Breaking dawn

jag är broende av den fjärde boken i twilight serien Breaking dawn. jag lånade den idag och har redan läst 270 sidor. jag kan inte sluta läsa. jag kan inte lägga ifrån mig boken. varje gång jag gjort det, har jag bara gått runt och runt och runt innan jag går in i mitt rum och läser ännu mer. fy va boken är underbar. man lever sig verkligen in i boken. man skrattar ocg gråter och tänker "nej, neeej gör inte så, varför sa han så?,  är han dum eller?!" Ni alla som inte läst stephenie mayers twilioght serie, där det ingår, twilioght, new moon, eclips och breaking dawn, borde verkligen gör det. e är så sjukt bra så ni kommer absolut inte ångra er. sen finns de ju såklart på svenska oxå, men jag försedrar att läsa på engelska. asså omg, jag vet inte om jag kommer att klara av skolan imon och inte kunna läsa på hela dagen? det är knappt så att jag kan sitta här och skriva. Boken är på 800 sidor vilket är väldigt bra. jag hatar att läsa korta böcker, de läser man ju ut på några timmar. är de typ 800 sidor tar det i alla fall några dagar. omg, jag tror jag måste läsa några kapitel till innan jag går och lägger mig. så sjukt spännande. Och gud va jag gillar seth<3

Idag var det ju första dagen i skolan på 4 veckor. Och det var jätte skönt att komma tillbaka. det är det som är så kul med den skolan och linjen jag valt, att man saknar alltid skolan när man är borta. dessutom skulle jag ju inte kunna ha bättre klass. jag älskar min klass. allt är bra med osbäck. en grej jag tror inte kommer vara bra nu fram över, är att jag kommer köpa upp alla mina pengar på kaffe... inte bra, inte bra.

det var jätte konstigt idag, idag såg emma, jag arnela och karolin allihopa. alla kom bara på en gång. det var lite för mycket för oss att hantera. och med look like johan så nära var det svårt att sitta still. Efter skolan skulle jag till sjukgymnasten och sen när jag tog bussewn hem såg jag ingen mindre än Tönten. men jag blev lite besviken. han har färgat luggen grön. jag blev lite ledsen då. men det är ju fortfarande samma tönten. ååh va jag vill veta vad han heter. jag måste verkligen så göra det snart..

nej nu skakar jag snart av att jag måste läsa mer i boken. den boken kommer bli min död om jag inte luignar ner mig snart. jag vill ju inte läsa för mycket heller. för då har jag ju snart läst ut den. jag vill att den ska hålla läänge till<3


kärlek<3

tjejkväll med Emma, Karolin och Arnela

Nu har både mamma och jag lugnat ner oss. Jag är inte långsint och inte mamma heller. Igår var jag väldigt sur på henne. Men idag är jag inte lika sur. Visst tycker jag inte om de nya "reglerna" som hon kallar det. Jag tänker ändå inte följa dom. Regler. usch,. jag hatar ordet. Jag behöver inga regler. Verkligen inte. Jag gör vad jag vill. Och det räcker med att hon säger till mig något jag kan göra. Men jag vill INTE ha regler att följa. Och jag tillåter inte henne att säga till mig hur mycket jag ska va med mina kompisar. Hon kan inte förbjuda mig att träffa kompisar. Det kan hon inte. Hon har inte rätt till det. Så det så.

Igår vid 5 stack jag till Laholm och va med Emma Arnela och karolin som jag inet träffat på typ 4 veckor. Det var jätte kul. Och som vanligt när man är med dom blir man helt flummig. Jag blir helt konstig i alla fall. Men vi gick först och åt pizza. Men vi gick fört till ett ställe, där var det massa fiolk så vi gick inte dit. Sen fick vi till en annan pizzeria, men dit vågade vi inte gå in. Sen gick vi tillbaka till den andra pizzerian och gick in och satte oss. Men sen när vi fått menyn såg vi att de inte serverqade pizza idag. AHHAHA. så vi sprang ut. alla glodde och dfet var jätte pinsamt. Vi gick då tillbaka till den andra pizzerian och gick in och satte oss. och DÄR serverade de i alla fall pizza. *HAHA. det var lite sådär små roligt. Jag var värsta jätte tjockis och åt upp en hel pizza och drack två flaskor fanta. HAHAHA. sen hade jag innan dess ätit ett paket gifflar. HAHAHA. jag var tjockis. Men jag behövde vara det. Ibland behöver man det, haha. jag var oxå jätte snäll jag gav 5 kronor i dricks ^^ visst är jag snäll? Men pizzorna snackade vartten. Dom var inte goda. så jag borde inte gett dricks.

När vi hade ätit och mina byxor nästan sprack för att jag ätit så mycket gick vi och köpte godis. Det är så bra att dom inte är sånna godisnarkomaner som jag är. För ddet godiset som blir över får alltid jag. Det är jätte bra ^^ Sen, juste innan vi åt pizza hyrde vi en film. Björn gustafssons dvd. Så när vi hade ätit godis gick vi hem till Karolin. Och jag måste bara berätta att varenda gång jag är med Arnela blir jag värsta psykopat och helt galen. Det blir Johan ryck på extrem nivå så man klarar nästan inte av det. HAHAHA. Vi är så roliga.

VI kollade på filmen och sen nästan direkt efter så skulle Emma och Arnela hem. Jag hade ingen som kunde hämta mig, så karolin var snäll så jag fick sova där. HAHAHA. på natten så var hon tydligen vaken och jag sov och så snarkade jag tydligen. Jag brukar inte göra det. HAHa, men så spelade hon in det på sin mobil. HAHAHAHA. jag visste inte att jag gjorde det. det måste varit en engångsak.

Tack tjejer för en rolig kväll, vi måste göra om det igen.<3



Jag hatar dig!

fy fan va jag hatar dig! jag vill aldrig mer se dig!  bara av att höra din röst gör mig jkust nu äcklad. du kan inte göra så här mot mig. du har bara ingen aning. du känenr mig inte. det kan du verkligen inte göra. du tror saker om mig som inte alls är sant. du tror att jag inte bryr mig om någonting. du tror att allt jag bryr mig om är mig själv. Du har ingen aning om hur jag mår. ingen aning om hur jag känner mig.  Jag vill inte bo här längre. jag flyttar till pappa eller någonannan stans. men jag vet att han inte heller vill ha mig där. så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte med dig och dina tjat längre. Du har ingen aning hur mycket det påverkar mig. du har ingen aning alls.  jag kan bara inte fatta hur du kan göra såhär mit mig. och du ska vara min mamma?  du beter dig verkligen inte som det.  du överdriver och du klagar. och jag orkar inte mer. om du bara visste. Du tänker ju aldrig på mig. och varför jag är som jag är. Du har ju aldrig tänkt på att det kan vara ditt eget fel? Jag är inte så hemsk du tror jag är. Hälfgten av allt du säger är inte sant. men när jag försvarar mig, ja då blir du galen.  du klagar på allt jag gör. du klagar på allt jag inte gör. Du klagar på allt jag säger. Du klagar på allt jag inte säger.  Du gillar inte den jag är. Du hatar mig. Du anar inte hur jobbigt det är. Du anar inte hur jobbigt allt kan vara ibland. Det du hatar om mig, är oxå det jag hatar om mig. Du säger att jag aldrig erkänner att jag har fel. *Har du tänkt på varför? du hatar att jag gillar johan så otroligt mycket. har du tänk på hur mycket jag hatar det? Har du tänkt på hur jobbigt det kan vara? du hatar att jag är så manisk. Har du tänk på hur jag tycker det är? enda gången jag glömmer hur jobbigt det är, är när jag är med amanda. För hon är likadan, och på något sätt blir det lycka över det hela. När jag är själv är det dock annorlunda. Och nu tar du till och med bort det? Nu får jag inte träffa amanada mer än en dag i veckan? och dessutom hotar du om att jag inte får träffa Annie?! Du tar bort de få sakerna som gör mig glad och ersätter det med att jag är hemma själv. vilket betyder att du ersätter det med saker som bara får mig att må illa. Jag orkar inte med det längre. Och jag orkar inte med dig. Du klagar på mig när jag är hemma. och du vill att jag ska vara hemma mer. Jag komemr inte orka det. Jag är 16. Jag går inte runt och städar i hela huset varje dag. Jag glömmer att hänga upp handuken. Jag hjälper inte till med saker utan att du säger till mig. Jag är en vanlig tonåring. det är väl bara en tidsfråga innan du tar bort min dator oxå. jag hatar dig. fy fan va jag hatar dig!

Kevin Iannotta

Nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade sist. Men jag har inte haft lust eller ork att göra det. Men nu är jag tillbaka och kan inte ens sitta still för att jag har så mycket att skriva. Jag gillar när det är så, för när man har skrivit en jätrte lång blogg, om egentligen ingenting, då känner man sig jätte stolt. Men samtidigt så vet man om att ingen tycker att det är det minsta intressant. ungefär två veckor sedan så började jag ha massa med besökare, typ uppåt 40 stycken varje dag. Men nu har det kommit ner till det vanliga igen, dvs 13-14 stycken. Så det måste ju betyda att det inte var så intressant för andra att läsa. Men var det inte det jag sa? Det är bara roligt för de som känenr mig. Eller i allafall de som känner mig väl. som typ Amanda. För jag skriver ju mest om kändisar som hon oxå tycker om. Så om alla som inte tycker det är roliugt att läsa min blogg skulle sluta, så skulle det bara vara en besökare. Men jag skriver mest för mig själv egentligen. Att skriva är en perfekt reabilitering för vad som helst. Som nu de senaste dagarna har jag nästan blivit galan pågrund av Jam. Jag har kunnat sitta ner utan att säga någonting och helt plötsligt börja fnissa skit mycket. Dessutom har jag kunnat hoppa upp och ner för att jag inte kunnat sitta stilla elelr stå ordentligt, pågrund av Jam.  Men nu när jag skriver känns det mycket bättre. Och jag har varit sådär galen pågrund av att jag inte skrivit av mig. Jag måste Jam:a av mig lite. Man mår oxå väldigt mycket bättre när man har skrivit. Jag har så otroligt mycket saker jag  går runt och tänker på, så jag måste verkligen skriva av mig, och jag blir bokstavligt galen om jag inte skriver. Det är lite sådär små sjukt.

Igår var det ju sista dagen på min praktik. Det var så otroligt hemskt. Jag komemr sakna allihopa så otroligt mycket. ¨Jag kommer sakna allt. barnen, personalen, verksamheten, allt. Jag skulle verkligen vilja jobba där. Jag skulle trivas så otroligt bra. IUnte bara pågrund av barnen, utan pågrund av alltihopa. Jag trivs med jobbet, och personalen och allt. gud va roligt jag har haft det dessa tre veckor.Jag ska tillbaka dit på torsdag för att hälsa på. Sen i sommar kanske jag ska dit och jobba ibland. De sa att jag gärna fick göra det. Jag fick ju oxå omdömet igår. Och de skrev att de gärna vill se mig som en arbetskollega i framtiden och att jag var välkommen tillbaka. Gårdagen var verkligen v'äldigt hemsk. det var tråkigt att sluta. Men dagen var väldigt rolig ändå. Jag bjöd alla barnen på glass. Och jag fick ett halsband av personalen. Det var ett jättefint halsband. Personalen tyckte att det var tråkigt att jag slutade, till och med de i köket sa det. Barnen fattade ju inte riktigt att jag skulle sluta, pågrund av att de bara är mellan 1 och 3 år. ingen av dom är äldre i alla fall. jo en men han är 3 och ett halvt. De är rätt små barn på min avdelning. Jag fick byta blöja rätt ofta. haha.

igår var det oxå Kevins födelsedag (Joschka i die wilden kerle) han är min favorit i alla dwk filmer. Men han dissade mig på facebook, vilket gjorde mig otroligt besviken på honom, då min bild på honom förstördes helt. Men han fyllde i alla fall år igår, undra om hans ex var där och firade? Men jag tror inte han och kevin håller kontakten längre. När jimi hitatde jannis så tror jag att kevin och jimi slutade träffas. Och nu när Jimi ska flytta till berlin, så tror jag absolut att han inte träffar någon från dwk. men vi vet ju att Raban festade säkert med kevin igår. Det måste han ju varit. naja. Hoppas Kevin hade en bra dag i alla fall. Han fyllde ju 16 så. Och att fylla 16 i tyskland är ju som att fylla 18 i sverige. Jag och amanda skickade ett grattis till honom igår. Inte för att han komemr att svara, men ändå. HAHA.

Jag längtar verkligen till Johans album kommer. Jag trir det kommer vara bättre än folk tror.

Kevin Iannotta
år 2006


Jag blir hög på deras kärlek.

Hejsan hoppsan.

idag är jag verkligen inte på humör för att blogga. Ingen aning varför. Jag brukar alltid längta efter det. Men idag fick jag nästan tvinga mig själv till att sätta mig ner och börja skriva. Ja, jag vet att jag inte är tvungen, men jag har ett behov av att blogga varje dag. men det kommer inte bli någon lång blogg idag. Jag har ändå inget viktigt att berätta. Sitter just nu och kollar på top model. Jag har aldrig varit riktigt intresserad av att se det innan, förutom de första åren, men denna säsongen har jag fastnat för. Kanske för att mamma alltid sitter och kollar på det, så jag hade väl inget annat val. Mamma är värsta besatt i det. nej men hon vet i alla fall vad alla heter. Hon vill att hon franska nervvraket ska vinna. HAHA.

Jag måste bara säga en sak. Jag älskar jam. Jag älskar jam, och jag älskar jam och jag älskar jam. Sa jag att jag älskar jam? jag blir helt flummig i magen av jam. Jag är så kär i deras kärlek. Seriöst, jag är helt hög på kärlek! Det är så sjuukt, jag kan sitta helt tysti soffan och inte göra någonting, så tänker jag på jam, så börjar jag skratta hysteriskt i 2 sekunder. Sen helt plötsligt får jag fjärilar i magen när jag tänker på jam. Asså seriöst, fattar ni hur otroligt underbart jam är? Jag kan nästan säga att det är bättre än twincest.


"Var mer normal..."

Jag hatar när folk klagar. Jag hatar när de inte kan acceptera. varför kan de inte bara acceptera mig för den jag är? varför ska de alltid klaga på allt jag gör? Jag är den jag är, jag komemr inte ändra på mig, så varför kan ni inte bara acceptera den jag är?! Jag kanske inte är den mest normala tonåringen i världen, och jag kanske inte är som min syster. Men det vill jag inte heller. Jag vill vara den jag är. Och tvinga mig då inte vara någon annan!  "du kan väl ut och träffa kompisar. träffa killar. gå på fester" Ser du det som nomalt? så vill jag inte vara normal. inte ett dugg. Och hur kan du sitta där och säga till mig att gå på fester?! du är väl medveten om att man dricker på fester?! och om du nu inte redan visste det så dricker inte jag! Och förlåt så jävla mycket att jag inte har en kille. men du har ingen aning om ur jag känner mig. Du säger att jag ska sluta vara besatt i kändisar. Du säger att jag ska sluta och skaffa en verklig kille. Men om du hade förstått hur otroligt jobbigt det är att tycka om en kändis så mycket som jag gör. Så kanske du hade tyckt annorlunda. Hade det bara varit så lätt så hade jag gjort det för längesen. Och det där med att träffa kompisar. Jag är väl för fan med amanda hela helger?! Men nej då, då menar du andra kompisar, för amanda duger ju inte. För hon var den som fick mig till den jag är. Den ni inte tycker om. Den ni skäms för. Den ni hatar. Men jag är den jag är. Varför kan inte alla bara inse att jag aldrig kommer att förändras. Jag kommer alltid vara sånhär. Jag håller med om att jag kanske inte är perfekt. Jag kan hålla med om att jag inte är som min syster. Men måste du alltid klaga? och måste du alltid få mig att känna mig som en värdelös person? Jag tror inte du vet hur mycket det påverkar mig. Men jag tycker du ska tänka dig för. För jag mår inte bra av det.

"Var som en normal människa"

Jag tycker om saker du tycker är onormalt. Jag tycker om saker du tycker är orimligt och äckligt. Jag tycker om saker du tycker är sjuka. Men dom sakerna gör mig lycklig. Och det är just dom sakerna som gör att jag klarar mig. Av alla de jobbiga, hemska och otroligt förvirrande sakerna i mitt liv, så finns det några få saker som gör mig glad. Och visst jag kanske inte valt de allra bästa, men det är i alla fall de saker som gör mig lycklig. Jag är inte normal. Jag är sjuk. Och jag är konstig. Det är inget jag har valt själv. Det är ingenting jag vill. Men det är någonting jag är. Någonting jag alltid komemr att vara. Det är dags för er att acceptera det, så samma sätt som jag har accepterat det för längesen.  jag är 16 och borde egentligen leva ett mer annorlunda liv än vad jag gör. Jag borde ha släppt allt för längesen. Men jag har försökt, men det går inte, Och jag vet inte hur det komemr att sluta...


Lovesongs they kill me.

Hejhopp allihopa!

Nu är jag hemma hos mamma. Så denna veckan kommer det att bli att jag är här. Jag hatar verkligen att åka fram och tillbaka från mamma och papppa. Just därför är jag bara hos mamma mest. Skulle aldrig kunna byta hem varje vecka. usch va jobbigt. Nu är oxå angelica hemma. Kommer vara här till tisdag. Jag har inte träffat henne på länge så det är kul.
Jag sa ju att jag skrulle berätta om vad jag och amanda har gjort, så det hade jag tänkt göra. Men denna helgen har vi inte gjort så jätte mycket. Vi har kollat på film. Men det gör vi ju varje helg. En sak som är roligt med det är att innan när man sa att man ska kolla på film var det något kjätte exotiskt. Nå¨got man absoult inte gör ofta, men jag gör det varje helg, så det är inte så exotiskt för mig. Men jag klagar inte. Jag hade heller inte klarar av att inte se film varje helg. Det är en otroligt bra rutin. Film och godis. mums. påtal om godis. Jag och amanda skulle ju vara jätte nyttiga denna helgen. Men det gick inte så bra.

Amanda kom hem till min vid halv 4, jag skulle med henne och hennes mamma och farmor för att kolla på en soffa i ängelholm. så var vi hos mig i typ en timme. och när hon kom sa hoon att vi kunde godis på rasta när vi åker hem. Hon hade tydligen glömt att vi skulle vara nyttiga. Så när jag berättade det blev ghon ledsen, för hon var så otroligt sugen på godis. Men så berättade jag att vi skulle ju äta frukt och grönsaker. Och då brjade jag skratta så otroligt mycket, och sa att vi skulle ha morätter och doppa i dipp. Och det var precis som världens roligaste skämt, för gud va jag skrattade. Jag började gråta så mycket jag skrattade. Det roliga var att vi egentligen skullen äta morätter. Men eftersom vi snackar om mig och amanda så är det rätt sjukt. Men jag var oxå så sugen på godis så det slutade med att vi bestände att vi skulle äta godis.

Sen kom då hennes mamma och farmor och hämtade oss. När vi var där och kollade på soffor så frågade hennes mamma om vad vi tyckte om en soffa. Men det var det att hon frågade mig oxå, vad jag tyckte om den, och att jag skulle provsitta den. HAHA. det var så kul. Precis om om jag oxå har en del i vilken soffa de ska ha. sen när vi hade bestämt vilken soffa de skulle ha så hennes mamma att soffan blev perfekt för nu får ju du oxå plats i den evelina. HAHAH. så kul. hon tog förgivet att jag oxå kommer vara hemma hos dom. Det är precis som om jag är en del av familjen. så funny.
Jag och amanda är proffs på att köpa godis på rasta. Vi gick in och till goiset plcokade det vi ville. betalade gick ut. och allt tog kanske 2-5 minuter. HAHAHA. vi vet ju redan vad vi ska ha. Och vart allt ligger. Vi är experter.
När vi kom hem till amanda sa hennes pappa "Du måste ju höra av dig på vardagar, så att jag vet vart du är, evelina" HAHAHAHHAHAHAH.  så kul.

Denna helgen har jag och amanda printat sommer extramaterial. Och vi visste attd et skulle bli mycket. Men inte SÅ mycket. Vo printade 260 bilder O_O hur sjukt är inte det? 260 bvilder på bara extra materiàl? och då har viu inte printat själva filmen än? oh my god. Men det är det att i extramaterialen finns det så mycet jam bilder. Och mycket av det vi printade hade vi inte lagt märke till innan. Efter att vi hade printat fattade vi verkligen hur otroligt förälskade dom är.  kjag skulle vilja berätta om allt dom gör. Men då skulle det ta lera dagar för mig att skriva.  Men jimi och jannis träffar varandra varje helg. (jannis bor många mil ifrån jimi) De åkte till mallorca ensamma. Jimi är glad att de ska spela in en film tillsammans igen, för då träffas de varje dag. de delar säng. Jannis kramar jimi. Jannis smekte jimi på kinden. Jimi är total flummig när jannis r där. jimi kallar jannis för perfekt. Jimi blir helt generad ibland runt jannis. jimi ser så otroligt lycklig ut med Jannis. jimi och jannis ska flytta ihop. jimi och jannis tar på varandra hela tiden. De äter popkorn tillsammans (amanda fattar) de kittlar varandra. Jannis är orolig när jimi ska få en flaska i huvudet. jannis håller i jimis hand. de kollar på varandra hela tiden... ja, jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Jag blir så otroligt lycklig av jam. Det är något med jam som är så otroligt underbart. Precis som twincest. Man blir glad av det. så gulligt, så romantiskt, så underbart.

Jag brukar skriva låtar ibland, har 7 stycken som är heölt okej. så nu ska mamma hjälpa mig med musiken. Hon ska sätta musik till mina låtar,. Eftersom hon spelar gitarr. Så nu ska jag äntligen så musik till mina texter. Men det som är jobbigast med det är att jag då måste sjunga för min mamma. Och det gilalr jag inte. Eftersom hon är rätt så duktig på att sjunga. Så komemr jag hör och trir jag är något. dessutom är mamma jätte duktig på att skriva texter. Så hon kanske inte alls komemr att tycka att jag är bra. Men texterna betyder väldigt mycket för mig. Så hon får väl acceptera att jag inte är bra. HAHA. dessutom har hon haft många år mer på sig att skriva, än vad jag har haft. Så det så.

Juste jag har börjat tycka om cinema bizarre. Ett otroligt bra tyst band som sjunger på engelska. Ni borde kolla upp dom. Lyssna på låten "Lovesongs they kill me" Det var kärlek vid första ögonkastet, eller säger man öronkastet xD. Sjuuukt bra. Jag tror jag ska börja lyssna på mer av deras låtar, det finns en annan låt som oxå är jätte bra. men jag kommer inte ihåg vad den hette. Men de är i alla fall sjukligt bra. Och sångaren är i alla fall jätte söt. resten av bandet ser väl inte så jätte bra ut. Men ändå. HAHA. De har i alla fall jätte bra låtar. mums.



<3

Jam.

Hej alllihopa :)!

igår bloggade jag aldrig pågrund av att jag är med amanda. Men jag bloggar opm det ikväll. Just nu vill jag bara berätta att jag älskar Jimi. Vi printade sommer igår och nu finns det ingen som kan komma och säga att jimi inte är bög.  Jimi och jannis ÄR tillsammans. Och det finns mer bevis än vad det finns twincest bevis. Jima kallar jannis perfekt, när jimi kittlar jannis kramade jannis om honomj, och jimi fnissar då som en liten flicka. ji8mi kan inte få en bätre pojkvän. Jannis ÄR perfekt till honom.

jimi var ju tillsammans med Kevin innan. Då kallade jag och amanda det fölr Jijo. Nu när Jinmi är tillsammans med jannis, kallar vi det Jam. fär det är jobigt att säga jimi och jannis varenda gång. Jaa, jag och amanda är otroligt lata.
Jannis bär jimi och ser otroligtr kärleksfull ut. Jimi ser generad ut oxå. Dessutom kan dom inte låta bliu att ta på varandra. Jag äklskar seriöst jam. Det är helt undertbart. Jag ville bara berätta det.

puss.


perfekta tillsammans.

"Är det bara jag som tycker att det är rock att ha en tröja där det står pop?"

om en halvtimme kommer amanda och hämtar mig, sen ska vi åka iväg och kolla på någon soffa, så jag måste verkligen blogga snabbt. Jag hoppas verkligen inte hon är tidig. För är hon det då hinenr jag inte packa. HAHA. Och amanda gillar inte att vänta ^^ HAHAHHAHA.

idag var det sista dagen på min näst sista vecka på praktiken. Jag måste bara säag det en gång till. Jag älskar att vara där. Och jag tycker om alla barnen så otroligt mycket. Och jag är 100% säker på att jag kommer börja gråta på fredag. omg. Det är bara en vecka kvar. Sen är det över. Jag har bara 5 dagar kvar ;_; snyyyyft.

Idag slutade jag väldigt tidigt, och när jag kom hem satte jag mig vid datorn och spelade in massa Johan saker på mobilen. Jag har sagt till mig själv att jag ska göra det. Men det har aldrig blivit av, men nu idag gjorde jag det. då jag har massa. Johan är bara så sjukt klockren ibland. Jag älskar hans humor. Och jag vill ha med mig hans humor varhje dag. Nu jhar jag det. Efter att jag hade spelat in johan saker, så satt jag och knarkade David Bowie. Han är fortfarande helt amazing. *_* omg. jag kan verkligen inte tröttna på hans låtar. Det går inte.

Jag kommer inte kunna blogga på hela helgen, eftersom jag är med amanda. Men på måndag är jag tillbaka. hoppas ni klarar er utan mig. HAHA. jag vet att det kommer bli svårt för er. Men håll ut, jag försvinner inte föralltid, tur det!

Jag har bestämt mig att jag SKA ha snelugg nu. oavsett vad folk säger, så ska jag ha det. Idag tog jag massa bilder med webbcamen. (ja jag är jätte ego och älskar att ta bilder på mig själv, för jag älskar att se mig själv på¨bilder. HAHA) och som vcanligt när jag tar med camen så blir det några stycken bilder. Idag tog jag 156 bilder. det var inte alls så många. jag brukar ta otroligt mycket mer. HAHA. men jag tycker det är så sjukligt kul. påtal om att ta bilder. Jag måste verkligen skaffa batterier till min kamera. Jag saknar den.<3


HAHAHAHHA.


Take control of your mind

oh my god. haha. Detta är lite sådär små kul. Igår kväll kom det fram ett rykte om att Johan och en viss Ida hade på g. Och att någon hade sett dom hålla på efter idol finalen. Först blev jag lite smårädd. men sen så kom jag tänka på att johans fans är galna och överdrivna. Och sen tänkte jag på att finns det ingen bild, och johan inte har sagt något. Kan man verkligen inte tro på det. Men det var sjukt läskigt när det kom ut, och alla blev som galna på hans gästbok, som johans fans använder som en chatt. Det var det att folk hade skrivit till henne på bilddagboken, som heter broder-ida, men hon svarade inte på någon, sen hade de skrivit till hennes kompis, och hon hade tydligen sagt massa om att ida inte vill berätta något om detta och att hon hade sett ida och johan tillsammans och att de hade något på g. men visste inte pom det var seriöst och sånt. Så johans fans blev hysteriska. folk dödshotade hon ida, och skrev massa dumma saker. De skrev oxå att de kommer att ta självmord och allt. Och tydligen hade någon försökt, men dog inte. och sen säger många att det är några som redan gjort det och lyckats. Och jag har nog aldrig varit med om värre.  De kallade till och med Johan för hora och att de inte orkar stötta honom längre för att han är en player som inte bryr sig. Jaa, alla var helt galna O_O Och johan hade tydligen varit inne och läst på sin gästbok i natt. Och han hade sett vad alla hade skrivit. Så skrev han på idol bloggen " Har kollat gästboken på min ännu inte färdiga hemsida johan-palm.se och har redan fått massor av fina kommentarer. Tack! Men så har jag också sett att många där är riktigt upprörda över nåt rykte om att det skulle vara någonting mellan mig och nån som heter Ida. Och jag har bara en sak att säga om det: Vem fan är Ida? " Så ryktet var tydligen inte sant. Och idag är alla lugna igen. hahaha. Undra hur det hade varit om nu johan hade skaffat en flickvän. Folk hade ju seriöst säkert begått självmord. scary.

igår somnade jag med blött hår, så när jag vaknade stod mitt hår åt alla håll, och vad jag änm gjorde ville de inte lägga sig så som jag ville. så jag har haft sne benaq idag, för luggen ville inte ligga så som jag ville. Den hade tydligen en egen vilja. Men jag kanske ska fortsätta ha det så, för det var rätt snyggt. fast jag ser ut som en helt annan människa. men det var faktiskt sjukt kul när jag gick till bussen på morgonen, flr jag såg så mycket. Och det var så klart. Innan har ju jag alltid haft luggen i ögonen, så jag har ju knappt sett någonting. Men idag såg jag jätte mycket, det var skit kul. Det ser helt annorlunda ut, men jag gillar det. Så jag kanske ska ha snelugg i framtiden. varför inte lixom? Har haft lugg sen hösten 2006. så det är dags för något annat.

Idag på praktiken var det skit kul. När vi var ute byggde jag snögubbar och snölycktor och åkte pulka med barnen. Hur kul som helst. Sen på eftermiddagen satt jag och berättade en spontan saga för bernen. De tyckte det var jätte kul. den handlade om när alla var ute och plockade blommor och när de gick vilse. HAHAHA. och när de stötte på trollet Joel. HAHAHAH. Det var jätte kul. Och sen blev jag tydligen en ödla. Jag fick dessutom tre teckningar idag. Jag har fått rätt många. Jag gillar det. Visst det är ju bara ett papper där de målat målat massa sträck. Men det är ändå något helt underbart att få teckningar.

Eftyer praktiken skullle jag till sjukgymnasten för andra gången denna veckan. Det börjar bli roligt att gå dit. Och när tyckte jag att träna var roligt? haha. Men det är lixom något eget. Jag är där själv, och sen har jag en sjykgymnast som är bara där för mig. Hon hjälper ju bara mig. det är svårt och förklara, och jag är konstig. Så det är nog inte så lätt att förstå. HAHA. Idag kom vi fram till att jag har oxå problem med mina knän. HAHA. undra om det är någonting som är rätt?


Gammal bild.

You're too old to lose it, too young to choose it.

Hallå allihopa!

Ännu en dag i mitt liv har gått. Jag tycker tiden går alldeles för fort. jag önskar att det skulle gå lite långsammare. Det känns som om man inte riktigt hjänger med. När man ena dagen säger, men det är ju långt kvar, tycker jag att nästa dag är det inte alls långt kvar. Det är precis som nu med praktiken. Jag har redan varit där åtta dagar, och har bara fem dagar kvar. Det är så sjukt hemskt. Nu tycker man att det är långt kvar till gymnasiet är slut, men innan man vet ordet av det så går man i trean och ska snart sluta. Och sen är det högskola, och tänk så kommer man inte in på den skolan man vill? och sen efter högskolan? ska jag då börja jobba? tänk så finns det inga jobb? Och jag blir arbetslös? Och har inga pengar? Och när jag ska flytta hemifrån finns det inga lägenheter? Och jag hamnar på gatan? sen har jag aldrig pengar till mat? Och jag svälter ihjäl? Det kan lätt hända. Och nej, säg inte att det är långt kvar till du har pluggar färdigt på högskolan, för det kommer gå jätte fort. För tiden bara flyger iväg och man hänger inte med. Det går för fort för att man ska fatta. När man vaknar på morgonen, så är det sen helt plötsligt kväll och man ska gå och lägga sig igen. Jag tycker tiden skulle kunna gå långsammare. 

Varför tycker man alltid att allt var bättre förr? Varför är man aldrig nöjd? varför kan man aldrig nöja sig med det man har? Varför är man så otroligt bortskämd? Jag tycker alltid att allt var bättre förr. När jag tänker tillbaka på hur det var innan. Om jag till exempel tänker på förra våren, när jag gick i 9an, får jag tillbaka den känslan man hade då för olika saker, och jag tycker alltid att det var bättre och lättare då. Men när jag läser min dagbok från den tiden, skriver jag exakt samma sak, att allt var bättre förr. Att livet var lättare och bättre när man var mindre. Så jag var inte nöjd då heller och ville ha det som det var när jag var mindre. Nu är jag inte nöjd och jag vill ha det som jag hade i våras. Kommer jag se tillbaka på denna tiden om ett år och tänka att allt var bättre? Det kommer jag säkert. Man är aldrig nöjd. undra om man någonsin kommer bli det?

Idag har jag druckit för mycket kaffe. Jag drack 3 koppar redan innan klockan var 12, sen drack jag en kopp till på efter middagen. Så jag fick ont i magen. Men det är ju så gott? Men i morgon får jag väl bara dricka en på morgonen och en på eftermiddagen. Men om man får hur mycket man vill, så är det klart man dricker hur mycket man vill. Men tydligen så klarar inte min mage av det xD HAHAH.

Jag är fortfarande helt förälskad i David Bowies låtar. Jag laddade hem alla hans hits idag. Men jag tycker fortfarande rock n roll suicide, space oddity och life on mars är bäst. Men jag ska lyssna igenom alla låtar se om det finns någon annan jag tycker är bra. Jag måste verkligen lägga in dom låtarna på mobilen den. 

Nej nu ska jag inte blogga mer. Kanske skriver lite mer sen. ha det bäst, pusshej.


ibland saknar jag mitt långa tjocka hår.

David Bowie - rock n roll suicide

David Bowie är kung. Jag vet inte om detta bara är en kort liten period. Men hans musik är helt fantastisk. Jag älskar hans musik. Idag har jag fått en ny favorit. Lyssnade på den för första gången innan. Rock n Roll Suicide heter den. Texten är bara så otroligt underbar. Jag förstår varför johan skulle vilja sjunga den i ett fullsatt globen. Jag märker verkligen att jag gillar gammal musik. Och att jag lyssnar mycket på 70 och 80 tals musik. När jag var på¨skyttet innan, pratde jag med alla, och jag frågade om de visste vem david bowie var, och sen massa andra gammla artister. Men de visste inte O_O jag bah, va?! sen satt Fredriks mamma bakom mig, och hon visste vilka det var jag pratade om, sen sa hon massa andra gamla artister oxå, och jag visste vilka det var, men de visste inte dom i min ålder. HAHA. men ofta man inte vet vilka black sabbath är? eller deep purple? eller led zeppelin? det är sånt man bara ska veta.

Youre too old to lose it, too young to choose it
And the clocks waits so patiently on your song
You walk past a cafe but you dont eat when youve lived too long
Oh, no, no, no, youre a rock n roll suicide

Chev brakes are snarling as you stumble across the road
But the day breaks instead so you hurry home
Dont let the sun blast your shadow
Dont let the milk float ride your mind
Youre so natural - religiously unkind

Oh no love! youre not alone
Youre watching yourself but youre too unfair
You got your head all tangled up but if I could only
Make you care
Oh no love! youre not alone
No matter what or who youve been
No matter when or where youve seen
All the knives seem to lacerate your brain
Ive had my share, Ill help you with the pain
Youre not alone


hur underbar är inte den texten på en skala? jag älskar låten. Och jag tycker ni borde lyssna på den. det är nu andra dagen i rad jag bloggar två gånger på en dag. HAHA. det är lite för mycket. Men jag ville att ni som läser min blogg ska lyssna på lite bra musik.




Underbar.

The stars look very different today

Idag har det varit jätte kul på praktiken. En liten flicka som går på lilla my går efter mig hela tiden. Hon har blivit min bästa kompis. haha. hon vill hela tiden hålla i min hand, sitta i mitt knä, krama mig och hon vill att jag ska bära henne. Idag sov hon i mitt knä, för hon kunde inte sova på madrassen. Då fick jag lite ont i ryggen. Men vad gör man inte för små barnen ;)? haha. Min lärare skulle oxå komma idag för att se hur jag har det. Och om det fungerar bra och sånt. Men hon var tydligen sjuk, så hon kom inte. om jag hade kunnat så hade jag lätt hoppat av skolan och börjat att jobba där. Jag trivs så otroligt bra, och jag vill verkligen inte dessa veckor ska ta slut. Är det någon mer än jag som har fobi för avslut? Jag klarar inte av det. Jag tror det handlar om att jag vill ha rutiner i mitt liv. Jag är beroende av rutiner. Jag måste ha rutiner för att allt ska funka. Och om mina rutiner ändras kan hela jag bryta ihop. Det är just därför jag har så svårt för avslut. att något tar slut. Jag hatar känslan av att sakna något. Och jag är så duktig på att tänka så mycket. Så när något tar slut tänker jag alltid på allt jag varit med om. Och jag tänker på att jag kommer aldrig komma dit igen, elelr jag komemr aldrig träffa de där personerna. Eller se just den där byggnaden. usch. Det är hemskt. Och jag tänker alltid att inget kan vara så bra som just detta.

Denna veckan är jag hos pappa. Jag har inte varit hos honom en hel vecka sen innan sommaren tror jag. Jag och han gick på varandras nerver hela dagarna och allt bråk jag och han hade drev mig vansinnig, och allt var jobbigt, och jag blev värsta emo. Så många gånger flydde jag hemifrån med moppen. En gång tog jhag moppen klockan 23.00 och kärde mot halmstad och tillbaka mot båstad och boarp. Tankade nog 2 eller 3 gånger. Kom hem klockan 3 på natten. Och då körde jag hem till mamma. sen efter det så har jag inte riktigt varit hos pappa en hel vecka. Sen i oktober flyttade han ihop med Christina. Så hon och hennes två barn flyttade in. Och efter det har det bara varit jobbigt att ens vara här någon dag. Jag funkar inte ihop med dom. Så jag är mest inne på mitt rum när jag är här. Jag vet inte vad det är med christina, men hon är alltid så sur och pratar knappt med mig. Kommer jag hem från en praktik eller skolan, brukar man små prata lite i alla fall. Men hon säger knappt hej. Inte innan jag säger hej till henne i alla fall. Och dessutom är det jobbgt på morgonen för sofie låser in sig på badrummet och är där skit länge. Så jag hinner knappt gölra iordning mig innan jag ska till bussen, för den gåd en kvart innan hennes. Men aja.

Jag har blivit värsta beroende av David Bowie. Det är första gången jag har tyckt om någon för musiken, och inte utseendet. För David Bowie är ju inte speciellt snygg xD haha. han är skit ful. Men hans musik är helt amazing *_* Space oddity och life on mars, dom kan jag lyssna på flera gånger i rad. jag älskar dom.  jag måste lyssna på dom dagligen. Och jag MÅSTE verkligen lägga in dom på min mobil. Om ni inte har lyssnat på låtarna, så tycker jag verkligen ni ska göra det, för dom är helt otroligt bra.Johan har gett mig två otroligt bra saker i livet. Han fick mig att börja dricka kaffe, och det finns inget godare, och han fick mig att börja lyssna på david bowie. tack Johan.

Vet ni vad jag hatar? Tjejer som bloggar om mode. och tar bilder på sig sjävla när de varit och shoppat kläder. och när de  skriver "dagens outfit" Och sen vad allt kostade. Det är bara så mobbat. Jag fattar mig inte på sånna tjejer. Hur kul kan det vara att ha en blogg och bara skriva om kläder? Visst man kan ju ha ett intresse. men de behöver ju inte starta en blogg bara för det. Och dessutom göt de det bara för att deras blogg ska bli känd. Bara för att de ska ha mer besökare. Men en sak jag heller inte förstår mig på, är hur folk kan tycka det är intressant. Hur de kan tycka det är intressant vad en annan vanlig människa har på sig just den dagen. Jag kan förstå att det är intressant om det är någon kändis. Det tycker ju jag, om det är till exempel Jimi blue. Men inte en helt vanlig svensson. Dom som skriver om det har verkligen inget liv. Jag kom in på två sånna bloggar igår kväll. Och ni anar inte hur mycket jag skrattade åt dom för att de är så otroligt löjliga. naja, visst får de göra vad de vill, men jag ville bara ge min åsikt om det. Jag skulle i alla fall aldrig få för mig att ta en bild på mig själv och skriva dagens outfit och vad det kostade. Är det någon mer än jag som håller med om att de bloggarna är bara så otroligt tråkiga? 


Gud va jag längtar tills Johans album kommer ut.

Jag hade tråkigt.

Ibland får jag små ryck och skriver massa texter. Jag älskar att skriva texter.  Det får mig alltid att må bra. Jag skulle vilja veta vilken ni tycker är bäst. För jag hade tänk skriva några låtar. Det var egentligen det jag skulle, men så kom jag på så otroligt många olika. Så det fick bli så dikter istället. Jag hade världigt tråkigt, och då brukar jag skriva texter. dock är detta bara massa kladd, såklart ska jag finputsa massa mer. Men vilken är bäst :) ?


1.
Nobody know what's inside of me
nobody see the letter I write in my diary
Nobody know that I sometimes cry
and I ask myself why?
Cause I don't have the answer.
And it can go on forever



2.

Listen to your inner voice, it's always true
it's the only voice you can listen to
but if you lose it, what do you do?
Nobody wants to lose the inner voice
it's the voice that tells you to make the right choice.


3.

Listen to the melody I play on the guitar
I know it's hard to find who you are
Listen to the melody and try to find the peace
cause I know that the melody will go on forever
it will give you the answer.
The answer to why we live
we live for the music
and the life is just one sad lyric



4.

I'm lost in a world where I don't belong
and I can't fine the way back home.
I'm all alone, I'm so lonely
I feel this pain in my whole body
I don't want this
I want to go back
I'm sick and tired of all this black
I tired of feeling this way.
Why can't everything just go away?



5.

You and your damn smile
that can drive me away from reality awhile
You and your damn eyes
that are more beautiful than any sunrise
I hate you for being so perfect all the time
and I hate the fact that you will never be mine


54 och 61 sidvisningar

oj, nu har jag inte bloggat på jätte länge, det var nog i onsdags sist. herregud, det är ju nästan en vecka. sist jag skrev hände det ju något som inte alls var bra. Men jag har kommit över det och nu känns det bättre i alla fall. Det är fortfarande så att jag ångrar mig och får ont i magen när jag tänker på det. Men jag har bestämt mig att glömma alltihopa. att låtsas som om ingenting har hänt. attt gå tillbaka till hur det var innan. Jag är duktig på att låtsas. jag har gjort det innan. så varför kan jag inte göra det igen? Jag mår ju bara bättre av det.

i helgen var jag som vabligt med Amanda. Men denna helgen blev väldigt annorlunda. Det var så att hon fick tillbaka alla sina tokio hotel dvd_er som jag lånade av henne i april förra året. Så fick hon tillbaka dom i helgen. Och vi har sagt att när hon får tillbax dom ska vi kolla på alla. Som ett slags avslut. För sen är det inget tokio hotel i vårat liv längre. Vi har ju tagit ner alla planscher i hennes rum, och nu har vi kollat på dvd:erna. Så vi satt och kollade på leb die sekunde, dokumentären och zimmer live. så det blev väldigt mycket tokio hotel för oss. Men det roliga var att vi trodde vi skulle få värsta ryck och sakna dom. Men efter vi hade sett allt var vi så trötta på th. Jag orkade inte ens läsa ff. Och orkar jag inte läsa ff då är det seriöst.

I helgen köpte jag oxå ett par nya skor. De skor jag hade innan var ju knall rosa och turkos. Jag köpte ju dom när jag var hos Annie och jag blev ju kär i dom direkt och var tvungen att köpa dom även fast de var tre storlekar förstora. Det var samma denna gången, jag blev kär i dom direkt och var tvungen att köpa dom. Men denna gången var det i alla fall rätt storlek. Dessa jag köpte i helgen var ett par hel silvriga. Jag älskar skor som sticker ut. Skor man lixom lägger märke till. Jag håller med Jimi när det gäller skor. Han har oxå alltid skor som sticker ut.

En annan underbar sak som hände i helgen var att jag fick reda på att Johan har fått skivkontrakt. Jag blev så otroligt glad att jag höll på att börja gråta. Jag hoppade upp och ner och klappade händerna och var jätte glad. Den kommer redan i vår. Jag längtar så otroligt mycket. Jag ser verkligen fram emot albumet, och jag tror det kommer bli skit bra. Jag tror det kommer bli ett märsterverk, haha. undra bara hur det komemr att bli. Hoppas verkligen det kommer vara Johan palm. Och inte radio hits. Utan att man verkligen känner att detta är Johan palm. Jag kommer bli så otroligt glad när det kommit ut, och jagh ska vara den första som köper det.

DEnna helgen har jag och amanda varit otroligt onyttiga. Vi köpte godis för 87 kronor. dvs ett kilo. Sen har vi ätit pizza. Och gifflar och sånt. Och jag tror det var därför jag vaknade med världens magknip idag. Men vi har i alla fall bestämt att nästa helg ska vi vara otroligt nyttiga, och istället för att äta godis när vi kollar på film, ska vi äta morötter och salland och sånt. Och i stället för pizza och annat onyttigt ska vi äta pasta sallad. Det är verkligen sååå inte oss. Vi är så otroligt onyttiga. Jag väger typ ett kilo mer efter helgen. Fast sen går jag ner under veckan. Men sen samma sak nästa hleg. HAHAHA. Det är verkligen inte bra. Men jag kommer ihåg när vi var nyttiga en annan gång. Då mådde vi lite dåligt. Och amanda tyckte hon hade feber. Och vi var väldigt trötta. Vi behöver godis och onyttigt. Vi behöver socker för att klara oss. Och det är inte bra. VI komemr få diabetes. HAHAHA.

Idag var det tillbaka på lilla my. Jag har verkligen saknat alla barnen och allt i helgen. Det kommer bli så otroligt svårt när dessa tre veckor är över. Jag kommer bli så otroligt ledsen, och jag vet inte om jag kommer klara av det. Om jag knappt vill hem på en fredag, även fast jag vet att jag är tillbaka på måndagen, så hur komemr det då bli när jag inte ska tillbaka på måndagen? kommer jag klara det? jag tror inte det. Jag kommer sakna dom så OTROLIGT mycket. Och eftersom jag hatar avslut, vad det än är, så kommer detta att bli svårt. Jag tycker så otrolgit mycket om alliopa.- Och jag älskar att vara där. Jag har så otroligt kul, och jag trivs så otroligt mycket.

Nu när jag gick in på min blogg för att skriva så kollade jag statistiken och jag trodde det var något fel, det visar att igår var det 54 stycken inne på min blogg!!! 54 O_O det är ju helt sjukt? Det måste ha blivit något fel? Hur kan det vara 54 stycken? Det är ju helt sjuukt. och idag har det varit inne 22 stycken. min blogg kan väl inte vara så intressant? och vilka är det som läser? hur hittar dom min blogg, om jag inte har skrivit något nytt? helt sjukt. Jag fattar mig inte på folk xD

Nej nu ska jag äta. Puss på er.


Saknar dig mega mycket <3

RSS 2.0