man är. Många jämför sig med andra, och tycker att jämförelse med andra, är man ful/äcklig/sjuk/konstig. Men man måste komma ihåg att det är just dom sakerna som gör att du är speciell. Det är dom sakerna som gör att du är den du är. Och det ska man vara stolt över. Ingen är perfekt, och ingen är 100% normal. För är man 100% normal. Är man inte normal. Dom sakerna som gör att du tycker att du är sjuk. Är just dom sakerna som gör dig speciell och unik. Och Det är dom sakerna som är dig. Andra kanske jämför sig själva med just dig och tänker exakt likadant. Våga tycka om dig själv. Det är viktigt. Kom ihåg det.


(Fråga mig inte varför jag skrev detta sista stycket, men jag hade lust)


Karl Johan Viktor Palm.


Jag är ett får, och anna är cp.

Jag glömde att blogga igår, och idag komemr jag inte hinna blogga så jätte mycket för snart kommer Arnela, Emma och Karolin. Vi ska käka pasta, godis och kolla på idol. Det ska bli jätte kul!!! Vi kunde ju inte förra veckan, så då fick det bli idag istället. Och vi ville ju kolla nu när Johan fortfarande är med i idol. Och jag tror detta är sista gångenh vi kommer att se honom i idol. Jag tror han åker idag. Det kommer bli hemskt. Och jag kommer gråta skit myckewt. Jag kommer bli jätte ledsen. Så jag hoppas inte dom blir rädda. Men jag vet att Arnela kommer vara jätte ledsen oxå. Men det hemska för henne är att hon tycker om Robin oxå, och det kommer bli mellan dom två, så en av hennes favoriter kommer ändå åka ut. Visst hoppas jag att Robin åker. Men jag är rädd att Johan nu kommer åka, och det kommer bli s hemskt, för jag kommer då aldrig mer få se honom i idol mer, och jag komemr inte kunna sitta och vänta på att fredagarna ska komma pågrund av honom, och jag kommer inte kunna följa honom på idol sidan. USCH säger jag.

Igår snackade jag med Annie och anna på Msn. förssten var det första gången på över 5 månader jag var inne på msn. HAHA. Men det var iaf skit kul att snacka med dom, ni anar inte xD Det var nog det roligaste på länge, och jag ska inte skriva vad vi snacka om xD HAHAHA. Men istället för att plugga till alla dom proven vi hade idag så satt jag och pratade med dom, men det vcar ju så otroligt mycket roligare. Det gick föresten helt okej på proven xD. Men jag hoopas att jag snart får träffa dom uppe i kolbäck/strömsholm/herrskogen/västmanland snart xD (jag vet inte vad jag ska kalla det ;_;)
Och hoppas Annie kommer ner till mig innan vi slutar skolan, för jag vill att hon ska se min skola och jag vill att hon ska få se tyst. Han åker ju hem när vi slutar skolan i jul. den 19 december. Kommer sakna honom otroligt mycket. Ja visst jag har inte pratat med honom någon gång, men ändå. Jag kommer sakna att se honom. Det kommer emma, arnela och Karolin oxå (ASSÅ, det är jobbigt att skriva ner alla era namn så jag får kalla er EKA) Nej nu hitter jag inte skriva mer för jag ska snart ner och vinka.

Juste, mitt mål är att bevisa twincest, gifta mig med johan palm, få många barn, vara bästa kompis med Michael och vara ett får.

och en sak till. anna är sp det säger hon själv.


Lycka till ikväll, Johan <3

Inlägg från mitt hjärta.

Jag bloggade aldrig igår. Fy av mig. Men det var för att jag pluggade hela dagen. Fast egentligen behövde jag inte det. Men ibland är man på plugg humör så gör man alla läxor man har. (eller det är bara jag som får det ibland xD?) Dessutom kollade jag på alla Idol Eftersnack avsnitt. Det var 5 stycken. och otroligt roligt var det. Speciellt när johan var med såklart. När han givk på dejt andra gången. Så sjukt kul, för man märkte så väl hur stelt det var. Johan var sjukt nervös så han fick knappt fram ett ord. Dessutom när han träffade henne och de skulle gå upp för en trappa, det ända dom sa var, trevligt. Hon sa det två gånger och johan en gång. BARA NÄR DE GICK UPP FÖR EN TRAPPA. Och Johan frågade var hon kom ifrån och hon sa blablabla. Han bah: asså, öhm.. vart ligger det?  hehe, erh min geografi är, haha, örm, den är inte bra, så bra. HAHAHAHAH xD Johan är bara för söööt. Men det var nästan pinsamt att se. Så stelt och nervöst så det är inte sant.

En annan sak från eftersnack var när Desmond Child var där. Ni som inte vet så är han en världskänd låtskrivare och producent. Arbetat ihop med många världsartister. Och han pratade med Jihde och Katrin. Och katrin frågade om han skulle kunna arbeta ihop med några av dessa idoler. Han bah: Johan skulle jag kunna arbeta med. Det skulle bli en hit. Med rätt låt och rätt sound skulle det bli kanon. Då hämtade de johan. Och så kom han dit och pratade med dom. btw, jag älskar johans gulliga engelska. Men då pratade de massa om att Desmond tyckte Johan var sjukt bra. Och ofta en världskänd låtskrivare och producent säger det om han inte tycker det? Johan ÄR bra. Det är bara folk som ite ser det.

Jag har alltid sagt att jag har två kompisar. Visst har jag två som är mina bästa kompisar. Men jag har kommit på att jag har faktiskt fler än det. Först har vi ju påklart Amanda och Annie. Som är mina absolut bästa kompisar. Men sen har jag ju oxå Arnela, Emma och Karoline. Anna, Olivia och Lovisa. Visst känner jag dom inte lika bra som jag känner Annie och amanda. Men dom är ju ändå mina kompisar.

Amanda gör mina helger roliga. Jag hade haft ett otroligt tråkigt liv utan henne. Jag är otroligt glad att vi tog upp kontakten igen. Och man kan säga att vi har varit tsm i 11 år. HAHAHA. Jag har iaf kännt henne så länge. Det är sjukt coolt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är min bästa kompis, och förstår mig väldigt mycket. Vi är rätt lika, fast otroligt olika. Vi har sjukt kul på vårt egna sett. Mitt liv hade sett mycket annorlunda ut om hon inte fanns. Det är tur att jag har en vän som henne. 

Sen har vi ju Annie. Träffade henne på Lunarstorm slutet på 2006. Började prata riktigt med henne på msn i februri 2007. Träffade henne första gången 6 augusti 2007. Hon är min allra bästa kompis, hon är precis som mig, och kanske den enda som är lik mig på så många vis. Vilket leder till att hon förstår mig på de vis ingen annan gör. Jag tycker otroligt mycket om henne. Bättre kompis finns inte. Hon bor 60 mil från mig. Jag har känt henne i snart två. Men det känns som om vi känt varandra hela livet. Jag har så otroligt roligt med henne. önskade bara att jag träffade henne lite oftare.

Sen har vi Arnela, Emma och Karoline. Utan er, vad skulle jag då göra i skolan? Ni är några jag alltid har roligt med i skolan. Skolan är tråkig utan er. Hade ni inte funnits i klassen hade jag bytat skola för längesen. Jag fundreade ju på det, men sen började jag vara med er, och allt blev toppen bra! Vi har bara känt varandra i 3 månader. Fast det känns som längre. Mycket längre. För tre månader sen kände jag inte er. O_O det känns läskigt.

Sen Finns det ju Anna, olivia och Lovisa som jag lärt känna pågrund av Annie. Ni är tre toppen tjejer! Jag tycker om er väldigt mycket. Jag är glad över att ha lärt känna er. Jag känner er inte så JÄTTE bra än. Har ju bara träffat er två gånger. Men jag hoppas det blir fler för ni är sjukt snälla, roliga och underbara kompisar!!! Vi ses väl i nyår hoppas jag :D . Det är väldigt synd att jag bor 60 mil från alla er. Önskade att det hade varit närmare.

Jag har världens bästa kompisar som gör mitt liv roligt. Dessa 8 tjejer är de bästa. Dom gör mig så otroligt glad. Sen finns det två personer till som gör mig glad och lycklig. Men det är två personer som jag inte känner. Två personer jag alltid går runt och tänker på. och det är ju Michael Jackson och Johan palm.

Michael Jackson. Jag behöver inte ens berätta om hur mycket han betyder för mig, det går nästan inte beskriva. Det är något som är obeskrivligt. Han är mitt allt. Han är min trygghet. Min trygghet som gör att jag känenr mig lugn. Som gör att jag vet vem jag är. Han får mig att känna att jag kan klara vad som helst. Man kan säga att han är min levnadskraft. Han gör mitt liv värt att leva. En trygghet. Han får mig att må bra när allt är skit. När man är sur på någon. När man är ledsen. sätter man på hans musik och allt blir bra igen. Han får mig att tänka positivt när det är något negativt. Därför är inget negativt för mig. Han får mig att känna mig lycklig. Han ger mig en lycka som aldrig kommer att försvinna. Han ger mig den lyckan som gör att jag alltid är så positiv.

Johan Palm. usch. Jag tycker inte om den killen. Jag gillar han så mycket så jag orkar inte med mig själv. Just nu finns han överallt för mig. Jag förknippar allt med honom. Vart jag än går tänker jag på honom. Fattar ni hur jobbigt det är ? När det gäller michael är han min trygghet, men man kan säga att Johan är min osäkerhet. Han får mig att känna något jag inte vet hur jag ska handskas med. Detta är ett beroende jag inte orkar med. Detta är ett beroende av högsta klass. Ett beroende man bara mår dåligt av. Men visst, allt är inte dåligt med Johan. Jag tyckr otroligt mycket om honom. Man kan säga att jag är hopplöst kär i honom. Jag är galen i honom. Jag kaninte sitta still när jag ser eller hör honom. Jag kan inte sluta le när jag tänker på honom. Är det att jag är kär? Eller bara att jag är sjukt? Mental sjukhus nästa? Det kanske går över vad vet jag.

Sen finns det så otroligt många mer personer jag tycker om. Det finns så otroligt många kändisar jag är beroende av. Det finns så många tyska kändisar jag inte ens gått in på. Hade jag skrivit om alla kändisar jag tycker om, och som mitt liv handar om, hade jag behövt mycket mer tid, och mycket mer plats att skriva på. Dessutom orkar inte folk läsa om det. Folk orkar nog inte ens läsa detta. Men detta är mest för mig själv. Jag är så beroende och besatt så jag vet inte hur detta komemr att sluta. Komemr jag någonsin sluta gilla alla dessa människor? Kommer jag sluta vara beroende av kändisar? eller kommer jag alltid få leva med att drömma om kändisar?


Nick Romeo Reimann

es ist ein elch entsprungen

Igår stack jag till amanda vid 11. Fast jag var nog där närmare vid 12. För det blåste som attans. Trodde inte jag skulle komma fram. Jag trodde jag skulle dö d påvägen dit alldelles ensam och övergiven. HAHA. Nej, men det var kul. Eller nej, det var läskigt O_O Men jag kom dit iaf, körde moppensom jag inte gjort på typ 100 år. När jag kom dit, vet jag inet vad vi gjorde. omg. jag glömt? får kolla på Amandas blogg. Hon verkade ha bättre minne än vad jag har. Ja, vi kollade ju på Filmen Gonzo (Lennart) va med i. Hon har ju köpt två filmer. Tyska. En där lennart är med i. Och en annan där Raban är med i. Filmen var sjukt bra. Bara det att jag hatar tjejerna som är med. Usch. Usch. speciellt Charlotte. Hon var bajs. Sen stack vi till Rasta och köpte godis och saft och gufflar och klick. (Johan vad med i den JIIHOO) När vi kom hem Kollade vi på nästa film. JAG ÄLSKAR DEN FILMEN!!!! den var underbart bra. es ist ein elch entsprungen. Raban var så otroooooligt söt. Jag blev kär.

Påkvällen satt vi uppe länge och kollade twincest bilder. Varför mår man alltid så bra av twincest? Vi kollade oxå upp lite om Rabans nya film. hittade trailen och filmens hemsida. Den värkade helt okej. Bara väldigt vuxen. (altså så gameldags xD) Men på hemsidan hittade vi en bild på Raban när han sitter i en båt tsm med en kille som inet har någon tröja på sig, och raban hade handen i vattnet, såg bekymrad ut och hade en prick på handen. Så jag och Amanda kom på att han måste vara bög i filmen,

Vi skrev oxå massa majl till tyska kändisar från min myspace. Och det var inget seriöst om man säger så. Här är ett av breven vi skickade till Robeat:



Yo' bro' from another mo'!

Wazzzaaaa man? You is the old shit. Not old like old, just old like old-old, not just as old. Naaaa, just kidding with you homie! Hahaha. xD
So.. Whatcha doin'? I don't belive that it's you that's doin' all tha stuff, man. You're like tha little guy with so much sound from your mouth (did you understand half of what I just said? 'cuz I didn't).

Robeat. Or Robert Wolf, do you wanna marry me, on a beach in the night? Please? It would be amazing.


With all my love to you,
Evelina.

Vi skickade oxå ett till Jimi Blue:



Yo' bro from another mo'!

Wazzzza Jimiboy? Ya new sound is da shit! I like ya alot, homie.
Ya should work with Robeat on some new thin'! It would be the new shit. Ya know who he is, don't cha? he is da little guy who beatbox. He's really cool, just like ya man!

Yeah yeah, see ya in the future, bro'.


Jag har aldrig sagt att vi är normala. HAHA. Fatta kul om dom skulle svara. Undra om dom tar det sriöst eller som ett skämt? Hoppas dom tar det som ett skämt. Fast det hade varit kul om dom inte gjorde det oxå. Men gud va vi egentligen gjorde bort oss. Fast det behöver man göra ibland.

Idag gjorde vi något jag aldrig trodde skulle bli av. Jag och Amanda fixade så att vi nu ska skicka brevet till Romeo. Det vi ska skicka det i är köpt. portot är köpt. Allt är köpt. Undra vad Romeo kommer tycka om brevet som är 8 meter långt. och de två tröjorna. hoppas han komemr ha på sig dom. och hoppas dom komemr passa honom. Men mest av allt, hoppas han fattar vår tyska xD. Men det borde han göra. Vi är ju duktiga 8D. Fast det var några fel vi redan vet om. Ett av dom fick vi stryka över. Men skitsamma. vi är från sverige så det är förlåtet.

Och du amanda, jag kan ju inte skriva det roliga som hände på maxi, det du och jag köpte. Annie kanske läser detta. Och så avslöjar jag ju de. och det är ju inte bra.

Juste vi hann printa DWK5 oxå. Det blev 135 (typ) bilder, Så nu är alla DWK filmer printade, förutom extra materialen i femman. Jag och Amanda har varit så duktiga och printat typ 600 bilder. Elelr det kanske var 800?

Detta inlägget blev väldigt sjukt. Men skitsamma. Jag har värsta brottom. Zodiac går på TV:n just nu. och jag måste se den! :D Sjukt bra film.

HA DET BÄST PUSS FRÅN MIIG!


Bara för att raban är bland de snyggaste som finns.

*



Johan Palm.

Jag ville bara blogga snabbt nu innan jag går och lägegr mig.Idag skulle jag egentligen varit med emma, Arnela och karoline och kollat på idol. Men jag skulle vara barnvakt. Vi skulle ju kolla på idol. Men så fick jag sitta själv och kolla på det. Och jag har bara en sak att säga. Vad hände? Johan satt löst. Han har suttit löst nu i två veckor i rad. Han har flest fans av alla. Hans fans röstar sjukligt mycket. Men ändå sitter han löst? Jag fattar inte. Det går inte. Jag röstade på honom idag 4 gånger. Jag vet massa andra som röstade massa gånger. Jag tror det är tv4 som fixar så att han sitter löst för att de har fattat att vi johan fans röstar så otroligt mycket, och sitter han löst röstar vi ännu mer.  och då får dom in massa pengar. Jaag tror faktiskt det. Det finns ingen annan rimlig förklaring.

Johan var dessutom väldigt bra idag. HAn var så otroligt charmig så jag kunde inte sluta le och skratta. Det var så otrolgit gulligt. Speciellt när han sjöng själv. Dom kläderna <3 oslagbart. Det var verkligen det gulligaste jag någonsin sett. Jag blev så otroligt glad när jag såg honom. Det skulle bli hemskt om han åker ut. Vem ska man då vänta på att få se? Vem ska man då tjäna ihop vartenda krona så att man kan ge till mamma så att man får hennes mobil så att man kan rösta? Vem ska man då spara massa bilder på? Leva veckans höjdpunkt kommer lixom försvinna. Det komemr bli hemskt.

Undrar vad nästa veckas tema kommer att bli? Hoppas det blir något som passar Johan. För soul är inte riktigt hans tema. Men det var iaf sjukt charmigt. Det måste alla hålla med om. Men när han sjöng med Robin var det ju så sjukt bra. Men undrar vad nästa tema blir. Då får de iaf sjunga två låtar, eftersom dom är så få nu. Han är i topp 5. Jag vill att han ska komma 3:a eller 2:a eller 4:a. Så nästa vecka måste man gå vidare. Det måste han.

Idag innan jag var barnvakt då. Så blev det världigt mycket Johan. Jag satt nog i 3 timmar och bara kollade på massa klipp/bilder/videor/ med honom. En var sjukt gullig när de var i Canarieöarna nu i veckan, när Alice filmar honom när han har badbyxor på. Och han frågar vad hon gör. Hon bah: Jag filmar. Johan bah: Neej, inte nu när jag är nästan naken. Så säger Alice: ooooh Johan är nästan naken!!!. Johan bah:  neeehhhhjjjj......  Så sjukt gulligt.

ÅÅÅH va jag är beroende av den killen. Helt sjukt. Nu har jag skrivit  (visst det var inte så jätte lång men ändå) om bara johan. Det är lite pinsamt. Måste nästan skriva om något annat oxå bara för det...

ööhhmm.. Hej Amanda :) *kom inte på något annat*

Men det är faktiskt Fredag och det har faktiskt varit idol. Så det så!


Såklart att det blev bild på Johan. Vem annars lixom ?

Jag är den jag är. Acceptera det!

Tänkte bara dra till med en liten blogg :)

Idag i skolan var det roligt, precis som vanligt. Men idag har jag iaf kommit på att jag är en psykopat. Både jag Och Jag och Arnela. I alla fall när det gäller Johan Palm. Vi tänker inte på något annat. Idag på idrotten spelade vi badminton. Och varje gång vi träffade bollen sa vi något som förknippades med Johan. Typ 'självklart' (bara för att han säger det ibland) och grått (för det är hans färg) eller köttbullar (Han gillar sin mammas köttbullar)  Ásså vi är inte normala. Inte för fem öre. Men det är det som r så kul. Men efter idrotten bestämde vi att vi inte skulle prata om johan, då skulle vi få 20 kronor av emma. Vi klarade det tyyyyp. Vi sa johan någon gång. Så det blev bara 15 kronor. Men ändå!!! Vi började prata om Robin E istället xD HAHAHHAHA. (vadå idol-nördar?) Sen hatar jag oxå Arnelas såkallade kompisar. Hennes gamla. Dom är skit jobbiga. Varenda gång vi går förbi dom ropar dom "JOHAN PAAALM" och as garvar. Inget liv eller vadå? Dom var verkligeninte det. Vad är det för roligt att ropa Johan palm bara för att vi tycker om honom? Sicka fjortisar dom är! Jag tycker verkligen inte om dom.

Imon skulle jag va med Emma, Karoline och Arnela, så skulle vi kolla på Idol. Men nu när jag kom hem, ringde hon jag är barnvakt bajs hos. Så jag ska dit imon. Gud va arg jag blev sen. Jag skulle sagt Nej. Nej. Nej. Nej. Nej. Men istället sa jag Ja. Kacke verdammte! Jag som hade sett fram emot det hela veckan. Men vi får va nästa vecka istället. Om nu inte Johan åker ut imon. Det hoppas jag verkligen inte. Det skulle bli så otroligt hemskt. USCH. Det får inte hämda. Robin B måste iaf åka ut innan Johan, då blir jag nöjd. Men den dagen johan kommer åka ut, usch, nej jag vill inte ens tänka på det. =( Hoppas bara inte Emma ska till sin kille nästa helg. Då går det inte. HAHA.

Juste! Idag pratade 'tyst' med mig. Elelr han sa ett ord. Men jag blev så otroligt glad så jag visste inte vad jag skule ta mig till. Så otroligt gulligt. Det tycker jag är värt att nämna i min otroligt bästa unika underbara fantastiska snygga blogg. Det var så otroligt gulligt. Själva ordet han sa var oxå det gulligaste.

Mamma pratade oxå med Pappa idag om mig. Och jag har ingen aning vad det är med honom. HAn klarar inte av mig. HAHA. Jag är sååååååå jobbig. HAn tycker jag har sjuka idéer. (?) Han tycker jag har problem. Han snackade om twincest (Det är egtt verkligen väldigt populärt samtalsämne har jag märkt) och då började han prata om Amanda. (förlåt amanda, men detta måste skrivas ner. Jag förstår mig inte på honom) Han tycker inte om henne? pågrund av att det var hon som visade mig tokio hotel, och det var då hennes fel att jag började med twincest. HAHA asså han är sjuk?. Amanda ta inte åt dig. han är konstig. Dessutom tyckte han inte om att jag är med Amanda varje helg. För att han tycker det är pinsamt. Han tyckte att jag skämemr ut mig inför hennes pappa, pågrund av att jag alltid är där. Asså, jag vet ju inte vad amandas pappa tycker om att jag alltid är där, men jag tror inte det är ett problem? Dessutom tyckte inte pappa om annie ?!?!?! VAD HAR HAN FÖR PROBLEM MED MINA KOMPISAR?!?!?! han är sjuk. Jag fick reda på att Christina rotar bland mina kläder. Jaha. Det var ju kul att veta. Nu känns det ännu bättre. Pappa klarar inte av mig. Han säger att´han hela tiden får bita ihop när jag är där pågrund av alla mina idéer. Vad menar han. Twincest? Han klagade oxå på att jag pratar för mycket om Johan och michael och alla. Asså jag orkar inte med mina föräldrar. Om de inte accepterar mig för den jag är, kan de gå och stoppa upp något! För jag tänker inte ändra på mig. Jag är Jag. Jag är Evelina. Och ja, jag är beroende av kändisar. Jag kommer prata om dom. Jag komemr adlrig lägga av med det. Och jaa, Jag tror på twincest. Och jaa, jag tycker om twincest och jag kommer inte att sluta tänka på /prata om det heller. Aldrig.

Jag har föräldrar problem. Någon som vill byta?


Du är min trygghet.

"I wish I knew how to quit you" - Jack Twist

Idag har jag verkligen inte lust att blogga. men jag gör det ändå. bara för att jag är så otroligt duktig.

Det är tur att Mamma inte är långsint, då hade det varit synd om mig. Men per är långsint och honom har jag varit sur på hela dagen. usch va han är jobbig. Men det ska vi inte gå in på. Detta inlägget ska inte vara så dampigt som igår xD Idag när jag satt på bussen när jag skulle till skolan, gick det på en kille som var jätte lik David från Panik. Jag kunde inte sluta stirra. Han var skit lik. Ett tag trodde jag det var han. Men sen  kom jag på "Varför skulle David från tyskland gå på min buss till osbäcksgymnasiumet i Laholm i sverige? och dessutom prata svenska?" Då blev jag lite ledsen. Jag önskade att det var David. För David är snygg. Men i och för sig såg jag inte david-look-a-like'n så jätte bra. Men det jag såg var jätte likt. Hoppas jag ser honom imon igen. Det hade varit kul.

Idag i skolan var det lika roligt som vanligt. Jag tycker verkligen om att gå till skolan för jag har alltid så otroligt roligt. Jag trivs så otroligt bra i min klass så jag vet inte vad. BF08 är bäst helt enkelt. Det finns ingen i klassen jag tycker mindre om. Det finns ingen i klassen jag inte känner så bra så att jag inte pratar med den. Ingen. Jag tycker om alla. ALLA. Dessutom har jag, Arnela, Emma och Karoline så otroligt rolåigt tsm. TACK för att ni gör mina skoldagar bättre<3
Sen skulle jag vilja påpeka att 'tyst' STORA, MELLAN, LILLA H gör mina dagar roligare också. Jag kommer sakna dom när dom är borta. Men dom läser inte min blogg så jag ska inte tacka dom. xD HAHA. Eller vem vet, 'tyst' kanske läser? 

Idag på svenskan gjorde vi något jag blev otroligt glad över. Vi har ju nu börjat med 'homosexuallitet' och idag kollade vi på ingen mindre än 'Brokeback Maountain'!!! Jag blev jätte glad. Den är så otroligt bra. Jag älskar den filmen. Det kunde inte bli bättre. Vi hann inte se hela så vi ska se fortsättningen på fredag. Men det var m¨ånga som tyckte den var äcklig. Vissa kunde inte ens titta. Jag fattar inte? hur kan man? Hur kan man vara emot något så naturligt? Kärlek som kärlek säger jag. Oavsett vad så ska man kunna älska vad/vem/hur som helst. Någon som tycker snnorlunda? Sen fick vi då läxa till på fredag som var att man skulle tänka efter vad man kände när man såg sexscenen i filmen, och tänka ut varför man kände så, Och sen skulle man oxå tänka ut varför vissa är emot homosexuallitet. För det första kände jag inte så mycket annorlunda när jag såg det, elerfom jag sett den 23 gånger. Men jag är ju inte emot det? Varför skulle jag lixom? Jag tycker det är sjutk att man är det. Sen varför andra tycker äckligt.l Jag vet inte. För jag tycker det är äckligt att folk tycker det är äckligt. ag trodde inte mamma tänkte så. Men tydligen. Pappa vet jag ju tycker det.  Men inte jag :D HAHAHHA

Nej nog snackat om det. xD Just nu sitetr jag och lyssnar på Johan. Undra om jag någon gång komemr sluta tycka om honom. Just nu känns det inte som det. Jag är så besatt. Jag är så beroende. Jag är så kär så jag vet inte vad jag ska ta mgi till ibland. Men jag vet att jag någon gång kommer sluta tycka om honom. vem vet nästa år när det är idol kanske jag komemr sitta där och bah, nej gud va mobbad jag är. Jag tyckte om Johan. Asså XXXXX är mycket bättre. Vad tänkte jag med. Precis som jag gör nu, fast om Danny xD Men jag tror inte det. Johan är speciell. Men jag vet att jag komemr sluta tycka om honom. Det gör jag med alla. Alla förutom Michael Jackson. Men Michael är unik. Han är speciell. Han är ett undantag. Han är någon jag absolut inte kan leva utan. Michael Jackson är lixom något som är mig. Han är min trygghet. Medans Johan är min besatthet på ett galet vis. xD HAHAHHAH.

Varför ska jag alltid skriva så mycket?
Dagens bild får bli Brokeback mountain eftersom den filmen är underbar.




bitte, rette mich.

Igår när jag skulle gå och lägga mig läste jag en ff. Och jag blev helt kär i den. Kunde inte sluta tänka på den. Så när jag skulle gå och lägga mig GLÖMDE jag att stänga av TV:n. Dumma mig. Men så jag gick och la mig, och eftersom det var så otroligt kallt tänkte jag att jag sover i mina strumpbyxor. Det är väl inte konstigt? Men då klockan 2 på natten kom Per in och skällde ut mig om att jag hade glömt stänga av TV:n. Jag bah: ahaa.. mmmhmmm. (jag sov ju?!) Sen kommer Mamma in klockan kvart i 8 och är skit sur. Först bah "Och när hade du tänk gå upp?!" Det är väl inte mitt fel att klockan inte ringer? Men hon var iaf skit sur. skällde ut mig som om jag hade gjort något JÄTTE allvarligt. Om att jag bara levde i datavärlden. och att jag skiter i allt. Att jag aldrig tvättar mina kläder (Jag tvättar ju för fan inte dom om jag inte behöver?!) Och om att jag bara sitter vid datan och skiter i allt annat. Går in och lägger mig med kläderna på. (JAG HADE MINA STRUMPBUXOR PÅ FÖR ATT JAG FRÖS!!!!) Hon sa att jag hade problem. Att jag lever i en drömvärld och bara skiter i allt och alla. Sen kom hon in på incest?! Hon är ju helt sjukt. Hon bah "Du har problem för helvete! ser du inte det?! Du tycker ju t.o.m att incest förhållande är nomalt?" Då kunde jag inte hålla mig längre. Fy fan va sur jag blev. vad har twincest med att jag glömde stänga av tv att göra?! Hon går bara för långt! Hon sa oxå att jag har kondition som en 80 åring. SO WHAT säger jag då! Och pågrund av allt detta missade jag ju såklart bussen. Och ville mamma köra mig?! Nej, klart inte. det fick jag ju fixa själv. Så jag fick ta moppen. Tidigt på morgonen. SVIN kallt. + att jag knappt hade någon bensin. Hann heller inte att äta frukost.

Idag i skolan hade vi värsta entepresnörsloppet (stavning?!) Det var massa egna företagare som kom dit och pratade. Om att de en gång hade en dröm. och nu är drömmen uppfylld. Att en idé växte till ett stort värdsföretag. Att man ska följa sin dröm. Och att du kan om du vill. Två komiker var oxå där. Det var kul. Och Peter sipen. Han var cool. Han pratade om sitt liv. Och hur han blev den han är. Dessutom berättade han om sin kropp xD. Om att du måste träna för att må bra. Och då tar han av sig sin tröja. Och sliter av sina byxor och står där med OTROLIGT tighta guldiga tights. Det var kul. Han visade oxå när han tränade. Det var kul. För när han skulle göra en övning där man står på alla fyra och gör något sa han "och detta gör man inte bara för att man är homosexuell" HAHAHAHA. Det var kul. Fast det var bara jag som skrattade. Han sa massa sånt. Typ "Bara för att jag sminkar mig och har tighta kläder betyder inte det att jag är hetrosexuell" "Jag gillar att hålla lådan" HAHAHAHHA min humor!  Jag tror han är bög?

Idag fyller även Emma år. Grattis till henne!

Sen idag hade jag bestämt att äka till Amanda efter skolan. Jag hade sagt det till Mamma i söndags. Men det hade hon...glömt? Jag åkte till Amanda och höll typ på att dö av kyla. Men jag kom iaf fram. Amanda är förstesten jätte förkyld så hon är hes. Och skrattar som Johan<3
Vi hann inte med så mycket. Typ snackade, skratatde och kollade på Emo bilder. Sen kom jag på att jag kanske saka ringa Mamma. Så jag ringde henne och sa att jag är hos Amanda och kommer hem i morgon. Sover hos pappa. Tror ni inte hon blev sur? som f-a-n. Jag har Amanda som vittne. Hon bah skrek och hälften av det lyssnade jag inte på. Jag skulle hem direkt annars skulle hon komma  hem till amanda och kasta ut mig. (HAR HON PMS ELLER?!" Det var då om samma saker som i morse. Hon skrek så mycket så att amanda hörde det som var 4 meter ifrån. Det var om så patetiska saker. ofta hon ska bry sig om vad jag sover i?! Ofta hon ska bry sig om min kondition?! Ofta hon ska bry sig om att jag är blek?! Ofta hon ska bry sig om att jag tycker om twincest?! ofta hon ska bry sig om vilka kläder jag har på mig?! Ofta hon ska bry sig om när jag tvättar mina egna kläder?! Ofta hon ska lägga så otroligt mycket energi på allt detta?! Helt sjukt.

Jag körde iaf hem igen. Och visste vilket helvete jag skulle få när jag kommer hem. Men jag tycker jag har rätt när jag säger att hon inte ska lägga sig i vad jag gör om det inte påverkar henne. När jag kom hem började hon direkt!Att jag har problem. Jag vet att jag har problem. Men det är inget jag kan göra något åt. Jag kan inte hjälpa det! Hon borde fatta det vid det här laget. Detta är den jag är! Detta är Evelina Feiff! Hon sa att jag lever i min egen värld och bara skiter i alla andra. Jaa, jag lever i min egen värld. Men jag skiter inte i alla med flit. Hon snackade om min kondition. Jaa, jag vet att jag har dålig kondition. Och jaa, jag skulle gärna vilja ha bättre. Men jag pallar inte.  Jag håller med henne. Och jag förstår, till viss gräns! När hon började sedan snacka om twincest! då sprack det. Hon sa lixom  "Du sitter vid datorn och skriver om vad det nu är, twincest! Du har problem" va i hela friden har twincest med detta att göra?! Det är något jag tror på. Något jag tycker är super gullligt. Något jag tycker är rätt. JAG TYCKER DET ÄR NORMALT!!! Men vissa människor kan inte få in det i deras jävla huvud. Twincest har INGET med detta att göra. Så jag fattar inte varför hon hela tiden ska ta upp det! Hon vill att jag ändrar mig. Men Jag kan inte ändra på mig själv. Detta är den jag är. jag är sån här. Visst kan jag tänka mig för ibland. Men jag skulle aldrig kunna ändra på mig helt och hållet. JAG ÄR SÅN HÄR!!! Kan hon inte bara fatta det?! Sen skulle per lägga sig in. Men jag sa till honom att han inte har med detta att göra. Och så gick jag in på mitt rum och lyssnade på Michael på högsta volym. Sitter fortfarande här inne.

Hörde innan att de pratade om mig där ute. Om då Tom och Bill. Jag visade per en bild i går på tom och bill där de var sjukligt lika. Och så sa jag det till per "Kolla. det är två personer. Fatta läskigt" Och nu berättar han det för Mamma och ba "det har gått över huvudet på henne" Mamma bah: ja. Hon har problem, men hon måpste inse det" Hur tror ni det känns för mig att höra det?! Men oavsett vad de säger så kommer jag ju inte sluta att tro på twincest, och sluta tycka det är normalt. Om det tror det så kan de ju bah gå och stoppa upp något!

Mamma kom nyss in och sa att jag måste ändra på mig. Så nu har jag SYSSLOR ATT GÖRA!!! Tvätta minst en gång i veckan O_O. damsuga mitt rum en gång i veckan! och gå ut med ronja 15 minyter VARJE DAG!!!

Snälla någon, kom och rädda mig.


USA SKA INTE FÅ VÅRAN ROMEO!!!

Måndag.

Idag har jag inte gjort något mer än att plugga. Hälsopedagogik. Innan har det alltid varit jätte kul. Men just nu suger det getballe. Kanske pågrund av att vi nu har grupparbete och dom jag är med  har IG och den andra har G och jag har MVG. Vem tror ni gör allt? Jag får inte så mycket hjälp av dom så att säga. Vill jag ha något gjort får jag göra det själv. Men visst tycker jag mest om att göra det själv. Men det finns alltid något dom andra kan göra. Det är inte så att dom inte hjälper till. Bara det att dom inte kan. Jag tycker läraren kan sätta grupperna efter betygen. Dom som sattsar på MVG borde så vara tsm. Men sen är det ju oxå MVG-nivå att kunna sammarbeta med folk som då har mindre bra betyg. Så det är ju upp till mig att då få dom att delta i gruppen. Det är gruppens ansvar.

En grej som alltid får en att må bra är ff's. Det är helt sjukt. Man får värsta lyckorus av dom. Det spelar inte roll hur bra eller dålig någon är, man går in i en helt annan värld när man läser. Jag tror inte jag någongång kommer att sluta läsa ff. Inte nog med att det är sjukt roligt att läsa, man lär sig otroligt bra engelska. Jag fick MVG i engelska pågrud av att jag läste ff så mycket. Men man kan verkligen inte läsa om Tom och en tjej, eller bill och ej tjej. Eller Tom och georg eller någon annan. Utan det måste vara Tom och Bill annars blir hela berättelsen så otroligt dålig. Jag fattar inte varför. Men så är det.  Jag läste en nu som handlade om att Bill var gravid och Tom var pappan. Så fíck man följa hela graviditeten. HAHAHA. asså omg va sjuk jag egentligen är. HAHA.

Amanda, om du läser detta så komemr jag att vara en förädare på fredag. För jag kanske ska va med Arnela, Emma och Karoline. Men jag kommer på Lördag. Eller senare på Fredagen. Om vi nu ska va då ^^. För vi måste ju printa 5an. Herregud! vi är redan på femte filmen. Vi är ju snart färdiga. Gud va duktiga vi har varit!

Jag såg oxå på din tyska blogg om Romeo i studion. Asså jag trodde jag skulle dö. Jag trodde först han hade spelat in en låt. Eftersom Bilden inte kom upp fören senare. Jag trodde verkligen .__. Åååh va besviken jag blev. Tänk om Romeo någongång skulle börja med en sång karriär. Det skulle vara värsta himmelriket. Han hade blivit världskänd. Hans utseende + hans personlighet = succé. Alla kommer älska Romeo. T.o.m USA. Fast det skulle man inte tycka om. Eftersom amerikanska fans tycker vi inte om. och USA SKA INTE FÅ VÅRAN ROMEO. nej detta var ingen bra idé. Han får bara vara känd i Tyskland. Och komma till Sverige pågrund av oss. DET var en bra ide.


Nick Romeo Reimann

Johan Palm - Poison



Det finns ingen som kan säga att han inte är sjukt grym när han sjunger denna.

"I'm living in a fantasy. Because there i can decide my reality".

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit väldigt händelserik. Jag har (som vanligt) varit med amanda hela helgen. Dock har jag stuckit hem två gånger. Först skyttetävling på lördagen. Sen var jag tvungen att äta middag på kvällen hemma på lördagen för vi skulle fira louise (pappas sambos dotter) Skit tråkigt. Jag känner knappt dom som kom. Eller jag känner dom inte. Det var lixom. "Hej Richard, *kram*. hej Louise *kram*. Hej Isabella *kram* Hej Christina *kram*. Hej Sofie *kram*. och sen till mig: *räcker fram handen och säger sitt namn*"  Så fatta tråkigt det var att sitta där. Det blev att äta mat och skriva berättelse. Sen kom Amanda och räddare mig. *TACK AMANDA*

Jag och amanda var dessutom skit sugna på Godis. Så jag frågade Sofie jätte snällt om hon kunde köra upp mig till rasta så att jag kunde köpa godis. Det kunde hon. Det var snällt. Köpte oxå Okej-tidning. Det var en sjukt snygg plansch på Johan. Så jag var ju tvungen att köpa den. Men såklart glömde jag den hos Amanda. Får hämta den när jag ska till henne på tisdag.

I fredags var det ju idol. och det betyder ju Johan Palm. Sjukt otroligt underbart grym han var. Han ägde alla. helt klart hans bästa framträdande hittils. Och dessutom var han snyggare än snyggast. Jag trodde inte han kunde bli snyggare men jag hade fel. För, omg, va han var snygg i fredags.  Men när det var utröstning hände något. Johan satt löst. Jag fattar det inte. Hur gick det till? glömde alla att rösta? Tog alla förgivet att han satt säkert? Det går inte att tänka så. Nästa vecka måste vi (johan-fans) rösta dubbelt så mycket. För Johan ska aldrig mer hänga löst. När Jihde sa att johan satt löst bärjade jag gråta. Amanda bah "Du kan väl vänta med att gråta tills han åker ut?" Jag bah: "Neeeej, *snyft*" Det var hemskt. Sjuukt hemskt. Tänk då när han åker ut på riktigt. Jag får bara hoppas att jag är hemma då. För annars blir det synd om Amanda. För jag kommer inte kunna hålla mig. Jag kommer vara emo i en vecka efter det. Och det blir inte så kul.  Det var inte bara det att johan satt löst som var hemskt. För den som åkte ut var ingen mindre än Lars. Lars har oxå varit en stor favorit för mig. Jag har sagt att 'åker johan ut, finns Lars'. Det första jag tänkte på när man fick reda på att Lars åkte ut var "stackars Johan". Eftersom det alltid varit Lars & Johan. Vem ska Johan nu va med? Men nästa vecka får inte johan sitta löst. Johan ska sitta säkert. Även om det innebär att jag ska bli fattig.

Jag har oxå fixar designen på min blogg. Eller rättare sagt Amanda har fixat det. Vad skulle jag göra utan henne ^^ ? Men visst blev det sjukt snyggt. Jag är jätte nöjd. Men en sak vill jag ändra på. Istället för "I'm living in a dream. Because dreams don't break" Så vill jag ha "I'm living in a fantasy. Because there i can decide my reality". Jag har tänk på det hela dagen. Och jag tycker det passar mig bättre.

Min pappa sa till mig idag att jag borde växa upp. Att jag måste sluta drömma och sluta se livet på ett annorlunda sett än vad jag gör. Han var väldigt djup där tyckte jag. HAHA. Men det är nog första gången jag riktigt håller med honom. Det händer, men det är inte ofta. Jag berättade det för Mamma. Att Pappa sa att jag borde skuta leva i en dröm. Då sa mamma "frågan är ju vilket som är bäst, att leva i en dröm och aldrig bli besviken och ofta vara lycklig. Men kanske aldrig riktigt klara av verkligheten. Eller att leva i verkligheten, och kanske ofta bli besviken och sårad. Men kanske aldrig riktigt klara av att drömma" Det var väldigt smart sagt av henne. Vilket är egentligen bäst? Vara lycklig, men leva fel. Eller leva rätt och sällan  vara lycklig?

Varför känns det alltid som om livet var bättre förr? Man är aldrig riktigt nöjd. 'Det var lättare förr' är ju något väldigt klassiskt. Nu känns det så. Men om några år kommer jag då tycka att livet nu är bättreoch lättare? Kommer man någongång bli nöjd? Visst är jag nöjd med vad jag har det nu. Jag skulle aldrig vilja byta med någon. Men jag tycker ändå att det var lättare förr. Då behövde man inte tänka på så många saker. Och man bahövde inte bry sig på samma sett.

Nej nu ska jag sluta blogga innan jag börjar gå för långt in i tanken om livet. HAHA. Jag tänker alldeles för mycket.
Dagens bild får bli Johan, bara för att han är så sjukt snygg.


Twincest gör mitt liv mycket roligare.

Fredag, vilket betyder idol. ååh, va jag har längtat efter denna dagen. Äntligen ska jag få se Johan igen. (på TV) Han ska sjunga Poison - Alice Cooper. Jag kollade på klippet när han repade och det lät sjuukt bra. Jag tror det kommer bli jätte bra ikväll. Precis som alla andra gånger. Men nu är det ju rock-tema, och Johan är ju rock.

(Någon mer än jag som tycker att pop är rock lixom)

Igår kväll hittade/såg jag något helt otroligt. Twincest bevis. Ni skulle bara se det. Jag visade Olivia men hon hade massa (dåliga ^^) bortförklaringar. Men jag köper inte dom. Detta är så äkta, och så avslöjande så jag kommer aldrig mer kunna tvivla på om det verkligen är sant.  Innan har jag tänk att dom kanske bara har ett otroligt tajt tvillings-band. Men inte efter vad jag hittade igår. Ni anar inte lyckan av att hitta, av att se detta. Det är helt sjukt. Jag är också väldigt glad över att gå Barn- och fritid, för där lär vi oss väldigt mycket om människans beteende, och nu ser jag saker jag aldrig skulle lagt märke till innan. D.v.s kroppsspråket. Det är så uppenbart så jag tycker nästan synd om dom. Jag behöver inte mer bevis än de jag hittade. Nu är det klart. Twincest rykterna är sanna.

Amanda ringde precis så jag ska ner till henne nu. Men jag bloggar mer imon eller nått. ha dte bäääst <3


Ni behöver inte dölja längre, vi vet sanningen.

Where do you go, when you don't even know where you are?

Jag känner mig otroligt lost ibland. Ibland vet jag inte vart jag ska ta mig till. Det känns som om jag inte kommer något vart. Det är bara samma sak hela tiden. Jag önskar att jag kunde bara glömma allt, typ rensa mitt liv på onödiga saker. Jag orkar inte med det. Jag vill bara gå vidare och sluta vara beroende av något. Det är sjukt jobbigt. Jag vill kunna klara mig själv. Utan att alltid tänka på sådant som får mig att känna mig ännu mer lost. Jag känner mig inte hemma där jag hör hemma. Jag känner mig inte hemma i verkligheten. Jag lever mer än 50% av mitt liv i någon helt annan stans än var jag är. Visst låter det sjukt? jag kanske borde söka hjälp? Men det är sån jag är, och det är just det som är så otroligt förvirrande. Jag vill inte mer. Jag orkar inte mer. Men samtidigt skulle jag aldrig klara av att inte vara sån. Jag skulle känna mig så otroligt ensam. Just nu vet jag att om jag inte tycker om något, kan jag bara dra mig tillbaka och leva mitt eget liv i min egen fantasi och lura mig själv. Men nackdelen med det är ju just det att jag aldrig klara mig på egen hand. Jag fokuserar bara på det positiva och när jag stöter på något negativt skjuter jag bara bort det och lurar mig själv om att det inte finns något negativt. Jag vill ha stora problem att handskas med, men det komemr jag aldrig få för enligt mig är allt positivt. Jag lever i en helt annan värld än vad jag borde. Jag vill bara kunna släppa allt och vara normal. Jag förstår verkligen va folk menar när de säger saker t.ex. att jag måste skärpa mig, att jag inte är normal, att jag kommer leva ensam, att jag måste tagga ner på vissa saker. Jag förstår verkligen vad dom menar, för jag tycker samma sak. Men jag vet bara inte vad jag ska göra åt det. Jag vill verkligen, men jag kan inte. Det har gått för långt och just nu är det försent. Jag har vant mig vid det nu, och jag vet inte vilken väg jag ska ta för att komma tillbaka. Jag är fast vid detta, och det kommer jag alltid vara.

Även jag tvivlarpå mig själv ibland.  Jag önskar bara att allt vore enklare. Visst låter jag som värsta emo-barn xD? Det är jag inte, jag är vara ytterst förvirrad ibland.


Du löser många av mina problem, men är ändå en av dom.



Blogg, är det verkligen någonting för mig?

Nu har jag då gått på trenden att skaffa blogg, något jag aldrig trodde jag skulle göra. Men behöver man skriva av sig lite så är det väl det bästa sättet. Jag hoppas jag är så mycket aktiv som möjligt, men om jag känner mig själv, så vet jag att det aldrig kommer att bli av, men man kan ju alltid försöka. och nu ska jag visa dig, Amanda, att jag kan skriva seriöst och inte alltid som en fjortis. HAHA. Jag kan om jag vill.

Om du läser detta Amanda, så måste jag be dig hjälpa mig med designen lite. Eller jag behöver nog rätt mycket hjälp med tanke på hur den ser ut, eller hur? I den här bloggen har jag iaf tänk att skriva väldigt mycket om mig själv, så det blir en rätt så egoistisk blogg. Men egentligen, är inte allas blogg det? Jag kommer att skriva sånt jag jag aldrig skriver om offentligt, utan sånt jag mest håller för mig själv. Så var beredd på att chockas. Ni (?) kommer att få läsa om den "riktiga" Evelina.

nyfikna?



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0