Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 4

Det var så jävla roligt att gå på toaletten. HAHA. roligaste toalettbesöket jag varit på. Jag var liksom tvungen att gå ner för en trappa gå ungefär 20-30 meter och sedan upp för en trappa igen. Hela tiden gick jag och småfnissade för mig själv för att verkligen snurrade. Och det känndes som om jag inte levde i min kropp utan att jag kollade ner på mig själv gåendes där. HAHA jag hade blivit lite sådär småpåverkad nu kände jag. Kanske bäst att inte dricka så mycket mer champagne på länge.

När jag kom tillbaka till amanda berättade hon att marc hade tagit några bidler och att han ville att vi skulel skicka dom till honom när vi kom hem. Det gjorde oss väldigt glada för då kunde vi be honom skicka dom bilderna han tog också. Vi hade tänkt på hur vi skulle kunna be honom skicka dom. Och nu när han ville ha våra kändes det som perfekta anledningen att be honom också.

Juste Amanda gick på toa någongång också. Men jag vet inte när det var. Men det avr så sjukt kul-. För när hon gick upp för trappan till toaletten såg jag verkligen hur snurrig hon var. För hon var tvungen att hålla i sig och dra sig upp. HAHA det såg så sjukt kul ut. Men medans hon var på toaletten apssade jag på att flirta lite med fabis vänner. Jag komemr dock inte ihåg vem av dom. men det var någon.

Sen pratade vi med Astrid. Som då är Romeos Mamma. Hon berättade hur glad Romeo hade blivit när han fick armbandet. Han hade öppnat det och bah "ooh mamma kolla va jag fick". jag blev så glad när hon berättade det. Hon pratade även om alla tröjor som han fått av oss. och hon kom ihåg alla. Det var så sött! Sen komemr jag inte ihåg vad vi mer pratade om. Men jag tror det var efter det som marc kom fram och vi pratade lite mer med honom. Jag tror han tyckte vi var grymt trevliga. För efter första gången han gick fram till oss så lämnade han oss inte på hela kvällen. HAHA och han ahde ju faktiskt andra vänner där också. Men han var med oss hela kvällen typ. Han kom fram till oss och var lbeskymrad och bah "All öl och champagne är slut". Han var jätte besviken för det.

Ungefär här börjar mitt minne att sluddra. Min tidsuppfattning är helt åt helvete fel. HAHA Men jag skriver vad jag tror det var. Romeo kom fram till oss och sa att han var till och med för liten för att hämta energidryck i baren. Jag tyckte lite synd om honom. Sen frågade jag vad det var för dricka. Han sa något och sen frågade "vill du smaka?" och självklart svarade jag "Ja" *fangirl* Det var jätte gott och någon gång här gick marc och hämtade två stycken till oss. Jag tror det var han, för helt plötsligt hade jag och amanda varsin.

Fabi kom då fram och frågade vad det var vi drack. Amanda berättade och frågade om han ville smaka. Och det ville han. Han tyckte det var väldigt gott. Marc kom sedan till oss igen och berättade att ölen och champagnen avr tillbaka. Och då gick jag och hämtade ett glas champagne igen. Amanda ville inte ha mer. Och eftersom någon hade tagit mitt glas fick jag ett nytt. Även denna gång var det samma snubbe i baren. Han sa "bara för att du är så speciell så ska du få detta glaset". HAHA det var ett vodka glas. När jag kom tillbaka till Marc och Amanda kollade marc väldigt fundersamt på mitt glas. Så jag fick berätta att det var champagne och att de inte hade något annat glas. HAHA. Marc berättade då att det är väldigt gott att blanda energidrycken och champagne. Och han hade rätt det var asgott!

Sen direkt efter det kom jorgo (en skådespelare från filmen) fram till oss och sa: "you're so beautiful!", jag blev helt chockad och charmad. han frågade efter vår ålder och amanda sa att vi var 17. då såg han lite besviken ut, så jag frågade varför han undrade, han bah: "jag är bara 14, så det är för stor åldersskillnad.." också gick han därifrån, hahaha! men han kom tillbaka till oss och kramades hejdå innan han gick. haha.

Sen kom fabi fram till oss och skulel säga hejdå till Marc för Fabi och hans vänner skulle till en klubb. Marc undrar då om vi ska med. och menade på att det inte är så roligt för oss att sitta här med alla gamlingar. Jag sa då till fabi " yes, if it's okey with you?" Då svarade han "Of course! i invited you!" och skrattade och såg så sjukt söt ut.

Vi ställde då oss upp och skulle göra oss i ordning för vi trodde att vi då skulle gå. Men Fabi var väldigt seg så det tog ett tag. Vi stod upp och pratade med Marc ytterligare ett tag och sen kom robins mamma fram. (robin är en i filmen) Vi pratade lite med henne. och hon visste vilka vi var. Och sedan går reggisören förbi oss och marc ropar på honom. HAn komemr då fram och jag tror han tog i hand och hälsade på oss. Han berättade att han visste vilka vi var och det var väldigt trvligt att träffa oss. Det sa han typ tre gånger. Vi berätatde att vi hade sett hans andra filmer och att de var asbra. Han blev värsta glad då. Direkt när Han hade gått säger ja "han verkade jättetrevlig" och både amanda och Marc höll med mig.

Vad hände sen?  jo juste, marc säger att det verkade som om det tog lång tid för fabi att komma iväg, så vi satte oss igen. Och då kom Romeo fram och satte sig hos oss igen. Vi pratade ett tag med honom. Och mitt champagne glas stod precis bredvid honom så jag frågade honom om han kunde ge mig mitt glas. Och när han tog det så luktade han på innehållet och rynkade på näsan. HAHA söte romeo <3 HAn tyckte nog inte det luktadeså gott. Men han är ju bara 12. lillegubben.

Sen gick Romeo och någon gång kom fabis vänner fram till mig och Amanda. Beni och Fabian satte sig framför mig och Drösi (som vi sedan kallade för flörtisen) och Mario satte sig framför Amanda. Och när jag och amanda trodde att kvällen inte kunde blio bättre så hade den på ett sätt bara börjat...

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 3 Romeo

Jag kommer verkligen ihår när Jo och Fabi går därifrån och när Romeo sätter sig på bordet framför oss. Jag komemr ihåg när han går över amandas ben för att sätta sig mellan mig och henne på bordet. Men jag kommer inte ihåg vad det första han sa var. Jag komemr inte ihåg vad det första vi pratade om var. Men jag komemr ihåg att det var hur trevligt som helst. Och jag komemr ihåg att vi hade hur roligt som helst. JAg hatar att jag inte komemr ihåg så mycket av vårt samtal med romeo. Men vi satt rätt länge och pratade med romeo. När han började prata om våra videos höll vi på at skämmas ihjäl. JAG VISSTE ATT HAN SKULLE TA UPP DET!  men det var rätt gulligt ändå. Han berättade att en kompis i skolan hade frågat honom "Finns det videor på dig på yt?" Romeo hade så svarat "yeah of course?!" Och då hade hans kompis hittat en video och frågat Romeo vilka detta var. Han hade då blivit glad och sagt "Det är mina favorit fans från sverige!" Jag komemr så väl ihåg hur glad jag blev när han sa "favorit-fans" och jag kommer ihåg hans ansiktsuttryck. så sött. Han berättade sedan vidare att han hade visat sin mamma och pappa v ideon också. och alla hade skrattat. HAHA

Sedan berättade han också att han ahde tänkt att han skulle ha på sig armbandet idag. (det armbandet som vi gav honom) Men att han hade glömt det. Han berättade att han hade haft på sig det i skolan en dag och hans kompisar hade så sagt till honom att han såg ut som en "bling-bling hiphoper". Jag komemr ihåg hur gulligt han skratatde när han sa så. Jag frågade då om det var för stort. Han berätatde då att det var lite stort och att de skulle lämna in det så att de skulel göra det mindre. Jag sa då att jag testade det och det var lite för stort för mig också. Han sträckte då fram sin hand och skulle jämföra med min. "Ja jag har lite större handled än dig" sa han sedan och log mot mig. Åååh *fangirl*

Vi kom sedan in på att jag och amanda skulle till müncheni höst, men att Marc hade berättat att det var så sjukt dyrt att bo där. Då kommer Romeo med den underbara ideén om att vi kunde sova hos honom. Både jag och amanda ler och säger att det skule vara jätteroligt. Medans vi innerinne skriker av glädje "JAAA HAN BJÖD HEM OSS! HELVETE VA COOLT!!!" Först säger Marc att viu kan komma och hälsa på familjen Reimann om vi kommer till München någon gång. Sen säger Romeo att vi kan sova hos honom. Så sjukt jävla coolt.

Jag måste verkligen berätta att Romeo är så sjukt grym på engelska. Han var helt klart uppe i vår nivå. Och han är bara 12.  Jag och amanda var rädda att vi inte skulle förså hans engelska. Men vi hade så sjukt fel. För han var jätteduktig. Amanda sa det till honom. Han sa då att han ofta får prata engelska eftersom han träffar många internationella personer. ååh han är så fiin. Han frågade dessutom någon gång hur gamla vi var. Amanda svarade snabbt att hon var 17. Romeo blev så förvånad och sa "det trodde jag inte" Jag frågade då honom hur gammal han trodde jag var "15 kanske?" så skrattade jag och sa "nej, jag är också 17" Amanda säger då "Men hon ser ut som 15 och beter sig som 12"

Sedan komemr robin fram. Robin är en av skådespelarna i filmen. Och sociala och trevliga romeo ska ju självklart presentera oss. Han berättar då för Robin att vi är hans två fans från sverige. Så pekar han på amanda och säger hennes namn och efternamn. Dock uttalade han hennes efternamn tyskt. Så amanda fick rätta honom. Sen pekar han på mig och säger evelina Feiff. Och eftersom jag har tyskt uttal på mitt efternamn sa han det perfekt. Men ofta han kan våra efternamn? det är ju helt sjukt. Zachrisson och Feiff är inte riktigt några namn man komemr ihåg bara sådär.

romeo frågde oss vart vårt hotel låg och vi berättade att det låg ungefär 2 kilometer härifrån så vi gick hit. Han berättat då att hans hotel låg 100 meter ifrån. "mitt hotell ligger 100m härifrån, men trots det så var vi tvungna att åka bil hit, för det skulle se coolare ut. alla bah: 'åååh, you're the star!'" så sjukt charmigt. åh va jag önskar att jag kom ihåg allt vi pratade om. Vi pratade med honom som om vi avr vänner. Det var aldrig någon tystnad utan vi pratade och pratade och pratade. Och Romeo var så sjukt underbart trevlig. En grej som var så sjukt gulligt var att han hela tiden försökte se cool ut. Eller så var han bara allmänt cool. För jag har aldrig träffat en så cool unge (: JAg tror det var denna gången Marc kom fram och sa att vi måste ta en bild med romeo. Och efter vi hade tagit en enskild bild på honom. Säger Marc till romeo att sätta sig mellan Mig och amanda på fotöljernas armstöd. HAHA jag och amanda kände verkligen hur pinsam den bilden skulle bli. Det var precis som om Romeo var värsta pimp och sitter där och hålle rom tvpå tjejer. Jaa ni ser ju bilden nedan. Sen var han tvungen att gå men jag vet inte varför? jag vet att Marc och astrid kom fram och han gick till dom. Jag behövde då gå på toaletten. Gick upp och frågade Romeo vart den låg. HAn pekade då vart och jag la min hand på hans axel och sa "tack så mycket" HAHA.

I nästa inlägg komemr det att bli När vi sitter och pratar med Astrid och Marc igen. Och lite mer om Romeo. Kanske också när vi pratar med Fabis vänner också. beroende på hur långt inlägget om Astrid och Marc blir (:




TO BE CONTINUED

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 2 Killerpilze

När Marc gick i väg för att hämta killerpilze kollade jag och amanda på varandra och bah "vi ska få prata med kilelrpilze..." Fast eftersom Mäx redan hade gått så blev det ju inte hela killerpilze. När Marc komemr tillbaka har han med sig Både Fabi och Jo. Jag undrar verkligen vad Marc sa till dom och hur dom reagerade när marc sa till dom att komma.

När både Jo och fabi kom så såg dom jätteglada ut. Jo satte verkligen på sig ett "vara-trevlig-mot-fans-image" eller ja det kändes i alla fall som det. Han började med att presentera sig och pekade sedan på Fab ioch sa att det var Fabi. HAHA ofta vi inte visste det? sen sa han till amanda "Du heter amanda va? jag ´vet vem du är" Sen sa jag vad jag hette. Vi pratade lite om att de ska komam till sverige och då pratade vi om fancluben. Dessutom frågade jo sen helt plötsligt vad vi tyckte om filmen. Jag sa att den var otroligt bra och att den var bättre än ettan. Men Jo höll inte med mig, han sa att han tyckte ettan var bättre. Och efgtersom amanda inte riktigt visste vilken hon tyckte var bäst tog Jo förgivet att hon också tyckte ettan var bäst. Jag sa sedan att fabi var otroligt bra skådespelare. Han kollade på på mig och log.

Amanda och jo börajde sedan prata om något som jag nu inte minns, men jag komer ihåg att amanda sa att jo kunde skicka ett mail. Och jo blev förvirrad. Jag rättade amanda och sa "e-mail" Då fatatde han och fabi skrattade åt sin bror. Det avr så otrolgit gulligt. Vi satt sen och pratade med dom om allt möjligt. Vi satt väl i kanske en halvtimme och pratde med dom innan de var tvungna att gå. Juste, när vi sa att de borde spela i sverige sa jo "vi skulle kunan spela i oslo, det är väl sverige?" Jag och amanda skrattade då och sa att det var norge. Fabi skulle då vara duktig och sa "stockholm ;)?" duktig ponke. Sen frågade jo om Malmö var i sverige. Och berättade att han kunde det pågrund av ett fotbollsspel. HAHA fettroligt. Ännu en gång skulle fabi vara duktigare och sa "köpenhamn?" HAHA vi skrattade och sa att det var danmark. Stackars liten.

Precis innan de skulle gå säger Marc "Ni måste ju ta en bild med dom". Jag hade verkligen inte tänkt att ta en bild med dom. Men om Marc säger det så är det väl Okej. Marc fattade inte riktigt hur kan satte på vår kamera så Amanda fick hälpa honom. HAHA. Bilden på mig och jo och fabi blev inte så jättebra. Eftersom det var första gången jag reste på mig på länge och efter några glas champagne var man lite yr HAHA.

Det hände så mycket under efterfesten så jag komemr inte ihåg allt. Jag ska försöka skriva ner allt jag kommer ihåg. Efter vi hade pratat med Killerpilze så kom Romeo fram till oss och satte sig framför oss. Mer om det i nästa inlägg!



TO BE CONTINUED

Köln 16/1 - 18/1

Köln 16/1 - 18/1 Del 1. Resan fram till köln
http://missjackson.blogg.se/2010/january/draft-jan-19-2010.html


Köln 16/1 - 18/1 Del 2. Första dagen i Köln
http://missjackson.blogg.se/2010/january/koln-161-181-del-2-forsta-dagen-i-koln-2.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 3. Timmarna innan premiären
http://missjackson.blogg.se/2010/january/koln-161-181-del-3-timmarna-innan-premia.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 4. Röda mattan
http://missjackson.blogg.se/2010/january/draft-jan-22-2010.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 1
http://missjackson.blogg.se/2010/january/koln-161-181-del-5-efterfesten-part-1.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 2 Killerpilze
http://missjackson.blogg.se/2010/january/koln-161-181-del-5-efterfesten-part-2-ki.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 3 Romeo
http://missjackson.blogg.se/2010/january/draft-jan-24-2010.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 4
http://missjackson.blogg.se/2010/january/draft-jan-25-2010.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 6. klubben/puben
http://missjackson.blogg.se/2010/february/utkast-feb-10-2010.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 7. Sista dagen i köln, hemresan
http://missjackson.blogg.se/2010/february/utkast-feb-11-2010.html

Köln 16/1 - 18/1 Del 5. Efterfesten part 1

Efter vi hade köpt dricka gick vi in till bion för att se på filmen. Vi var fortfarande helt uppspelta för vad som hade hänt. Änåd hade det egentligen inte hänt något speciellt. Inte om man jämför med vad som senare skulle hända. Jag kjomemr dock inte ihåg så mycket av filmen. Eftersom jag mest tänka på att vi snart skulle på efterfest. Men jag tyckte Filmen var väldigt bra. Men jag komemr inte ihåg så mycket om va som hände i filmen. Jag vet dock att halvvögs in i filmen blev jag kissignödig och kunde inte springa till toaletten fören filmen var slut. HAHA

När filmen var slut börajde amanda att vara jätte nervös. Jag var dock inte alls nervös. Men när hon sa att hon var det och fick värsta nervösa attackerna så smittades det av. Men egentligen, vad hade vi att vara nervös för? När eftertexten kom så sprang vi till toaletten. Sen gick vi ner för att vänta på Marc och Romeo så att vi kunde gå till Efterfesten tillsammans.

Helt plötsligt ser vi alla kändisar bokstavligt springa förbi. Och vi fattade ingenting. Sen kom Jo och Mäx och sen kom skådepslerna i filmen, och alla skyndar sig förbi oss. Sen tänkte vi att det kanske var för att de alla skulle till efterfesten, och att de skulel få en plats att sitta på eftersom det var så fullt. Sen ser vi Marc och Romeo oxå skynda sig förbi. HAHA. Jag sa till Amanda att vi går efter dom eftersom dom säkert inte såg oss. Amanda tycket det var pinsamt.

Vi gick efter dom och då skickar Marc ett sms "where are you?" När vi skulle svara på sms:et hittade han oss. Han berättade att Romeo redan hade gått upp. OCh att vi skulle gå med honom. När vi kom in till efterfesten lämnade marc oss. Han sa att det var fribar och att det fanns något att äta. HAn sa att han sen skulle vänta på sin fru. Vi blev lite ledsna att Marc lämnade oss. För där stod Jag och amanda, två tjejer från sverige som aldrig varit på en efterfest och kände ingen, men visste vilka alla var. Vi avr lite lost. Och det kändes som om det inte skulle bli roligt. Den stunden då Marc lämnade oss ville jag åka hem. Usch va hemskt.

Det var så sjukt mycket folk på efterfesten så det tog tjugo minuter för oss att ta oss till baren som var tre meter ifrån oss. Men vi kom i allafall fram till baren och amanda sa till mig att ta fanta. Men gav henne champagne. Det hon såg som var gult som hon trodde var fanta var inte fanta. Det var något annat. Så jag gav henne chapagne. HAn i baren som gav mig champagne var jätte charmig och sa något på tyska till mig som jag inte förstod faktiskt. Och istället för att säga till honom att säga det på engelska, ler jag mot honom och går därifrån. HAHA

Jag och amanda försökte sedan hitta en plats att sitta. Men det var fullt överallt. Men sen såg vi några som gick och vi tog deras platser direkt. Vi satt där och kollade på alla kändisar. Och det var rätt mysigt faktiskt. Satt där och skålade med amanda "bara för att vårt liv är så jävla coolt och udnerbart". Sen gick jag och hämtade mer champagne och det var samma person i baren igen.  Han kände igen mig och sa något på tyska. Då sa jag att jag pratade engelska. "okey, that's why you didn't understand we before" HAHA. söt snubbe.

När jag och amanda satt där vi fotöljerna stod Jo och mäx bara en meter ifrån oss. Det var så sjukt underbart. Och fabi och hans kompisar stod några meter ifrån oss också. Så vi hade verkligen en fin syn. Amanda skämde dock ut sig när Mäx satte sin flaska på vårat bord och så tog fingrarna på flaskan och sedan stoppade i munnen. Hon är sjuk. Som tur var så såg inte han HOPPAS JAG.

Efter ett tag när vi satt där så kom Marc fram till oss. Det var väldigt roligt. Vi satt och pratade med honom ett bra tag om allt möjligt. och jag komemr ihåg att jag tyckte det var grymt trevligt att sitta och prata med honom. Vi pratade lite om filmer som romeo hade dubbat. OCh vi sa att vi inte visste något om det. Då sa han att han kunde skicka några till oss helt gratis. åh va han är underbart snäll. JAg skulel vilja skriva ner allt som vi pratade om. Men jag kommer inte ihåg allt. vet bara att det var grymt trevligt och han sa att vi gärna får komma hem till dom och hälsa på om vi någongång är i München. Vi skämtade och skojjade och pratade och skrattade med Marc precis som om vi varit vänner aslänge. (och ja, det är Romeos pappa jag pratar om) Sen frågar han om vi gillar killerpilze. Och det gör vi. Jag berättade då att amanda håller i den svenska fancluben. Marc säger då att han kan hämta dom så att vi kan prata med dom. "vem av dom vill ni att jag ska hämta? Jo eller Fabi?" "Det spelar ingen roll" Ohmygod. Vi skulle få prata med Killerpilze. Och vi var inte ens nervösa...

TO BE CONTINUED


Köln 16/1 - 18/1 Del 2. Första dagen i köln.

(Detta inlägget försvann så jag fick lägga upp det en gång till därav den konstiga ordningen)

När vi stigit av tåget och begett oss ut i köln ringer pappa. Jag pratar lite med honom om att allt gått bra och att vi nu skulle gå till saturn, som är den största skivor/dvd-butiken i världen. Efter jag pratat med pappa tog vi upp en av kartorna som vi skrivit ut dagen innan. Som vi egentligen bara behövde första dagen. Sen hittade vi överallt. Att hitta till saturn var väldigt enkelt. Jag och amanda är så sjukt grymma på att hitta i tyskland. Det var likadan när vi var i Lübeck. Sen känns det ju rätt bra att vi kan fråga om vägen på tyska också. I fall vi går vilse eller nått.


När vi gick mot saturn blev vi påminda om vorstadskrokodilepremiären hela tiden. Överallt fanns det stora skyltar om det. Det kändes inte speciellt bra, för man blev bara så oerhört nervös när man tänkte på det. Och om någon av oss blev nervösa blev den andra det med. Det liksom smittade av sig. Ibland kände man att man mådde illa av nervositet så vi försökte att inte tänka på det. Ett bra sett att glömma bort det var att gå runt inne på saturn. HELVETE va stort det är. Flera våningar med skivor och dvder. Jag ville köpa Justin Biebers skiva. Det var det enda jag ville egentligen. En sak jag hatar med saturn var att de frestade mig hela tiden med Michael Jackson skivor och allt. ÖVERALLT fanns det Michael Jackson. Allt från tröjor till lp-skivor. Helt underbart. Jag ville köpa allt. Men jag gjorde det inte. Men det kändes rätt ruttet att gå där ifrån med bara en Justin bieber skiva. Och ingenting med Michael. Men jag hade inte pengar till det. en rolig sak var dock att vi var mest vid barnfilmer avdelningen. Hahaha det var väldigt roligt. Men vi letade efter dwk och sånt. Sen hittade vi också massa David Hasselhoff skivor. Man kände nästan att man ville köpa dom.

Efter vi hade varit på saturn gick vi vidare mot biografen. Vi hade fortfarande lite frågor om hur premiären kommer att bli. Hur vi får biljetterna och när vi ska hämta ut dom och lite sånt. Vi ville dock inte fråga Marc allt. För det kändes som om vi hade frågat honom lite för mycket. Så vi tänkte att vi då kunde fråga någon som jobbar på biografen. Det var också väldigt enkelt att hitta till biografen. När vi såg hur biografen såg ut började vi bli lite mer nervösa. Helvete va stort det var. Och överallt. ÖVERALLT(!) var det bilder och affischer på vorstadskrokodile. Vi gick in och såg hur det såg ut och förstod inte riktigt hur det kommer att se ut när röda mattan är där. Vart man går in? Och hur lång röda mattan är. Vi var helt förvirrade. Och hade frågor vi inte skulle få svar på förens det verkligen var dags. Vi gick in till biografen och frågade en tant som satt i kassan, hon gav inte så många svar på våra frågor.

Efter vi hade frågat henne gick vi till pizzahut för att äta världens godaste pizza. kolla på bilden när nedanför! jag kommer aldrig kunna äta vanlig pizza någonsin igen. för åååh så god den var. mummssss!När vi satt där på Pizzahut mådde vi nästan dåligt av nervositet. För det var då det verkligen klarnade upp för oss att det verkligen skulle hämda. Vi skulle få träffa Romeo Och Fabi och ALLA. Helt sjukt. Vi fick påminna varandra om att inte prata om det. Helvete va man mådde dåligt av nervositet då. Men jag vet inte rikgti vad det var vi var nervösa för? vad kunde egentligen gå fel? Och nu med facit i hand. Vad gick egentligen fel? (Förutom marc plus det med öronen)

Efter vi hade suttit där ett bra tag började vi gå mot hotelet. Det jobbiga var att vi kunde inte checka in fören klockan halv fyra, så vi behövde gå runt i köln lite. Eftersom klockan avr inte så mycket när vi anlände. Men man säger ju inte nej till att fördriva tiden i tyskland. Vi tog fram kartorna igen och skulle gå för att hitta hotelet. Och allt gick hurbra som helst. ända tills vi kom fram till rudolfplatz. Som jag nu i efterhand verkligen älskar. favoritplats. Det var såhär att vi gick till rudolfplatz och trodde vi då hade gått fel håll eftersom rudolfplats var då norr på kartan så tänkte vi att vi gick fel håll eftersom vi skulle söder. Så vi gick tillbaka. kanske 500 meter? eller mer? sen då kom vi på att det bara var så att vi skulle förbi rudolfplats så gick vi mot söder. HAHA vi är så sjuuuukt korkade. vi gick även in på REWE och köpte godis och hårspray.

När vi sedan hittade till hotel så var vi så besvikna. Först var det jättelitet. sen stog det 50€ på tv:n så vi förmodade att det kostade n50 € att kolla på tv. men sen efter ett tag tänkte vi efter, och bah "men det kan väl inte kosta 500 kronor för att kolla på tv?" HAHA det är rätt sjukt egentligen. Men vi var lite besvikna och därför stökade vi ner "det bär så fult så vi stökar ner och kastar papper på golvet". Sen så sminkade jag mig och fixade håret med mitt nya spray som för övroigt lucktade killpartym. ASGOTT! men det funkade inte riktigt på mig så jag ville köpa nytt. men sen bestämmde vi oss för att gå ut på stan. Innan vi gick ut gick vi ner till receptionen och frågade om tv:n och de fattade ingenting. För det var gratis. HAHAHA det måste varit någon innan oss som skojjade lite. Men men, vi gick till REWE som blev våran favot affär. vi var där ungeför 5 gånger eller nått. men det är en sådan bra affärVi gick dit och köpte schampoo. Eftersom det inte fanns på hotelet. FETTDÅLIGT. En annan sak som var så jävla rolig var när vi var i en filmbutik. Där man hur filmer. SÅ gick vi runt och kollade massa filmer. Och sedan när vi stod vid barnfilmavdelningen frågar hon i kassan om vi är 18. Och vi svarade då att vi var 17. Då sa hon att vi då måste gå ut. HAHAA vi bah, okeaj?! HAHAHA klockan var bara kvart i 6? HAHAHA.

När vi sedan kom hem efter att varit på REWE för tredje gången den kvällen satte vi oss för att testa tv:n och kolla v ad vi hade för program. Och vi hade MTV. det var så jävla bra! Vi trodde först inte vi inte hade mtv eller viva elelr någon rolig kanal. Men vi hade mtv och det är bättre än inget. Vi fortsatte att stöka till i rummet och slängde papper på golvet. Eftersom rummet var ändå inte fint. HAHA. Sen satt vi och kollade på mtv hela kvällen. Sen senare på kvällen hör vi någon försöka öppna vår dörr. De höll på aslänge och försökte öppna dörren. HAHA vi blev jätterädda. Amanda fick sedan ett sms av zara. i det smset stod det vad Jo hade skrivit på twitter. Kilelrpilze var tydligen redan i köln och avr någonstans i köln och åt middag. Jag ohc amanda blev lite nervösa då. HAHAHA vi är ju hopplösa. Men det var så att vi inte trodde att de skulle komma fören på söndagen. Men tydligen inte.

Sen tog batteriet slut på kameran!!!!!!!!! så ja, vi var tvungna att gå till REWE igen (: har dock inte riktigt koll på ordningen med allt. Men skitsamma :) Sen när vi kom hem igen och vi kunde ta lite mer bilder när vi hade batterier igen, så testade jag mina premiär kläder för astt se om det såg bra ut. Jag kommer ihåg att jag då blev jättenervös. HAHA det broliga är att vi var nervösa hela tiden, men när dcet väl hände var vi inte alls nervösa. Det var väldigt skönt faktiskt. Det hade ju inte varit så jätteroligt om det var så att vi var skitnervösa så att man verkligen märkte det. Jag är väldigt glad över att vi kunde bete oss normalt med alla :)


Sen efter jag hade testat mina kläder och jag och amanda pratat om allt och inget så somnade vi någon gång vid elva/tolv. HAHA jag vet, men vi hade varit uppe sen klockan 5 på morgonen. Så den dagen var väldigt lång! :) Vi gick och la oss och när vi vaknade var det den dagen då vi skulle träffa allihopa och gå på premiären...

TO BE CONTINUED


Köln 16/1 - 18/1 Del 4. Röda mattan.

När vi var färdiga och hade sminkat oss och tagit på oss kläder och allt var färdigt. satt vi för att vänta på marcs samtal. Men vi blev lite ledsna för han ringde aldrig. Men vi skickade ett sms om vart vi skulle träffas. När vi satt där på sängen för att vänta in tiden, så sa vi "åh va jag längtar tills vi är hemma ikväll igen då allt är över" "ja, lyllos dom som sitter hemma och inte behöver göra ett skit" HAHAHHA det är rätt roligt med tanke på att när allt var slut ville vi absolut inte hem. Sen var vi tvungna att gå för klockan var kvart i 4.

När vi var ungefär vid REWE så sms:ade Marc tillbaka. Han skrev att vi skulle mötas vid början av röda mattan klockan halv fem. Vi fick lite små panik eftersom klockan nu var nästan fyra. Och vi visste inte hur lång tid det tog att komma dit. Jag var lite rädd att vi skulle komma försent. Och det hade ju inte varit så roligt. Men när vi var nästan framme så hade det bara gått tio minuter. Så det var lungt. HAHA Och eftersom vi är så duktiga på att hitta så gick vi aldrig fel och vi behövde ju inte stanna för att ta upp kartan eller något sånt. När vi gick mot biografen kom det fem killar i kostym förbi oss. Och det var samma killar som vi hade sett på cafét några timmar innan. Så det var då fabis kompisar. Vi blev väldigt besvikna att han tog med sig dom. Vi som ville umgås med Fabi. Och nu kunde vi ju inte det, eftersom han hade alla sina kompisar. usch. (HAHA)

När vi var framme vid biografen var det massa folk där. Sen fick jag syn på Apollo 3. (ett band ifrån tyskland. tre killar på 11-12 år. de är ascoola) Jag trodde inte att dom skulle vara där så jag blev jätte förvånad. Sen såg vi hur små dom var. Herregud. Vi ställde oss i kön där det stod "gästlista" för att få ut våra biljetter och de. När vi stod i kön fick jag dessutom syn på Thilo. DET var förvånande. Jag viskade till amanda "Thilo står bakom oss." ååh så snygg han var. När jag och amanda upptäkte honom i februari förra året, då det bara fanns en video med honom på youtube, hade jag aldrig någonsin tänk att jag någonsin skulle få träffa honom. haha fett roligt.

Sen såg vi Jo och Mäx gå förbi oss. De skulel väl hämta ut sida biljetter också. När Jo gick förbi mig kunde jag knapps sluta titta. Han var så sjukt snygg. Han var kändis-snygg. Sådär overkligt snygg i verkligheten. Annars var det bara han som var det av alla kändisar vi såg den kvällen.

När vi fått biljetterna ställde vi oss för att vänta på marc. När vi fick syn på honom lite längre bort vände vi oss om och låtsades som om vi inte såg honom. HAHA. det kändes så sjukt kul. Vi såg att han letade efter oss men gick sedan för att hämta hans biljetter. Jag stod med ryggen mot honom när han såg oss. Men amanda sa att han gjorde värsta roliga minen. Han kom fram till oss och så började vi prata lite och nervositeten var väck. Jag bkev inte ens nervös när han sa "nu kommer skådespelarna".

Första fick jag syn på Romeo. och helvete va snygg han är i verkligheten. och ja, jag skiter i att han är 12. Han är snygg ändå! HAHA Marc sa till oss att gå efter dom. Och när vi stått på röda mattan ett tag och pratat med både marc och astrid, så hämtar marc Romeo och säger till honom att han ska hälsa på oss. Det kändes som om han tog fram handen, men jag gjorde en Year one, och kramade honom istället. Sen frågade han hur det avr och kramade sedan amanda. Sen sa han att han inte hann prata så mycket mer eftersom han avr tvungen att skriva autografer.

Sen gick vi på röda mattan och pratade mest med Marc. Och jag tog några bilden. Sen sa jag till Amanda att ta npgra men hon sa "Nej ta du, jag vill inte verka fan-ig" HAHAH neheee, okej. då är det bättre om jag gör det då ;)? Marc tog dessutom också bilder hela tiden. Han tog även när vi stod och pratade med Romeo. Dom vill jag nog inte ens se. För jag tror jag har rätt så mycket pedofil-leende. Dessutom så var det ju första gången vi träffade honom. Så vi såg nog lite för glada ut.

De flesta fick inte gå på röda mattan. Utan de skulle gå runt plakaten och fick inte gå på röda mattan. Men eftersom jag och amanda var med romeo fick vi göra det. Så det var Skådespelarna, skådespelarnas föräldrar och jag och amanda som gick på röda mattan. Och när fotograferna skulle fotta romeo så satte sig Marc Astrid, Jag och amanda under alla fotografer för att vi inte skulle vara i vägen. Helt underbar känsla det var. Dessutom ropade ALLA fotografer på Romeo. alla vilel att han skulel titta in i just deras kamera. Då var han så smart att han började att posa i den första kameran och gick sedan nästa, nästa och nästa. ovs. Så ropade fötografen längst bort att han skulel titta dit. då förklarade han vad han gjorde. HAHA fettgrym. Sen kollade han på mig och bah "ansträngande..."

Fattar ni hur otroligt underbart roligt det var att se alla fans på andra sidan stängslet och där gå vi på röda mattan. Medans dom står där och trängs och kanske varit där flera timamr för att få en pra plats. Bara för att få se skådepslerna i några sekunder. Jag kände mig så sjukt glad då. HAHA skadeglädje är den sanna glädjen.

Efter det var klart med rödamattan som tog ungefär 1 timme. Frågade Astrid om vi ville ha något att dricka och äta. Och att det var gratis eftersom vi hade vip-band. Marc gick in till biografemn för att hitta fem lediga platser. Vi berättade då för Astrid att vi inte hade samma biograf. Hon sa sen att hon tyckte det var jätte roligt att vi kom hit bara för detta. Men det är inte så bara för oss. haha. sen pratade vi massa mer som jag inte kommer ihåg. Marc kom sedan tillbaka och då hade han tagit av sig jackan tjocktröjja och hansduk och allt. Då såg vi att han hade en lila tröja. Jag tror både jag och amanda tänkte direkt på det. haha. Vi berättade då att vi inte hade samma biosal. han blev lite besviken då men sa att vi skulle träffas här utanför efter filmen så att vi skulle gå till efterfesten tillsammans...

.

TO BE CONTINUED

Köln 16/1 - 18/1 Del 3. Timmarna innan premiären

Natten innan den 17:de vaknade jag och fick panik nervositet. För jag visste att om jag skulle somna om igen så skulle det snart bli morgon. Och jag ville verkligen inte det. helvete va nervös jag var på natten. Men som tur var så somnade jag i alla fall. Hade ju inte varit så roligt att vara helt trött på premiären. Och somna på efterfesten. HAHA Men jag somnade i alla fall och vaknade av att Amanda väckte mig för att vi skulle gå ner och äta frukost. Jag kände faktiskt ingen nervositet när jag vaknade. och det var skönt.

MArc hade sagt till oss att han skulle ringa klockan 15.00 och berätta lite om tider. Så vi gick verkligen runt och räknade timmarna. När vi då vaknade var det bara 4 timamr kvar tills han skulle ringa. Det kändes som om det inte alls längesen var 36 timmar. Eller rättare sagt. det kändes inte alls längesen som om det var 3 veckor kvar. HAHA.  Jag kunde inte riktigt fatta att det snart verkligen skulle hända. Nu var det inte månader kvar, inte veckor och nu var det inte dagar kvar. Det vara bara några timmar.

Jag och amanda gick ner till frukosten för att äta frukost. Och med tanke på hur dåligt hotelrummet var så tänkte vi att frukosten är säkert jättedålig den med. Men den blev godkänd. Inte perfekt, men inte dålig heller. Den var helt okej. Det fanns något att dricka och det fanns något att äta. Sen efter frukosten gick vi upp till hotelrummet för att fixa iordning oss  sedan gick vi ut för vi skulle till vår favorit affär REWE igen. haha. älskade äffär <3 jag saknar den.

Det hade börjat snöa kvällen innan och vi blev jättedeprimerade. och denna dagen regnade det. ännu värre. Det var så sjukt blött. slask och jätteäckligt väder. Vi blev rädda att det skulle vara så på premiären och vi då skulle behövt ta med oss paraply. Det hade varit lite tråpkigt och fult att gå där med ett paraply.

När vi sedan kom tillbaka til hotelet och skulle at hissen upp stod med några killar i hissen. Vi gick in i hissen. och tryckte på andra våningen. När hissen stannade och de inte gick av förmodade vi att det var andra våningen. Så vi gick ut. När vi hade gått ur hissen upptöckte vi att det var första våningen. HAHAHA så sjukt pinsamt. för de killarna förstod att vi hade gått av på fel våning. vi gick då förbi hissen som fortfarande var öppen och satte oss på trppan och skämdes ihjäl-. HAHAHHAH fan va kul det var egentligen. Men just då ville jag nästan dö. men det var roligt. Vi tog istället trappan upp till vår våning. och skrattade hela vägen in till vårt rum. HAHA otroligt roligt. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde när vi var på rummet. Men jag tror vi mest satt och kollade på tv.

När klockan närmade sig ett gick vi ut igen. Vi skulle nämlkigen gå till mcdonalds för vi var ju tvungna att äta någonting. Denna gången tog vi paraplyet med oss, som för övrigt är rosa. Vi tog  en liten genväg för att komma dit snabbare. Eller egentligen bara för att se om det gick att gå där. När vi kommit nästan fram till mcdonalds ser jag några killar på ett café. Och som vanligt kollar jag på dom. Då ser jag någon som var ASLIK fabi som satt ner på ett bord och sms:ade. "Amanda det är är aslikt fabi. han som sitter ner" sa jag till amanda. Just då kollar den killen upp och det var fabi! För att vara riktigt säkra gick vi förbi en gång till. Just då kollade han upp och ja, det avr fabi. Vi gick runt hörnet och var tysta en stund. Att se fabi på ett café var just då världens coolaste sak. När vi stått där en stund gick vi över gatan. Så vi såg honom ännu en gång. Och där går två förbirrade tjejer med ett rosa paraply. självklart ser han oss. HAHA Vi såg också massa kilalr som var med honom, och tänkte då att det var hans kompisar. Vi blev så jättebesvikna ifall det hade varit det, för då tänkte vi att vi inte skulle få umgås så mycket med fabi. väldigr ironiskt nu i efterhand.

Sen gick vi till mcdonalds och jag köpte en bigmac och co. MUMS <3 När vi satt där var det två gubbar som hela tiden kollade på vad vi gjorde. Vi fick för oss att det var marc som hade anlitat dom för att hålla koll på oss. HAHA att fabi hade sms:at marc och sagt att vi var här och att de männen då hade åkt hit för att kolla upp oss. HGAHA jag och amanda är rätt sjuka. Sen var det dags att gå hem och göra iordning sig för kvällen. åååh det var nu det roliga började...







TO BE CONTINUED


Köln 16/1 - 18/1 Del 1. Resan fram till köln

Det här kommer bli ett inlägg på flera olika delar. Jag har så mycket att berätta så jag kommer inte kunna skriva allt i bara ett inlägg. för då orkar verkligen inte många läsa. haha. Jag tänker börja berätta om resan och allt övrigt. det smaskiga delarna från premiären kommer sedan.

Allt började den 16 januari 2010. Jag och amanda gick upp klockan 05.00 för att kasta i sig lite te och sedan vänta på hennes mamma som skulle köra oss till Svågetorp. Allt gick bra ända tills vi kom fram och väntade på tåget. Det kom inte. Och om det var försenat så skulle vi kanske inte hinna checka in på flygplatsen i tid. Jag och amanda började å panik. TÄNK OM VI INTE HINNER? TÄNK OM VI MÅSTE ÅKA HEM IGEN. Nej, det fick verkligen inte hända. Just då hör vi något i högtalaren. Det enda vi hörde var "tåg till.........kastup........08.......inställt jag är ledsen"  mer hörde vi inte. Så det var ett tåg till kastrup som var inställt?! vårt tåg? men det skulle inte gå någonting med 08. Efter ett tag när det fortfarande inte hade kommit, började vi verkligen bli panik slagna. Men just då kom det. och jag älskade livet!



När vi väl var på kastrup visste hjag precis vart vi skulle gå, eftersom jag varit där många gånger. Amanda visste ingenting, för hon hade aldrig varit där. Då kände jag mig cool. Eftersom jag visste precis allt! Men, först var vi tvungen att hitta en toalett, och det var ju inte det lättaste. Men tillslut hittade vi det, och gick iväg för väskkontroll. jag hatar det. jag är hela tiden rädd för att det kommer pipa. HAHA. En väldigt snäll tant hjälpte oss om vad man fick ha på sig och vad man skulle lägga i den lådan. Hon var jättesnäll. "Vart ska ni åka?" "Düsseldorf, tyskland" "Varför ska ni göra det nu?" "vi  har blivit bjudna på en filmpremiär" "jaså?! nej gud va roligt" "ja det ska bli helt otroligt" "Då får ni verkligen ha det så roligt" "tack!"



Flygresan till tyskland gick hur bra som helst. Förutom landningen. Jag hatar verkligen att landa med flyg. usch det är bland det värsta jag vet. usch usch usch. Amanda var helt lugn. dumam henne. här sitter man och håller på att dö och är rädd för att man kommer dö. och så sitter hon och skrattar och är helt lugn. orättvist.


Sen hade vi landat i TYCKLAND, GERMANY, DEUTSCHLAND. känslan var obeskrivlig. jag var jätte lycklig.  Men jag måste berätta att det var verkligen den största flygplatsen jag någonsin varit på. En sak vi verkligen var tvungna att göra var att hitta en speciell plats på hela flygplatsen. För jag och amanda hade kollat på dwk kinotour, och då hade de varit på  düsseldorfs flygplats och romeo hade hängt på ett räcke som var vid en speciell ingång. När vi hade hittat den var vi glada. och jag var tvungen att hänga på samma ställe som han. HAHA


Sen gick vi ocg frågade vart tåget gick och de sa att vi skulle förja skyltarna där det står skytrain. Så vi gjorde det och tänkte att "jaha, så det är där tågstationen är. konstigt att vi då ska upp för rulltrappan" "och varför heter det skytrain?" och när vi kom upp var vi ännu mer förvirrade. För det fanns bara två utgångar till tåget. Och det såg inte ut som ett tåg. Vi köpte i alla fall biljett till köln. Och sen kom tåget. En frågade oss om vad det var och hur det gick till, men vi var lika förvirrade som honom. Vi gick in i tåget. men det känndes inte rätt, så vi gick ut igen. Då kom en annan och förklarade hur allt fungerade. Så vi tog nästa tåg. Och inte förens vi såg ett annan slytrain flyga förbi, förstod vi vad det var. HAHA det var tåg som flög i lyften. HAHA därför heter det skytrain. Och desa tåg flyger en till själva tågstationen. Vi var så korkade.

Det är så jättetrevliga människor i tyskland, som hjälper en så jättebra. jag älskar tyskar. dom är bäst. När vi var på tpgstationen och förstått när vårt tåg skulle gå och allt. satte vi oss i en koisk. Eller det stod att det var en kiosk. men de enda de hade var automater. haha. men det gick bra ändå. där satt vi i någon timme, och fascinerades av en automat där man skulle köpa dricka. För det var värsta robot som tog tag i den drickan man skulle ha och tog den och gav till oss. FETTCOOLT.



Sen satte vi oss i tåget och var lite oroliga att det var rätt tåg. så jag frågade och det var rätt tåg. Så det var ju rätt bra. Vi var just nu påväg Till köln. staden där vorstadskrokodile 2 skulle ha premiär. Staden där vi skulle festa med våra favorit skådespleare/artister/kändisar. Staden där vi några timmar senare skulle ha den bästa dagen/kvällen/natten i vårat 17 åriga liv.


TO BE CONTINUED

RSS 2.0