Naiv?

Har precis haft en jävligt lång sgumentation med mamma om internet kompisar. Hon tycker att jag är alltför blåögd och att jag inte ska gå på allt som folk skriver. Visst kan jag hålla med henne, men man måsker ju föfan om det är någon som inte är den som den säger. Och man märker när det är en person som är snäll och inte vill något mer än att vara vän. herregud va sur jag blev på mamma. Man kan ju inte vara så oerhört anklagande till alla och vara så misstanksam och inte ge personer en chans. Jag tycker personligen att man kan hittta de bästa vänbnerna på internet och därför pratar jag oerhört mycket med personer jag träffat över internet.

Jag lärde känna t.ex. annie och ellen genom internet. Och har dom varit 50 åriga våldtäcks män? - nej ^^ 

Kalla mig naiv men jag tänker inte på det viset dom gör. Jag tänker inte  vara misstänksam till alla jag lär känna. Då blir det ju bara tråkigt i längden. Jag vill lära känna folk på internet. Och är det någon som jag blir bra vän med så behöver det inte betyda att det är en våldtäckts man. För oftast så är det då någon som har mycket gemensamt med mig, och jag tror sannerligen inte att en 50 åruig våldtecktsman har pluggat in all fakta om mig och tycker om saker som jag gör bara för att våldta mig. Men mamma förstår inte sånt.. och det är oerhört jobbigt.

"I know your game, what's you're about"

ååh, jag skulle egentligen ha bloggat igår, men jag hann inte. Var tvungen att fixa andra saker och sen var klockan för mycket för att blogga. Kom inte hem förens vid halv 10 igår. Träffade Arnela emma och Karolin igår. Det var jäte kul. Vi käkade jätte god pizza och skrattade så att vi fick ont i magen. Jag har alltid så oerhört roligt med dom. NI ÄR BÄST <3

Idag började skolan igen. ååh va jag har längtat efter det, visst har det varit skönt med sommarlov och kunna vara uppe hur länge man vill. Men jag tycker så mycket om skolan så jag vuill vara där så myxcket jag vill. Det finns inget negativt med skolan över huvud taget. Min klass är underbar och skolan är mysigast och folket i skolan är bäst. Så det var jätte kul att börja igen. MEN! jag hatar mitt nya schema. Jag har håltimmar hela tiden och jag börjar jätte sent och slutat jätte tidigt och jag har två lektioner på en dag tre gånger i veckan. Jag trodde dessutom att jag skulle få retorik som jag har längtat efter. Men tydligen inte.  Jag tror att jag går till syon imorgon och plussar på lite lektrioner och fixar så att jag har retorik. Jag hatar också vår klassföreståndare. Vår nya klassföreståndare. Richard. Usch jag tycker inte om honom alls! Han är helt klart den drygaste läraren jag någonsin skådat! Seriöst. När vi skulle gå igenom hur en bra ledare är så pratade jag som vanligt, men han hela tiden idiot förklarade mig kändes det som. Jag sa något och då menade han på att jag hadse fel och förklarade dåp varför han ansåg att jag hade fel. Jag försvarade mig så genom att säga att han missförstod mig att det var på ett annat vis jag menade. HAn berättade då skit länge om att jag hade fel., Men sen sa han, jag förstår vad du menar och du har rätt. man bah: WHAT THE FUCK?! kunde du inte sagt det innan. Så höll det typ på hela tiden. Jag tycker verkligen inte om honom. Jag ska i alla fall fortsätta och idiotförklara honom! Men hur som helst så var det i alal fall underbart att komma tillbaka till skolan. Jag har verkligen saknat allihopa <3


BF08 <3

I wanna know why it screams

When it's a cloudy day
you bring me sunlight
when I feel sad in some way
the thought of you makes it alright
it makes everything alright



Nu har jag inte bloggat på många veckor. Jag har tagit en liten paus. Har hela tiden tänkt att jag kanske borde blogga, men jag väntade istället när jag kännde att jag vill blogga. Jag vill inte känna att jag är tvungen. Ni som läser får helt enkelt vänta. Inte för att jag tror att det är så jätte intressant det som jag skriver. men ändå. Det är synd att det just nu på sommaren som jag har tappat intresset av att skriva, för det är just nu som det har hänt så jävla mycket. Både oerhört bra och oerhört dåligt. 2009 har varit det hemskaste året någonsin, men samtidigt har de varit en av de bästa. Det hemskaste som någonsin kunnat hända har hänt, den 25 juni. Men efter den händelsen så har det bara hänt bra saker i mitt liv. Jag tror på karma, det gör jag verkligen.

En sak som verkligen har varit bra är att Jag och Amanda har kommit allt närmare familjen Reimann. Romeos pappa ville nämligen att jag och amanda skulle vara modeler och ta massa bilder som han sedan kan använda på ditt förestag som handlar om design. En annan sak om familjen Reimann är att Romeo själv ska skicka två biljetter till oss så att vi
kan komma på premiären. Vilket betyder att jag och Amanda ska få träffa Romeo och Fabi som också är med i filmen, och har vi tur så är även Fabis bror Jo där. Dessutom ska vi träffa jimi Blue, and bror Wilson och Jannis om 49 dagar. Det ska också vara en upplevelse. Vi ska få träffa dom och kanske få prata med dom om vi har tur. Det är för mnycket för att ta in, och för mycket för att förstå.

Idag har det varit en emo-dag för min del. Jag har haft för mycket tid över, och när jag har det så blir det att jag tänker för mycket. Tillslut blev det bara för mycket för mig, jag fick panik när jag satt inne på mitt rum. Jag gick då ut och var ute och gick i några timmar. Det var så oerhört skönt. Jag behövde det. Jag tror jag gick runt i hela ök och hela slingan i skogen. Sen la jag mig på ängen och somnade nästan. Jag hade så mycket att tänka på så jag var inte ens färdig när jag hade kommit hem sen efter några timmar HAHA. Ibland är det inte bra att ha för mycket tid över, haha.

Det känns som om mitt liv har förändrats oerhört mycket och att jag har förändrats. Jag har ingen aning varför, eller hur, eller om jag tycker om det. Jag blir inte lika glad för saker jag blivit innan, och jag blir glad för saker jag inte blivit innan. Jag vet inte om det är något bra, eller om det bara är tillfälligt. Jag vet inte vad jag vill, och jag vet inte vad jag vill göra åt det. Jag vet bara att jag inte kan kontrollera det. HAHA ja som sagt, jag har haft för mycket tid idag.

Jag ska försöka att blogga lite oftare, vilket jag inte tror kommer att gå, men jag lovar, jag ska försöka.


RSS 2.0