Snabb-tråk-blogg-inlägg-bajs.

Ska se om jag hinner blogga nu lite snabbt! Om en timme ska jag till Amanda, så ska jag hon och *Veronica kolla på Michael Jacksooooooon. Det ska bli roligt. Jag är dock astrött, med tanke på att jag inte sovit så mycket de senaste dagarna. I tisdags så var jag med Emma, Arnela Och Karolin. Emma, Arnela och jag träffades klockan 6 för vi skulle på step. Men efter ett tag så gick vi därifrån. För helvete va svårt det var. De var på elitnivå. Det gick inte att hänga med. Och hur roligt är det att stå där och försöka hänga med när man inte ens fattar vad hon gör? Så vi gick till affären och köpte mat. Sen gick vi hem till mig och började laga mat och jag tände i brasan. Det gick dock inte såp jätte bra. Sen kom karolin. Och jag satt fportfarande där och försökte få igång elden. MEn sen kom Arnela med den otroliga bra idén att vi skulle hämta lite mindre vedbitar. Då gick det bättre. Sen ringde pappa och berättade att det fanns ute i vedbon massa små. perfekt. Jag och Arnela fick gå ut i mörkret, hela tiden sa vi johan johan johan. Då var man inte lika rädd. HAHA

Efter vi hade ätit kollade vi på en skräckfilm. Sen spelade vi guitarhero. Sen satt vi uppe till klockan 4 och pratade asmycket. Nästa dag skulle dom hem klockan 4. Men vi hann i alla fall plugga litegrann. Det var kul. Emma var dessutom på asbra städhumör så hon damsugade överallt och torkade av. HAHA bra emma! <3 Tack alla ni för en rolig kväll/natt/dag. HAHA

Med tanke på att jag skulle upp idag klockan 10 så borde jag ha lagt mig tidigt igår. Men Jag är aldrig så duktig på att lägga mig tidigt. SÅ jag gick och la mig klockan 3. Men jag är rätt van att sova lite nu för tiden. Så det är lungt. Egentligen är det bättre än att sova länge. Man blir tröttare av att sova längre faktiskt.

I morgon ska jag till Ellen! det ska bli så oerhört roligt. Har inte träffat henne den juli! det är längesen. ååh va jag längtar. Vi ska dessutom kolla på this is it imorgon. Se om jag klarar av det. Jag komemr gråta så sjukt mycket. Jag tror jag får ta med mig en toarulla. Men jag tror inte det räcker. Får ta med mig ett sånt där jättestort med fölera åttapack i ^^


Romance gona wrong

Tjolahopp!

I fredags hände det precis det som jag hade förutspått. Nicklas var den som fick åka ut ur idol. Det var absolut inte rätt! För Han var enligt mig den bästa i fredags. Eller han var i alla fall grymt mycket bättre en vissa andra. Dessutom gjorde han det bästa framträdandet han någonsin gjort i idol. MEn jag visste nästan att han s´kulle åka ut. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev ledsen. HAn åkte ut aldelles för tidigt. Men jag tror han var alldeles för bra för idol. Han har tydligen redan fått kontakt med en snubbe, och ska snart börja blogga igen. Då blev jag rätt så glad. Jag tror faktiskt att han kommer kunna lycklas. Jag hoppas i alla fall det.

Jag har i alla fall bestämt att inte kolla på idol igår. För redan från början så har det varit lite intressant att kolla bara på grund av Nicklas. Men utan nicklas är det tråkigt. Årets idol är det sämsta hittills tycker jag. HElt klart. Och nu när den enda jag tyckte om har åkt ut, då är det ingen idé att kolla längre. Så jag hänger med Arnela i det hela och skiter i idol! WOHO!

Nästan hela helgen så har jag och bella varit ensamma hemma. Det var roligt. Vi lagade tacos och spelade guitar hero. AS KUL. Jag spelar dock bara på medium. Men jag ska snart börja på hard också. Jag ska bli grymmast på det! Jag fattar inte hur jag bara har kunnat spela på easy innan. Det är ju as långsamt och as enkelt. usch. Nej om några veckor spelar jag på extrem. så det då!

Igår så var jag på Mc Donald's. Och eftersom jag är ett nyttigfreak i en månad så fick jag ta en sallad utan dressing och en Loka. Sen satt jag där och åt min äckliga sallad och kollade på när pappa åt en bigmac och en cheesburgare. Jag blev lite deprimerad och tänkte att när denna månaden är slut så ska jag ta en BigMac. mums! <3

Nu ska jag snart till Amanda och va med henne och Veronica och vi ska kolla på massa mj dvd:er och VORDSTADSKROKODILE!!!! AAAAHH!!!!  jag har väntat på den i över ett år! det är sjukt! Det är den filmen som Romeo är med i. Snart har Vordstadskrokodile 2 premiär, och vi har inte sett ettan än. HAHA. Men ååh så underbart det komemr bli att få se på den filmen. Jag kommer fangirla sönder. Och amanda och Veronica kommer kolla på mig konstigt. För Amanda sa att hon inte kommer fangirla sönder så mycket. Men det komemr jag.  pinsaaaaaamt.

Här nedan är låten som Nicklas sjöng på audition. Här uppträder han med låten i hans skola. Underbart. asvärt att kolla!


Nicklas Hocker-Romance gona wrong

"Merry Meet"

Tjohejsan hoppsan i byxan!

Kunde inte komma in på blogg.se igår så jag kunde inte blogga. Blev oerhört frusterad och satte mig ner och läste ff istället. Hittade en oerhört fin och underbar ff som jag sedan berättade för Arnela, Emma och karolin i skolan idag. Men de lyssnade inte och brydde sig inte. HAHA! Men den var så fin så jag var tvungen att berätta om den. Men det är nog ingen ute i världen som bryr sig om det. HAHA kanske bää? ååh bää om du läser detta så ...läs vidare!! Om det är någon annan, hoppa vidare till nästa stycke! Okej, det var såhär att ff handlade om (självklart tom och bill) Och tom flyttade ifrån new york till en liten liten by långt ifrån new york. Tom var en badboy. Eller han försökte i alla fall. När han flyttar till denna by sp träffar han bill, och efter ett tag så försvinner badboy image'en och Tom och bill pratar vanligt. Sen efteråt kan inte tom få nog av bill. men när några andra ungdomar ser att tom pratar med bill, kommer bad-boy imagen tillbaka. Det sårar bill, så bill lämnar tom ifred. Tom får sen dagen efter jätte dåligt samvete och köper godis till bill för att be om ursäkt. De börjar sedan upptäcka ett starkt band mellan dom. De kan inte få nog av varandra. Och blir förälskade. Sen får Tom reda på att Bill är en häxa.

Idag ska min lillasyster på halloween-disco så jag sminkade henne och fixade hennes hår. (bilden nedan) Och som ni ser så skulle hon vara katt. Men liknar en råtta. HAHA! Jag varnade henne om att jag inte kan sminka eller fixa hår, men hon envisades och såhär blev resultatet. HAHA. Världigt orginellt att klä ut sig till en katt dock. Jag hade helt klart klätt ut mig till något som ingen gör. Men jag är ju också en person som tycker om att stå ut i mängden. Hatar att vara som alla andra. Varit det qallt för länge, och det är verkligen inte ett liv. Jag vill vara speciell och försöker hela tiden vara det. Men sen kan det ju alltid gå för långt ibland. Men jag är hellre för mycket speciell, en för mycket som alla andra. Dock försöker jag ju aldrig göra något som jag inte känner för, och jag gör aldrig något som jag inte står för. 'Att vara den jag är och skita i vad andra tycker och tänker om mig' det är mitt motto.

Idag på engelskan fick jag värlsta Michael Jackson ryck. Vi allihopa satt vid datorer, och jag gick in på yt och lyssnade på hans nya låt och kollade samtidigt på massa bilder. Det var så underbart. Det pirrade i magen på mig när jag satt och kollade på massa bilder på honom. Jag tycker så oerhört mycket om honom! shit va jag älskar den människan! Han är verkligen allt för mig. Komemr alltid vara och har alltid varit. ååh <3 han är så fiin.

Ikväll är det idol och ååh va jag har längtat efter det. Ska bli oerhört underbart att se Nicklas igen. Men jag har nästan på känn att han åker ut idag. Men vet ni vad? Jag tror jag skulle klara av det. Jag komemr nog inte bli så ledsen i alla fall. Jag kommer ju självklart att sakna honom och hans oerhört roliga humor, och hans mysiga videobloggar. Komemr sakna det jätte mycket. Men jag är glad för den tiden han har funnits i mitt liv. (kan man säga så?)


Bella busen tjusen!

She prays for some answer, but she will pray forever.

Sitting on my bed,
playing a song about stuff spinning around in my head
I know exactly what the song’s about
and I play the song without any doubt
the song’s about a girl who always cries
and she asks herself why?
She prays for some answer,
but she will pray forever.

Tjjoohooo allihopa.

Idag i skolan var det rätt så tråkigt faktiskt. Tråkigaste skoldagen i historien. Vet inte vad det var som var så tråkgit egentligen. Men ibland är man bara inte så taggad på skolan bara. Idag var en sån dag. I morgon börjar vi åtta, men egentligen ska jag börja klockan halv 11 och sluta klockan 11. Men nu imorgon går jag från 8 till 3. Fettjobbigt. Vi ska nämligen dansa salsa imorgon med hela skolan. Och självklart ska jag inte vara med :) Brukar inte vara med på saker när det egentligen är så att alla ska vara med. 1. för att jag inte tycker om att dansa. 2. för att jag inte tänker dansa med någon jag inte känner. 3. kul att vara lite rebel ^^ Men jag tycker inte att de kan tvinga mig att dansa. Får jag ogiltlig frånvaro så får jag väl det då. Tänmker fortfarand einte dansa. Tycker det är jävligt löjligt. Varför dansa salsa? usch, nejtack.

Idag efter skolan så åkte jag hem till mamma och gosade lite med Felix. Det var mysigt. Sen spelade jag gitarr i några timmar. Eftersom jag är hos pappa nu så kan jag inte spela, eftersom gitarren är hos mamma. Så jag måste passa på när jag kan. Älskar att spela gitarr och börjar bli rätt så hyfsat bra. Kan rätt så många akord och rätt så många låtar. Håller just nu på att lära mig barre akord, vilket jag måste säga är oerhört jobbigt. Men pom några dagar kan jag säkert något barre akord. Och för er som inte vet vad barre akord är så är det när man lägger hela fingret över alla strängar. En vacker dag komme rjag vara lika grym som Min morbror :D (pffh, i wish)

Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Det har inte hänt så mycket. Snackacde massa med Ellen på msn dock. Alltid lika roligt. Fick värledns största mitt livsstörsta skrattattack. Det var en upplevelse i sig. HAr fortfarande ont i magen efter det. TACK ELLEN! :@@@@@@@<3

En grej som jag har hunnit med idag som jag är rätt stolt över är att jag har skrivit klart enb av mina nio påbörjade låtar. Den blev rätt grym faktiskt. Ska visa mamma den någon dag så att hon och jag kan sitta och sätta murik till den också så att det verkligen blir en riktigt låt tillslut. Sen så ska jag spela in låten. Och när jag har skrivit färdigt ungeför 10 stycken (har 6-7 stycken hel klara) så ska jag bränna över alla till en skiva. Måste dock fundera på om jag ska sjunga dom, min mamma eller någon annan. Det ska i alla fall bli fettskojj :)


I wanna be free I wanna have my eyes back
I wanna see what the world can offer me.
I wanna take care of everything on my own,
the thing I dream about is to be alone.
And for once hear something good about me,
I’m not perfect. I know you all agree.





I need someone to show me

I need someone to show me
the thing in life
that I can’t find
I need someone to show me
how to get some peace in my mind
I need someone to show me
how to stop thinking about you



Jag undrar var alla mina kläder kommer ifrån. Jag har tre gaderober och jag får fortfarande inte plats. Det är sjukt. Jag funderar på att bygga om i ett av de tomma rummen på ovanvåningen till en walk-in-closet. Det skulle nog vara bra. Då hade jag i alla fall kunnat få plats med alla kläder samtidigt som jag har koll på vilka kläder jag har och kunna sortera kläderna och ha det i en bra ordning så jag lätt kan hitta det jag vill. Nu har jag alla kläder där uppe i garderoberna, här nere har jag mitt rum. I badrummet här nere har jag allt mitt smink, och badrummet där uppe har jag alla mina snycken och skit. Det är väldigt stressigt om man någon dag försover sig och måste springa upp och ner hela tiden. HAHA. Ska prata med pappa och se vad vi kan göra. Skulle vara jävligt kul med en walk-in-closet med spegelväggar. MUMS!

Imorgon börjar jag skolan klockan halc ett och måste ta bussen klockan 9 eftersom det inte finns någon senare. DEt är så oerhört jobbigt. Så komemr jag ha det hela vintern. För nu är det för kallt för att åka moppe. ååh va jag skulle vilja ha bil just nu. Livet hade lätt varit mycket roligare och lättare! Dock tror jag inte jag kommer skaffa körkort förens jag är 20, eftersom det finns ett stort problem- Pengar. Jag har nu snart jobbat i ett år (i februari) och alla de pengar skulle gå till körkort. Jag har 5500 på sparkontot. Så med andra ord kommer jag inte ens få ihop 10000 tills jag fyller 18. Jag vet inte vad jag ska göra.

Egentligen var det här inlägger oerhört onödigt eftersom jag inte gjort ett skit idag mer än att fixat med mina kläder. Men jag bloggade i alla fall så ni borde vara stolta. Ska försöka att komma igång med bloggandet igen. Men både ni och jag vet att det inte kommer att gå.

Godnatt!
Simma lungt.
Stay nude- stay cool- stay in school!

 


Because it's an addiction i can't control.

it's been mounths and many days
since i first time saw your face
now i'm still sitting here.
still holding the picture,
still feel the tear
running down my cheek
i feel the will in my feet
I want to run to you
and i know you want it to.


It's hard to stop. Because it's an addiction i can't control.
i want to be able to control it, but i can't. i feel so cold.



Jag funderar på om det är värt att blogga längre? Om det är värt att sätta sig vid datorn och skriva vad man har gjort under dagen, eller hur man känner? Eftersom jag är så oerhört dålig på att uppdatera så är det nästintill omöjligt att lova att jag ska förbättre mig. Det kommer ändå inte gå. Jag känner mig själv, och när jag anser att något är jobbigt så lägger jag ner allt och sattsar inte på att förbättre det heller. Det är helt enkelt för jobbigt att blogga. Visst,. egentligen är det ju inte så jobbigt eftersom jag ändå sitter vid datorn varje dag. Vågar jag ens säga att jag ska bli bättre?

Idag så var jag med Emma, Arnela och karolin. Mamma körde in mig till laholm klockan fem sen gick vi allihopa och åt kinamat. det var asgott. och oerhört trevligt. Efter det så körde Karolins mamma oss hem till mig. De älskar mitt hus och tycker jag lever som värsta rikemansbarn. Vilket inte alls stämmer. Men de sa hela tiden att det var så sjukt fint. fattar inte vad de ser egentligen, så fint är det inte. Sen började vi plugga, sånna pluggisar som vi. Men det var faktiskt nödvändigt. Vi fyra ska nämligen hålla i en hel lektion. i 1,5 timme. Och vi ska ha en blandning av sing-a-long, dobibo, så ska det låta och singing bee.

Sen spelade vi kort as länge, åt riskakor och drack cider. jätte trevligt var det i alla fall. Men det tråkiga är att jag bara kan spela med Arnela, jag kan inte spela med dom andra, HAHA jag förlorar bara då. Jag och arnela har nämligen världens bästa telepati. Jag kan veta vad Arnela vill utan att hon ens säger det. Och det är ju perfekt när man ska spela kotte. HAHA men i alla fall, tack för en oerhört trevlig kväll! <3


It's hard to stop. Because it's an addiction i can't control.
i want to be able to control it, but i can't. i feel so cold.



RSS 2.0