Can't find my way

Vad ska man göra när man inte vet vad man ska ta vägen i livet? När man står vid en korsning och inte vet vilken håll man ska gå. Vad ska man göra när man är rädd för att det minsta lilla felsteg kan förstöra allt? När man börjar inse att allt är snart allför sent. Vad ska man göra när man inte vågar tro på att man klarar av något?  Jag har börjat inse att jag har börjat strunta i allt för att jag inte har något att sträva efter. Allt känns så utomordentligt lönlöst. Hela livet känns lönlöst.  Jag vill ha något att leva för, jag vill ha något som gör att man stiger upp varje morgon för att möta dagen. Jag vill hitta det jag missat. Jag vill se det jag inte kan se och jag vill ha det jag inte har.

Ibland händer det något som gör att man älskar livet, men efter en stund upptäcker man att den glädjen man kände bara varade för en ögonblick. Jag vill inte att det ska vara så, och jag vill inte känna så. Jag vill vara glad, på riktigt. Känna att allt faktiskt är betydelsefullt. Känna att mitt liv är det bästa som finns i alla lägen. Känna en frihet över att vara oberoende av framtiden. Aldrig mer känna mig vilsen och aldrig mer känna mig så oerhört strandsatt.

äsch, jag pallar bara inte med detta längre.


Köln 16/1 - 18/1 Del 7. Sista dagen i köln, hemresan.

Det här blir mitt sista inlägg om min tid i tyskland januari 2010. Detta blir mitt tioende inlägg om köln och jag vågar inte ens se hur många sidor och hur många ord det är. Men dessa dagar har varit de bästa i hela mitt liv, det är otroligt hur många underbara saker jag har fått vara med om. Hur många personer jag träffat som jag innan bara kunde drömde om att träffa. Så många saker jag varit med om som jag aldrig någonsn kommer glömma. Så många händelser jag kommer sakna. Så många personer jag kommer sakna. Så många personer jag redan nu saknar.

Dagen efter gjorde inte jag och amanda någonting annat än att prata om gårdagen. Jag kommer såväl ihåg att jag tänkte att jag aldrig mer kommer träffa han "min kille" som jag kallade honom. Jag komme rihåg att jag hela tiden glömmde vad han hette. Jag kommer ihåg att jag inte alls tyckte om honom och att jag inte alls kunde tänka mig att träffa honom igen. Jag var glad för att jag hade haft en rolig kväll men mer var det inte. Ingen av oss riktigt saknade någonting. Och ingen av oss tänkte att vi ville tillbaks. Vi tyckte bara det car häftigt att vi festade med Fabis vänner. Det var det enda vi tänkte på.

Vi gick upp klockan halv tio som jag berättade, och mådde asdåligt. Men vi packade och fixade rummet och pratade om gårdagen. Vi gick ner för att äta frukost. Men jag kände inte riktigt för att äta. men jag var tvungen. Vi hade ju faktiskt inte ätit på väldigt många timmar. Jag fick i mig lite juice och lite fralla. Sen gick vi för att checka ut. Jag gillade faktiskt det hotelrummet. Det var fint. Och de väcker otroligt underbara känslor.

Sen gick vi. klockan var ungefär 11 och vi hade några timmar kvar tills vårt flyg gick. vi hade hela dagen på oss. Vi kunde göra vad som helst. Vi hade först tänkt att ta tåget till en annan stad. HAHA men det hade vi inte riktigt lust med denna dagen. Vi gick till REWE för att köpa vatten. Stod där jättelänge för att komma på om det avr kolsyra i en flaska eller inte. Amanda kom då på idén om att skaka flaskan och se om det blir bubblor i den. Det blev det inte. Då måste det vara utan kolsyra. Vi köpte den och gick ut på gatan och öppnade den och vattnet sprutade ut. HAHA det var visst kolsyra i den. Jag slängde den och gick in i en liten kiosk för att köpa en till vattenflaska och denna gången var det rätt. - utan kolsyra.

Vi gick sedan vidare och det enda vi gjorde var att prata om gårdagen. Vi var tvungna att prata om det för att inte glömma det. Vi var tvungna att prata om klubben för där var vi inte med varandra. Vi var tvungna att väcka alla minnen som var lite luddiga. Men även om vi ville så gick det inte att sluta prata om gårdagen. det gick liksom inte. Det var ju världens bästa och underbaraste kväll vi någonsin varit med om. självklart var man tvungen att prata om det.

Vi gick sedan till en park och satte oss där en stund. Det kändes skönt. för jag mådde fortfarande illa. Men jag började må lite bättre nu. Jag kände bara att jag var väldigt hungrig. Vi satt på den bäknen väldigt länge och sen bestämde vi oss för att gå mot biografen. Vi var tvungna att se allt igen. Vi var tvungna att uppleva det igen. Vi ville dit för att se det en sista gång.



När vi var vid biografen fick jag värsta lusten att äta på pizzahut igen. Det fick inte amanda, men det sket jag i. Jag ville ha pizza, och jag tror amanda tyckte det var en bra idé när hon väl satte tänderna i en pizzabit. åååååååh så gott det var. det var precis vad jag behövde. Samtidigt som vi åt, pratade vi om gårdagen. ja vad annars skulle vi prata om?!


Efter pizzan gick vi mot tågstationen för att ta tåget till düsseldorf och sedan skytrain till flygplatsen. När vi var på flygplatsen var det 4 timamr kvar tills vårt flyg gick. Vi satte oss på en bänk och pratade, pratade pratade pratade och pratade. om vadå? jo gårdagen.

Det finsn inte så mycket att berätta mer än att vi pratade. för vi gjorde inget annat. Enda sedan vi gick upp klockan halv 10. och enda tills jag sa hejdå till Amanda när pappa lämnade av henne klockan ungefär 23.00 så gjorde vi inget annat än att prata om gårdagen. Vi pratade om något annat i 10 minuter, och det kändes bara väldigt konstigt. haha
.


Nu en månad efter allt sitter jag fortfarande hemma hos amanda och pratar om den dagen. Jag sitter fortfarande med amanda och saknar den dagen. Jag och amanda har fortfgarande svårt att prata om något annat. Men en sak som är underbar är att jag och amanda sitter här i sverige en månad efter den dagen och har fortfarande kontakt med dom vi träffade. Jag pratar fortfarande med beni och Amanda pratar fortfarande med mario. Vi pratar ibland oxå med Fabian. Vi pratar ibland med Romeo och vi pratar ibland med Marc. Vi har inte tappat kontakten med dom. Och chansen om att uppleva den dagen igen finns fortfarande. Det är inte över - inte än.



THE END

Köln 16/1 - 18/1 Del 6. klubben/puben

Jag och amanda satt och pratade med dom en bra stund. Jag pratade med beni och fabian. Jag minns knappt vad vi pratade om, men det var om allt möjligt. Det var väldigt trevligt. Efter ett tag slutade jag prata med fabian, då han pratade också med Amanda, så tillslut pratade jag bara med Beni. Jag kommer ihåg att inte ens mäkte när att Romeo satte sig bredvid Fabian. För sen helt plötsligt satt Romeo där och slog amanda med en affisch. Jag sa då till honom att han inte får slå min kompis. Sedan börajde jag prata med Beni igen. Jag koemmr faktiskt inte ihåg vad vi proatade om. Men jag satt där och pratade med honom i ungefär två timmar. Men det var inte om något speciellt. Sen efter ett tag sa dom att de var tvungna att gå för de skulle till en klubb. Då berättade jag och amanda att Fabi även bjudit oss. Jag tror dock de redan visste det, men spelade som om de inte gjorde det. Vi började ta på oss jackorna och skulle gå bort till trappan.Men innan vi gick så kramade vi hejdå till romeo. Först en enskild, sen efter ett litet tag var det dessutom en gruppkram, berättar amanda. jag komem rinte ihåg det. sen gick vi mot trappan och då gick jag inte med beni, utan han gick före med amanda mario och alla andra. Jag gick lite bakom med romeo. Han hängde tydligen med bort till trappan ändå. Han var lite ledsen för han ville hänga med till puben. Jag tyckte det var lite tråkgit att han inte kunde hänga med. Sen kom amanda bak till oss, och så började vi på något sätt att prata om Lil wayne och jag s'ger då "är det inte han emd så mycket häng?" Romeo vänder då på sig och drar ner byxorna och bah "du menar såhär" HAHA om jag inte hade varit väldigt onykter då så hade jag inte kunnat fåfrasm ett ord. HAHA dumam Romeo, så kan han ju inte göra. När vi var borta vid trappan undrade Fabian vad det avr jag höll i handen. Det avr en VSK2 affisch som jag hade fått av Marc. Fabian tog då den och rulalde ut den och skrev lite på den. tror det var "dina två snygga tyska killar". Då var Romeo viktigpetter och förklarade för Fabian att han skrev på fel sida. Fabian fick då skriva om det. HAHA När vi sedan skulel gå ner  kramade vi hejdå till romeo igen. Och han berättar att vi får hälsa på honom i oktober och se på hans kattungar! jag berättade då att jag oxå hade en kattunge.

När vi kom ner för trappan är mitt minne helt borta. HAHA men av jag har hört ifrån amanda så gick vi direkt för att plocka ut pengar. Alla fabis vänner är säkert jätterika, så det var ju lite roligt när jag skulle plocka ut penagr och jag inte hade några. HAHA det var lite roligt, men det ätnkte jag inte på då. amanda plockade ut pengar och plockade ut ungefär 50€. fatatr inte vad hon skulle ha så mycket penagr till. Men vi trodde vi skulle betala taxin till och från puben. När vi hade plockat ut penagr gick jag och beni lite ifrån allihopa innan vi gick ut.

När vi var därute för att vänta på taxin gick jag och beni ifrån igen. HAHA det komemr jag ihåg. Men tydligen var det bara några meter. I mitt minne känns det som om det var aslångt ifrån. en sak som är lite sådär småpinsam här var att jag stod där och strulade med beni när Marc kom ut genom dörren och pekade på mig och sa till amanda "haha, ja hon ser ut att ha roligt." ååh va jag skämdes dagen efter när jag fick reda på att Marc hade sett mig. Sen kom Romeo ut och jag måste ha lämnar beni för direkt när Romeo kom så stod jag bredvid honom. Då pratade vi tydligen om kapsylöppnare. HAHA det var fett weird. Men han hade tydligen sett ett program på tv då de sa kapsylöppnare på svenska och tänkte direkt på oss. Det var lite gulligt. Sen tror jag att jag kolald epå en VSK2 affisch och sa "den filmen känenr jag igen" Då säger Romeo "jsaå? jag har hört att den är rätt dålig" "har du? nej jag tycker den är bra, och skådespelaren är ganska söt" "Nej han är rätt ful". HAHA ÅÅÅH SÅ UNDERBART! <3

Sen kom taxin och vi var tvungna att gå. Och Romeo kramade oss ännu en gång, och detta gången avr det den sista. Och den kramen komemr jag aldrig gklömma för han kramade mig så otroligt länge och jag ville inte släppa honom heller. så underbar kram, så otroligt underbar att krama självaste Nick Romeo Reimann så länge. Jag ville aldrig att den kramen skulle ta slut. Sen kramde vi Marc hejdå. Och sen gick vi mot taxin. Jag gick med beni och Amanda gick med Mario. När vi gick in i taxin så sa taxichaffören att beni inte fick plats. Jag tyckte synd om honom då. Men han fick ta nästa. HAHA Vägen till puben var väldigt rolig. amanda upptäckte att hon kunde öoppna sin väska på ett sätt som gör det mycket lättare. Jag lärde fabian massa svärord på svenska. Han gillade ordet fitta väldigt mycket. Amanda såg en sushi affär och skrev "åååh sushi" Fabian gillade oxå sushi och high-five-ade amanda.

När vi avr framme vid puben behövde vi inte betala någonting. Fabian betalade allt. jag atckade honom och sa att det var väldigt snällt. men han brydde sig inte så mycket. jag tror han är van vid att betala allt. jag tror han är STENRIK. När vi gick in i puben köpte fabian varsin tequila till alla, jag tyckte det avr äckligt och gav min till amanda. Sen helt plötsligt satt jag inne i ett litet mindre rum inne på puben med Beni. jag satt i hans knä men visste inte hur jag kom dit elelr när han ens komt ill puben. HAHa men helt plötsligt satt jag där. amanda satt vid baren med Mario och pratade om allt möjligt. De var gulliga och satt och höll handen och pratade. HAHA jag och beni var helt pang dom rätt på. Jag pratade inte så mycket med beni. vi hann inte riktigt med det.

När jag hade suttit med beni ett bra tag gick jag iväg för att kolla vad amanda gjjorde. Hon satt vid baren fortfarande och pratade med mario. Jag sa hej och sedan gick jag tillbaka till beni. Sedan pratade jag med en tjej som var på puben som avr väldigt trevlig faktiskt jag pratade med henne rätt länge. Undertiden satt beni bredvid mig och höll min hand och drack. HAHA efter ett tag var han rätt full. det var roligt. Sen gick jag iväg till amanda igen för jag tyckte att hon var borta väldigt länge. Då stod hon upp och pratade med mario om att ordet "YO" var amerikanskt. Men han tyckte det var tyskt. amanda frågade mig vad jag tyckte och jag tyckte att det var amerikanskt. Men sen ändrade jag mig tydligen och tyckte det var tyskt. HAHA fråga mig int var jag fick det ifrån. Sen gick jag tillbaka till beni. Och då satt Fabi och snyggingen där oxå. Jag pratade lite med snyggingen. Han tog min affisch som jag hade lagt på bordet. Han frågade vems den var. Jag sa att det var min. Han sa att det avr hans. Jag skratatde och sa att det var min. Han sa att han kunde ge den till mig som present. ortoligt snällt. Men då belv jag lite emo och sa "but i don't have anything for you?" "you can have a hug!" sa jag och gav honom det och var jättestolt över att jag kom på något jag kunde ge honom. Då sa han "no, you don't have to give me anything. just Kiss him" sa han och pekade på Beni. Fabi som satt bredvid stämmde in och sa" Yes Kiss beni" och log jättestort. Och jag gjorde som dom sa.

Sen kom den trevliga tjejen fram till mig igen och hade en cider i handen. Jag undrade vad det var hon drack och hon frågade om jag vilel smaka. Den var asgod och hon sa att hon kunde köpa en till mig. väldigt snällt av henne. Den var faktiskt jättegod. komemr bara inte ihåg vad den hette eller vad det var för något. När hon gick för att köpa den gick jag emd henen bort till baren. Och det måste vara då som amanda och mario kom och satte sig borta i det lite mindre rummet. För när jag kom tillbaka satt dom där. Jag såg att Amanda såg ut att ha väldigt roligt då ;)

jag satte mig vid beni igen. sen efter ett tag var jag tvungen att gå på toa. det var väldigt läskigt, för jag komemr ihgå att jag gick in på toaletten men minnet inne på toaletten är helt borta. Amanda blev emo då, för Mario och beni gick på toaletten samtidigt som jag så hon blev ensam kvar. När jag var färdig och gick ut stod det en gubbe där och försökte lista ut hur man köpte cigg i en automat som fansn där. Han frågade mig men jag fatatde ännu mindre. Sen kom Beni och räddade honom och hjälpte honom att köpa. Snäll han är.

Sen av någon konstig anledning gick jag iväg igen och men blev stoppad av flörtisen. Han började prata med mig och presenterade mig för en gubbe som var från italien. Gubben avr trevlig och likaså var flörtisen. De undrade om jag kunde tyska. Och jag började prata lite tyska med dom. Mer än så minns jag inte. Sen kom Fabian fram till oss. flörtisen säger då "Fabian is the best kisser in the whole world" Fabian säger att det stämemr och skulle då bevisa det för mig. Sen efteråt så kysste flörtisen mig oxå helt utan förvarning. haha sen kände jag att det nog var bäst att gå tillbaka till Beni. Men när jag vände mig om för att gå till honom hade han redan börjat gå till mig. Han ville att vi skulel gå ut. Men det ville inte jag. HAHAHA så taskig jag är.

Vi gick och satte oss i det lilla rummet igen. Och sedan kom dessutom Robin till klubben. (Robin vars mamma vi pratade med på efterfesten, och som romeo presenterade oss för och sa våra efternamn) jag gick då fram till honom och kramade honom. och blev jätteglad över att få se honom igen. jag pratade inte så mycket med honom. Men det kändes som värsta bra sak att göra då. Det kändes inte som om han var där särskilt länge för sen helt plötsligt skulle han gå igen. Jag kramade honom då igen. HAHA. sedan helt plötsligt gick jag bort med min cider (för jag för övrligt fortfarande hade kvar) och gick bort till andra änden av puben och satte mig där i en soffa. Dock inte alls länge, sen såg jag att robin gick ut genom dörren, han kolalde på mig innan jag gick ut och jag log mot honom. Sen skulle jag gå tillbaka till Beni, men påvägen hann jag skåla med Mäx (en av medlemmarna i Killerpilze) han var så oerhört söt då. som en liten teddybjörn.

Jag och Amanda behövde inte betala ett enda skit på efterfesten eller på puben. Vi behövde inte betala taxin eller någonting. den trevliga tjejen köpte en cider till mig och beni köpte allt jag ville ha. Fabian betalade taxin och allt på efterfesten var gratis. Underbar kväll! Jag hoppas inte jag har glömt att berätta någonting ifrån klubben nu. Helt plötsligt utan förvarningar så var beni och alla tvungna att gå för de slutta till skolan på morgonen sen och klockan var nu 4. Jag kommer ihåg att beni gick tillbaka till mig 3 gånger för att säga hejdå. jag fattade ingenting det gick så fort.  När de hade gått stanande jag och amanda kvar och pratade med den trevliga tjejen ett tag, och sen gick jag och amanda också. mellan när vi gick ut ifrån puben och när vi var på hotelrummet är som ett helt svart hål jag kommer inte ihåg någonting. .____.

när vi var hemma på hotelrummet var jag fortfarande väldigt onykter och fick för mig att jag ville sms:a Marc. Amanda hade nyktrat till och det var tur för hon stoppade mig. jag skickade ett sms till mamma istället. sen ville jag bara gå och lägag mig. Men amanda fick för sig att hon skulle packa. Hon är sjuk. Jag somnade i alla fall och vaknade några timmar senare och mådde väldigt dåligt. Vi var tvungna att gå upp klockan 9 för att vi var tvungna att checka ut klockan 10. Och jag var fortfarande inte helt nykter klockan halv 10. HAHA jag är ju dålig. Sen kom vi på att vi hade faktiskt inte ätit ett skit på 19 timmar. och då hade vi bara sovit 4 och en halvtimme av de 19. Vi hade inte tänkt på att äta någon gång. Men även om vi inte hade ätit så var jag långt ifrån hungrig på morgonen sen.




TO BE CONTINUED


RSS 2.0