Julspel.

Idag var jag på min praktikplats skolavslutning. De skulle nämligen ha ett julspel i kyrkan där de spelade upp en pjäs om jesus och sjöng massa låtar. Jag har varit med när de tränat och tänkte att jag verkligen inte fick missa det. Och det var tur att jag ite gjorde det, för helvete va underbart fint det var. När Adam sjöng solo visste jag nästan inte vad jag skulle ta mig till. Det var så fint så jag fick gåshud överallt och bokstavligt satt och gapade. helt sjukt! De spelade upp den två gånger. Först för 0an, ettan och tvåan. Sen för tran fyran och Sexan.

Det var väldigt underbart att få träffa min klass igen. Jag har verkligen saknat dom. .Det var jätte kul att få träffa alla andra också. De på fritids, och inklusive Alexander. Och nu dröjer det aslänge tills jag kommer få träffa alla igen. synd. Det är väldigt tråkigt faktiskt.

När jag kom till kyrkan så träffade jag först victor, och sen Tiger. Sen alla andra. Och alla kastade sig på mig för att krama mig. Ockej, inte alla. Men de flesta ^^ Sen pratade jag lite med alla. Och sen skulle föreständlingen börja. Jag gick och satte mig med alla två:or och hade svårt att hålla tårarna borta när det började. Efteråt gick jag till femmorna och sa att det var så oerhört fint och bra. Efter ett tag kom även treorna, fyrorna och Sexorna. Alla satte sig och när jag skulle sätta mig någonstans kom karin fram och hejade på mig. Och karin är läraren för femmorna. En lärare som jag inte riktigt tycker om. Så jag blev jätte chockad när hon glatt kom fram och kramade mig. Sen såg jag Alexander ich ted sitta själv i en bänk, så jag satte mig bredvid Alexander. Karin sa att jag fick sitta där om vi inte tramsade. HAHA. och varför skulle vi göra det ^^ ? Men sen kom rektorn och sa att jag inte fick sitta där. Då blev jag ledsen. Så jag fick sätta mig längt in bredvid några andra. Vad gjorde det liksom, att jag satt där? dumma henne.

Efter ännu en underbart föreställning gick jag ut för att säga hejdå till alla jag kände. och helvete va kallt det var. Jag sa hejdå och kramade alla på fritids. Och lovade att jag kanske skulle komma ner dit senare. Sen såg jag Alexander och kramade honom och sa god jul. sen gick jag in till kyrkan igen.

usch, nu känns det verkligen som om min tid som praktikant på strandäng är över. Kanske kommer jag att hitta någon dag så jag kan komma dit igen. HAHA jag klarar verkligen inte av att säga hejdå för alltid till alla. Det är oerhört svårt. Tänkte dessutom praktisera där vecka 10-12 igen. HAHA ^^ jag är konstig.


Ikväll ska jag vara barnvakt. Det ska bli roligt. Så får jag träffa Victor igen. Jag är också välidgt fattig just nu och behöver så mycket pengar som jag kan få. haha. Det är det jobbigaste med Julen. Julen dödar min plånbok. Jag älskar julen och allt. Stämmningen är underbar. träffa familj och släkt och äta massa maaaaaaaat och få presenter och all godis och allt. Men samtidigt är det jobbigt eftersom man verkligen spenderar alla pengar man har på julklappar. Jag har redan köpt för 2000 och jag är inte ens färdig. PÅtal om julklappar. Jag fick en idag. Inslaget och allt. Jätte fint. Jag fick det av en kille på fritids. hur gulligt som helst. Det var två armband som han hade gjort själv. Ett rött och ett svart. Mina favorit färger <3 ^___^


sämst.

Det får bara inte vara sant. det går inte. det kan inte vara så. Det går inte. det måste vara fel. detta funkar inte. Jag kan inte leva med det. Allt känns så meningslöst nu. Jag är inte värd det. Jag är värd mer. Jag har kanske för höga mål. Men detta funkar inte. Det går inte. Det får inte hända. Nu är allt fel. Nu vill jag ha ett slut. Jag accepterar inte detta. Mitt liv är över. Omn det är sant komemr det att följa med mig hela livet. Det går inte. Jag hatar mig själv. Jag skäms. Vad hände? Finns det hopp? Finns det en lösning? Finns det något som förändrar det? Går det? Är jag tillräkligt bra? kanske, kanske inte. Jag kanske är så dålig. Jag är inte värd mer. Jag är sämst. Om det blir såhär är allt över. Jag har ingen motivation mer till någonting.

idag har det varit den värsta dagen i mitt liv. Jag hatar allt. Men framförallt mig själv. Jag hatar mig själv så mycket att jag skäms över att existera. detta funkar inte. Det skulle inte bli såhär. Bilden jag själv hade såg inte ut såhär. Jag känenr mig förvirrad. Jag hatar livet. Nu är det över. Helvete också...


RSS 2.0