Det hemskade, mest pinsamaste jag någonsin varit med om.

Idag var det projektarbetedagen i skolan.  Jag trodde det skulle bli jätte roligt. Jag trodde att jag skulle kunna gå till vilken jag ville, att man skulle få kunna gå runt och kolla på de projektarbeten man själv skulle vilja se och höra på. Det man själv var intresserad av, eller nått sånt. Men nej då, vi var TVUNGNA att sitta och lyssna på BF och OP. det var inget jag själv tyckte verkade intressant mer än Rasism. Och jag återkommer till det. Jag hade viljat gå och lyssna på Stora h. Det har jag lixom väntat på hela året, och så får jag inte det bara för att det inte är bf eller op. Då blev jag väldigt deprimerad. Jag hade viljat lyssna på hans föreläsning. Det verkade till och med intressant det han hade valt. kacke verdammte säger jag bara.

Men bortsätt från allt det där så har dagen varit väldoigt rolig. Och på morgonen vid 9 blev jag fangirl. wiiooooh. Det var en i Aulan som hade en föreläsning, projektarbete, som vi satt och lyssnade på, och det handalde om musik. Så han och sitt band spelade upp två egna låtar. Så SJUKT bra så det var inte klokt. Sångaren var dessutom inte alls ful. omg. HAn sjung oxå så sjukt bra. Jag satt där och kunde inte koncentrera mig på att skriva ner allt jag skulle när jag lyssnade på föreläsningarna. Jag satt där och glömmde allt vad de andra innan bandet bärjade spela hade sagt. Så sjukt bra. Om de någonsin släpper en skiva så ska jag så köpa den.

Vi skulle gå och lyssna på 14 olika föreläsningar. Och alla var så sjukt tråkiga. Om t.ex. hästar och foboll och idrott och allt. Men så den sista var om Rasism. Och kometen var en av dom som hade om detta. Och Vi fick verkligen en helt annan uppfattning om honom efter det där. HAn är ju sjukt flummig och så sjukt rolig. Vi satt och skrattade hela tiden. Vi har trott att han är värsta blyg och allt sånt, men nejdå. Han var jätte rolig. Men ni ska bara veta hur mycket han kollade på oss. Det var lite pinsamt. Men ändå sjukt roligt. Det roliga var att det var fullt med personer i klassrummet, men det var ytp bara vi som skrattade när han sa något roligt. HAHA. Det var verkligen humor grejjer. 

vi skulade typ vid halv 2 och jag och Arnela Emma och Karolin bestämmde oss för att stanna kvar i skolan några timmar. Vi satt fört i en timme ute i solen och hade skit kul. Eller i alla fall jag, HAHA. Sen gick vi in och flummade. Vi var som enda i skolan så vi togvara på situationen och sprang runt och flummade i central hallen. Så sjukt kul. Sen hände det hemska. ohmygod. Vi pratade om Korvetten och broshan. Om att Broshan var med i idol och log så att lajla dog, och hade din ajcka och allt sånt så att om någon skulle höära skulle man så fatta att det var just han. OCH TROR NI INTE DÅ ATT HAN KOMMER RUNT HÖRNET?! ååh sicket damp vi fick, jag och arnela sprang där ifrån efter att han hade gått förbi. Och vi låset in oss på toan och dog. Det var det hemskade, mest pinsamaste jag någonsin varit med om. 

Juste, Min syster Angelica fyller 19 år idag. GRATTIS till henne. Ska träffa henne på fredag, så då får jag väl gratta henne . på riktigt. Imorgon fyller min lillebror 1 år. Han ska få en stor puss av mig bara för det. Han är söt.


Danmark med Amanda.

Hallå!! :D

igår vid klockan 12 hämtade amanda och hennes mamma mig och så åkte vi iväg till halmstad för att ta tåget till danmark. Vi åkte ungefär 3 timmar tåg, och eftersom det var ett konstigt tåg så fanns inte uttag så jag och amanda kunde inte kolla på film på vägen, men vi hade roligt ändå. När vi gick på tåget i halmstad så satt redan Annki (Amandas mammas kompis) på tåget. Så vi satte oss och ät bullar och drack saft, mums. under tågresan hädne det inte så mycket speciellt, men när vi kom fram i danmark berättade amandas mamma att vi skulle på tivoli på kvällen. WOOHOOO sa jag då.

När vi var på järnvägstationen var jag och amanda väldigt tysk-galna. Ja, jag vet att vi var i danmark och inte tyskland. Men det stog "tåg mot munchen" "tåg mot hamburg" och då blir man lite smått galen. HAHA. När vi gick ut från järnvägstationen och satte foten i köpenhamn, danmark, så det första man såg var: dansk pölse vagn. HAHAH. det tyckte vi var väldigt roligt. Sen såg jag en står affish på David bowie, då dog jag. Det skullle tydligen vara en film om hans liv eller om det var en konsert eller något på kvällen. Jag blev lycklig då.

Sen skulle vi till hotelet. Fast först var man ju tvungen att hitta det. Vi gick jätte långt när vi egentligen bara kunde ha gått igenom järnvägstationen. det var rätt roligt faktiskt. På gatan där hotelet fanns så var et en strippklubb och en väldigt konstig nattklubb. HAHA. Det såg ut som värsta läskiga gatan. Men hotelet var fint. På nedervåningen. HAHA. Vi fick rumet högt upp på fjärde våningen, och det fanns ingen hiss, och amanda mamma går på kryckor, men det gick bra ändå, Jag gillade faktiskt rummet, det var litet och mysigt. Vi hade ingen toalett. men vi hade ett handfat ^^ Om man skulle på toa så fick man gå ut i korridoren och lite längre bort. Där fanns det dusch oxå. Det såg ut som värsta skräckfilmdusch. Men det funkade. När man skulle gå på ena toan. ( JA det fanns faktiskt mer än en) så satt man jätte trångt, man hade benen nästan på dörren. Men det var mysigt.

Jag gillade cok fönsterkarmarna. dom var stora så att man kunde sitta där. Jag älskar det. Men eftersom det var så högt, så var jag nästan lite rädd. Jag är höjdrädd. Jag har inte varit det innan, men nu på senare år har jag blivit det. Men vad kan man göra åt det? Jag börjar bli gamal, det är något som kommer när man blir äldre. När man stod i rummet och kollade ut genom fönstret såg man tivolit. Eller, man såg en karusell, det var en slänggunga som har JÄTTE högt upp i luften, FLERA HUNDRA METER O_O sjukt läskigt. Liseberg borde skaffa en sån. Jag och amanda bestämde att vi skulle åka den. Och när man var så långt ifrån var jag jätte cool, och verkligen ville åka den och tyckte inte alls det verkade läskigt.

hmm, gick vi till hardrock caffee sen efter att vi hade varit uppe på rummet ett tag ? Det gjorde vi nog. Och det var något av det coolaste jag varit med om. För hard rock caffee var tydligen något känd ställe. Så nu kan jag skryta om att jag har varit där. Det var faktiskt jätte mysigt, och coolt, och jätte hög musik, men maten var jäötte god, och jätte dyr. Sen var det en i baren som dansade. Det tyckte jag var väldigt kul.

Efter att vi hade varit där gick jag och amanda i förväg till tivolit. Då var jag jätte pepp på att åka den slänggungan. Men det var ett problem. biljetter. hmm, jag och amanda gick runt där och fattade inte var eller hur man köpte några biljetter. Och sen var ju det på danska, men jag är proffs. Vi såg dessutom en röd vit liten automat, vi tänkte att det kanske var där, men då såg vi att det var bilder på en mugg, så vi tänkte väl att det var en läskautomat. Sen hittade där man köpte biljetter, ååh vi fattade allt, men sen sista steget, då var man tydligen tvungen att betala med kort. kacke verdammte. Vi gick runt, och rint och runt, haha. men vi hittade tillslut det vi skulle, och gick sedan för att åka. När jag då stod där och skulle åka, DÅ blev jag rädd. ohmygod va högt upp det var O_O jag blev helt ur när jag kollade upp. Men vi var ju tvungna att åka. Och så åkte jman högre och högre och högre upp och så snurrade den, och man såg över HELA köpenhamn. det var jätte fint, men när man åkte uipp första gången (jag åker upp och ner och upp igen) då skrek jag och var jätte höjsrädd HAHA. HAn som satt framför oss kollade bak på mig och skrattade.

Det var hur mysigt som helst på tivolit. dock var det svinkallt på kvällen. Jag och amanda har kommit på att danska är bland det fulaste språket som finns. Vi gick runt och pratade vår egen lilla danksa och det var skit roligt. HAHA. Jag köpte dessutom ett par svarta solglasögon, och amanda ett par likadana fast vita. Dom var så coola. Efter tivolit så gick vi tillbaka till hard rock caffee. Det var en jätte söt kille som jobbade där O_O jag dog nästan.

Dagen efter vaknade jag av att amanda puttade mig i ryggen, det är hemskt att vakna så. När jag PRECIS hade vaknat började dom sjunga "ja må hon leva..." jag fattade först ingenting, sen kom jag på, det är ju amandas födelsedag idag! :D(GRATTIS AMANDA) Jag försökte sjunga med, men det gick inte så bra. Jag var så sjukt trött.

Idag skulle vi äta på bögbaren. Det var så sjukt mysigt och jag hade verkligen sett fram emot det. Jag gillade verkligen den. Det satt två stycken intill oss som var på dejt. ååh så sött! Det var så gulligull. Jag ska så gå dit när jag är i köpenhamn nästa gång.  det var jätte mysigt. Jag ville ha en likadan tröja som dom som jobbade där hade, men jag fick nöja mig med att amanda snygfottade en som jobbade där. HAHA. det var roligt. Idag har jag verkligen känt mig som en turist, jag har tagit kort på nästan allting. Ni kommer att få se när jag lägger in dom på bilddagboken.

Juste, jag gjorde ett stresstest oxå. Det fanns på torget ett gratis stresstest. Jag fick hålla i två metal saker, och så skulle jag tänka på en person och en händelse. Jag tänkte direkt på johan, och mätaren flög iväg. HAHA. tydligen blev jag stressad när jag tänker på johan. Han frågade vad jag tänkte på och så svarade jag att jag tänkte på en kille och tycker om, då frågade han om jag hade några problem med honom. Men det hade jag inte. Men då när jag sa det så flög mätaren iväg igen. <3

Efter att vi hade varit på bögbaren var vi tyvärr tvungna att åka hem till sveroge igen. Det var tråkigt ._. jag hade så sjukt roligt i danmark. På tåget hem var det några jätte roliga killar som satt och pratade med amandas mamma och annki, och lite med oss. Dom var så sjukt roliga. "Du ser ut som sjutton" Det tog ett tag för mig och amnda att fatta det där.

När jag kom hem var jag tvungen att jobba direkt, ,men när vi var där blev momrmormagsjuk, så hon gick hem så jag fick jobba själv, fattar ni hur läskigt det var O_O helt sjukt. speciellt när man skulle gå ända bort till killarnas lunchrum. då måste man gå genom hela  värkstan. läskigt. Men jag gick och sjöng för mig själv, så det funkade i alla fall.

Pusspuss, nu måste jag sova!


bilder ifrån danmark kommer snart.

ps. detta är mitt 100:de inlägg.

Teddybjörnen<3

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det är bara för att jag blev sjuk efter att jag hade varit med Emma, Arnela och Karolin. Jag fick maginfluensa. De hade ju haft det hemma men trodde att de var friska, men tydligen så smittades det fortfarande. Sjukt jobbigt var det, eftersom jag fick vara hemma från skolan, och det är inte alls kul. Jag hatar att inte vara i skolan. Jag saknar skolan och klassen och personerna och allt för mycket för att tycka om att få vara ledig. Speciellt så är det mer jobbigt nu, eftersom det är så kort tid kvar till skolavslutningen. Jag tror faktiskt inte jag kommer klara av att vara borta från skolan så länge. Jag tror faktiskt att jag kommer bli så sjukt deprimerad att jag får åka in på psyket. Det är tio fucking månader. ååh...

En annan sak som gör att allt blir jobbigare är att tre:orna slutar. Och jag vill va i skolan och se dom så mycket som det går. Det finns dock två personer  som jag komemr sakna mest. Dom lyser lisom upp skoldagen. Dom gör allt roligt. Dock bryr jag mig mer om en av dom. Men emma och Arnela bryr ju dig självklart mer om den andra. Och vad ska man göra efter sommaren? Det roligaste är ju att se dessa personer. De roligaste är att så en kick av att gå förbi dom. Det är så sjukt roligt. Och jag kommer sakna dom.

Idag efter skolan hände något helt underbart. Jag säger bara en sak. Teddybjörnen <3

Imorgon pker jag till danmark med amanda. Det ska bli skitkul. Hon fyller år på söndag så vi ska fira henne på en bögbar. Det ska bli jätte kul. Amanda var där förra året och hennes mamma sa att hon kunde fira hennes födelsedag där. jlalalala, jag längtar redanm <3 Nej nu hinner jag inte skriva mer, för jag måste verkligen plugga, och äta glass.


Valpen.

Igår åkte jag äntligen till mamma. De har ju varit sjuka i en vecka, och nu kunde jag äntligen åka hit. dock var jag här bara några timmar, då jag sedan skulle till lahom för att träffa Emma, Arnela och karolin. Alltid lika kul. Vi bakade muffins, lagade mat tog massa bilder, elelr kanske var det mest jag som tog bilder, Vi kollade oxå på robinson, och jag var så SJUKLIGT sur när det var slut. Min lille Erik, valpen, röstades ut. åååååååååh han var ju anledningen till att kolla på robinson, så nu tänker jag aldrig mer se det. finns inget kul längre. Jag gillar inte dom andra. Erik var den bäste. Emma och arnela mobbade honom för att han såg så död ut hela tiden. När vi hade kollat färdigt på robinson fick jag bästa idén om att gå och hyra en skräckfilm. Och de andra tyckte oxå det.

vi hyrde en sjukt konstigt film. för det första så hörde man inte när dom pratade. Man hörde bara bakgrundsljudet. Så det var något fel på filmen. Sen var den inte alls läskig, den var bara äcklig. Handalde om växer som käkade upp människor. Det äckligaste var när växterna levde innuti en tjej, när man såg dom röra sig, så de fick skära upp hela henne för att ta bort det. Men det hjälpte inte för de fanns i hennes huvud oxå. Så när de andra sov gick hon upp och tog kniven och började skära upp sig själv. Den var så sjukt konstig. Och den var inte bra. Men var bara äcklig med fullt med blod överallt.

Sen var vi helt flummiga och somnade inte förens vid 5 halv 6. På natten drömde jag jätte konstigt. Cinema Bizarre hade hästar och jag och amanda åkte någonstans för att kolla på dessa hästar. Sen helt plötligt är jag inne på facebook. Men att jag lever där inne och träffar en liten kille som hette alexander och var kanske 3 år, och sa att han har haft samma kalsonger på sig i ett halv år för att hans mamma inte hade pengar till att köpa nya. Sen så la jag mig på honom och pussade honom på näsan sen munnen sen halsen. Och när jag sedan kollar på honom igen så är han VÄLDIGT lik min lillebror Felix. Asså det var den konstigaste drömmen någonsin.

Jag tror jag har blivit smittad, att jag snart komemr bli sjuk för jag mår inte alls bra, och bella är magsjuk, så det betyder att det fortfarande fanns basiller kvar när vi kom hit. Och eftersom bella nu är sjukl komemr väl jag oxå bli sjuk? Jag vill inte bli magsjuk. Om jag blir det, betyder det att emma, arnela och karolin oxå kommer bli det. Jag kommer stanna inne på mitt rum resten av livet, för här inne har ingen sjukling varit.  fast det är ju klart, det ligger ju i luften.


<3 <3 <3

Forbidden obsession


Fatta hemsk det var igår kväll. klockan halv 10 dog hela internet. OCh då går det inte heller kolla på tv. Fatta sur jag var på pappa. Jag hade INGENTING att göra. Jag gick 56 varv hur matsalsbordet. bara för att jävlas med dom andra, för hela huset dukar när man går.Sen efter typ en timme, gick jag in på mitt rum och hade verkligen ingenting att göra, så jag tänkte att jag kan väl läsa en ff. Eftersom jag har sparat några för längesen som jag inte har läst en. Och, det var en väldigt bra idé av mig. Det var en ff på 90 datasidor, så det var inte en så jätte lång. Jag läste ut den på typ två timmar. Men det var lätt den bästa ff jag någonsin läst, och jag har läst många. Amanda, den var t.o.m bättre än sacred. Och då är vi uppe på hög nivå. Jag grät helt hysteriskt ibland, och skrattade och var arg och allt sånt man ska bli när man läser en ff. Hon som skrev den skrev otroligt bra, Asså det är helt sjukt hur underbar den var. Den hette Forbidden obsession.  (tydligen så har dom tagit bort den från sidan, KACKE VERDAMMTE!!!!!!!)

IGår hände något som gjorde mig så sjukt arg. Tom Kaulitz. Ohmygod va det känns bra att hata honom. Han är den sjukaste mest hemskaste personen jag vet för tillfället. Man slår inte till ett fan, hur jobbigt det fanet än är. Man kastar inte en cigg på ett fan för att hon vill ta en bild på honom. HAn gick för långt, och jag kommer aldrig förlåta honom, och det tror jag inte många andra komemr göra heller. Jag fatttar inte vad det är som har hänt med hela tokio hjotl. Jag är glad att jag inte är ett fan, för då hade jag nog gått i taket vid det här tillfället xD. usch för honom säger jag bara.

HEla mitt påsklov är förstört. Jag har fått vara hos pappa hela lovet pågrund av att mamma och dom där hemma är sjuka. Och fattar ni hur hemskt och tråkigt det är här hod pappa? ååh, jag hatar christina och jag hatar sofie. Louise funkar, och pappa funkar IBLAND. Men christina och sofie är hemska personer. Jag hatar dom. Och vet ni vad hon as igår? Jo hon tyckte att jag kunde läga maten imon, men så sa jag att jag ska till amanda, men då sa hon "ja men då kan väl ni två komma hit och laga mat" ?! är hon helt fuckad i huvudet eller?! så hon menar att jag och amanda ska gå hit och laga mat till dom och sen gå hem till amanda. En annan sak hon gjorde igår, jo bella hade köpt ett paket kakor till sig själv, med egna pengar. Men då hade chritsina tagit dom och sagt, "kakor är onyttigt" och så hade hon gömt dom så att bella inte kunna ta dom.  När jag fick reda på det blev jag så sjukt arg på christina, så jag skulle kunna slå till henne. Vad har hon för rätt aqtt ta bellas kakor bara för att det är onyttigt?! det är ju hennes kakor.  Jag sa till christina att det är bellas kakor och att du inte bara kan ta dom. Hon bah: " den disskutionen tycker inte jag vi ska ha'"  jag gillar inte den människan.

IDag sticker jag till amanda, och sen imorgon så sticker jag till mamma, och sen till laholm för att träffa emma arnela och karolin. Men jag har fortfarande inga pengar, så jag vet inte hur det ska gå till xD HAHAHA. nej nu hinner inte jag skriva längre, måste äta något innan jag dör. Pusshej.

jag gillar bilden.


Michael Jackson

What i like about you is that you always do what you want.
You care about a lot of people. You care about the dying.
You care about your fans. You care about the whole world.
But you're also very selfish. And i like that, because than I'll
never get dissapointed. I know what way you react in different
situations. It feels like i know you. Even if i know i don't.
it's hard to explain, but what i wanted to say with this text
is that you can never make me dissapointed because it
feels like i know even from the beginning why you did what
you did, and why you said what you said. that's why i could
never hate you. Even if i don't think about you as much as
i did last year you'll always be the one that means the most
to me and you'll alway be the one i love the most. That will
never change. I don't listen to your music as much as i did
but I'll never forget the things your music helped me through.
I don't think i would be the same person I am today if it wasn't
for your music. And i wouldn't sit here if it wasn't for you.
I would probably be in stockholm. And i wouldn't have my
friends if it wasn't for you. No one of them. I'm more then
greatful for everything. If there was a why to thank you for
everything i would have taken it. You're the reason for everything
You're the reason that i am the way i am. You're the reason that
i have the best friends ever. You're the reason that i still sit here
today. You're the reason that i live. I just want to tell you and
to let you know. But i know you wouldn't care. Because you are
the way you are, and that's why i love you so much. <3



Emma <3

När ens bästa kompis mår dåligt och man har svårt att känna empati, vad ska man göra då? Jag är så sjukt dålig på att trösta någon när de är ledsna om jag själv inte vet hur det är. Det bästa är väl att personen i fråga vet att jag finns där, eller? Jag blir själv ledsen när jag ser att hon är ledsen. Men jag vet inte vad jag ska säga mer än att "jag finns här om du behöver". Jag känner mig som en riktigt dålig kompis när jag inte ens pratar med henne. Jag hoppas bara hon vet om att jag finns, och att jag bryr mig om henne och att jag inte vill att hon ska vara ledsen. <3

Idag vågade jag äntligen lyssna på Johans nya låt, emma-lee. Den är så sjukt underbart bra så jag finner inga ord. Jag började gråta andra gången jag lyssnade på den, första gången var det mer som en chock. Tredje gången log jag genom hela låten, fjärde gången lyssnade jag på vad han sjöng. femte gången förstod jag hur underbar den är. Jag kunde verkligen inte sluta lyssna på den när jag väl hade lyssnat en gång. Jag spelade in mig själv när jag lyssnade på den första gången. Det var rätt roligt att kolla på sen efter att jag hade lyssnat på låten sisådär 10 gånger. Nu kan jag nästan hela låten utantill. Jag är grym.

Påtal om jag är Grym. Jag saknar Annie. Har inte hört något ifrån henne sen början på mars ._.



jag hatar....

jag hatar att du är så underbar
jag hatar att du är så perfekt
jag hatar att du får mig att känna mig såhär
jag hatar att du alltid säger de mest klockrena sakerna
jag hatar att jag inte kan glömma dig
jag hatar att du är så bra
jag hatar att du är så snygg
jag hatar att du gör mig så förvirrad
jag hatar att du ibland gör mig så ledsen
jag hatar att du gör mig så arg
jag hatar att du gör mig så deprimerad
jag hatar att du inte vet
jag hatar att du inte bryr dig
jag hatar att allt är omöjligt
jag hatar att du ändå finns så nära
jag hatar att jag vet att det aldrig kommer hända
jag hatar att du gör så att jag skriver det här
jag hatar att du är den du är
jag hatar att du alltid är så söt
jag hatar att jag gilalr din personlighet
jag hatar att tv finns
jag hatar att media finns
jag hatar att jag inte är den enda
jag hatar att det aldrig kommer hända något
jag hatar att allt är så jobbbigt
jag hatar att det inte går att bota
.... men mest av allt hatar jag att jag verkligen inte hatar dig.

En snabb kort tråkig blogg.

tudelu!

Idag har det varit en väldigt rolig dag. var i halmstad med mina underbara kompisar, Emma Arnela och Karolin. Egentligen skulle jag dock inte följt med från första början, för jag hade inga pengar, men fick 100 kronor av pappa. Så klockan halv 10 tog jag bussen till laholm och skulle möta emma. Men hon fick tydligen en helt annan väg än vad jag gjorde, så vi gick om varandra, så jag gick hem till henne, och hennes mamma bah: nej emma gick för att möta dig. haha. Det var lite kul. Men men i alla fall vid halv 12 gick jag och emma för att möta arnela och karolin vid busshållplatsen. Sen gick vi och köpte läsk för vi var så törstiga.

När vi satt i bussen skulle jag dricka och arnela sa något jättye kul så jag började skratta och all läsk kom i mitt knä pch all läsk jag hade i munnen kom upp i näsan och jag fick värrldens hostattack. Det var sjukt äckligt och jobbigt. men Arnela bara skrattade. HAHAHHAHAHHA.  jag hoastade nog i 10 minuter. HAHAHHAH.

Jag och arnela sprang nästan till skivbutiken. För det var så att vi åkte till halmstad för att köpa Johans singel. Men de hade inte fått in den än. Så vi blev väldigt deprimerade. men vi hade väldigt kul ändå. Vi gick runt i afffärer och kollade på kläder, och arnela köpte likadana skor som jag har!!!! och Karolin köpte en klänning. emma köpte inget. inte jag heller. Men vi hade kul ändå. Jag köpte en glas efter att vi hade ätit på mcdonalds och glasgubben gav mig gratis strössel och extra mycket glass. Jag gillade honom för det. Han var jätte snäll. puss på honom :*

Jag såg dessutom snäckan (idol 2006) det måste ha varit han. Det var så sjukt likt, och han är ju från halmstad. Jag blev jätte lyucklig. Även ifall jag inte tycker om honom, men han är ju ändå snäckan. Jag blev lite smått fangilrl där ett tag. Dessutom såg jag världens (eller kanakse inte världens men ändå) snyggaste emo. Jag blev lite smått kär där ett tag. Jag satt och kolalde på honom skit länge. Men emma och dom tyckte inte om att jag stirrade. HAHA. Men hallå, det är ju inte så att jag kommer att träffa honom igen.

Tack för en otroligt rolig dag. Ni är bara så otroligt underbara!! <3 vad vore jag utan er ?

Emma tycker om CInema Bizarre och hon ÄLSKAR johans låt emma-lee, jag är stolt över henne.


Det här är humor grejer!

Sitter just nu hemma hos amandas mamma. Amanda är på jobbet så jag passade på att blogga lite. Jag har så sjukt mycket att berätta, så var beredd på ett långt inlägg. kanske sluta läsa redan nu? för jag tror inte det är så många som är intresserade av att läsa om vad jag har gjort i helgen. HAHA.

Det började i alla fall med att jag skulle till Amanda efter skolan i torsdags, hade tagit med mig alla kläder och allt till skolan, men ungefär på lunchrasten så försvann mina nycklar. Jag letade överallt, men var tvungen att gå på lektion, efter den lektionen skulle vi sluta, så jag hann inte leta mer. Och alla mina saker är i skåpet. kamera, mobil, kläder, plånbok, väska, jacka, allt. Och inte nog med det, vi har påsklov nästa vecka, så då kan jag absolut inte få mina nycklar förens nästnästa vecka. Om jag då hittar dom. AAARRGH. jag ska alltid tappa bort nycklarna. jag hatar det!

Men men, jag fick åka hem utan mina saker. Fick låna kläder av amanda, och gå hem till pappa och leta efter en ny tandborste och allt. Sjukt jobbigt var det i alla fall. Men, men, vid halv tre kom jag i alla fall hem till amanda, och det första vi gjorde var att kolla upp massa saker om cinema bizarre. ååh va jag tycker om dom. Dom är helt oh my god. Och jag komemr nog gilla dom en bra tag till. Jag och amanda har blivit helt besatt i dom. Det är helt underbart!

Sen åkte vi till halmstad för att hennes låtsas syster fyllde 20. Så det var släktmiddag. Eller, det skulle i alla fall vara det. men det blev värsta fest med hennes kompisar i stället. Dom drack och blev tyup helt fulla, och alla vuxna var oxå där. men det som var mest hemskt var att de var en som var 13 som gick i sjuan som drack as mycket, och hennes mamma var där och gjorde ingenting. Dessutom sa någon till mamman. "whooo detta är emmas fjärde fylla" (det är då hennes dotter) och mamman bah: "whooohoooo!!!" jag och amanda blev helt chockade då. Vi drack ju såklart ingenting. hahah, vi vbar typ dom enda. Vi satt där och darck läsk. Vi kände oss väldigt barnsliga. haha. Vi satt där med mormorn och klagade på att alla var så högljudda och att dom som var 13 var för ung. HAHA. då kände jag och amanda oss VÄLDIGT gammla. Så det var rätt kul. Amandas pappa spåg att jag och amanda inte riktigt tyckte det var så kul, opch han trodde säkert inte att det skulle bli såhär, utan at det skulle vara en lugn släcktmiddag, men han sa i alla fall att vi kunde åka hem. då blev vi glada.

Påvägen hem pratade vi om månen. sen efteråt kom vi på att. vi är två 17 åringar som kunde fått dricka hur mycket vi ville, men istället åkte vi hem med mormorn och pratade om månen och alla stjärnor. Det tyckte vi var rätt komiskt. Vi är inte alls några normala tonåringar. HAHAHHAH.

Dagen efter, på fredagen, bakade vi maränger och satte oss på bron och solade. Det var mysigt. Sen gick vi till pappa och snodde mackor. då var vi coola. Sen gick vi upp till skogen coh satte oss på backen och kollade på när några kastade boll. Jag ville verkligen veta vem han i de vita kläderna var. Men jag fick inte gå fram till honom av amanda.  TÄNK så var det min soulmate?! tänk så kommer jag nu dö ensam pågrund av att jag inte fick gå fram til honom av amanda. Dumma henne.

Vi har inte kunnat sluta prata om cinema bizarre. Det är helt sjukt. vi tänker hela tiden på dom, och vi sparar bilder på dom, och vi lyssnar på dom, kollar videor på dom. allt. jag är så glad att jag började gilla dom, för dom rä så äckligt bra och så äckligt snygga, och så äckligt underbara så det är inte sant. jag gilalr dom så otrolgit mycket. Det var väldigt längesen jag kände såhär för någon musik jag börja lyssna på. jag gillade ju inte johan för hans musik. Så jag har inte tyckt om någons musik såhä'r mycket sen jag började lyssna på Michael jackson. Och det var 2006. Jag vill SÅÅ se dom live. Jag måste. måste, måste, måste, måste.

på lördagen skulle jag jobba, Det var inte alls länge denna gången, men det var bara för att dom inte har  jobbat så mycket sen förra gången vi städade. så jag jobbade bara en och en halv timme. Nrä jag kom hem gick jag och amanda till affären sen satte vi oss ute och solade. (igen) vi har solat massa, men tror ni att vi blev det minsta bruna? oooh nej. inte det mista, och inte ens lite. ååh va jag hatar det. Vissa kan ju bara gå ut i solen och sitta däör i en timme och vipps så är de skit bruna. ÄR DET RÄTTVIST?!?!?! nej.

seeen.. ohmygod, Sen skulle vi till släktträff igen. Fast denna gången var det amandas mammas sida. påskmiddag med alla henns kusiner och allt. Och jag har nog aldrig känt sådär i hela mitt liv. Ni förstår Amanda har världens sötaste kusin. Han är 9 år och amanda har sagt att han är äckligt lik Romeo. Jag trodde att hon kanakse hade överdrivit lite. Men ooh nej. hon överdrev inte alls. När vi kom dit och amanda skulle visa huset, och alla barnen  satt vid tv:n och när vi kom in i rumet vände sig alla om, och så vänder B sig om. ohmygod. jag kommer aldrig glömma det ögonblicket. Jag hade SERIÖST svårt att andas. han var SKIT lik romeo. Det kändes som om Romeo satt där. Jag kunde inte sluta kolla på B. Han kollade skit mycket på mig, precis som om han visste att jag höll på att dö inombords. Men det var säkert bara för att han inte hade träffat mig innan. I början vågade jag inte sga ett ord till honom. (men evelina, herregud, han är ju bara 9) Sen som tur var(eller inte?) så gick B och jag kunde andas normalt igen. Jag hade sån lust att bara skrika men det kudne jag inte. Jag och amanda satt sen i soffan i två timmar och pratade om allt möjligt. mesta dels om romeo och cinema bizarre. sen lite då och då fick jag syn på B. och varje gång kunde jag inte sluta titta på honom. ååh va han måste tycka jag var skit läskig. HAHA.

Sen skulle vi äta och alla klagade på amanda för att hon inte åt mycket. Det var kul. HAHAHA. alla bah: äter du det då? -nej. Det då? -nej. HAHAHHAHAH det var kul. amada gillar inte mat. Men hon är konstig. mat är GOTT!! efter maten satte vi oss i soffan igen, och B kröp runt på alla fyra och var allmänt flummig. jag satt och tänkte på om romeo oxå gör sånt här. Visst är romeo ett år äldre än B, men gjorde romeo sånt för ett årsen? Jag och på atyt, nej det kunde han inte gjort. romeo lyssnar på ACDC och metallica, och sido och allt sånt coolt. Han tycker inet det är äckligt att pussa tjejer. han umgås bara med äldre. Han är bästa kompis med en 16 åring. slutsatts: Romeo är mogen för sin ålder. B hatade alla tjejer i sin skola för dom var fula. han kröp runt på golvet och höll fast sig i amandas ben. Hoppade på kuddar och allt. neej, Romeo är mogen. romeo är cool.

Sen var jag och amanda tvugna att gå ut, vi fick värsta lust att gå ut i båstad. Sen var jag tvungen att få skrika lite och sånt. Sen när vi kom tillbaka åt vi efterrätt och sen. jojo, sen var det latcho lajban. Jag och amanda satt i soffan med två stora kuddar i knät, och b och de andra barnen hoppade och puttades och bråkade och allt för att så ligga på kuddarna. HAHA. Dom höll på i tvpå timmar och ingen av dom trättnade. Se stod bredvid amanda i soffan, och kastade sig på kuddarna. När en låg på kuddarna, dom sen andra och gjorde likadant, bara det att kuddarna nu var en människa. men de tyckte det var jätte kul. I slutet nu så var det mycket roligare, få då pratade jag till och med med B, och han vågade tillochmed prata med mig. tydligen så bor jag granne med honom. (hans sommarhus egentligen bor dom i stockholm)

B var dessutom jätte rolig. HAHA. han sa alltid skit roliga saker. När han hade hoppat och skrattat och trillat så sa han" det här är humor gerjer och asgarvade. HAHAHa gud va kul det var. Sen pekade han på axel och hans tjej(axel är oxå amandas kusin) och bah: "dom vet inte vad humor är!" HAHAHAHa. Sen var det en flicka som hette em och hos låg då på kuddarna och B skulle precis hoppa på henne och då sa hon"akta mina känslor" och B bah: okej, om du säger så" och puttade ner henne så att hon trillade ner på golvet. HAHAHAHHA. jag skrattade hela kvällen åt honom. Han var så sjukt rolig. (och helt ohmygod söt) jag säger som johan: "ååh så söt han är."

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär mycket pedofil. Det var jobbigt. det är tur att han inte är min kusin. Då hade det varit jobbigt. Nu efter att jag träffat B, vet jag inte om det är så bra att jag träffar romeo. jag vet inte om jag skulle kunna hålla mig. Jag skulle nog käka upp honom eller något.


Så sjukt lik B. det är nästan lite läskigt.

You've taken my dreams

Jag vill inte det ska hända. Men ändå vill jag inte fixa det. Det känns som om det är slut på allt. Men ändå gör jag inget åt det. Det känns som om allt har förändrats. Men jag vet inte vad. Någonting har hänt. Men jag vet inte vem. Är det sådär det ska vara nu?  jag har ingenting kvar att göra. Telefonen ringde. Jag hoppades på något. Jag tänkte något, jag aldrig tänkt. Vad händer nu? Vad kommer hända sen? det kanske är bäst såhär?



I Dag var Emmas storasyster med i skolan. Emmas syster är döv, så det var väldigt intressant att träffa henne. Jag har aldrig träffat någon som är döv. så det var kul att äntligen få träffa henne då man har hört så mycket om henne, eftersom emma har pratat om henne. Hon verkade i alla fall jätte trevlig. Jag pratade dock inte med henne så jätte mycket. Jag har inte riktigt fått kläm på teckenspråket än. Jag lär mig iallafall. Jag kan lite. Jag är duktig.

Vi slutade idag redan vid 12, men jag och Arnela stallande kvar till 2 och pluggade. Det var jätte kul. Vi gick och pratade med syon nog 5 gånger. Pågrund av att vi hade så många frågor, och hela tiden kom vi på mer, sen virade vi runt och letade efter eva, så att hon kunde hjälpa oss. Sen gick vi och drack vatten. Såå aah, vi gick npog runt i flera kilometer sammanlagt. Men det var jätte kul, för vi såg korvetten jätte mycket. Det var så pinsamt en gång. Vi hade gått och pratat med syon och jag hade tagit ett glas vatten, sen skulle vi gå tillbax till klassrummet, ocvh vi bestämmde att vi skulle gå en omväg, sen kom våra bal och Arnela fick skrattattack. Så vi stannade utanför toalettena, sen hörde vi att någon var inne på toan och öppnade dörren och det är ingen mindre än korvetten, och där står jag och arnela, och han trodde säkert att vi stod och väntade för att vi såg att han gick in på toaletten. Så sjukt pinsamt.

Idag skulle jag egentligen bakat. Men jag ahde tydligen glömt det. HAHA. Så när jag kom hem från skolan så hjälpte mamma mig att baka JÄTTE goda Sånna Där. Mums Mums. Alla kommer älska som imon. Såp sjuukt goda, och så sjuukt onyttiga. HAHA.

Jag har varit jätte duktig idag. Jag har hunnit städa, baka och plugga. Guldstjärna till mig!!!

You've taken my dreams
I don't need no fakes around me
All I want is you to be with me
Here I am
All these words have lost their meaning
I just hope you hear
My silent scream

All these words has lost there meaning

Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre Cinema Bizarre <3 <3

Idag  var et dags för skolan igen efter helgen. Det är sjukt att man kan sakna skolan efter bara en helg. haha. hur normalt är det på en skala 1-10? Eftersom jag inte har gjort något i helgen, förutom sitta hemma och glo, så ville jag att måndag skulle komma så att skolan kunde börja. Jag har alltid så otrolgit roligt i skolan och jag älskar min klass, hela skolan, linjen. allt. Tydligen så hade Emma och Arnela oxå saknat skolan jätte mycket i helgen. De hade inte heller gjort ett skit och ville till skolan. HAHA. så vi bestämde att vi är sjuka i huvudet. Att det absolut inte alls är normalt att tycka så.

På rasten satt vi ute på våran trappa. Och jag och arnela blev lite galen och fick för oss att korvetten stod runt hörnet, så vi var tvungna att kolla. såvi gick runt hörnet. Men han var inte där, så vi bah: han sprang runt det andra hörnet! så det slutade med att vi sprang runt hela byggnaden bara för att vi fick för oss att han var där. HAHAHHAHA. vi är så sjuka ibland. Men det är kul att vara det ibland.

När jag kom hem passade jag Felix jätte mycket. jag gillar honom. Han är söt. Ni ska bara se honom när han lyssnar på musik. han verkligen älskar musik, såfort det är bara liite musik börjar han dansa. Det är så otroligt gulligt. Sen när man stänger av musiken blir han skit sur, och får cpryck. Han älskar The way you make me feel. Vilket gör mig till en mycket stolt syster. Sen gillar han oxå David bowie! men han gillar inte Johan. Han vill att jag bytar när jag sätter på Johan. Ingen aning varför.

Jag är fortfarande helt total kär i Cinema Bizarre. Har lyssnat på dom hela dagen. så sjukt bra! jag älskar silent scream. Den är så sjukt fin. Jag visade Mammalåten it's over och hon tyckte den låten var jätte fin. Sen fick hon höra lovesongs they kill me, och mamma tyckte dom var jätte bra. Jag visade oxå bilder på dom, och mamma va förvånad över att dom var så unga. Men hon sa inget om deras utseende, och inget om att de såg ut som tjejer. Jag trodde hon skulle hata dom när hon såg bilder på dom. Så jag blev lite förvånad. haha.

Amanda gjorde mig lycklig idag. På lördag ska jag träffa HONOM. och jag tror att jag kommer att dö. eller svimma. Eller gråta. Om han nu är så lik han som hon säger så vet jag inte hur jag ska kuna hålla mig. Men jag ska försöka, och gud va roligt det ska bli att få se honom. Han måste vara jätte söt, och jag kommer så bli pedofil.

Påtal om Amanda. Jag har nu köpt hennes födelsedagspresent! Jag är duktig. Hoppas bara allt gick rätt till! och hoppas jag köpte rätt!


If you loose me now, i loose myself

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på en bra tag. jag har inte haft någon lust att skriva. Tappade intresset av det. Så jag tänkte att jag kunde ta en paus, men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis en lång stund. Jag ska försöka att blogga varje dag. Men ibland orkar jag inte xD. Men jag kan ju börja blogga kortare istället för långa långa texter som ingen orkar läsa, som inte ens jag själv orkar läsa. HAHA.

Idag fyller faktiskt min mamma 39 år, så grattis henne! Jag gav henne ett presentkort på barvakt en kväll, så att hon och per kanske kunde gå ut och göra något kul, så skulle jag kunna passa isaak och felix. Det kommer dock bli svårt att passa felix, eftersom han är så svår att somna. Men då får jag väl gå ut mitt i natten i vagnen. HAHA.

I fredags så va jag med amanda, och hennes pappa gjorde mig väldigt glad. Han sa att han inte alls tyckte det var något problem att jag var där hela helger, och att mina föräldrar gärna får ringa honom så att han kan förklara att jag självklart får bo där på helgerna. Mamma och pappa tycker att jag våldgästar amanda och att det är pinsamt att jag är där på helger. HAHA. Och amandas pappa tyckte inte alls det. Jag berättade det för mamma och blev lite förvånad och tyckte att det var bra. Så Jag pratade med henne idag, och vi bestämde att om jag städar mitt rum och tvättar mina kläder och sånt innan fredag, så får jag va där på helger. Dock inte VARJE helg. Men att jag nu får sova där hela helger. Jag blev jätte gladish! Ibland är mamma bra!!

Nu i helgen har det hänt en stor sak. Jag har börjat tycka otroligt mycket om ett band. Jag kan inte sluta lyssa och sluta kolla på bilder på dom. Bandet är då Cinema Bizarre och är så sjukt bra så det är inte klokt. Jag fulkomligt älskar deras musik. Deras texter är helt underbara. Man kan verkligen relatera till många texter. Och dessutom älskar jag Stiftys röst. Jag Gillar oxå deras personligheter, och och..och..och.... omg va jag tycker om dom!! sist jag kände såhär, ja det var när jag upptäckte Johan. Jag måste verkligen köpa deras gamla album, och deras nya som snart kommer ut.

Om ni inte har en aning om vilka Cinema Bizarre är, så tycker jag att ni ska lyssna på denna låten.


RSS 2.0