Igår fick du reda på något, du inte borde fått reda på.

igår hände det något som inte borde ha hänt. igår fick du reda på något du inte borde fått reda på. igår såg du något du inte skulle sett. igår var du med om något du inte skulle varit med om. igår sa jag något jag inte skulle sagt. igår frågade du något du inte skulle frågat. Nu vet du något du inte ska veta. det var inte meningen att någon skulle få veta. jag mår inte bra av att du vet. folk säger att man mår bättre av att berätta för någon, att öppna upp sig för någon, men det är inte alls sant. det är tvärt om, jag mår dåligt av det och ar inte kunnat tänka på något annat. jag önskade jag kunde vrida tillbaka klockan och aldrig startat konversationen. du är en sån person som kan få en att berätta allt. för du är så otroligt snäll, så när det väl är där så känns allt jätte bra och jag vet att du bara ville väl. men jag hade mått bättre av att du inte visste. jag hade mått bättre av att du trodde på en lögn. men egentligen var det ingen lögn. det var bara att jag inte berättade hela sanningen. och jag vet att du nu tror på att det var en lögn alltihopa. men det var det inte. jag är den jag har sagt att jag är, jag har bara inte sagt allt.

har ni någonsin haft en sak ingen annan vet om? har ni någonsin haft någonting ni döljer för alla människor? någonting som ni aldrig någonsin skulle tänka er  att berätta för någon, något bara ni själva vet om? jag har det, elelr nej, jag hade. för nu vet du om det. och jag gillar det inte alls. jag vet att nu kommer inget någonsin att bli det samma igen. Hur ska jg nu reagera när jag träffar dig? jag tycker om dig väldigt mycket, men nu är det bara för jobbigt. ta inte åt dig. men det var inte meningen att någon skulle få veta, jag vill hellre leva i en lögn än att berätta. och jag fattar inte att jag berättade så mycket för dig igår. jag fattar inte hur jag kunnde vara så dum. jag kunde inte sova igår kväll pågrund av det. på grund av att jag hela tiden tänkte på vad du sa, och på vad du vet. Det du frågade mig har ingen annan gjort, och det sprack. jag kunde inte hålla tillbaka det. men sen dagen efter mådde jag så otroligt såligt av allt. jag vet inte om du  någonsin varit med om att ha något du inte vill berätta, så jag vet inte om du vet hur det är. men jag vill inte att du ska veta.

<3

lilla my

sså igår var det 16 personer inne på min blogg. det är mer än vad jag någonsin haft. lite kul faktiskt, men jag skulle vilja veta vilka det är. lixom, 16 stycken är väldigt mycket.  Idag har jag haft 8, även fast jag inte lagt upp något nytt. ghaha. och 8 är väldigt mycket ändå. HAHA. jag tycker såklart det är skit kul med många läsare, men, jag vill cveta vilka det är. jag skriver ju lixom om mig själv för det mesta, så så kul kan det ju inte vara att läsa.

Idag var det andra dagen på min praktik, och jag måste bara säga en sak. JAG ÄLSKAR DET!!! och fatta mycket jag är omtyckt av barnen. de skpringer efter mig hela tiden, och vill sitta i mitt knä hela tiden, sen är det en liten flicka som spriunger efter mig som en svans. Och hela tiden bvill sitta i mitt knä. det är jätte gulligt. sen är det en liten kille som är jätte söt. jag fick två teckningar av honom idag. Sen när jag skulle gå frågade han varför jag skulle gå, och blev lite ledsen, sen sa jag att jag kommer imorgon igen. då sa han att han då ska gosa med mig. en ville han ha en kram. Han är jätte söt. idag när alla skulle sova, förutom en kille, så gick alla vuxna på rast, och jag var kvar med honom. det var jätte kul. jag läste en bok för honom minst 3 gånger. han gillade den.

det är så sjukt roligt att jobba med barn. jag älskar det. det är verkligen något jag absolut vill göra. barn är bara så otroligt gulliga, och det är aldrig tråkigt när man är runt barn. om jag aldrig får barn, dvs, om jag aldrig blir tsm med johan. så ska jag LÄTT adoptera. men nu när jag varit på dagis hela dagarna så märks det att jag tar med det hem. isaak och felix finns ju hemma när jag kommer, och jag fortsätter att leka med dom när jag kommer hem. Och jag fortsätter att ta hand om isaak och felix. Och jag fortsätter att prata på det speciella sättet man gör så att barn ska förstå. hahahaha. det är lite sådär små kul.

Idag tog jag oxå moppen till dagiset. Och jag måste säga att den var väldigt populär bland barnen. när vi skulle gå till matsalen för att äta ser man den i glasdörren. och alla barnen stannade för att se på moppen. sen när jag skulle åka hem, gick alla barnen till den glasdörren för att se mig åka iväg. hahahahah. det var jätte gulligt.,  jo juste mina skor är väldigt populära oxå.

igår fick jag oxå ett sms från annie där hon skrev att builjetten är betald och att hon kommer hit onsdag vecka 9. jag blev jätte glad!!!!! saknar henne massaa!!! men jag kunde inte svara eftersom jag inte hade några pengar. så jag blev lite sur på mobilen. tänkte ta mammas mobil, men hon hade tydligen inga pengar heller. jag får väl ringa henne eller nått. men det är bara ett  problem. hon kommer på onsdagen, och jag har skola torsdag och fredag och jag får inte ta med mig en kompis två dagar i sträck. hahahahhaha. så jag får se hur jag gör.

nu ska jag sluta blogga, gud va tråkigt inlägg detta blev. men ni får bli beredd på att de kommande 3 veckor kommer jag skriva mycket om dagiset. så det så. Nej, nu ska jag faktiskt gå in på mitt rum och lyssna på ingen mindre än David Bowie.


En bild på felix bara för att han är sjuk <3

varför.

varför känns det som om tider går alldeles för fort? varför känns det som livet går för fort för att man själv ska hänga med? varför känns det som om jag missat saker jag egentligen borde vara med om? varför känns det som om jag aldrig kommer att  kunna släppa taget om saker jag egentligen borde släppt för längesen? varför känns det som om man hela tiden slösar på tid? varför känns det som om man inte är 16? varför känns det som om man aldrig kommer bli äldre än 14? varför känns det som om jag aldrig kommer kunna leva ett normalt liv? varför har jag inte förändrats? varför har jag inte tagit tag i mitt liv? varför känns det som om jag aldrig kommer att växa upp? varför känner jag mig mycket yngre än vad jag är? varför föddes jag? varför kan inte jag vara som alla andra? varför har jag alltid varit sån här? Varför känns det som om jag aldrig kommer vara nöjd? varför känns det som om jag inte kommer klara det? Varför är jag som jag är? varför är det jobbigt att acceptera att man är annorlunda? varför kan man inte bara sluta beskymra sig? varför kan man inte stänga av vissa känslor? varför är jag så besatt? Varför gillar jag dig?

så här skulle jag kunna hålla på i evigheter. ställa massa frågor jag aldrig kommer att få svar på. ställa onödiga frågor som jag hela tiden går runt och tänker på. frågor som förstör mitt liv. frågor som till slut tar knäcken på en. jag hatar dessa oändliga frågor. men jag hatar ännu mer att jag inte får svar på dom. att vad jag än gör, och hur jag än gör, hur mycket jag än försöker, får jag inte svar på dom. Utan det kommer bara upp fler frågor. jag skulle kunna skriva en bok, med bara massa frågor jag aldrig får svar på. jag ville bara skriva av mig lite innan jag går och lägger mig.

David Bowie

Idag har jag haft rekord besökare på min blogg. Och jag har inte ens uppdaterat något. jag fattar inte. vilka läser min blogg? jag skulle väldigt gärna vilja veta. Jag vet att 5 läser. men jag har ingen aning vilka dom andra 7 år. ast det kanske jag aldrig får veta. jag tycker man ska få reda på vilka som är inne på sin blogg. jag skulle väldigt mycket behöva det. Och det hade varit väldigt bra. för då hade jag inte behövt gå runt och vara orolig för att inte kunna skriva vad jag vill i min blogg. Nu kan jag inte det, pågrund av att jag inte vet vilka som läser. det är väldigt jobbigt. jag får väl ha kod ord till vissa saker. HAHAHA.

Idag var det första dagen på min praktik. Jag praktiserar på ett dagis i skottorp. Det var jätte kul idag. personlaren tycker om mig, och barnen tycker om mig. haha. det kan väl inte bli bättre? och dessutom har jag jätte kul. jag gillar att jobba med barn, jag kan inte se mig själv göra något annat i framtiden än att jobba med barn. jag ska bli lågstadielärare. Om jag inte blir det ska jag inte bli någonting. En sak som är jätte bra med att praktisera där är att jag får så mycket kaffe jag vill. Och det är jätte bra. men de har inget socker, så jag ska ta med mig eget socker imorgon. man kan ju inte dricka kaffe utan socker. visst det går, men det är ju inte sådär jätte gott. men jag har lärt mig att dricka med mindre mjölk. Nu har jag knappt någon mjölk alls. visst är jag duktig?

Jag måste bara få berätta en sak. jag har blivit helt beroende av david Bowies låt life on mars. jag lyssnar på den MINST 5 gånger per dag. en är så sjukt bra. jag hare oxå lyssnat på space oddity, och den är oxå så sjukt bra. arför har jag inte upptäckt honom tidigare, och varför ska jag alltid tycka om musik från 70 och 80 talet? jag var inte ens född då xD fast jag måste ju säga att den bästa musiken gjordes 70 och 80 talet. Så är det bara och sp komemr det alltid att vara. Ingen kommer upp i den nivån. Det var MUSIK, det är det inte längre. det var feeling. musiken var bäst då helt enkelt.

amanda och jag har kommit fram till att vi borde hamna på psyket. för vi är lite scary ibland. Hon vill ha ett incest förhållande med jimi blue. för hon kan inte bestämma om hon vill ha honom som pojkvän eller bror. HAHAHAHA. Och jag vill våldta en 7 åring. (11 årig nu) men sen har jag ju aldrig påstått att jag och amanda är normala. för det är vi inte. och det har vi aldrig varit, och det kommer vi aldrig att vara. Och påtal om amanda, nästa år i april/maj ska vi till tyskland, själva. mamma sa att jag fick åka till tyskland med amanda när hon är 18. Och eftersom hon fyller 4 månader innan mig åker vi när hon är 18 och jag 17. Och jag fick det för mamma. Så nästa år blir det tyskland för mig. IIIHOOOO. jag vill ju till münchen. men jag vet att jag aldrig kommer att få ihop pengar till det till nästa år, om jag nu inte har världens bästa sommarjobb. men jag tror det blir att vi ¨ker till Berlin elelr hamburg eller nått. omg, jag längtar redan. Jag ska till tyskland!

David Bowie - life on mars?

"hey tomi, hey what's up"

Amanda stack precis hem, jag har varit med henne hela helgen och ska nu berätta om min helg, vi har hunnit med massor denna helgen. Jag har dessutom aldrig varit så här galen i die wilden kerle som jag har varit denna helgen. OPmg, jag älsjkar die wilden kerle. De är verkligen helt bäst.

i skolan i fredags hoppades jag på att jag skulle få se look like Johan. Men jag hade otur och såg honom inte. SÅ jag hade inte sett honom på hela veckan. Jag och arnela trodde han var sjuk. För vi brukar alltid se honom på fredagar. Men då när jag skulle åka hem och satt i bussen och åkte förbi konsum, tror ni inte att jag ser honom inne på konsum*? Jo, där inne stod han och några kompisar. Han köpte tuggimmi i automaterna. HAHA. Jag blev jätte gladish. Hade jag haft pengar på mobilen så hade jag sms:at Arnela. Men alltid när man behöver mobilen så har man inte pengar. bajs oxå.

När jag kom hem frågade jag mamma om hon kunde köra mig till Amanda. Men då blev hon jätte sur, och jag bråkade med henne i en timme, om att jag inte hjälper till hemma, och att när det gäller saker hon ska hjälpa mig med, då går det bra men injte tvärtom. Och hon sa att jag inte gör någonting, men det tycker jag att jag gör, och blablabla. Jag var hemma vid halv 3. Men kom inte hemmifrån fören vid 4. Eftersom då mamma inte kunde köra mig, tänkte jag att jag då kunde ta moppen. och då tog jag mammas termobyxor och jacka. Och då blev hon sur för det. Sen sa hon att jag skulle ta av mig det och så körde hon mig istället. Jag fattade ingenting xD. Men jag kom i alla fall till amanda vid 4.

Och som vanligt kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, men jag tror vi satt vid datorn, och kollade massa. Amanda visade mig Samuel Haus (han i tsatsiki) och amanda är helt galen i honom. Sen gick vi hem till mig, för vi behövde skjuss till rasta, för vi var ju tvugna att köpa godis. Pappa körde oss dit. Jag och amanda har köpt godis så otroligt många gånger, så vi vet exakt vad vi ska köpa och exakt hur mycket. Vi kan gå in till rasta, plocka våra fyra sorter och gå ut igen. Det tar bara några minuter för oss. Vi tar alltid likadant godis och alltid lika mycket. Det brukar gå på 70-80 kronor. Men en gång var det 50-60 kronor, då var det billigt O_O

Efter att vi hade köpt godis och allt åkte vi hem till mig och gjorde något, datan tror jag och sen åt vi mat. Sen gick vi hem till henne och kollade på Die wilden kerle 3. Det har alltid varit den som vi tyckt varit sämst av alla. Inte för att den är dålig. Men den som är minst bra av alla 5. Men när vi såg den i fredags fick jag damp. Jag fick jätte mycket die wilden kerlöe ryck. Jag har alltid fått det var trean. Men omg va den var bra i fredags. Jag satt och fick massa lyckoryck. Jag tror det hade med Romeo att göra. Romeo har gjort så otroligt mycket för oss, och jag ser honom på ett annat vis än vad jag gjorde innan. Men dwk3 har aldrig varit så bra som den var då.

Efter dwk kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, vi satt nog vid datan och kollade upp massa saker. Amanda dampade loss lite mer på samuel tror jag. Nästa dag skrev vi färdigt brevet till Romeo. Vi skulle ju egentligen skicka med ett halsband. Men vi har inte råd med det nu, så det får bli i sommar eller nått. Vi skickar bara ett brev till honom. Ett väldigt försenat grattis brev. HAHA. På lördagen fyllde Lennard (Gonzi i dwk 2) år. tror det var 21 eller 22. lille ponken. Vi ville skicka ett mejl på myspace till honom. Men det gick inte. Man var tydligen tvungen att vara vän med honom. Och han har inte accepterat oss som vän än. Så det sket sig. På lördagen gjorde vi pankakor, dom var jätte goda. Det var första gången på ap länge som vi gjorde mat xD HAHAHA. Fast som vanligt så kan vi inte äta något nyttigt. Det är bara så. Men i alla fall så gjorde vi pankakor och åt dom medans vi kollade på die wilden kerle 1. Och jag tror inte vi någonsin har kommit på så många nya saker när vi kollat på en dwk film. Vi har sett ettan otroligt många gånger, men denna gången kom vi på MASSA saker vi inte hört eller sett innan. Det är det som är så roligt med dwk, man hittar ALLTID nya saker. Jag tror det hade med att vi lyssnade riktigt mycket denna gången, och vi har dessutom lärt oss mycket bättre tyska. Vi är skit duktiga nu.

Senare på kvällen gick vi hem till mig igen, det var ingen hemma då. Vi gjorde några mackor och satte oss och kollade på jimi dvd:n. Och vi hittade massa nya saker där med. Vi upptäckte oxå att jimi och joschka hade gjort slut när han spelade in dvd:n. Han fick några frågor om joschka och ni skulle bara se sså ledsen han såg ut. Jag har aldrig sett jimi så ledsen innan. Vi kollade oxå på ett live uppträdande med jimi där han sjunger om  "little red hot pants"  och så sa vi att han sjunger om joschka och att jsochka har på sig sånna. och när Jimi sjunger "little red hot pants" så pekar han på sina fötter. Och vi kunde verkligen inte fatta varför? haha, så säger amanda att Joschka har dom nere vid fötterna. Då började jag as garva och amanda fattade fört inte det roliga. HAHAHA. Hon menade inte att det skulle vara så snuskigt. HAHA. Men gud va roligt det var.

Sen vid halv 1 gick vi hem till henne igen och sov. HAHA. Sen på söndagen åkte vi in till båstad för att köpa hårfärg till amanda och frimärken och sånt för att posta Romeos brev. Så färgade jag hennes hår och lite sånt, satt vid datorn och sedan gick vi hem till mig. HAHA v har gått hem till mig tre gånger bara denna helgen. Det är lite sådär små roligt. Men vi skulle hem till mig för att kolla på die wilden kerle 5. Men pappa satt och kollade på handbollen så vi fick sitta och kolla på mitt rum på datorn. Men det gjorde inget, filmen var ju lika bra. OMG det går evrkligen inet att förklara med ord hur underbar dwk är. Det är bara Amanda som förstår mig. För jag kan inte förklara hur mycket jag tycker om dom. Man måste verkligen tycka om dom som jag gör för att fatta. Det är helt sjukt. Jag fattar inte hur några filmer kan göra en så otroligt glad och lycklig och helt helt omg. JAG ÄLSKAR DIE WILDEN KERLE.

När vi hade sett femman kollade vi på lite videor på youtube. en video var när Jimi och wilson uppträde på comet, och vi visste att tokio hotel var där. Så det betydde att dom satt och kollade när jimi och wilson uppträde. HAHA. Jag och amanda fick några roliga tankar när vi tänke det. Jimi uppträde med låten "Hey jimi" och den går " hey jimi hey what's up can i have your autograph hey jimi hey hey hey jimi hey hey" Och då tänkte vi att Bill sjöng "hey tomi hey what's up can i have your autograph hey tomi hey hey hey tomi hey hey"  och sen kommer tom om och sjönger likadant fast Billi. HAHAHAHHAHAA Det roliga är att vi kunde se det framför oss. Och att Bill blir helt kär i jimi och tycker han är skit snygg. Och sen kollar på tom och frågar tom om han kan raka av dreadsen och skaffa solglasögon som jimi och ändra sin stil. Så att han ser ut som jimi. HAHA. Och sen när Bill ser wilson är han avundsjuk på hans engelska.

HAHAH. Jag och amanda är roloiga när det gäller tankar om tokio hotel.


Samuel haus

Jag har inte tänkt att blogga så mycket detta gången. För just nu sitter jag hemma hhos amanda och vi håller på att printa jimi dvd:n. Just nu printar vi hans videor. Omg va han är snygg. Ni borde kolla upp Jimi Blue. För han är så otrooligt snygg. Jag ska få dig att börja tycka om honom, Ellen ;) Du gillar ju allt jag gillar. Så därför måste du börja tycka om Jimi. För ååh va han är snygg.  Vi har oxå skrivit färdigt brevet till Romeo. Nu ska vi bara köpa present till honom. Vi hade tänkt köpa ett halsband och gravera in namnet Romeo. Men jag tror det blir väldigt durt. Men vi skulle ringa in och frpga vad det kjostade, men jag vågade inte och amanda ville inte. Så det blev inte av. Vi kanske ringer imorgon, om amanda nu vill. Jag tror Romeo skulle bli glad, och jag hade blivit världens lyckligfaste människa om han hade på sig det.

Och juste,. Ellen, jag fick din present igår!!!! Jag blev jätte glad. Jag kom hem och så sa mamma att jag hade fått brev, och jag bah, jiihooo det är från ellen! Du anar inte hur mycket jag skrattade när jag öppnade brevet. Det var JÄTRTE fint. Jag ska ha den väåskan till alla mina brev, det var PERFEKT. Jag har massa brev jag fått från Annie, och jag har inte vetat vart jag ska ha dom, men väskan var PERFEKT. Och tack för bilden på Michael oxå, den var jätte söööt <3

Amanda har blivit helt kär i tsatsiki. Han heter I verkligheten samuel haus. hon har blivit vän med honom på ansikteboken.

Nej nu ska jag och amanda fortsätta printa! Ha det bäst.


Erkänn att detta är det romatiskaste jag någonsin sett. Det är Jimi Och jannis på bilden.
 Dom är så söta tillsammans.

När något inte längre är som det brukar vara

Ibland är jag lite rädd när jag går i skolan. Speciellt om vi går förbi någon av 'dem'. Jag arnela, emma och karolin har börjar tro att de fattar. Att vi inte är så konkreta som vi tror. Att vi inte döljer det så bra, att de vet. Jag hoppas verkligen inte någon av dom läser min blogg. För då är jag körd. Men det är så här att varje gång vi går någonstans glor folk så otroligt mycket. i början tyckte vi det var kul. Men inte nu längre. Nu är det läskigt. Men det är läskigast för mig. För det är en person som blänger på mig. Det är så otroligt läskigt, jag blir jätte rädd. Men det är det att jag vet inte vad jag har gjort. Jag har lixom inte menat något illa om det är så att de läst min blogg. Men jag har tydligen gjort något. För man blänger inte på en person på det viset om man inte är sur för någonting. Jag undrar vad jag har gjort. Det har varit några veckor som den personen blänger så på mig, men i början brydde jag mig inte så mycket. Men nu är det läskigt ._. och jag är jätte rädd för denna personen. Tänk så hoppar den personen på mig en dag och slår till mig xD Det känns nästan så. Innan har det varit dagens höjdpunkt att bara se denna personen. Och man var överlycklig om man gick nära den personen. Men nu är det inet det längre.

Jag kan inte ens skriva vad jag vill här i bloggen, för jag är rädd att det finns folk jag skriver om som läser min blogg. Men en sak som är läskig är att det inte bara är den personen som tittar konstigt på oss. utan det finns andra också. HAHA. Det är värsta skräckfilm att gå till skolan nu. Det är lite sådär små roligt, men ändå. HAHA. Juste korvetten, han är rätt ny för oss, men han kollade på oss massa idag oxå, precis som om han oxå vet. Men asså.... hur? Det finns bara EN anledning till hur. och det är att dom i vår skola har typ superhörsel. Det finns ingen annan anledning xD.
Arnela om du läser detta, du måste kolla upp vad look like Johan heter i efternamn. Jag måste veta, för jag ska kolla en sak.

Idag i skolan hade vi engelska uppsatts i tre timmar på morgonen. Vi fick massa rubriker vi skulle välja mellan. Jag valde "A very special person" Det var en person som betydde massa och som man så upp till. Jag valde Michael Jackson. Det känndes naturligt, som om det inte fanns någon annan att välja. Det finns så mycket att skriva om honom, det finns så mycket att beskriva. Jag hoppas verkligen det gick bra. Det kändes i alla fall helt okej. Visst hade jag skrivit det på datan hemma så hade det ju varit 1088094 % bättre. Men aja, han sätter väl inte slutbetyget på en uppsatts. Jag vill verkligen ha mvg i engelska. Eller nej, jag måste ha mvg i engelska. Det är bara så.

Idag har jag och Arneöla varit psykopater. Vi har varit helt galna. Mer än vanligt. Vi har inte pratat om något annat än Johan. Allt vi såg kopplade vi till Johan. Det räckte med en dator. (Johan har en bärbardator) En datorväska (Johan har säkert en sån) Asså vi är helt sjuka. På rasten hade vi t.o.m ett hjärter fyra kort som vi hade som Johan. HAHA. Och två åttor som var hans tunga. (fråga inte) Sen skulle några spela kort så de tog Johan. Då hade vi istället ett Uno fyra kort. VI ÄR SJUKA. vi är helr rubbade. HAHA. Men det är kul. På svenskan intervjuade vi varandra. Vi fick frågor av Maria, men jag och Arnela fixade oxå egna frågor. HAHA. och jaaa. kopplingen var ju såklart till Johan hela tiden. stackars Emma och Karolin. haha. Det kommer säkert bli ännu mer imorgon, för då är det idrott.

Jag längtar till helgen. Då ska jag till Amanda och då ska vi skriva brev till Romeo och kola film, och 'ta godis och kolla på die wilden kerle intervjuer! Det ska bli jätte kul. Jag vill verkligen kolla på som där intervjuerna. Jag har längtat efter det ända den hon berätta om dom. Dessutom ska vi äta godis. Och jag älskar Godis. Vi ska oxå kolla på die öwilden kerle 3. För det var längesen, + att Romeo är så underbar i den filmen. Och du Amanda, jag vet inte om vi kan köpa det vi ska köpa till h onom, för jag tror det kostar flera tusen. OCh jag tror inte vi har råd med det. Men vi kan ju se. vi måste i alla fall skicka brevet.Det är lixom viktigt.

Ville bara säga att twincest är något av det vackraste jag vet. Och oavsett vad folk säger om att det är äckligt, så kommer det alltid vara det finaste jag vet. Jag kommer npog aldrig få vara med om att de erkänner för världen om att de är tillsammans. Men jag behöver inte det, för jag vet sanningen. Och det är svårt att försklara men när man ser ser bill och tom tillsammans, och när man ser som blickarna dom ger varandra, och när man ser de små gömda bevisen så mår man bara så otroligt bra. Bill och tom. Tom och Bill. Det är bara så det ska vara. Jag ser de små sakerna de själva inte tror vi ser.  deras kroppspråk är bara så uppenbart. Och det är helt underbart. Läste amandas blogg precis innan jag skrev detta och som skrev om twincest så jag blev lite inspererad.


Vad kan man säga? en bild säger mer än tusen ord.

"And Baby..."

Idag är jag glad. För idag är jag frisk. Men det intr inte bara därför jag är glad. Jag är glad för två saker. och man kan säga att båda sakerna har lite med tokio hotel att göra. Men jag är i alla fall glad, så jag ska inte skämmas. Men först ska jag berätta om dagen. för det började lite sådär små roligt.

Jag hade planerat att gå till skolan i morse faktiskt. Jag gick till och med till bussen. Jag väntade till och med på bussen. Men när jag stod där och väntade fick jag näsblod. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Om jag skulle fortsättavänta på bussen och åka till skolan, eller skulle jag gå hem? Och det var ju inte så att jag hade lite näsblod, nej då, det var tydligen massa. När jag stod där och funderade på, hem eller buss, så fick jag ännu mer näsblod. Det var blod överallt xD Så jag var tvungen att gå hem. Det var tydligen så att jag inte riktigt var frisk.  Jag fick gå hem och lägga mig igen. Det var skönt. Det var rätt konstig morgon för mig. Men det var tur att det inte stog någon där och såg mig. haha. Det hade varit lite sådär små pinsamt.

Men nu är jag i alla fall helt frisk och ska till skolan imorgon. Undra om någon har saknat mig? Eller så har de väl inte ens märkt att jag var borta, men det är rätt svårt.  Det ska faktiskt bli roligt att komma tillbaka till skolan igen, även fast vi har prov på onsdag OCH torsdag. och jag har inte pluggat. Jag borde verkligen gör adet i morgon.

Men i alla fall, idag har det blivit väldigt mycket till att passa felix och isaak. För jag har tydlign smittat mamma (6)  mohahah. Men det gjorde inget, jag hade rätt roligt med Felix. Och när Felix sov kollade jag och isaak på en film. Micke Och molle. Jag verkligen avskyr den filmen. Den är så otyrolgit hemsk. Jag fattar inte hur man kan göra en sån film. den ska vara till barn, den ska vara barn vänlig. Men usch va den är hemskt. jag sitter och stor gråter när jag ser den ._.

"Molle, du är min bästis!
och du är min med, micke!
Och vi kommer alltid vara bäsisar för evigt, eller hur molle?
Jadå, micke"

"Molle, vi är fortfarande vänner va?
Micke, dom dagarna är förbi, jag är en jakthund nu!"

ÄHÄHÄHÄHÄHÄH. hemskt. usch gud va jag hatar den filmen, vilken hjärtlös person kom på att göra en sån tecknad film? Jag ska söka upp den personen och slå till honom. usch.

Idag har jag suttit vid datan väldigt mycket, och jag bestämmde att leta upp en bra ff. Och jag hittade en som hette And baby... Och den handalde då om att Bill och tom hade fått ett barn ihop. Och när jag läste lite längre ner så var det en fortsättning på den bästa fanfiction jag någonsin läst., fattar ni hur otroligt lycklig jag var? Jag var så otroligt glad över att det hade kommit en fortsättning. För fy farao så bra den är. helt underbaaaaaaaaaaaar.

En annan sak som var jätte rolig idag var när jag var inne på th_secrets som då är en tokio hotel sida från usa. Där folk från hela världen är inne och kollar. det är typ bilder och texter fans skickar in så läggsup det upp där. Och de uppdaterar det på söndagar, och idag gick jag in och kollade de nya och så såg jag ingen mindre än Johan O_O jag blev helt paff. Fatta coolt! Johan var med på en jätte stor tokio hotel sida som folk över helavärlden går in och kollar. Heeelt kacke verdammte. Och folk undrade vem han var och tyckte han var skit söt och allt. Och folk bah "sign me up as a fan" "he's HOT" och massa. hahaha. Det var jätte kul. Det gjorde verkligen min dag. 

Påtal om Johan, idag så vid matbordet så sa mamma "du är verkligen helt kär i den där Johan. Du är helt tok kär i honom" Och jag kunde inte göra något annat än att hålla med. men jag har ingen aning om hon tyckte det var något dåligt eller bra. HAHAHA.


Här är Bilden som de hade lagt upp xD

Life on mars.

snart är min tredje dag som sjukling över. Och det känns inte som om jag kommer bli frisk till imorgon i alla fall. Jag hatar detta! Kan inte någon bara göra något så att jag blir frisk? Jag mår ju bättre än vad jag gjorde i torsdags i alla fall. Men Jag mår fortfarande piss dåligt ._. Dessutom är det skit läskigt. Jag får värsta elstötar hela tiden O_O Det är jätte läskigt. Ni vet när ni tar på något så blir det en elektrisk stöt? Sånna får jag fast i ryggen? Ibland i armarna. Är det normalt? Jag har aldrig varit med om det i alla fall. OMG Jag kanske är döds sjuk O_O Jag kanske kommer att dö? Feber har jag oxå jätte mycket. och jag är så yr så jag kan knappt gå. Dessutom har jag så otroligt ont i ryggen. Det räcker att jag rör med fingertopparna på ryggen så gör det jätte ont. Och dessutom har jag svårt att andas. HAHA. Det finns inget som är bra. HAHA. Juste, jag har oxå världens jobbigaste hosta som håller mig vaken hela nätterna xD. Jag vet inte vart detta ska ta vägen. Kommer jag bli frisk till på måndag? Eller kommer jag är dö i morgon?

Det tråkiga med att vara sjuk är att det inte finns något att göra. TV är jätte jobbigt att kolla på. För jag får hostattacker varenda minut xD HAHA. Jag blev oxå sur på mamma idag. Ända sen isaak föddes så har mamma och per filmat när isaak växte upp och nu felix och huset, ja allt. Och så kollade dom på det idag, så var jag med. Kan väl varit i  slutet på åttan. Och under den tiden var jag emo, så jag tog inga bilder på mig själv. Och när jag såg mig på filmen ville jag låna skivan och printa mig själv. men det fick jag inte?! Och då blev jag jätte sur på mamma, tillslut tappade jag rösten och gick in i mitt rum. Och när jag satt på mitt rum fick jag lust att skriva en låt. Så jag skrev lite på en första vers och en refräng. Det tog väl 10 minuter, så det var ju bara en kladd. Sen gick jag ut igen. HAHA. och per retades med mig för att jag knappt kunde prata. Men efter ett tag gick det bra igen. HAHA. Jag har haft lust länge att skriva en låt om hur jag känner för Johan. Jag vill inte bara skriva en låt. Utan jag måste kunna relatera till låten till 110%. Men sen är jag jiu sån att jag på börjar låtar, men avslutar inte dom. Men jag tror jag ska avsluta denna någon dag i alla fall.

Idag har jag dessutom gjort två saker jag har sagt till mig själv att göra i flera månader, men det har bara aldrig blivit av. Första saken var att sortera alla mina Johan bilder. Som nu är 600+ stycken. Det är helt sjukt. 400 till så är det lika många som jag har michael bilder xD HAHAH. Sen en annan sak är att jag har kollat upp David Bowie. lyssnade lite på hans musik och läste texterna och sånt. Och jag fick reda på att en av hans låtar kunde jag och har hört innan. En annan sak var att en låt Johan sjung i helium (andas in gas)  var en david bowie låt. Life on Mars heter den, och den är sjukt bra. Jag måste säga att kollar man inte på David bowie (han ser läskig ut) så är han faktiskt rätt bra, och jag skulle kunna se mig själv lyssna på honom. och det säger jag inte bara för att det är Johans stora idol, utan han var faktiskt bra. Jag trodde DAvid Bowie skulle vara som typ Merlyn Manson. Eller hur det nu stavas xD. Men det var han faktiskt inte. Ni borde lyssna på HAns låt Life on mars. Den är sjukt bra.

Detta blev ett rätt onödig inlägg. Men jag ville bara berätta att jag fortfarande lever. HAHA. Nu ska jag sova. God Natt.

It's sad when I know that it's your heart i can't touch


Jag hatar att vara sjuk.

Idag och igår har jag varit hemma från skolan pågrund av att jag är sjuk. Blev sjuk natten mellan onsdagen och torsdagen. 39 graders feber, migrän, ont i magen och halsen. Så jag fick allt på en gång xD. Är fortfarande väldigt sjukt, även fast febern gått ner. fy va jag hatar att vara sjuk. Man har lixom ingen energi till någonting. Jag satt inte ens vid datan igår. Och sitter inte jag vid datorn,¨då är det allvarligt xD. Jag har dessutom inte ätit något sen onsdags kväll. Och näsblod har jag fått flera gånger. Så det är inte alls kul xD HAHAHA.  Jag hatar verkligen att vara sjuk. Även fast man slipper skolan och får sova, så går jag hellre upp klockan 6 och åker till skolan och kommer hem klockan halv 5 och är frisk. Och alltid när jag är sjuk, det räcker med att man bara har lite feber, så tappar jag hungern helt, och det leder ju till att jag går ner massa i vikt. och det är inte bra xD. Usch usch. Idag skulle jag egentligen åkt till Skara med Pappa och bella, men jag kan faktiskt inte hänga med. Så jag får stanna hemma istället. Och om jag är frisk i mon, kanske jag kan sticka till amanda, så kan vi ju kolla på die wilden kerle. Jag har evrkligen saknat dom filmerna. När var det sist vi såg dom? Sjukt längesen känns det som i alla fall.

Nu när jag har varit sjuk har jag kollat jätte mycket på idol dvd:ena.  Och jag måste bara säga att, gud va jag saknar idol. Det är tur att jag har dvd:erna, annars hade jag inte klarat det. När man ser dom får man tillbaka den känslan man hade när man såg det på tv. Speciellt när man ser Johan. Gud va jag saknar honom. Jag saknar att se honom uppträda. Och jag saknar att få höra nytt om honom. Jag saknar att gå in på tv.se/idol och spara massa bilder på honom. Jag saknar att sitta på fredagarna och vara nervös. Jag saknar att ringa och rösta på johan. Jag saknar att samla ihop pengar i veckan så jag kan ge till mamma, så att jag kan låna hennes telefon och rösta. Jag saknar hans humor. Jag saknar HAN. Kommer han med en skiva? Får han ett skivkontrakt? Vad händer? 

Jag har kommit fram till att Romeo, Johan och Michael Jackson är dom tre jag tycker mest om. Och jaa, jag sätter Romeo på massa plats som Michael Jackson och Johan. Det är väldigt stort. Men så är det faktiskt. Romeo betyder massa för mig, och nu på senaste tid har han gjort mig så otrolig glad. Jag tycker så otroligt mycket om honom. Det är rätt stora åldersskillnader på de tre. Romeo som är 11, Johan som är snart 17, Michael som nu är 50. HAHA. Det är lite sådär små roligt. <3.... Omg, Johan är snart 17. Det är sjukt. Han ser inte ut som en 17 åring. Har ni tänkt på detta, att om han tar en bild på Johan, och en bild på Romeo, så ser det inte ut att vara så många år emellan. HAHAHAHAHA. Det är inte så att johan ser extremt liten ut. Det är bara det att Romeo ser extremt mycket äldre ut.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig igen. Det var väldigt ansträngande att skriva. kanske jag ska försöka att äta något?
Ha det bäst. Puss påre.

Var jag taskig mot Johan nu?
eller var jag snäll mot Romeo?
HAHAH.


Nick Romeo Reimann, ich liebe dich.

Är det en vanlig dag idag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Romeos födelsedag! Hurra Hurra Hurra!!! Idag har jag varit så otroligt glad. Jag har inte kunnat sluta tänka på Romeo, och jag har inte kunnat låta bli att skriva Romeo överallt i mina böcker i skolan. Jag har aldrig haft sån här Romeo damp, men idag är det ju faktiskt hans födelsedag, och då tycker jag att man kan ägna all sin tid åt honom. Dom i klassen tyckte jag var jätte jobbig, för jag pratade bara om Romeo hela tiden. Arnela tyckte jag dissade Johan, bara för att jag valde Romeo före Johan idag. Men det är ju faktiskt hans födelsedag. Han fyller 11 år. Det är helt sjukt. Jag har snart gillat honom i ett år. Men jag tror inte han fyller 11 egentligen. Jag tror han har lurat alla, bara för att han ska få mer uppmärksamhet. Jag tror han är MINST 13 år. HAn ser verkligen så mycket äldre ut än 13. Om man ser dom nya underbart vackra bilder på honom så förstår ni. Jag är så glad över att jag har Romeo. Han gör en så otroligt glad. Han har adlrig gjort mig besviken, även fast han har kommit in i min värld (amanda fattar) När de andra tyskar kommit in i min värld har alla bara gjort mig så otroligt besviken och ledsen. Men Inte romeo. Han fortsätter att vara den underbaraste personen jag vet. åååh va jag tycker om den killen.

Påtal om att bli besviken och ledsen. Idag fick jag reda på att Kvin Iannotta (Joschka) ignorerade mig totalt på facebook. Kevin som varit min favorit sen första gången jag såg die wilden kerle. Kevin som är min. HAn accepterade inte ens mig som vän. Ingenting. JAg undrar varför? Han accepterade Amanda. Men varför inte mig? Vad har jag gjort? När jag fick reda på det kände jag att all min lycka, och allt jag känt idag pågrund av Romeo, försvann. Tänk dig, att om du hittar den du gillar så otroligt mycket på facebook, där du har en otroligt stor chans att prata online med den, och du skickar en vänförfrågan, och antingen accepterar den personen dig. Eller så så trycker dom "Ignore". OCh den personen du tycker så otrolgit mycket om trycker "ignore". Kan ni fatta hur jag känner nu? Så, ännu en gång blir man besviken av dom i dwk. Först Raban, man han accepterade i allafall mig, och sen nu kevin, som inte ens accepterar mig. Och jag skulle SÅÅ vilja veta varför. Om det nu är så att han vill att sin facebook ska vara privat, varför accepterade han Amanda?  Jag fattar det verkligen inte. btw. Jag tror att mina och amandas drömmar blir sanna.

Jag måste bara säga att jag tycker Romeo är lycka för mig. Ingen gör mig så otrolgit glad som han gör. Jag älskar honom och jag är stolt över det. Och han är dessutom så otrolgit stolt över att ha fans i sverige. Han har pratat om oss 4 gånger på hans hemsida. Och varje gång skriver han att vi är från sverige. HAn behöver ju verkligen inte skriva att vi är från sverige. Men han gör det ändå. Dessutom envisar sig om att skriva på engelska eller svenska till oss för att vi ska förstå - trots att vi envist skriver på tyska tillbaks. HAn är så sööt. Jag hoppas verkligen att jag en dag får träffa honom. Det skulle vara det bästa ögonblicket i mitt liv.

JAg måste bara tillägga att idag såg vi look like Johan igen. Och han var mer lik Johan än vad han någonsin varit. Det är helt sjukt hur lik han är honom. Jag börjar seriöst snart tro att det är johan. fast när johan var lite yngre. Elelr i alla fall att han är släkt med Johan. För dom är så lika så jag ibland blir rädd. asså omg. Jag skulle viljha ta bild på honom så att ni ska få se. För dom är så sjukligt lika så jag vet inte vad.

jag är typ kändis i skolan. Fast inte på ett bra sett.
.
Du är min lycka när allt annat gör ont.
Du är min lycka när allt annat sviker
Du är min lycka när allt annat gör en besviken.
...du är så otroligt underbar...

smått och blandat.

Jag är väldigt kändis galen. Mitt liv består av kändisar. De är de enda jag tänker på, och de enda som jag lever för. Och så har det alltid varit. Jag har aldrig riktigt tyckt om någon som inte är en kändis. Jag har aldrig riktigt haft samma känsla för personer jag känner. Men man kan inte riktigt kalla de personer jag tycker om för kändisar, för jag ser dom verkligen inte som "kändisar" För mig är dom något helt annat. För mig är dom lycka. För mig är dom min levnadskraft, och det känns som om jag känner dom. Allt detta borde jag ha vuxit ur nu när jag är 16, men det har jag inte, och det komemr jag nog inte heller göra. Och då komemr jag ju aldrig kunna leva vanligt. Jag komemr alltid sitta där och tänka på personer jag kanske aldrig kommer att träffa.
 Nu på senare tid har jag kommit fram till att många av dom personerna jag tycker så otroligt mycket om har gjort många saker som gör mig ledsen, arg eller besviken. Det behövs inte allt mycket för att man ska känna sig besviken på den man tycker om. Men jag har oxå kommit på att det finns en person som aldrig fått mig att må mindre bra. Romeo. Han gör mig så otrolgit glad. Han är verkligen lycka för mig. Han är underbar. Han är speciell. Och han är världens bästa unge.

Idag i skolan upptäckte jag att jag aknske inte varit så försiktig ssom jag trott. Jag har trott att jag gjort det diskret och attde inte fattat något. Men jag tror faktiskt att jag är påkommen. Jag hoppas bara inte de läst min blogg. DÅ är det synd om mig. Det är så här att jag tror att stora h vet om allt jag har sagt och skrivit om honom. och jag tror han sett att jag kolalr på honom ofta. Idag i skolan så stod vi vid våra skåp och stora h stod långt bort. Och där han stod fanns det två toaletter. Men han gick ända bort till oss och använda den toan. + att han glodde som fan på mig. Jag blev lite rädd. vet han verkligen? Hur kan han? Jag menar ju inget illa. Hoppas dom inte är sura på mig. Det är ju bara jag emma arnela och karolin som har kul. Det är ju bara vi som gillar några i skolan, och när vi ser dom så blir vi sådär jätet glada. omg. Jag tror jag ska sluta kolla på dom så mycket. och jag ska nog sluta att kolla deras bilddagböcker.

Påtal om speciella. Idag såg jag Tönten i matsalen. Det var så längesen jag såg honom, jag hade fått en känsla av att han hade färgat håret. HAHA. fråga mig inte vart jag fick det ifrån. Men han satt där med sitt orangea hår, och jag bkev jätte glad. Emma, Arnela och Karolin såg honom oxå. De visste inte vem han var innan. Emma tyckte han var söt, och Arnela oxå. Karolin såg inte så jätte mycket. Han var skit söt, som vanligt. När jag såg honom i matsalen satt han helt ensam vid en bord. Då blev jag lite sådär små ledsen och ville gå fram till honom. Men det gjorde jag inte. Vi skulle precis gå. och då när vi gick kom det fram en kille och satte sig vid hans bord. Då blev jag så glad att jag hoppade upp och ner och var glad hela dagen. Jag måste verkligen få reda på vad tönten heter.

Igår var det oxå lite små kul i matsalen. HAHA. Det finns en kille i 9an som är så sjukt lik johan. I alla fall när Johan hade svart hår. Och vi ser han väldigt sällan. Men när vi såg honom igår fick Jag och Arnela damp. Vi försökte vara lugna men det gick inte så bra. Vi satte oss så nära hans bord som möjligt. Men det var inte nära nog. Så efter ett tag så flyttade jag och arnela till ett annat bord där vi såg bättre. HAHA. fattar nu hur mycket folk glodde när vi flyttade? vi gjorde bort oss lite där. Men det var kul. Vi kallar han som är lik johan för look like Johan. Det känns nästan som om vi ser johan när vi ser honom. HAHA. Det är lite sådär små roligt.

aja, imon är det Romeos födelsedag och jag ska baka tårta. Det förtjänar han. Jag ska fira honom hela dagen. <3


Världens nu underbaraste 11 åring.
Du lyser världens upp min dag.

11 Januari 2009

I förra inlägget var jag väldigt svartsjuk. Känslan har börjat att försvinna. Men såklart är den fortfarande där. Jag har försökt att undvika att kolla på det. Jag har försökt. Men inte alltid lyckats.

i förrigår skulle jag ju sticka till Amanda. Men när jag hade packat och tagit på mig alla kläder och hjälmen och allt, visste jag inte vart nycklarna till moppen var. Jag letade och letade. I alla fickor, väskor, rum och allt. Men jag hitatde inte som någonstans. AAAAH va sur jag blev. Jag fick sms amanda och säga att jag inte kunde komma, för att mina nycklar var borta. Så jag fick istället ta av alla ytterkläder. jade tre jackor på mig. Så fick jag sätta mig ner och kolla på Narnia med de andra istället. Måste bara säga att filmen var jätte bra. Och prins caspian var sjukt snygg. ibland. omg. I slutet på filmen var det en låt. Den låten fick mitt intresse direkt. Den började It all started out as a feeling. Det var det enda jacg kom ihåg. OCh då fick jag värsta idé på en text. Och det var den texten jag skrev under bilder i förra inlägget. ibland får jag sånna ryck bara av att höra en mening.'

Dagen efter vaknade jag klockan halv ett och precis då skulle mamma köra till maxi, så jag sprang ut och stannade henne. För hon skulle ju köra mig till Amanda. *så jag fick snabbt packa ihop allt och åka. Fick äta frukost hos amanda. När jag kom dit visade hon mig massa underbara bilder på dwk. Omg. det var massa på joschka n'r han var som sötast. JAg kan lova er att det var helt otroligt snygga bilder.

Sen hängde jag med henne till ikea. Hon skulle kolla på massa möbler och sånt till hennes rum. Hon ville ha en fotölj. Men det skulle vara en 1½ sitts. Vi hittade en perfekt. En perfekt dwk fotölj. Men den kostade 8000 så det var lite för mycket. Men den var perfekt för jag och amanda fick båda plats i den. haha.  Sen kollade vi på massa andra saker. Sen stack jag och amanda in på väla ett tag. Vi skulle kolla efter th dvd. Men SÅKLART var den utsåld. Sen gick vi runt och kollade efter jimi blue skor. Men såklart fanns inte det heller xD Vi kollade över allt. Och gick runt och sa " aaaah!! its jimi blue!" haha, det var kul. Folk glodde jätet mycket.

När vi kom hem satte vi oss i sängen och kollade massa på fb. Vi är beroende! Sen senare kollade vi på film. Es Ist Ein Elsh entsprungen. Med Raban. Jag ble så  otroligt kär i hoonom igen. Han är så otroligt söööt. Det är helt sjukt. så otrolgit underbar är han. Jag gillar den filmen så ortolgit mycket. Men det är en sån film man inte ska se FÖR ofta. Det är en sån film man ska kolla på bara ibland. För det är så den är som underbarst.

Jag är så otroligt beronde av fb så det är inte skolt. Jag kan inte göra något annat. JAg måste logga in 100 gånger perdag. När jag innan satt och åt middag, kom jag på mig själv att jag stressade för att logga in på facebook. haha. Det är lite sådär små roligt. Jag sanckar väldigt mycket med dicki på facebook. HAn är jätte snäll. Men jag tror inte jag komemr sancka med honom så jätte länge till. Men vi har ju sanckat massa. Men det kan ju inte alltid hålla. Men det är som amanda sa. tappar vi kontakten med honom, är det ju bara att skriva till honom om någhra veckor.

Romeo har oxå skaffat en ny hemsida. Den är så otroligt cool! HAn tacakde för vårat brev för tredje gången oxå. HAn la in massa fanbrev och allt. OCh skrev lite om varje.Men på alla andras stod det "fanbrev from blablabal" Medans det stod på vårat "Vansinnigt brev från sverige. tusen tack" Asså ooh va jag älskar Romeo <3


Du Är Underbar<3

it's just a dream

har ni någonsin kännt känslan av riktigt äcklig avundsjuka? Så mycket så att du till och med vill strypa någon. Så känner jag mig just nu. Jag har lust att bara slå till någon. Avundsjuka är det äckligaste som finns. Jag hatar att vara det. Känslan sitter i magen och vill inte riktigt försvinna. Jag borde inte känns såhär. För jag kan ju knappast göra något åt det. Jag skulle aldrig kollat på det. Jag skulle aldrig kommit på idén om allt. Men just då kändes det som en bra idé. Just då kändes det hel fantastiskt. Och man var så otroligt lycklig. Men nu känner man inte det längre. Nu när man sett allt. Och fått reda på allt, känns det som om jag lika gärna kunde varit utan all denna kunskapen. För nu när jag vet allt, är ju alla förhoppningar borta. Och allt jag trott innan, har ändrats helt. Men inte nog med att mina förväntningar var fel, nu när man ser allt och fått reda på saker, kommer svartsjukan fram. Jag vill inte känna såhär. Jag borde inte känna såhär. Jag har inet känns såhär innan. Men jag kan inte göra något åt det. Jag är avundsjuk. Jag är så avundsjuk att jag helst av allt vill döda de personerna. De förstör min bild på allt. De förstör alla mina förhoppningar. De förstör allt. ALLT!! det är hemskt. Det är jobbigt att vara såhär avundsjuk. Jag har aldrig varit det på någon människa någonsin. Men när jag ser detta så kan jag inte låta bli att vilja vara dom personerna. Den personen. Jag sitter och kollar på bilderna, jag vill inte kolla på dom, men jag kan inte låta bli. Ibland när jag ser dom blir jag så sur att jag nästan har lust att slå sönder datan för att jag tycker det är datans fel. Det är datans fel, eftersom det är den som visar mig bilderna. Men det är jag som inte kan låta bli att kolla på dom. Tänk om det vore jag? Tänk om jag vore den personen? åh va underbart det hade varit.

Jag borde inte känna såhär. usch. kan någon bota mig? Vad har egentligen den personen som inte jag har? jo, bättre förutsättningar. Jag sitter här i lilla sverige och kan inte göra ett skit. Jag vill så ha bättre förutsättningar. Jag vill såå bara kunna åka dit. Jag vill så vara kompis med dom. Varför har jag aldrig käns det såhär innan? Kanske för att jag aldrig insett  att de faktiskt är människor precis som ja. Nu när jag har sett som, och vet saker, är det precis som om det har kommit in i min värld. Och är en del av denna världen nu. Och jag har nu insett hur mycket jag vill detta. Det var verkligen ingen bra idé att kolla upp detta. Och dessa. nu är man beroende av att hela tiden kolla, även fast man inte vill. Även fans man vet hur ont det gör. Man jag kan inte låta bli. Jag vill ha det som det va innan. Jag vill inte ha dom i min värld. Jag vill tro att de är en helt annan värld än min. Jag vill inte kunna se dom som vanliga människor. Samtidigt som jag är över lycklig över att jag har hittat dom. Är jag samtidigt troligt ledsen över att jag hittade dom. Över att jag fick reda på det jag fick reda på.

Det kommer bli svårt nu. Det kommer bli svårt att fortsätta. Det kommer bli svårt att glömma. Och det kommer bli svårt att tänka på annat. Jag kan inte se en enda bild på vem som helst utan att känna den äckliga känslan i magen. Vad ska jag ta mig till?


It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a dream
then the dream grew bigger until it fell apart.
And left was just the broken dream.
which grew deeper and deeper
until all hope was gone...

LALALALALA

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga. Ni de senaste dagarna har det hänt väldigt mycket för mig och amanda. När jag gick ner till amanda sen igen efter den dagen jag sov så länge. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde då, men jag tror vi åkte upp till rasta och köpte godis och sedan satt vi och kollade på somemr igen. den är så otroligt underbar. dagen efter åkte vi iväg till halmstad, de skulle köpa färg till amandas rum, och amanda skulle köpa mascara, samt cought on camra - tokio hotel. Vi ville verkligen se den. Ja, jag vet, vi är inga fans, men vi har hört att det är massa twincest med i den, så vi var ju såklart tvugna att köpa den. Men tyvärr så fanns den inte där.
När vi sedan åkte hem igen började jag och amanda måla om hennes rum. Det var jätte kul, och vi tog massa roliga bilder xD  resultaten blev tyvärr iunte så uppskattat av hennes pappa. Jag och amanda ahde tydligen inte målat så jämt. Jag som tyckte att det blev fint. Senare på kvällen gick vi hem till mig. Vi brukar adlrig vara hemma hos mig. HAHA. Men i alla fall, när vi var hemma hos mig började vi snacka massa om kändisar och die wilden kerle, såklart. Vi kom på att de kanske har myspace. Så vi sökte på dom, och hittade massa. Vi blev jätte jätte jätte glada. Sen kom jag på att de kanske oxå har facebook. konstigt att vi inte tänkt på det innan. Vi sökte efter dom på facebook oxå, och där hittade vi oxå massa. Vi hittade till och med Raban. Fattar ni hur glada vi var för det? omfg. Raban har ingen hemsida elelr någonting. Man hittar aldrig nya saker om honom. Så vi var så otroligt glada att han fanns på facebook. Jag la till honom som vän, + massa andra. Vi hittade oxå dicki michi. Sen tog det ett tag, och så hade jag fått ett mejl. Och det var att dicki michi hade accepterat min vänförfrågan. Vi blev jätte jätte glada. Det var ju bara dicki, men vi blev glada ändå.

Sen någon timme senare hade jag fått ett till. Och det var Raban som hade accepterat. Vi skrek rakt ut och visste inte vad vi skulle ta oss till. RABAN HADE ACCEPTERAT OSS. Raban, helt sjukt. Vi satt säkert i 10 minuter och försökte komma på vad vi skulle skriva till honom. Vi satt nästan och hyperventilerade. Raban är lixom får favorit av favorter.  Vi skickade i allafall ett mejl till honom. Och några minuter senare hade han svarat. När vi såg att han ahde svarat dog vi nästan.  Vi visste inte vart vi skulle ta oss till. Det var helt sjukt. RABAN BIELING!!!!!! omgomgomgogmogmgom. Nu när jag tänker på det. Fatta coolt det egentligen är? Vi satt och små pratade lite med honom. Sen loggade han ut. Och vi kunde fortfarande inte fatta att vi hade pratat med Raban. HElt sjukt.

Sen skulle vi kolla på somemr igen. Men vi kunde inte sluta tänka på Raban, så det sket sig. Vi stängde av sommer och pratade om raban istället. omfg <3. Senare på kvällen satt vi oxå och ptratade med Dicki. Han var så otroligt snäll. han skrev smileysar, och frågade mig frågor. Man märkte att han verkligen VILLE prata med mig. Jag skriver fortfarande till honom. Det är jätte kul. Dicki michi är med i die wilden kerle 1. Så det är lite små coolt.

Nästa dag skulle jag till sjukgymnasten. hemskt. Jag känner mig gammal, men jag ska dit en gång i veckan. usch usch. Är det inte bara gamlingar som går dit ? Gamlingar och jag.

Sen har jag inte gjort så mycket mer än att knarkat facebook. Jag är inne där 24/7.  Jag har slutat att skriva till Raban, för han dissade mig. Han skrev bara det han var tvungen till. Man märkte att han inte ville prata med mig. Det är lite små hemskt.  jag trodde han var en sån person som var jätet snäll, och pratsam. Men tydligen inte. Det finns verkligen inget värre än att bli dissad av någon man tycker så otroligt mycket om. Det är verkligen så att om man pratar med personen och man blir sedan dissad finns det inget hopp kvar. Börjar man aldrig att prata personen, finns hoppet fortfarande där, om att förhoppningarna man har på personen är sanna. Jag skulle aldrig skrivit till honom från första början.

Jag blev dissad av en kändis jag tycker så otroligt mycket om. En kändis jag alltid viljat vara kompis med för att han värkar så otroligt snäll. Men tydligen inte. Börja aldrig prata med någon du tycker otroligt mycket om. Lev istället på hoppet om att den personen kanske en dag komemr att tycka om dig.

Idag började vi skolan igen. det kändes jätte bra. Jag har saknat alla , verkligen. Det kändes skönt att vara tillbaka igen. Jag gillar skolan, jag tycker om personerna och lektionerna. Jag har dessutom inget emot att plugga. Jag fick en mobil av pappa i julklapp, eller rättare sagt hans gamla. Så jag har blivit en mobil nörd. Jag smsar med folk hela tiden. Idag i skolan smsade jag me amanda jätte mycket. mina kompisar tyckte det var jobbigt xD AHHAHAHAHA. Jag blev så glad varenda gång jag fick sms ^^ HAHAHA. Jag har en sån gullig sms signal. Nu när jag träffade Arnela igen, kom mitt johan hysteri tillbaka. HAHA. Jg har ju inet slutat gilla honom, men jag har inte varit så hysterisk. Men när jag träffade Arnela igen, sanckade vi massa om johan. Det kändes bra. <3 påtal om Johan, jag har hittat massa gamla bilder på honom, SJUUUUUUUKT snygga. Jag har så otroligt många bilder på honom nu, jag tror jag är uppe i 500 snart. Och det är rätt mycket xD HAHAHHAHAHA.

nej nu ska jag sticka till Amanda. egentligen skulle jag inte till henne idag, men jag hade inget att göra, och jag fick för mamma ^^ HAHAHA. Ha det så bra, Puss påååre<3


Ja, det är Johan Palm ;)

Herrskogen/stömsholm/kolbäck/västerås/stockholm.

Nu var det rätt längesen jag bloggade, men det är så att jag har ju varit hos Annie sen i måndags, den 29:onde. Jag har inte kunnat blogga då, så jag tänkte skriva lite vad vi gjorde nu. Var beredd på att det kommer säkert bli en lång blogg. Eftersom jag och annie gör alltid så otroligt mycket. Fast egentligen gör vi inte så mycket, men det känns som om vi gör det, eftersom, vi träffas så sällan. Men först i måndags fick det bli 8 timmar med buss, jag måste säga att det var faktiskt rätt mysigt denna gången, hade väldigt bra musik at lyssna på, dessutom satt jag alltid vid fönstret. Jag sms: ade också väldigt mycket med Olivia, och det gjorde att tiden gick mycket fortare. (TACK OLIVIA<3) Det var nästan som ett litet äventyr när jag åkte upp, för varje gång jag skulle byta buss, höll jag på att missa den. ALLA tre gånger xD. När jag var i Göteborg virade jag runt och letade efter en toalett. När jag var i Örebro vad bussen jätte försenad, men den söta buss chauffören på den bussen jag skulle byta till väntade snällt på mig. Jag skulle kunna pussat honom för det. När jag sedan såg Annie gå mot mig när jag var i Västerås, kändes det som en film. xD Ni vet när någon träffar någon dom inte träffat på jätte länge? De lixom är musik i bakgrunden och bah: "aaaaahhh" *änglar ljud* Det var jätte kul.

När vi kom hem till henne tro jag vi satte oss ner och bara snackade massa. Det som är så roligt att träffa Annie är at vi kan snacka sönder varandra. Vi har så otroligt mycket att snacka om. Jag gillar det. Vi gav också varandra julklappar. Annie gillade hennes jag gav henne. Jag blev glad då. Det visste hon, det vet jag. Jag fick Michael Jackson album History. O...M...G Det är det enda albumet av hans soloalbum jag inte hade. Jag blev sådär jätte glad. Omg. TACL ANNIE. Sen satt vi och kollade på hennes present. Det var en video jag har gjort om henne och mig. Om vår vänskap. Jag blev jätte nöjd med den. Hon visade också hennes mamma den. Hon tyckte också den var bra. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på måndagen. Men vi hade väl roligt och flummade som vanbloigt. Om man kollar på bilderna, så tror jag vi gjorde det. På tal om bilderna. Jag lägger upp bilder på bilddagboken, där skriver jag lite mer om vad vi gjorde, om det är någon som är intresserad. inte för att jag tror det, men det är kul. Lite evve och lite annie blandat med kaffe/och trötthet är en Otroligt rolig kombination. HAHA.




På tisdagen gjorde vi inte heller så mycket. Tisdagen var en liten mysdag. Vi satt och kollade på två filmer. Först kollade vi på Mamma Mia. jag hade inte sett den, och Annie älskar den filmen. Jag måste faktiskt hålla med henne. Den är jätte bra. Det var ingen i filmen man hatar. Jag är van vid det. Det var heller ingen man blev helt kär i. Jag är van vid det. Alla filmer jag ser är sånna riktiga hat/älskar filmer. Men Mamma mia var bara en lycklig film. Man blev glad när man såg den. Och sjöng med i låtarna. Det var kul. Men joo, det var en i filmen som var skit söt, han var mörkhyad och gillade tanten. Han var söt. Efter vi kollade på mamma mia, kollade vi på min film. Den filmen jag hade med. Sommer med Jimi Blue. Jag ville verkligen visa Annie, och jag var nästan säker på att hon skulle bli helt kär i honom. Jag hade satt mitt studiebedrag på att hon skulle bli det. Blev hon inte det, skulle jag ge mitt studiebedrag till Anna. Men det behövde jag inte, Annie blev helt och hållet kär i jimi blue. omg. Hon tyckte han var skit snygg, och hon ÄLSKADE filmen. Men en sak jag inte tyckte var bra. Hon tyckte inte att Jimi var bög. Jag visade klipp där han håller på med Jannis, men Annie tyckte inte att han var bög. Då blev jag ledsen. HAHA. Men jag vet ju att han är bög så det är ju lugnt. Efter att vi hade sett filmerna. Satt vi och kolade på massa bilder och videor på min dator. Hon ville se bilder på Jimi. + så kollade vi på bilder från min klass. Hon ska vara med mig i min skola i februari, så hon ville se dom. Sen kom jag på att jag hade jimis album med mig, hon fick lyssna på det, och blev helt kär i hans musik direkt. Det gick så långt att hon ville beställa hans skiva. Jag är sååååå stolt över henne.




Onsdag. Nyårsafton. tisdagen var chilla inför morgondagen. För på nyårsafton hände det rätt mycket. Först gjorde jag och annie oss iordning och allt. Och guud va vi var snygga. asså seriöst det var helt sjuukt. Jag hade t.o.m högklackade på mig, även fast jag inte kunde gå i dom xD. HAHA. Ni ska få se bilder sen. klockan 5 körde Annies pappa oss till Anna. Där träffade vi också Olivia. Så det var jag, Annie, Lovisa, Anna och Olivia. Det var sjukt kul att träffa dom allihopa igen. <3 När vi kom dit gick vi upp på Annas rum och hade massa kul som vanligt. Anna och Annie dansade loss, medans jag, Olivia och Lovisa satt i soffan. HAHA. Jag är inte den personen som dansar så gärna. HAHA. Men jag hade kul ändå. Vi satt där uppe ända tills Annas föräldrar hade stuckit, då gick vi ner och skulle börja laga nyårsmiddagen. Och jag som hare nästan ig i hemkunskap, började skära gurkorna. Typ det enda jag klarar av. HAHA. Olivia var också jätte dålig på att laga mat. Vi sa att vi nog inte ens skulle klara av att koka vatten xD. Vi skulle egentligen ha kött också, men ingen av oss vågade ta i köttet, så det sket sig. HAHA. Det fick bli potatis och grönsaker i ugn med någon sås vi rörde ihop. Men det var jätte gott ändå. Ni ska få se bilder på bilddagboken om ni pallar. Efter maten satte vi oss inne i soffrummet. myspys. Jag drack iste så hjag var lite sådär småhyper. Jag fnissade massa. Jag har ingen aning vad det är med iste som gör att jag blir så fnissig. Men det är kul. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde när vi gick in dit. Men ni ser säkert det på bilderna. Vi lekte i alla fall "jag har aldrig..." leken. De fick nog reda på lite för mycket om mig. HAHA. Och jag fick reda på lite om dom. Det var i alla fall jätte kul. Vi körde den leken rätt länge. Men det gjorde inget för mig. För jag drack iste. så jag hade otroligt kul. jag har alltid kul när jag dricker iste. iste gör mitt liv roligare. När vi sedan upptäckte att klockan började gå mot tolvslaget, bestämde vi att gå ut till stugan. Jag var fortfarande väldigt flummig, pågrund av iste, så det var kul. När vi var i stugan skålade vi för det nya året. De andra hade cider medans jag hade iste xD det såg rätt roligt ut xD. Sen gick vi ut. Och jag kan lova er att det var svinkallt xD. Jag hade lånat Olivias rosa foppatofflor xD.  Vi gick runt och sjöng massa tokio hotel låtar. Hoppade och dansade och allt. Det var skit kul! Sen räknade vi ner när det var 20 sekunder kvar. När det var 00.00 skulle vi öppna champagnen, så att det skulle spruta. Men det gick inte så bra. För den ville inte öppnas xD HAHAHAHAH. FAIL. Så jag drog bort korken, och eftersom vi hade skakat den, så fick jag ju såklart allt på mig xD HAHAHHA. Sen var det pusskalas. HAHAHAHAHA. Det var så otroligt kul. Sen sprang vi runt och sjöng th låtar och skrek. Sen blev vi inbjudna hos grannarna. Så vi gick in dit och var där någon timme eller två. Sen gick jag och Annie tillbaka till stugan, sen kom dom andra. Sen tänkte vi sova i stugan, men jag och Olivia gick in till huset och sov där istället! Det var så otroligt kallt i stugan. När vi gick mot huset såg vi dessutom ett stjärnfall. Det var så otroligt vackert!

och det var min nyårsafton. Lätt den bästa jag någonsin varit med om. Gud va glad jag är att jag har er <3




Torsdag. Jag vaknade av att Anna puttade på mig och sa att jag skulle upp. argh. Om Anna väcker en betyder det då att det är tidigt?, Japp. klockan var bara 7. Jag trodde jag skulle dö. Jag ville sova mer. Och det värsta var att jag drömde att jag åt korv med bröd, och när jag vaknade var jag så otroligt sugen på det. Jag var så sugen så jag kunde inte tänka på något annat. Så sugen var jag. När vi alla var vakna satt vi i Annas säng och pratade i flera timmar. sen åt vi frukost, sen gick vi ut till stugan och packade ihop alla saker. Sen. skulle jag, Annie och Lovisa hem. Då var jag tvungen att säga hejdå till Olivia, henne skulle jag inte träffa fören i sommar. snyft. Anna skulle till Annie senare på kvällen. Jag fick också sedan säga hejdå till Lovisa som jag heller inte kommer träffa på länge ._.  När jag och Annie sedan kom hem såg vi att hennes mamma och pappa hade gjort korv med bröd. FATTAR NI DEN LYCKAN?!?!?! omg. Jag blev så otroligt glad. Gud va gott det var. På kvällen sen kom då Anna. Hon och Annie hade två presenter till mig, julklappar.  Jag hade en liten sak till Anna oxå. Det var bara ett kort på Tom i durch den monsun. HAHA. Hon tycker han ser ut som en råtta, hon hatar den bilden. HAHAHA. Så kul. Men presenterna jag fick var helt otroliga. Först en Johan skiva. Bränd skiva med alla hans idol låtar på. jag blev jätte gladish<3 sen..Sen..Sen. kom boken. Oh my fucking lord. Helt omg. Det handlade om twincest. Det var en bok, en berättelse. Anna och Annie läste upp den för mig, och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag skrattade så mycket att jag inte kunde skratta mer. Det var så otroligt omg. världens bästa julklapp. Asså omg. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Jag skrattade så jag fick träningsverk dagen efter. Det är helt sjukt. Jag skrattade så mycket att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. OMG. TACK SÅ OTROLIGT MYCKET.  Jag ställde boken på mitt rum hos pappa. så att man ser första sidan, bilden på tom och bill, och TWINCEST texten. Dagen efter hade pappa lagt undan den. HAHAHAHAHAHAHA. Efter att de hade läst upp den för mig var jag helt matt. Asså ni kan inte fatta hur mycket jag skrattade.




På fredagn åkte jag och Annie och shoppade i Västerås. Sjukt kul. Jag shoppade för 800 kronor. Köpte massa coola saker. lila jeans, knall rosa skor med turkosa skosnören. Lila grå tröja. örhängen. Och idol DVD:n. och massa, massa mer. Jag är mest nöjd för skona faktiskt. Jag är skit kär i dom. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag såg dom och tänkte direkt på Jimi blue, och var TVUNGEN att köpa dom. Det var ett sånt köp man redan innan vet om att man alltid kommer att älska. Jag och Annie bestämde också att jag skulle ändra min stil. Att jag ska sluta vara så emo. Så skona var ju en bra bit på vägen. Jag visste också att Amanda skulle direkt säga jimi blue när hon såg dom, och jag hade rätt xD. Jag älskar verkligen att shoppa. Jag fattar inte varför jag inte gör det oftare. Jag ska göra det nu i februari, då kommer Annie ner till mig, och vi ska till väla!. jiiihooo!  När jag och Annie sedan kommit hem testade vi alla kläder och allt möjligt. Sen satte vi oss vid datorn och kollade massa Michael videor. Det kändes jätte bra. Sist jag och hon gjorde det var början på sommaren. Bill har tagit över hennes liv, och Johan mitt. (+ lite andra oxå) Så det har inte blivit så mycket Michael. Men när vi satt där så ledde det ena till det andra, sen satt vi och sjöng massa låtar. Videor på youtube med lyrics och bara musik. Och vi kunde verkligen låtarna väldigt bra fortfarande. Sen kom Annie på att hon hade en mic, så vi spelade in när vi sjöng xD HAHAHAHA. Så otroligt roligt. det lär faktiskt bra, ibland xD HAHAHAHA. Sen började vi spela in på video när vi sjöng. HAHAHAHA. Sen blev det solo sång. Ja, det var sjukt roligt, jag skulle gärna vilja ha som videorna HAHAHAHAHHAA. Det var längesen jag gjorde något sånt, så det var kul. Vi satt uppe hela natten och sjöng. Men framåt 6 på morgonen, blev vi lite sådär dramatiska. Då tog vi först fram en stor bild på Bill och satte på värsta ledsna låt. Annie satt och kollade på Bill och lyssnade på låten. och bah ÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄH. Sen tog vi en stor bild på Johan, så satt jag där och bah ÄHÄHÄHÄHÄHÄH.Det var lite sådär dystert.




Lördag. Ja sen skulle jag då hem. Alltid lika hemskt. Och alltid lika jobbigt. När man står där och ser bussen komma vill man bara skita i den och stanna kvar. Men man vet att det inte går. ååh, jag hatar att det alltid måste vara ett sånt där "hejdå" när man träffar Annie :(  Det känns som ett "hejdå för alltid" Jag vill bo nära henne ._.  När jag hade gått på bussen saknade jag henne redan ._. ÄHÄHÄH. Det var en jobbig buss resa dessutom, jag och Annie hade ju knappt sovit någonting, och jag kunde inte sova på bussen, jag fick aldrig fönsterplats. Så det gick inte att sova xD. Men jag kom hem i alla fall. När jag var hemma satte jag mig vid datan, fick jag reda på att Bill Kaulitz skaffat dreads O_O och loggar in på msn, och den första som skriver till mig är AMANDA. HAHA. Hon bah " omg, är det du?!" "BILL!!!!!!" "jag saknat dig" "Kom hit" "NU!!!!" HAHAHAHHA. Jag bah, okej, så jag går ner till henne, även fast jag inte fick för pappa. Och stannar där till klockan 1 på natten. Vi hade så otroligt mycket att ta igen, eftersom vi inte träffats på 3 veckor. Men när jag sedan kom hem på natten, somnade jag som en gris, och vaknade inte fören halv 5 - 5 nästa dag.


RSS 2.0