Jag kan tyvärr inte skriva mer.

Har ni någon gång varit så sjukt glad att ni har svårt att sitta still och får damp ryck typ hela tiden? När ni har svårt att skriva på tagentbordet pårgund av att ni får ryck och skriver: alskfhzcdguöefgkhfbghvjklbnhd? Har ni någonsn varit så glada att det känns som om INGET kommer någonsin kunna få dig att må mindre bra?

..... så känner jag just nu. Undra varför?


25 maj 2009 ~ 12 dagar kvar

Det är något med vår/sommar och läsa ff. ff är aldrig så bra som de är när de är varmt ute. Idag var det första gången på väldigt länge som jag läste, och jag måste verkligen säga att jag har saknat det. det är helt sjukt hur beroende man kan vara i det. När man väl börjar läsa så går det inte att sluta. Om det inte vore skola, och om det inte vore att jag hade något speciellt att göra så hade jag suttit vid datorn i flera flera timmar och bara läst. Jag kommer så väl ihåg förra året vid den här tiden. Då det var som värst. JAg kom hem klockan 4 på dagen och satte mig och läste till klockan 5 på morgonen. När det var fredag. Sen läste jag hela helgen. Från jag vaknade till jag gick och la mig. Jag levde i en helt annan värld. Man glömmde bort allt och bara tänkte på ff. Det är faktiskt helt sjukt egentligen.

Idag i skolan var det lika roligt som vanligt. Jag älskar skolan. usch va jag älskar skolan. Det är helt sjukt hur man kan tycka om skolan så mycket. Men jag tror det har mycket med personerna som går i skolan och som är väldigt roligt att kolla på. Och många av dessa personer försvinner ju nu eftersom många av dom går i 3an. Det komemr bli så sjukt tråkigt. Men självklart finns det andra kvar. Vissa går ju i 1an och vissa i 2an. OCh dessutom går vissa oxå bara på lagaholm. Men det är ändå mest hemskt att 3orna försvinner för dom är ändå de mest intressanta. Sjävklart så är det ju oxå på grund av mina underbara kompisar i klassen som gör skoldagarna roliga. Jag tror inte jag kommer klara av sommarlovet. Jag kommer sakna sönder skolan. Och när man kommer tillbaka, ja då kommer allt vara förändrat och nya 1or hjar börjat som man stör sig på. Ja, det kommer som sagt inte vara liadant längre. Men sommarlovet kommer bli så sjukt hemsk.

Idag efter sjukgymnasten såtog jag bussen upp till skolan för att sedan hämta mina saker i skåpet och ta moppen hem. Och jag måste bara säga att det var otroligt roligt, men samtidigt otroligt läskig upplevelse som hände då.

Och juste, bevor ich vergesse, Tönten har färgat sitt hår igen. Luggen är lila och resten är turkost. Det var rätt gulligt faktiskt. Det var väldigt coolt, och jag beundrar honom för att våga sticka ut så otroligt mycket. Jag hade svårt att slita blicken ifrån hans hår. Sjukt coolt!

IDag pratade jag med Maja på msn. Maja ifrån min förra klass. Det var så sjukt roligt. Dte var längesen jag pratade med henne, och förra veckan träffade jag emma och i torsdags såg jag egzona och idag såg jag lat. Det var sjukt roligt, och jag saknar dom allihopa, jag hoppas faktiskt att vi träffas någon gång. Det hade varit jätte roligt. Men det är ju så att man säger hela tiden att man ska träffas ofta, men det blir aldrig av. Jag spenderade tre år med dessa personer, och att inte träffat dom en enda gång, är väldigt dåligt gjort av oss.


"eller så kan vi köpa aftonbladet upp och ner"

ojojoj. Nu hjar jag inte bloggat på en vecka.  Jag vet inte vad det är med mig. haha. Men jag har faktiskt inte haft tid. Jag stack till amanda redan i torsdags, så då har jag ju inte varit hemma, och innan det så har jag haft fullt upp med att plugga. Jag hade en redovisning om ortorexi som jag skulle haft i tisdags, men pågrund av att jag var den sista som skulle redovisa och alla ville hem tidigare för att vi hade börjat tidigare den dagen så fick jag välja mellan att göra redovisningen och alla fick då stanna kvar lägre eller att göra den dagen efter och att alla skulle få gå hem tidigare. Jag ville verkligen göra redovisningen, men jag hade ju inget val utan att göra den dagen efter, annars hade jag fått höra det resten av mitt liv.  Redovisningen dagen efter blev en katastrof. Själva redovisningen var väl helt okej, men hur jag gjorde det var tydligen inte bra. Jag kollade tydligen bara på datorn hela tiden, och på så sett fick jag inget betyg i detm så dåligt var det, HAHA. men jag har en chans till.

På torsdagen så stack jag ju som sagt till amanda, och vi åkte samma dag till helsingborg för att kolla på den nya x-man filmen. Det var nämligen troye sivans första film, Han var ju inte emd så jätte mycket i den, bara tyåp 5 moinuter i början, men han var så sjukt bra så jag hoppas att han kommer få fler filmerbjudanden. Jag trodde att jag skulle sitta och tycka att filmen var tråkig då Troye inte var med, men både jag och amanda satt och var helt inne i filmen så vi tänkte inte ens på att äta godis. Helt sjukt. Filmen vart i alla fall skit bra!.

Juste, jag har ju fått Johans skiva nu! fick den i onsdags, och jag måste bara säga att den är så äckligt bra. Jag ÄLSKAR den. Varenda låt är helt underbar. Jag kan inte sluta lyssna på låtarna. En sak jag inte gillar är att Johan har ju varit medc och skrivit 4 av de 10 låtarna, men han är skriven sist, vilket betyder att han bara är med lite och skrivit låtarna. Jag tycker att han skulle varit med mycket mer och kanske dessutom skrivit en helt egen låt. Jag tycker om personer som skrivit sina egna texter, för då vet man att de kan relatera till texterna, och tror på det de har skrivit. Om någon annan skrivier låttexter till någon, så kan ju inet den som sjunegr låtarna riktigt tro på texten. Dessutom gillade jag helelr inte att johan inte hade något tack tal. Han tackade ingen. Och det gör det ännu mer opersonligt. Men annars så älskade jag alla låtarna och lyssnar på som 24/7



"det måste varit den kråkigaste tanken vi haft"

Denna helgen har varit väldigt händelserik. Det har hänt så sjukt mycket. eller det känns i alla fall det. haha. I fredags fick vi det tråkiga beskedet om att eva, vår klassföreståndare, ska sluta. Så vi komemr att få en ny till hösten. Det var jätte tråkigt. Hon är verkligen bäst. vi blev jätte ledsna när vi fick reda på det. Vi kommer att ha richard mycket mer än vanligt. Vilket innebär att lektionerna komer vara så hemskt tråkiga så det är inte riktigt klokt. jag hatar hans lektioner. så tråkigt.

Efter skolan på fredagen så åkte Arnela, Karolin och emma med mig hem till mamma. De hade aldrig varit där. men så tog vi bussen hem till mig, och när vi kom dit skulle vi passa felix  en liten stund. Och som alla andra så tyckte dom att felix var jätte söt. Men en annan sak som var jätte konstig var attt de tyckte att ronja var söt. helt sjukt. hon är ful och tjock. Men de tyckte inte dom xD HAHA. (Ronja är min hund) 

Sen gick vi till svens livs och köpte mat och sånt för sen skulle vi ner till stranden och grilla. när vi var färdiga på svens livs så kollade jag lite snabbt på tidingarna och såg att johan var med på framsidan av klick. Jag fick ryck. Jag och arnela köpte den direkt. Och trodde att det bara var lite om johan, men så kollade vi och det var två hela sidor om honom. Vi blev så lyckliga!!!!!!!!! vi fick seriösa ryck. När vi kom hem så skrev vi lite till vår pjäs som dessutom klommer bli så sjukt bäst. Handlar on inccest. Det är allt jag kan säga

Sen gick vi ner till stranden och eftersom det blåste så mycket så fick vi inte igång grillen. Men jag och arnela gick bakom en kulle där det inte blåste så mycket och så fick vi igång den. Sen kom vi på att det var fullt med gräs där. då fick jag lite panik. Men  vi puttade iväg den innan det började brinna. HAHA. det var kul. Gå in på emssii.blogspot.com om vi vill se när jag och arnela pratar om helt random saker.

senare på kvällen kollade vi på talang och hade jätte skoj. Vi måste göra om det snart igen tjejer<3

sen dagen efter skulle jag jobba, pengar pengar pengar. Sen åkte jag hem till amanda. Vi gjorde inget speciellt på dagen, men sen på kvällen var det eurovision song contest.Och jag har bara en sak att säga. Alexander Rybak<3  norges bidrag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Visst såg jag honom flr någon månad sen på youtube. Sparade den som favoriter då. Men jag gilade inte honom dp nr jag såg honom, men igår, ohmygod jag blev riktigt mycket fangirl på honom. Det var Johan nivå på fangirlism. HAn var så sjukt bra, poch så sjukt snygg. Och inte nog med det. HAN VANN!! det var längesen jag var så lycklig. ååååååh va kär jag blev. Jag och amanda blev så kär i honom att vi beställde hans album. Så sjukt kul. men vad gör man inte när det är en som varit med i idol och sjunger äckligt bra och är så sjuklgit snygg?

Idag har jag och amanda sjungt på den låten typ hela dagen. En sak som var så sjukt kul idag var när vi var i b¨åstad och åt frukost vid malen, så la jag min moppehjälm på en bänk, och jag och amanda gick lite klängre bort, och så komemr det två kråkor och en kråka kryper in i min hjälm. HAHAHAHHAH SÅ SJUKLIGT KUL!!! <3

IDag var ju johan med på söndagsparty med Filip och fredrik. Och han skulle stylas om, och ut kommer johan med bakåtslickat hår solgl.sögon och kavaj. HAHAHHAHAHAHHAHAHAH. det var det roligaste jag någonsin varit med om. GHAHAHHA <3


There's nothing left to fight for

Idag känenr jag mig väldigt deprimerad. Jag har ingen aning, men jag känner mig så sjukt nere så det är inte klokt. Jag har bara lust att krypa ner under täcker och typ dö. Har ni någonsin kännt så? Det känns som om det fattas något, det känns som om allt är bara helt värdelöst. Jag önskar att det fanns någon jag kunde prata med just nu. Någon som dig. Men jag vet att det aldrig kommer att gå. Jag vet, för det har inte gått hittils. Men efter all denna tid så känns det nästan som om jag känner dig. Jag gillar det jag vet om dig. Men jag vet att det finns massa mer att lära känna. Men det kommer aldrig att gå. Och snart är det slut.

Jag känenr mig så sjukt deprimerad så jag orkar inte ens skriva. Jag orkar inte ens att plugga på engelskan. Jag vill bara gå lägga mig och inte vakna mer. Det känns så nu. Men det hemskaste av allt är att jag har ingen aning varför? Jag har ingen anledning att känna så här. Allt började när jag skrev de där på bilddagboken. Och nu vet jag inte längre. Jag vet att det låter helt sjukt. Men har ni aldrig kännt er helt totalt värdelös utan någon som helst anledning? Har ni kännt att inget har någon mening längre? Har ni någonsin kännt att vad ni än gör så kommer det ändå inte räcka? I cause nothing but trouble.


Allt känns så overkligt just nu. Det känns som om jag håller på att gå in i en dröm. En dröm jag aldrig kommer vakna upp ur. En dröm där jag själv bestämmer. En dröm där jag kan vara den jag vill vara. En dröm där jag är den jag är, där jag är lycklig. I just dream away  to another world


inget känns som det ska vara. Det finns inget kvar. framtiden. Framtiden ser väldigt mörk ut. När jag tänker på vad framtiden har att erbjuda, så känns det rätt så meningslöst. När jag tänker på vad jag har att göra här efter att skolan är slut. känns det rätt så värdelöst. Jag har inget annat. Jag har inget kvar då. Jag kommer aldrig glömma. och jag kommer aldrig förändras. Jag kommer alltid vara kvar. I'm the only one left in the dark because i'm the only one who can't find a way out.


Det finns inget att göra. Det finns inget att kämpa för. Jag vet inte vad jag ska göra. varför kan jag inte glömma? varför kan du inte försvinna? jag känner mig otroligt konstig nu och jag känner att det är meningslöst att ens skriva denna texten. I'm a mess inside now.


mlap nahoj <3

Jag skulle väldigt gärna vilja veta vilka som läser min blogg, för jag har seriöst ingen aning. jag vet att emma, Arnela, Karolin, Amanda och Ellen läser min blogg, men vilja är dom andra? Inte för att jag tror att jag någonsin kommer att få reda på det, men det skulle vara väldigt roligt att få reda på det. Annars komemr jag gå runt och tro att det är´folk i min skola som hatar mig och blänger på mig som läser min blogg.

Idag har jag inte gjort någotning annat än att plugga. Jag satte mig vid datorn när jag kom hem, och har suttit i nu 4 timmar och skrivit om ortorexi som ska vara inlämnad på fredag, men eftersom jag jobbar imorgon och är barnvakt på torsdag så kommer jag inte hinna. Men vad gör man inte för pengar? jag behöver ju pengar. Speciellt nu, för jag måste tydligen betala halva försäkringen på min moped violket jag aldrig gjort innan. Och det kostar mig 800 kronor. Det är ju bara perfekt. Jag kommer ju bli luspank. Jag ska ju dessutom beställa tröja från deutschrock. Men det SKA jag bara göra. Jag måste ha den tröjan.

Juste. Jag har gjort bort mig totalt. Ohmygod. Idag när jag skulle gå till bussen så såg jag att Look like Johan står där och han har mössa på sig. supergulligt. Men i alla fall, jag var tvungen att gå förbi honom och jag försökte faktiskt hålla minen och inte bli fangirl. Och jag klarade det, men just när jag går förbi så snubblar jag. Nej jag trillade inte. Så pinsam är jag inte. Men jag snubblar till och HAN KOLLAR JU SÅKLART. ååh, jagtror till och med dom skrattade åt mig. Eller så såg dom inte att jag snubblade. JAG HOPPAS i alla fall inte det. Men jag tror han gjorde det. ååh jag ville dö då.

Just nu sitter jag och kollar på eurovision song contest. Jag missade sverige. Men de jag har sett. usch. Det är ju pinsamt. Många av dom kan inte ens sjunga. Usch. Speciellt dom som tydligen skulle sjunga opera. usch, det var hemskt att lyssna på. Menmen, eurovision är ju något man ska se på, så här sitter jag och halvlyssnar på något sjukt dåligt.


Det borde finnas en lag om att killar inte får klippa sig.

Idag har jag fått reda på två otroligt hemska saker. Som gjorde mig väldigt ledsen. Men oxå väldigt arg på en viss person. Den personen förtjänar inte att leva. om jag någon gång får chansen så ska jag slå till den personen. ååh va glad jag kommer vara då. Och väldigt nöjd.

Efter skolan idag var det som vanligt dags att gå till sjukgymnasten. Alltid lika jobbigt, men alltid lika roligt. Jag var där i 45 minuter för att gå igenom ytterligare ett program som jag ska börja med nästa vecka. Dessutom har hon nu sagt till mig att vara med på idrotten i skolan varenda gång fram till sommaren. Och efter sommaren så ska jag vara med på idrotten varenda gång då oxå. D.v.s vara med båda terminerna i 2an. Jag vet redan nu att jag inte kommer att hålla det. Jag hatar idrott. Sjukgymnasten går bra, men skolidrott är bajs.

Efter sjukgymnasten så tog jag bussen upp till skolan för att sedan ta moppen hem. Jag gjorde så pågrund av att jag skulle få se Teddybjörnen och Tönten. Och jag fick se dom. Först såg jag teddybjörnen. Det är inte så svårt att missa honom för han glor så sjukligt mycket. Men när jag såg honom så fick jag en chock. Jag hoppas jag döljde det nogerlunda bra. För Han hade klippt sig. Han har klippt det kort. Han hade jätte fint och långt hår, men nu har han kort. Okej det är inte JÄTTE kort, inte som raban, men som typ jimi i ettan. Jag blev lite ledsen. Självklart var han fortfarande sjukligt söt. Men inte lika mycket.

När jag sedan gick förbi honom och lite längre bort ser jag Tönten gå mot mig ungefär 5 meter framför mig. Och jag blir jätte glad. Men när han är 3 meter ifrån mig, kommer det en tjej fram och kramar honom, och han kramar tillbaka. Det var väldigt nära att jag gick fram till den tjejen, den bitchen, och slog till henne. Men jag gjorde det inte. Jag skulle ha gjort det. Fy va jag hatar henne. Hon förtjänar inte att krama honom. usch.

Så det var inte alls bra att ta bussen upp till skolan och sen ta moppen. Jag skulle ha tagit moppen till sjukgymnasten och sedan bara kört hem. Då hade jag inte sett att teddybjörnen klippt sig, eller att Tönten kramade en tjej. Fy va ledsen jag blev. Och inte nog med det utan när jag gick till moppen ser jag att look like johan står där bara några meter ifrån min moppe. Så sjukt pinsamt. Allt jag tänkte på var "tänk så startar inte min moppe nu?" Men den startade. Jag var så lättad över det. Men fy va han glodde när jag körde. usch va pinsamt.

åååh juste. Jag måste bara berätta. FATTAR NI HUR UNDERBAR ARNELA ÄR?! hon var i halmstad i helgen och hon köpte Johans singel till mig. åååh jag fick den idag och jag är så sjukligt lycklig för det så jag vet inte vad. TACK ARNELA DU ÄR BÄST!! <3


Va jag tycker om er! - i helgen blir det kanske grillning på stranden!

relevant rubrik.

Hejsan.

Idag är det fredag och denna veckan har gått så sjukt fort. Det gilalr jag inte, för det betyder att det snart är sommarlov. Och det vill jag inte. usch nej. Det är tydligen bara 23 skoldagar kvar. Det gör mig väldigt deprimerad. Men facebook och bilddagboken finns, så det hjälper ju lite i alla fall. 

Vi började dagen med ULS och vi hade en jätte rolig lektion. Eva är rolig ibland. Efter det var det lunch, och på fredagar brukar vi alltid se look like johan, tönten, stora h eller korvetten, men vi såg ingen alls. Det tyckte jag var väldigt konstigt. men men, det fanns inget att göra, sen skulle vi till en dator för att Emma och Arnela ville kolla en sak, och då var vi tvungna att vara själva i ett klass rum för det var HEMLIGHETSSTÄMPLAT. men det fanns inget ledigt. då blev vi lite deprimerade. Sen var det svenska, och på svenskan skulel vi ner och lämna våra böcker, så Emma, karolin gick med de andra i klassen, och jag och Arnela gick och skulle dricka vatten. Då pratade jag och Arnela väldigt mycket om seriösa saker. ( JA JAG OCH ARNELA KAN VARA SERIÖSA IBLAND ) och vi båda blev väldigt ledsna över vad en person hade sagt igår till Arnela. Jag blev oxå väldigt ledsen och tyckte det var riktigt tråkigt att den personen tyckte att hon var tvungen att välja. Jag vet att denna personen läser detta nu och jag vill bara säga att du ska inte ta åt dig någonting, du gör vad du själv vill. Men det är det att vi kanske inte väljer samma väg, men jag tycker lika mycket om dig ändå ^^ <3

Sen när vi slutade så gick jag då till bussen och jag brukar ALLTID träffa teddybjörnen på fredagar, därför tyckte jag det var sjukt konstigt att jag inte såg honom idag. Han måste vara sjuk eller nått. Men jag såg i alla fall tönten. Eller jag gick två meter bakom honom. Hade jag kommit en minut tidigare så hade jag hört honom säga ehjdå till sina kompsiar. Jag hörde inte honom, men gick jätte snabbt så jag hann ikapp honom. Men sen vände han sig om och då blev det pinsamt, så jag saknade ner. HAHA.

När jag sedan var i östra karup och skulle kliva av bussen, så gick lat på, men jag gick ut innan han steg på så jag hann inte prata emd honom, jag såg honom inte ens, men sen när jag gick förbi bussen så såg jag honom i fönstret och blev skit glad. HAHA. hade någon sagt till mig för ett årsen att jag skulle bli glad över att se lat så skulle jag ha skrattatt så att jag skulle fått ont i magen. Jag har inte sett lat på snart ett år och det var jätte kul att få se honom.  skit konstigt xD HAHAHA.


jaaaaaaaaaaaa

det kanske är hemskt, men ibland känns det som om jag går i fel klass. Det känns som om jag är utstött pågrund av att jag tycker om johan palm. Varför ska en sån sak ha betydelse för vilken status jag har i klassen. Jag är inte social, jag går inte in och sätter mig i soffan med alla de andra, för att jag vet att ingen vill. Det är tur attjag har arnela, för hon känner samma sak. Visst jkan jag gå in och va social, men det känns inte riktigt som om jag har något astt prata om med dom. det är säkert för att jag är trött på allt just nu. Men jag orkar faktiskt inte med att de hela tiden ska hålla på. Jag känenr verkligen hur otroligt kort tålamod jag har nu för tiden. Det räcker med att de tar mina nycklar och så är jag skit sur på allihopa. Alla ser mig som tjejen som är besatt i johan palm. Jag vill inte ha den stämpeln. Jag tycker inte det är rättvist. Jag tycker bara det är fel.  Alla ser mig och Arnela som de som gillar Johan palm. Visst har jag inget problem med det. men jag tycker ändå inte folk ska tycka illa om oss bara för det.  Jag vet vad folk tycker om det, och många tycker vi är sjuka. Men de får leva med det, för jag har alltid varit sådan här och kommer alltid vara. men jag tycker inte att man ska vara mindre värd för att man gilalr någon? det är ju sjukt.

Jag har alltid varit med om detta. På högstadiet oxå. Men jag trodde faktiskt att de på gymnasiet var lite annorluunda. Och jag hade delvis rätt. De hatar inte mig för det, men man märker att de inte gilalr en lika mycket pågrund av det.  Jag gilalr min klass det är inmte det, det är bara det att jag tycker folk ska acceptera. Det har jag velat i 4 år nu. Men in get har hänt. Det kanske är jag som får acceptera att folk som inte flrstår kommer aldrig att acceptera.

Jag tycker inte om att umgås med dom i klassen. Visst, Arnela, Karolin och Emma är ju undantag. Men dom andra. Det börjar faktiskt bli lite jobbigt att de hela tiden ska hålla på. Kan de inte bara skita i och acceptera att jag och Arnela Gillar johan opch komemr göra det att bra tag till. Emma, jag vet att du gillar att vara social och umgås med dom i kalssen, men jag gör inte det. Jag tycker bara det börjar bli lite jobbigt med allt. Det har säkert gått över efter sommarlovet, men just nu orkar jag inte mer.



Och pappa. Om du läser detta,  ge fan i att läsa min blogg. Du har inget med detta att göra. Du har inte rätt att gå in och läsa om mitt liv. Detta är till för mina kompisar, och INTE mina föräldrar. Så stick härifrån. Det är mitt liv. MITT privatliv som du inte har ett skit med att göra!


sötnos<3

Random.

Denna dagen började så sjukt dåligt, jag vaknade vid halv 89 och bussen gick klockan 7, jag fick inte så stor panik för jag har ju moppe nu, men så kollade jag ut och ser att det spöregnar. nej tänker jag då. Det är ju klart att det regnar idag när jag missar bussen och ska ta moppen. Och nästa buss gick inte fören klockan 9 och det betydde att jag missade både engelskan och matten. usch, det är inte alls bra. Jag var så sjukt sur men jag hade ingen att skylla på, så det slutade med att jag satt på mitt rum och var sur på himeln, bara föär att den helt random ska starta regn. usch för det.

När jag sen kom till skolan klockan 10 hann jag va med på matten i 20 minuter, hann inte mner än att prata lite med Arnela, Karolin och Emma. Men sen när matten slutade och jag skulle gå till skåpet så såg jag att mina nycklar fortfarande satt i. ojdå tänker jag. Så jag går upp flör trappan och då är dom helt plötsligt borta. Någon hade tagit mina nycklar, men ingen ville säga vem, och ingen ville ge mig nycklarna. KAcke verdammte va sur jag blev på dom. Jag visste att det var någon av killarna i klassen och jag var rätt så säker på att det var Dennis, men ingen ville  ge mig dom, det tog nog en halvtimme och jag fick fortfarande inte dom. Ingen ville ge mig och jag blev bara mer sur. jag hade lust att slå till någon, och dennis var mitt första odffer, men så gick jag till eva och sa till henne att någon har tagit mina nycklar men ngen vill ge mig dom, och då sa hon till Dennis och han gav dom till mig, efter att han skällde ut mig för att någon skulle kunnat ta mina nycklar och öppna hans skåp och ta hans grejor. Men då kunde han väl sagt det från början?  han hade ju inte behövt ta dom och inte ge mig dom på 40 minuter. AAAH!!!! jag var rätt sur på honom i någon timme sen.

Efter nyckel mysteriet skulle vi äta. Jag, Arnela, Karolin och Emma gick till matsalen och det hade inte öppnat än, så vi satt och väntade, och medans vi satt där och väntade kom tönten. Jag blev lycklig. HAn hade klippt sig, men bara lite så man såg hans ansikte i alla fall. Han kollade på mig och sedan gick han där i från, men när han gick  petade han på någon som satt och läste så han blev jätte rädd och skitsur så tönten sprang där ifrån och skrattade. Sen kom han tillbaka och gjorde samma sak. Så otroligt GULLIGT!!! jag höll på att dö. Han gjorde det tre gånger sen gick han därifrån.

En annan sak jag öppteckte idag var att laudenbonk har klippt sig. Jag blev ledsen, det är jätte kort, så han är inte lik David längre. Jag är ledsen.

Nuy har vi prov, bloggar mer när jag kommer hem, ha det så bra <3


En månad kvar <3

P.P

Man kan ju lugnt säga att jag är mindre bra på att blogga nu för tiden. Det är inte så att det inte händer något i mitt liv. Det händer något varje dag. Men det är det att jag aldrig hinner (för det händer så mycket i mitt liv xD) Idag har det hänt välidgt mycket. Tre saker som absolut inte händer varje dag. Tre saker som har gjort mig jätte lycklig. tre saker jag är så glad över.

1. Jag vet nu Töntens namn. Världens sötaste tönt. Tack vare Karolin. Hon hade tydligen sett honom tidningen. För han har tydligen tagit konfermationen. Och då var han med i tidningen. Jag var ju såklart tvungen att gå ner i bibloiteket och kolla. Och ja, där var han och det stod hans namn.  Han har ett jätte gulligt namn, men jag kan verkligen inte flrstå hur föräldrarna kan döpa honom till det med tanke på hans efternamn. Men det är super gulligt i alla fall.

2. Jag har köpt en moppe idag. Jag är jätte glad över det, äntligen. Jag har verkligen saknat att inte ha någon moppe. Jag kollade på blocket.se i gårkväll och hittade denna moppen som då var i halmstad för 3800 kronor. Den hade bara gått i 179 mil och var från 2006. HAn hade haft den i garagöet varje natt ochnär han inte använde den, och det gör ju sitt. Den var i skit bra skick och såg jätte fin ut på bilderna. Så idag ringde mamma upp och frågade om den fanns kvar och tydligen hade många ringt och velat ha den. men det var först till kvarn och vi åkte dit och kollade på den, Och köpte den. ååh va glad jag är. Den är orange och silver. jätte fin.

3. Ellen är bäst. Hon ville nämligen beställa tröja från Deutschrock med mig. Så nu kan jag äntligen köpa en Cinema Bizarre tröja som jag har velat jätte länge. Men frakten kostar 200 kronor så Det är bäst om man är två stycken som beställer så att man delar på frakten så det bara blir 100 kronor. Hon blev fangirl på en th tröja och ville köpa den, så hon skickar penagr till mig och jag skickar tröja till henne. Jätte bra deal. Hon gjorde mig jätte glad.
ps. Ellen om du läser detta, Jag kan inte kommentera din blogg, det är något fel. Men jag läser hela tiden. du MÅSTE vara med aktiv. Det är en order. Jag vill läsa. okej?!
ps upphöjt i två jag väntar fortfarande på ditt brev ^^
ps upphöjt i tre, (bara jag som tycker detta börjar bli uttjatande?) Jag läste att du inte gillade håret, och för det får du en guldstjärna i kanten. *


RSS 2.0