Emma-Lee

Idag är det första gången jag är hos mamma på 3 veckor. Nu känner jag att jag är hemma. Jag har inte gjoprt det på 3 veckor. Jag känner mig inte hemma hos pappa. Jag vet inte varför, men jag känner mig inte som om jag ska vara där. Jag känner mig inte välkommen. Detr känns väldigt konstigt eftersom jag bott i det huset sen jag var 6 år. Men Efter att Christina och dom flyttart in känns det inte som mitt hem läbngre. Det är tråkigt att säga så, men jag kan ju inte hjälpa vad jag känner. Men jag berättar inte det för pappa. Jag tror inte han hade blivit så glad då. Det känns skönt att vara tillbaka här igen. jag har faktiskt saknat isaak och felix. Det där med mamma, pappa och mig är över. Inte helt och hållet. Men det mesta är över och det känns jätte bra. Jag får fortfarande inte sova över hos kompisar. Men jag får i alla fall träffa dom. Jag får i alla fall träffa Amanda. Ska till henne imon, har inte varit med henne på två veckor. Om man inte räknar en timme förra veckan när jag stack hemifrån. HAHA. Jag hoppas vi ska se dwk imon. För omg va jag behöver det.

Ni anar inte hur galna emma, jag, karolin och arnela blivit i skolan nu på sistone. Vi har döpt väldigt många i skolan, som så är våra speciella personer, så nu är vi uppe i ungefär 20 stycken, och det betyder att vi ser någon vart vi en går. Visst är inte alla jätte speciella. Några är väldiogt speciella så att vi blir nästan huysteriska när vi ser dom. Speciellt Emma och Arnela, det finns en i skolan vi kalar korvetten. (andelningen till varför orkar jag inte förklara) och varenda gång vi ser demnnma personen får emma och arnela damp. Dom kan inte behärska sig. Det kan i alla fall jag och Karolin. Men emma och Arnela hyperventilerar nästan. Och det hemska med allt är att han har fattat, och han tycker det är skit kul.- Han och hans kompisar skrattar typ hela tiden och kolalr på oss. Korvetten själv ser jätte njd ut när han ser oss. Det är jätte pinsamt. HAHA.

Dessutom har vi två vi kallar Båten och färjan (anledning till varför har jag själv ingen aning om) men dom ser vi jätte ofta och de är väldigt nya, vi upptäckte dom för inte alls så längesen, bara några veckor, och de har redan fattat. Jag förstår inte hur alla kan fatta? är vi verkligen så dåliga på att dölja? look like Johan har oxå fattat och det är lädkigt. Men det absoluta konstigaste är Tönten. Han kollar as mycket oxå. Och look like johans bror. Och nu har till och med Laudenbonk börjat att kolla. mjaa, jag kan hålla på i evigheter. HAHA.

idag efter skolan stannade jag och arnela kvar för att vi skulle plugga på svenskan. Där vi ska komma på en uppfinning och sedfan prata om den inför klassen. Jag och hon har en bärbar kaffemaskin. Men ialla fall, vi kom på att vi var hungriga så vi gick till Konsum och köpte nudlar och multivitamin juice och gick sedan tillbaka till skolan. Och jag måste berätta att jag och arnela är sjuka. Men ännu mer sjuka när vi är ensamma xD. Jag ska inte ens gå in på hur sjuka vi är. Men det är i alla fall skiit roligt. har alltis skit kul med henne!  vi drack aldrig upp juicen så den står nu i dennis skåp. HAHAHAHA.

Johans singel kommer ut den 8 april och den ska heta Emma-Lee. Jag längtar så sjukt mycket efter den. Jagh vill höra hur den låter. jag har längtat efterr detta skit länge nu. Idag fick jag reda på hur den komemr att se ut, och jag har bara en sak att säga: fyfan va Johan är snygg <3


Såå sjuukt snygg, men jag fick verkligen en känsla av David Bowie.
Man märker att den är inspererad av honom iallafall ^^

Romeo är favoriten.

Har varit i skara hela helgen. Min kusin joakim fyllde 13 år.  Gud va tiden går fort. Kan inte fatta att han redan är 13. helt sjukt. Men men , det var i alla fall väldigt kul där. Vi spelade bowling och åt tacos. När vi satt där fick jag reda på att Lovisa och Robert (min faster och hennes kille) läser min blogg. Det var lite små läskigt. Men de sa i alla fall att det var ett tagsen de läste. Men att de gjorde det ibland. Men de hade inte koll på alla kompisar och allt jag skrev om. HAHA. De får gärna läsa min blogg, inte för att det är så roligt, men bara de inte berättar för pappa eller mamma om vad jag skriver om. För det skulle inte bli bra. Jag skriver massa dumt om dom så det hade inte varit bra om de fick reda på det.

Jag tycker faktiskt väldigt mycket om släktträffar. Jag träffar ju inte dem så jätte ofta, så det är jätte roligt att träffa dom. Speciellt mina kusiner. Jag har ju 4 stycken nu och alla är olika åldrar. 13 år , 8 år , 3 år och 8 månader. Om jag nu har rätt. Har inte så jätte mycket koll på hur gammal hannes är. Men jag tror han är typ 8 något sånt.  Jocke är ju bara 4 år yngre än mig, så det är ju inte så jätte många år mellan oss. Men jag ser ju inte honom som 4 år yngre, jag ser honom som jämngammal med mig. Men sen ser jag ju inte mig själv som en 16 åring heller. HAHA.

I lördags var det prämiär för Vorstadtskrokodile. ååh va jag skulle vilja vara där. Tänk att få träffa Romeo. Och fabi oxå dessutom. Men Romeo är ännu mer viktig. Jag komemr ju inte få se filmen förens i höst. Jag vet inte om jag kommer att klara av att vänta så länge.  jag vill se den nu!

Förra gången jag skrev här, så bråkade jag ju väldigt mycket med pappa och mamma. Visst har det blivit bättre, och jag pratar ju till och med med pappa nu. Men jag får fortfarande inte va med kompisar. Jag får fortfarande inte sova hos amanda, och annie får fortfarande inte komma hit. Mamma klagar fortfarande massor. Och pappa ännu mer. Det har blivit bättre. Men det är inte bra än.

ps. Jag har tappat intresset av att blogga. Jag orkar aldrig skriva. Jag måste förbättra mig.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


..........

Jag vet inte vad jag ska göra längre. jag orkar inte med detta längre. Jag orkar inte´med allt tjat. jag orkar inte att ni hela tiden klagar på allt. Det finns ingenstans jag kan ta vagen längre. Ingen av er vill se mig. Ingen av er orkar med mig, och ingen av er vill ha mig. Om jag är så oönskad, varför kan ni då inte skicka iväg mig till att bo hos någonannan. Då gör ni både er själva och mig en stor tjänst. Jag vill inte längre se er heller. Jag orkar inte med er heller. Det konstiga i allt, är att jag mår dåligt av allt detta, men ni bryr er inte ens. "jag vill aldrig mer se dig" "du är inte välkommen här mer" "bortskämda ungjävel" det är inte så att jag skuttar upp och ner av glädje.  Jag trodde faktiskt det skulle bli bättre när ni såg hur det påverkade mig. Men ni brydde er inte ens. Och när jag säger att ni inte ens förstår så menar jag det. Ni känner inte ens mig. Ni känner inte ens er egen dotter. Ni tror och tycker ni vet allt. Men ni har ingen aning. Jag håller verkligen inte med. Jag är inte den ni tror jag är.

Jag har ingenstans att ta vägen längre. jag orkar inte med er, lika mycket som ni inte orkar med mig. Och nu tar ni till och med bort det enda har till att komma hemifrån. Nu får jag inte ens träffa några kompisar alls. Det är just det jag inte fattar. Ni vill inte ha mig, men ändå måste jag vara hemma? Ni fattar ju inte att jag är som vilken 16 åring som helst. Ni beter er precis som om att jag bara är ett stort problem.  Dessutom är ni inte rädda för att berätta det för mig heller.

Ni tar bort min dator, ni tar bort mina kompisar, ni tar bort allt det roliga, och ersätter det med bråk. tjat. gap och skrik. Vad ska ni göra här näst?! Vet ni vad? jag bryr mig inte längre. ni kan göra vad som helst. För jag har redan börjat räkna ner tiden tills den dagen då jag slipper er. Och ni kommer aldrig få tillbaka den dotter ni vill. För det är redan försent. Ni har redan förstört allt.

Jag är och kommer alltid vara konstig och annorlunda

Hallå!

äntligen fredag. Jag är så äckligt sugen på godis just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas jag och amanda ska köpa godis ikväll. Jag kanske kan låna en femtiolapp av pappa. Annars vet jag inte hur detta kommer sluta. Jag kommer verkligen få diabetes, och då kommer det bli svårt. Jag tror inte att jag hade klarat av att vara diabetiker. Jag är så beroende av socker så det skulle inte funka. haha.

Idag efter skolan när jag gick till bussen var det en kille som gick framför mig som går i 7an, han är skiiit slllt (ooh jaa jag veet, jag är pedofil) men han kollade hela tiden bak på mig, sen gick han lite långsammare, så tillslut gick jag bara någon meter ifrån honom. När vi gick förbi ett gäng killar ropade dom"heej kaspeer!!" så han hette tydligen kasper, men när de ropade det kollade han ner i marken, sen bak på mig, sen ner i marken igen. Och killarna bah "haha, nehe"

Sen när han stod och väntade på sin buss, och jag på min kollade han typ hela tiden på mig. asså jag lovar, han var sjuukt söt. och han såg liten ut. typ dom Romeo. Men han var skit söt i alla fall. Fast jag kommer säkert inte se honom någon mer gång. men ändå! haha. han var i alla fall jätte söt.

Det är en i skolan som Arnela alltid skrattar åt när hon ser honom, för att tan trillade en gång i trappan. HAHA. det var lite gulligt. men arnela kan inte sluta skratta åt honom. Det är lite synd om honom, för hon skrattar ju inte tyst precis. Dessutom har han en bror som hon oxå skrattar åt. HAHA. men det är lite kul. Så nu har vi ännu en i skolan som är speciell. Sånt är alltid kul. Vi borde skriva upp alla. HAHA. det är nog MINST 15 stycken xD. Vi är sjuka.

påtal om dom, jag är jätte rädd för stora h O_O jag tror seriöst att han en dag kommer gå fram till mig och slå till mig eller nått. Det ser nästan ut så på honom, när han ser mig. Jag har dessutom ingen aning om vad jag har gjort. Mer än att kollat på honom xD. Det var så pinsamt igår. Vi båda hade rosa byxor, och dessutom var det tur att jag inte tog på mig min svarta tröja som jag hade tänk ta på mig, för då hade det var mega pisamt, då hade vi haft typ likadana kläder. och sånt är inte kul. Fast hans byxor var mycket snyggare. ååh jag vill oxå ha rosa cheap monday.  Typ mina drömjeans. För dom som inte känner mig så är jag ett värsta jeans freak. Jag älskar byxor, iallafall färgglada byxor. Jag tror jag har 11 stycken och inga av dom är samma färg. Jag behöver bara ett bar orange, sen har jag alla färger typ.

Imorgon sticker jag till laholm och är med emma, Arnela och Emma. På söndag fyller Karolin år så då ska vi fira henne. Det ska bli kuligt. Men jag har jätte dåligt samvete, för


Hopeless love, why did you carve your home in me?

Allt händer på en och samma gång

Halluu!

Sitter just nu i skolan och väntar på att Emma, Arnela och Karolin har slutat från språket. Jag slutade vid 11 idag bara för att vi hade håltimme från klockan tio till klockan två, och då var det några i klassen som sa till svenska läraren att vi kunde flytta fram svenskan så att vi slutade tidigt. Det tyckte jag inte alls om. Jag skulle hellre vilja ha 4 timmars håltimme för att stanna kvar i skolan. inte sluta så tidigt. Till skillnad från många andra så tycker jag om att vara i skolan. Jag, emma, arnela och karolin är kvar så länge vi kan. Igår slutade vi egentligen vid halv 2 men vi gick inte hem fören vid halv 4. HAHA. vi är lite konstiga. Och eftersom jag inte kan komma hem så får jag sitta och vänta på dom i 45 minuter.

Idag släpptes några biljetter till michael jackson konserten. Resten släpps på måndag. Jag gick in på min hotmail och såg att jag hade fått en kod som jag skulle använda för att köpa biljetter i förväg. Det var otroligtj obbigt att se, och det var ännu jobbigare att låta bli att använda den. För jag vet att jag har inga pengar, och jag vet att det är nästan omöjligt att få tag på en biljett även om jag hade haft penagr. Jag önskade att jag vore rik. Man brukar säga att man inte blir lycklig av pengar, att man inte kan köpa lycka. Men jag tror inte riktigt på det. Hade jag haft Massa pengar så hade jag varit lyckligare. Och jag vet att hade jag haft massa pengar så skulle jag kuna köpa lycka. Allt hade varit perfekt. Det enda som saknar just nu är pengar. Sen är allt perfekt. Elelr kanske inte, skulle gärna vilja ha Johan oxå. Sen skulle allt vara bra.

Igår fick jag oxå reda på att Romeos nya film - vordstadtkrokodie- har prämiär den 21 Mars. Då kommer Romeo vara där och ta bilder med fansen och aksriva autografer och allt. ååååh, men, det enda som fattas för att jag ska dit, jo det äör pengar. Hade jag haft pengar hade jag åkt dit. Och då hade jag kunnat träffa romeo. Något som verkligen är min dröm. Jag hade kunnat se honom i verkligheten. Romeo. Nick romeo Reimann. min absoluta favorit skådeseplare. Världens underbaraste unge. Jag hade fått kunna se honom, få träffa honom. Men det går inte nu. för jag har inga pengar. Fast om jag hade haft pengar, så hade jag säkert inte fått av mina föräldrar. Men det hade jag då skitit i. För någon gång SKA jag träffa romeo. Och får jag inte då, då åker jag ändå.

Men i höst. Då ska jag i alla fall få se Jimi blue. Men inte bara han, utan Jannis och wilson oxå. Då komemr jag stå där och kanske kunna ta kort med jimi och få hans autograf och prata med honom. Och det är nästan helt säkert att jag kommer få det. Allt är helt bestämmt att jag ska dit i alla fall. Oh my god. bara av att skriva detta gör mig nervös. Och det är ett halvår kvar. Men guud. Jag kanske ska få se jimi blu i verkligheten. Jag kanske ska få se Jannis i verklighen. Jag kanske så se jam i verkligehetn. Och jag kanske får se Wilson i verkligheten. Den dagen kommer jag vara lycklig.

I slutet på mars kommer Johans första singel ut. Oh my god va jag längtar. undra om den är bra? undra hur den kommer vara? oh my god, jag ska så köpa singlen när den kommer ut. Jag ska verkligen köpa allt jag hittar om honom. Jag ska samla på mig allt. Och alla bilder och allt. Mitt rum ska bli som Amadnas rum fast med johan istället för tokio hotel. Om jag inte får honom kan jag väl åtminstånde kolla på honom. (där lät jag psykopatisk)

ÅÅÅH va jobbigt allt är. först allt detta med Michael jackson,. sen får jag reda på det där med Romeo, sen nu allt detta med jimi blu och kino tour. Sen får jag reda på att johans singel komemr ut i slutet på mars. Allt händer på en och samma gång. Och jag vet inte om jag klarar av såhär mycket. Jag komemr bli galen tillslut. HAHAHA.

åååh va jag gillar cinema Bizarre. Kollar på love songs they kill me, fast live. Fast det är inte live de är playback. Men guud va jag gilalr dom. Jag skulle vilja gå på en konsert med dom. Fatta coolt!! åååh, jag blir mer och mer kär i deras musik. Och sångaren är så otroligt söt! ^^



Så otrooooligt sööt Jam bild. De är så söt tillsammans



hopeless love - Daphne Loves Derby

200 miles away from home
200 miles beneath this lake is where my heart belongs
But you don't care at all
You wouldn't even care if I were screaming as the water filled my lungs oh my lungs
You demand to be chased for your love
My desperate heart is far too weak to run for you this long
But you don't care at all
There's nothing I can do to draw you close to me
Can you take this silence like a pill so I can breathe again
I've been trying to ignore the best parts of you
But I'm still hoping that I'll be with you somehow,somehow

What would it take for me to be with you
I swear I'd rip my heart out if you said you'd be impressed, please be impressed
I'd go so far to please you but I bet you wouldn't care at all

Hopeless love please leave me
This broken heart is far to weak to run for you this long
Why don't you care at all?
I'm dying for a place in your heart.
Can you take this silence like a pill so I can breathe again
I've been trying to ignore the best parts of you
But I'm still hoping that I'll be with you somehow, somehow

Hopeless love, why did you carve your home in me?
This broken heart is too weak to hold your weight
help me forget your name.


Usch på Bill men puss på Romeo.

I går jobbade jag från klockan 8 till 11 och sen stack jag till amanda. När jag kom till henne var hon tydligen inne och målade sina listor till hennes rum, så jag hjälpte henne med det. Det blev tydligen inte så jätte bra, vi fick göra om det dagen efter. Men i alla fall, När jag kom dit hade så hade vi så mycket att prata om så jag kommer inte ihåg vad vi pratade om. Men det hade hänt så mycket. Men en sak vi snackade mycket om, som nu är ganska säkert är att, i höst ska vi till tyskland, och vi ska på kinotour. Vi ska få se Jimi Blue och Jannis och wilson in real life. Vi kommer prata med dom, och kanske ta en bild tsm med dom. oh my god. Jag är redan jätte nervös. Detta är så otroligt stort, ni fattar inte. Jimi blue och jannis - Jam. Vi ska dit och stå där och få autografer och allt. Sen ska vi gå in och kolla på filmen Gangs. Sen när filmen är slut, kommer jimi och alla som varit med i filmen fram på scen och så pratar dom massa. Jag kommer kanske så se dom med egna ögon. Inte bild´inte video. Oh my god. Detta är sjukt.

Men i alla fall. När vi sedan hade målat klart lyssnade vi på soundtrack från die wilden kerle 1. och sen gick vi till ullfåsa och köpte bannemig.  det var skit kul. Men ingen förstå vår humoir, så det är ingen idé att förklara. Men i alla fall - Amanda är sportig. Jag är glad över att de har bannemig. Det är inte många som har det. STATUS på ullfåsa. Vi gick sedan ända hem till mig. det var långt och jobbigt. Hemma lyssnade vi på dwk5. Amanda har köpt hörsak till filmen. när Raban och Kevin berättar filmen. Det är svårt att förklara, men det är i alla fall filmen med bara ljud, och berättare. HAHA.

Senare på kvällen var vi bjudna´in till hennes grannar. och grannens son var tydligen hemma, och han har en tysk flickvän för han jobbar i tyskalnd. Det var lite coolt. Jag var inte alls beredd på det. Jag bah "Hej. Evelina" och tog i hand. Men hon var tysk. Det var lite kul. Sen pratade Amanda med henne om att hon gillar tyskland och allt. Och så underade hon tysken vilken band hon tyckte om från tyskland. Och hon trodde då att det var tokio hotel, så hon blev lite överaskad när amanda sa killerpilze. HAHA. Sen upptäckte vi att han (grannes son) var så äckligt lik Wilson. Jag och amanda satt sen och försökte kolla lite deskret på honom. HAHHAH. Det var lite småkul. Han hade tydkligen gått på osbäck så jag pratade lite med honom. Det var läskigt. PÅrecis som om jag pratde med wilson.

Efter ett tag gick jag och Amanda hem till henne, och när vi precis stängde dörren sa vi båda bah " OH MY GOD VA HAN VAR LIK WILSOON!!!" HAHAHHA. Det var lite små kul. Sen satt vi och pratade om det jätte länge. Men det var inte lik wilson som han är nu, utan som honom om några år eller nått sånt. Men det var ändå läskigt. Jag tror verkligen på det där att det finns någon som är lik en själv ute i världen. SJUKT läskigt.

Nästa dag bestämde vi för att gå till ullfåsa igen. för att köpa Choklad. mums.  Vi har bestämmt att köpa där varje helg. Mycket billigare, och lika gott. Kanske imnte riktigt, men ändå. Sen har vi oxå hunnit att skriva på vår Jam berättelse. Den är jätte bra, och ni kan hitta den på www.ichglaubandich.blogg.se

Sen på dan giuck vi hem till mig, och upptäckte en otroligt äcklig sak. Tom  Bill. OH MY GOD. Bill har förstört sig själv ocxh ser ut som en äcklig transa. Förslåt. Men han gör det nu. Han var slt innan, han vr snygg innan. Men inte nu. åååh. Och tom har klippt sina dreads. Och sen är det en tjej som är med Tom hela tiden. Det kan inte var ahsn flickvän? för så där jag.  Jag blev sur när jag såg bilderna. och jag fattar inte vad Bill tänkte på. usch på honom.

Romeo därimåt är helrt underbar. VI hittade en ny intervju med honom som var i morse, och han är så otroligt perfekt och underbar så man viull nästan käka upp honom. Dessutom kan han inte vara 11. Han är redan i målbrotttet. Sen ser han så otroligt mycket äldre ut. MINST 13.  jag lovar. Jag kommer tro på att han är 11 när jag ser hans födelsepapper. Eller pass eller nått sånt. För han kan ionte vara 11. HAn är dessutom bästa kompis med en 16 åring. O_O Jag är 16, och dert betyder så att han kan bli kompis med honom, utan att det är konstigt. åååh va jag skulle vilja träffa Romeo.


<3

Michael Jackson

Jag kommer inte få se Michael Jackson live.

Detta är sista chansen jag någonsin kommer att få. Jag kommer sen aldrig mer få en chans att se honom. och jag kommer inte få se honom. Jag kommer inte ha pengar. den 13 mars släpps biljetterna, och jag kan inte köpa några, för jag har inga pengar. hur otroligt retande är inte det? mina föräldrar vill heller inte låna ut några pengar till mig. De vill inte låna ut till mig för att de inte tycker jag ska åka. Pappa säger att jag borde växa upp. Mamma säger att jag inte får åka själv. och jag har ingen att åka med. Jag kommer inte få se michael. Jag älskar Michael jackson på ett sätt ingen kan förstå, han betyder så mycket för mig och jag kan knappt själv förklara varför. Och att då få se honom i verkligheten, och inte på bild eller video skulle göra mitt liv fullbordat. Jag föddes för att vara michael jackson fan, och nu när det finns en chans att få se honom, då har jag inga pengar och ingen vill låna ut. Kanske var det meningen att jag aldrig skulle få se honom. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få se honom. Men jag vet, och det visste jag egentligen redan när jag fick reda på att han skulle ha konserter, att jag inte kommer att få se honom, och det kommer jag sälert aldrig göra.

Det var längesen jag kände såhär för michael. Det var längesen jag hade såhär mycket michael jackson ryck. Jag har saknat att vara såhär beroende av honom. Jag har saknat att säga "jag älskar dig, Michael Jackson" utan att tveka. Jag har saknat att känna den tryggheten jag känner när jag ser honom. Att känna den lyckan när jag hör honom. Jag är glad att det är tillbaka. Så något bra har i alla fall hänt. Jag kommer inte få se honom live. Men jag fick tillbaka beroendet honom. Många beroenden är jobbiga. När det gäller Johan är det jobbigt, när det gäller michael jackson är det trygghet. Jag är ett michael jackson fan, och det kommer jag alltid att vara, det är den jag är, och det är det som känns så bra. Han ger mig livsglädje. Han är min livsglädje.

Idag skulle jag egentligen varit med Emma, Arnela och Karolin, men både mamma och pappa vägrade köra mig. Och ingen ville ville köra så att jag kunde hämta moppen. Sen så sa emma att hennes mamma kunde köra hem mig, för till skillnad från mig så har vissa snälla föräldrar som bryr sig. Det var jätte snällt tyckte jaglö. Så då sa jag till mamma att hon inte behövde bry sig, för emmas mamma kör hem mig. Då blev mamma galen. Fy hellskotta va sur hon blev. Och då la per i sig det hela och började gapa och skrika på mig som om jag vorde helt jävla dum i huvudet. Tydligen så tyckte mamma att emmas mamma inte behövde köra. Mamma tyckte det var pinsamt. Men om hon nu inte ville att hon skulle köra hem mig, varför kör hon inte själv?! Visst jag kan förstå att mamma inte alltid kan köra, pågrund av felix och isaak och allt. Men hon kan väl i alla fall bry sig lite? men när det gäller mig bryr hon sig inte ett dugg. Hon sa till och med själv att jag inte är viktig. nehe, tack så jävla mycket. Jag orkar verkligen inte med henne längre, och inte pappa heller för den delen. Mamma gapar och skriker och vill inte ha mig, pappa går bakom ryggen på mig och säger till mamma att han inte orkar med mig. Jag vet inte vad jag ska göra längre.


Michael - Joseph - Jackson <3


Michael Jackson ska ha konsert i london i sommar.

Igår var det Johan Palms födelsedag, han fyllde 17. så nu kan man inte säga johan palm 16 år längre. Det kommer ta tid att vänja sig vid 17.  nu är det inte johan palm 16 år från mjölby. nu är det i stället Johan palm 17 år från stockholm. HAHA. det låter helt sjukt.

Jag firade i alla fall hans födelsedag med Arnela. Vi hade så sjukt roligt så det går inte ens att beskriva. Vi båda fick så sjukt ont i magen av allt skratt. Dessutom var vi helt och hållet galna. vi var höga på johan ryck och drack tre redbull. Så det kanske inte var så konstigt. men sjukt kul var det i alla fall. Vi bakade tårta och gjorde pizza. Och hela tiden var det snack om johan. fast sen, eller hela tiden, spårade det ut. Men det var så sjukt kul så det är inte klokt. hade i alla fall skit kul, sen när vi skulle sova gick det inte så bra xD vi skrattade åt allt och alla. minsta lilla ljud. det slutade med att jag somnade vid ett. och fatta trött jag var på morgonen.

Nu precis fick jag reda på en helt underbar sak. Michael Jackson ska ha konserter i London i sommar. Detta har jagf väntat på i tre år. tre fucking år. Det är helt otroligt. han ska verkligen ha konserter. Och jag ska dit om det så är det sista jag gör. Jag ska dit oavsätt vad mina föräldrar säger. jag SKA dit. de fattar inte hur mycket detta betyder för mig. det kan vara sista chansen jag har, sista chansen jag får. Detta kanske är sista gången han har konserter. Jag önskade jag bodde i London. Just nu vill jag inte varea svensk. Jag vill bo i london. Jag vill se Michael JAckson live. Jag kan inte riktigt fatta detta. Chansen kanske är liten att jag kommer att gå på en av hans konserter även om jag kommer göra allt jag kan. Men, det faktum att han komemr ha konserter är en helt underbar tanke. jag kan inet riktigt fatta att han ska ha det. Men när Lat berättade det var jagf tvungen att kolla upp det och det var sant. Mjfanclub skriver inte saker sdom inte är sanna. ååååååh va jag är glad. jag var tvungen att berätta för varenda en jag hade på msn, alla tyckte jag var jätte jobbig, men det sket jag i. För Michael jackson ska ha konserter i london och jag är så otroligt lycklig för det.



"See you next wednesday"

nu har jag då inte bloggat på jätte länge. men det är bara för att Annie har varit hos mig sen i onsdags. Det var jätte roligt att träffa henne igen. sist var för 2 månader sedan. Det är jobbigt att hon bor så långt ifrån. Vi har gjort så otroligt mycket, först när hon kom i onsdags så skulle jag på utvecklingsamtal på kvällen, så hon fick hänga med dit. Förstessten gick det jätte bra på utvecklingsamtalet, lärarna älskar mig. Sen på torsdag hänge Annie med mig till skolan och hon fullkomligt älskar min skola och min klass och allt. Dessutom fick hon se, alla, vilket var väldigt bra. En av dom fick hon se jätte mycket. och den personen var viktigast. Annie tyckte det var så kul så hon ville hänga med på fredagen oxå, egentligen fick hon inte det, men klassen sa till eva att de ville att annie skulle komma på fredag oxå. så annie var med i skolan på fredagen oxå. Det var jätte kul när hon vad i skolan för det var precis som om vi fick i samma klass. ååh va kul det hade varit. Vi hade lätt ägt sönder allihopa.

På fredagen åkte vi till järnvägsstationen i båstad efter skolan för att sedan ta tåg till helsingborg. Först skulle vi då köpa biljett, och vi fattade ingenting, vi gjorde nog om det minst 4 gånger, tillslut blev allt rätt. (guldstjärna till oss!!!) När vi var i helsingborg gick det tyvärr inte lika bra. Först så hade jag verkligen ingen röst på den dagen. Jag hade nästan helt tappat rösten. Jag var så sjukt hes så man hörde knappt vad jag sa. HAHAHA. Men när vi var i helsingborg så skulle vi hitta till busshållplats O. Vi gick runt överallt, men vi hittade inte den någonstans. Det var i alla fall tur att det gick en buss var 10 minut. Men tillslut fick vi fråga någon om var hållplatsen var. Och annie vågade inte och jag var så sjuklt hes. Men tillslut fick jag fråga och det var så sjukt pinsamt, för man hörde ju knappt vad jag sa xD HAHAHa. Men vi hittade i alla fall hållplatsen. När vi satt på bussen som då var mot väla var vi väldogt roliga. HAHAHA. så sjukt kul, vi var riktigt hyper. HAHA. så kul.

Men sen var vi framme vid väla. Och det första vid gjorde var att äta. sjukt hungriga var vi. Sen var det shoppa shoppa shoppa. Jag älskar shoppa, och det var blivit som en tradition att jag och annie gör det. Jag köpte i alla fall ett par byxor (<3) två örhängen och en tröja. Jag behövde verkligen inte ett par byxor. Men jag hade inte den färgen. Jag har nu 10 stycken par byxor. me like. När klockan var ungefär 19.30 gick vi till mc donalds igen och skulle köpa något att dricka, och det var samma kille i kassan. Det var lite kul, för sen när vi skulle ta bussen till helsingborg igen så skulle han på samma buss. HAHAHAHA. han kollade på oss skit mycket. Vi kallade honom Mc donalds killen. Och funderade på om vi skulle fråga honom om vi skulle kunna få en big mac. HGAHHAHA. Det hade varit roligt.

När vi var i helsingborg skulle vi kolla på bio. (vi hade ett jätte bra schema som passade perfekt efter tider, så vi var i helsingborg klockan 20.55 och filmen började 21.15, perfaaa) Och ännu en gång fick jag fråga efter vägen. Även fast jag var så sjukligt hes. HAHAHA. pinsamt. Vi sittade bion och gick in och beställde biljett till friday the 13th. Och såklart så skulle vi ha popcorn. HAHAHA. popcorn är det romantiska som finns, just därför var det så roligt.  Vi beställde klassiska menyn, popkorn och dricka. Och såklart fick jag beställa även fast jag var så jätte hes. Sen blev jag och annie pedofiler. Det var en liten kille som hade hand om biljetterna. åååh <3. han var jätte söt och log mot oss när jag tog våra biljetter. gulli gull. i biosalen jhade några tagit våra plattser. och när de upptäckte det alla bah: ååååh busteed!!! HAHAHA. Vi fick jätte bra plattser, faktiskt, de var jätte bra. Sen började filmen, annie tyckte den var skit läskig, men det tyckte inte jag. Jag ville att den skulle vara läskigare, för det var den första skräck filmen jag såg på bio. Men den var bra i alla fall. :)

Efteråt var vi helt hyper, vi såg nog ut som två horor på crack när vi gick där på gatan. HAHAH så hyper var vi. sjukt kul. Sen tog vi tåget till ängelholm. Vi var så sjukt duktiga och hittade alla tåg och bussar och höll tiderna och allt. När vi stog och väntade på tåget kom det två fulla killar fram, till oss och bah "Jag kommer från västerås, där spelar man bingo" HAHAH. vi bah, okej..*? HAHA. På tåget tog vi massa bilder. De kommer upp på bilddagboken när jag har lagt in dom på datan.

Nästa dag skulle jag jobba mellan 8 och 11, men när jag kom hem sov annie fortfarande. Idag skulle vi till amanda och kolla på die wilden kerle. Och jag trodde det var vid 12 vi skulle dit. men tydligen var det 11, men jag hade missuppfattat det. Sen trodde jag att pappa skulle vara hemma så att han kunde köra up pmig och annie till rasta så att vi kunde köpa godis. Men han var inte hemma och jag hade ingen aning om hur jag skulle kunna komma upp tilll rasta.  Jag hade inte heller min moppe, den var hos mamma. Men så frågade jag sofie om hon kunde köra mig till mamma så att jag kunde ta moppen hem till pappa, så att jag och annie kunde köra upp till rasta och köpa godis. Så så fick det bli. Nrä jag kom hem så var klockan 12, och jag och annie skulle inte hinna upp till rasta och sen till amanda till klockan var 12, så jag var tvungen att ringa och säga att vi kommer klockan 13. det var jätte dramatiskt, men till slut klarade vi det.

Sen tillslut kom vi hem till amanda, så kunde vi börja kolla på die wilden kerle. Det var jätte kul att äntligenfå visa annie dom, med tanke på hur mycket jag har pratat om de filmerna. Annie tyckte jätte mycket om filmerna, men mest femman för där har de vuxit upp och är i vår ålder. Men jag oich amanda tycker annorlunda, vi tycker om när de är små och söta och nakna. <3 Annie blev, precis som jag och amanda visste, helt kär i gonzo gonzales^^ hon tycktre han var jätte snygg. Sen skulle vi egentligen äta hos amanda, men jag var så otroligt dum och hade glömt att jag skulle vara hemma vid 19.30, jag kände mig jätte elak och oförskämd, för de hade dukat och allt. gud va dåligt samvete jag fick. men jag hade helt glömt bort att pappa hade sagt det. FÖRLÅT AMANDA<3

på kvällen sen så blev både och jag annie sjuka, kasnke mer hon, men vi båda fick huvudvärk och allt. Och annie hade nog feber. HAHA. men det var jätte skönt för vi bara chillade totalt och gjorde ingenting. Vi hade gjort något varenda dag sen hon kom och aldrig riktigt suttit oss ner och bara haft en chill i soffan dag. Så på söndagen, sista dagen, gjorde vi ingenting, och det var jätte skönt, fast vi dampade loss lite vid datorn när vi spelade in filmer och tog roliga kort. Och sen åkte vi ner till ullfåsa och köpte godis. mums <3

Sen vid halv fyra åkte vi till tågstationen, och så skulle hon hem. snyyyyft, det är alltid jobbigt att säga hejdå, men denna gången var jätte hemsk. På vägen hem satt jag helt tyst i bilen och pappa bah "men är det inte lite skönt att hon åkte hem nu? det är väl jobbigt att umgås hela tiden" jag bah "nej! det är alltid hemskt"


RSS 2.0