Mj-Samling

Det var någon som frågade mig om jag kunde visa bilder på min MJ samling. Så jag tänkte väl att jag skulle kunna göra det. Dock har jag inte så jätte mycket, men det är i alla fall något.


Uppe från vänster: Bok-Mannen bakom masken. Samlings-sak Dangerous. Framför den En tändare man fick på History konserten i göteborg 1996 och ett band man fick när man hade lämnat biljetten. Beat it-singel. Rock with you-singel Bad-singel Earth song-singel. Dangerous LP, Thriller LP, Bad LP.

Uppe från vänster: Victory LP,  who is it-maxisingel, Off the wall-maxisingel, State of rock-maxisingel, Billie Jean-maxisingel, SaySaySay-maxisingel, Dirty Diana-Maxisingel, Remenber the time-maxisingel, another part of me-Maxisingel. Dangerous the short films-VHS, Live in Bukarest-DVD, Michael Jackson talks to Operah-DVD, live in japan-DVD, History on films volym I-DVD, History on films volym II-DVD.


Uppe från vänster: sex tidningar.Dangerous-CD, Classic Michael Jackson-CD, Got to be there-CD, Off the wall-CD, Blood on the dancefloor-CD, the essential Michael Jackson-CD, Invincible-CD, History-CD, the essential Michael Jackson-CD, Thriller 25-CD, the essential Michael Jackson-CD, Bad-CD, Thriller-CD.


Det är inte så jätte mycket, men lite i alla fall. Sen har jag tre almanackor och 11 tavlor på mitt rum plus hundra tals bilder. Juste, sen har jag också tre mer tidningar som ligger hos pappa.

"va många tänder du har tagagit på mina tänder idag"

Jag har nu varit hos Ellen sen i tisdags. Det var första gången jag träffade henne och har lärt känna henne på bilddagboken. Jag måste säga att dessa dagar har varit så oerhört roliga så jag hade verkligen ingen lust att åka hem. När jag sa hejdå till Ellen och gick in och satte mig på bussen så ville jag verkligen hoppa av och springa till ellen och ropa BÄÄ.


Jag hade knappt någon aning om hur Ellen såg ut så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men jag var i alla fall tvungen att hitta henne på nils eriksson terminalen på tisdagen hursomhelst. Det enda jag visste var att hon hade en turkos tröja och svarta jeans. När jag stigit av bussen så ser jag någon som såg ut att vara ellen. Så jag går fram och ropar Bää. Och personen vänder sig om. Och det är absoult inte ellen. HAHA. jag ber om ursäkt och går där ifrån så fort som möjligt. Det var så sjukt pinsamt. Sen såg jag något som liknade Ellen så jag går ifatt henne men sen försvinner hon. Jag letar och vänder mig om och ser att hon går där borta. Vi hade gått om varandra. HAHA. jag börjar gå fortare och ropar bää flera gånger men hon vänder sig inte om. efter typ femte BÄÄ-andet vänder hon sig om och det är den riktiga Ellen. YEY!!!!

På tisdagen satt vi mest och kollade på michael saker på TV:n och flummade och grät och gick ut på balkongen och luftade. och bad till både god, gud, gott, Motown och Jesus. Dirty Straw Berry var Berry Gordons nya smeknamn. Efter första timmarna med Ellen hade jag redan ont i magen av all skratt. Ni anar inte hur rolig hon är.

Klockan två gick vi och la oss och skrattade en timme åt "GO AWAY" och andra citat från Michael videor. Dagen efter på onsdagen åkte vi in till stan och gick till götaplatsen där Michael Jackson fans hade lagt bl.a rosor, ljus och peter pan film dagen innan till minne av Michael. Det var oerhört fint, bortsett från att det var väldigt smuttsigt då folk säkert har kastat jord på det. Ibland förstår jag mig inte på vissa människor.  Vi hittade oxå Michael-handske. "Den glittriga handsken" Då tyckte vi att livet var underbart och älskade världen.  Alla personer kollade på vår handke och log. Alla Visste att det var för Michael. Alla tyckte om det. Vi gick oxå in på ett hotel där Michael himself en gång bott. Så nu har vi hans syn-dna.  Vi var oerhört lyckliga och fick glädje ryck så vi nästan svimmade när vi var där inne. Det var dessutom så oerhört fint.

Senare klädde vi ut oss till Michael med hatten, handken, gladögonen, kavajen och självklart tejpade fingrar, för att sedan gå  till tempo för att köpa cola och gjorde peace-tecknet till alla som körde förbi. Det fina med det avr att de gjorde det tillbaka. De såg våra kläder och tänkte på Michael. Vi gjorde peace-märket för Michael brukade göra det. De gjorde tillbaka och tänkte på Michael. Det var så oerhört fint. Alla som såg oss log mot oss och jag är säker på att de visste att vi var fans och tänkte själv på honom och på tiden då de själva var lika stora fans.

Jag + ellen + cola + natten = humor! Den kvällen var så oerhört rolig. Våra konversationer som ibland gick lite för mycket ur styr och våra kommentarer om olika människor i olika sammanhang (?) haha.  Vi var så Roliga dessa dagar att vi fick skriva ner alla roliga saker vi sa i en bok.  Den kommer bli värd pengar en dag i framtiden. en regnig dag. i juni.

SAKNAR DIG REDAN ELLEN OCH HOPPAS ATT VI TRÄFFAS SNART IGEN ! <3 Hälsa Rufus att jag saknar hans mystiska fläckar. Och hälsa göteborg att jag ska våldta den staden. Och hälsa din mamma att jag kommer att våldgästa dig snart igen! Och en sak till...... ma ma ma ma ma macdonald's ma ma ma markoolio.


060709

hej.

det där kändes oerhört känslokallt. Men i alla fall. Idag har jag badat i havet för första gången på två år. Jag hatar havet. Eller i alla fall här i sverige. Vattnet är så oerhört äckligt, och det är obehagligt att gå i när man inte ser botten och när man inte ser vad man kliver på. nej usch. men vattnet var jätte varmt, och jag badade med felix. Han tyckte i alla fall att det var jätteroligt.

I morgon ska jag träffa Ellen och va med henne till torsdag! det ska bli jätte roligt! <3 Vi kommer vara oerhört normala. Vi kommer vara mer normala än gustav. Alla kommer tycka vi är jätte normala. Och jag kommer få ont i magen. Nu kollar jag på ett program om pedofiler. Sen ska jag sova.

En månad sen <3

030709

Jag har nu inte skrivit här på ett tag. Jag har försökt bearbete allt som har hänt. Att jag förlorat den enda som någonsin kommer betyda så mycket för mig. I onsdags var det första dagen på en vecka då jag kännde mig glad. Då jag kunde skratta och vara gald utan att få dåligt samvete. Första gången jag kunde tänka på Michael utan att känna mig ledsen och förkrossad, utan istället känna mig lycklig och varm. Det var så underbart så jag hade lust att gråta av lycka. Jag kan fortfarande få slag i magen om att han faktiskt inte finns längre och bli oerhört deprimerad. Men jag tänker nu mer på allt han har gett mig istället för allt han nu inte kommer kunna ge längre. JAg är nu glad för den tiden han fanns istället för att fokusera på den tiden han inte är här.

Hela den här händelsen har bidragit till att jag är beroende av hans musik. Att jag är beroende av att tänka på honom. Jag har inte kännt det här Michael Jackson-begäret på ett år. Men det har nu kommit tillbaka och det är jag så oerhört glad över. Nu finns det inget i mitt liv som har mer betydelse längre. Man kan förklara min känsla genom att säga att jag är hög på Michael Jackson.

Tanken om att han inte finns längre är fortfarande skrämmande, men jag försöker att se det på ett annat vis än vad jag gjorde de senaste dagarna. Jag älskar honom, och kommer alltid att göra, och jag har bestämmt att hylla hans liv istället för att tänka på hans död. Jag har länge sagt att meningen med livet är att älska Michael Jackson och att följa hans värderingar och jag tror fortfarande på det. Hans värderingar och hans tankar har fått mig att se allt ur ett annat perspektiv. Hans "heal the world" tankar och att älska alla för dom de är istället för det dom representerar och deras utseende, ålder eller art.



Nu till andra sakar som händer i mitt liv. På tisdag ska jag äntligen få träffa världens bästa Ellen! det ska bli erhört roligt. Dessutom ska det bli oerhört roligt att ha någon att prata med om Michael Jackson. Det var längesen jag pratade om honom med någon som tycker om honom minst lika mycket som jag. Dessutom ska det bli väldigt roligt att träffa henne på grund av att hon är så oerhört klockren och en väldigt rolig människa! Har aldrig träffat henne och bara pratat med henne på bilddagboken och bara sett några enstaka bilder på henne, vilket gör det hela väldigt mycket mer intressant.


<3

RSS 2.0