fy fan va jag hatar dig!!!!!

Okej, nu kommer det komma ett hat inlägg.  Jag kan inte skriva detta till denna personen, av olika anledningar. Men jag hoppas personen läser detta. + att jag kommer vara sjuukt arg.


Jag får Hetts!!!! fy FAAAAN va jag hatar dig din jävla unge! du äcklar mig fan , du är så jävla vidrig, jag förstår inte hur du kan se på dig själv utan att vilja ta livet av dig. du är fan en skam för mänskligheten. Om jag någon gång ser dig göra något sånt igen så kommer det bli så otroligt synd om dig ! Om du någon gång skriver något elakt igen ska ska jag personligen söka upp dig och slå dig så jävla hårt så du inte vet vad du heter sen efteråt. Du tror du är så jävla bäst opch så otroligt cool, men fy fan för dig! Du är verkligen helt störd!

Hur gammal är du egentligen va?! Ò_Ó Du beteer dig som en jävla barnunge! Det finns bättre sätt att sköta detta som har hänt än hur du gör. Du är så jävla omogen. du är 16 för helvete! bete dig som det! Jag blir så jävla sur när jag ser vad du skriver Om du inte lägger av så ska du få med mig att göra! och det kan jag lova dig, att det vill du inte! Hade du inte bott så långt bort så lovar jag att jag redan nu hade gått hem till dig. Du borde ju för fan fatta att man inte kan bete sig så som du gör!


Jag förstår verkligen inte hur du tänker?! hur i helvete kan man vara så sjuk i huvudet?! förstår du inte att det du skriver och hur du beter dig är helt jävla oacceptabelt. JAG HATAR DIG. Jag vet att hatar är ett starkt ord, och jag vet att jag inte känner dig så bra, men av det jag har sett, och av det jag har hört, så kan jag lätt säga att jag hatar dig och önskar att du inte föddes från första början. men FY FAN för dig. Ditt jävla as! AAAHHHH va arg du gör mig. Ser jag dig en gång till göra något sånt här, så lovar jag dig att jag ska göra så du aldrig, aldrig mer kommer att kunna skriva, eller säga ett enda jävla ord till! Ditt jävla missfoster!

hästskovägen 8

Det känns som om det var jätte längesen jag bloggade. fast det kanske bara var två dagarsen. HAHAH. Igår hade jag ju julafton här hos pappa. Jag fick IDOL DVD:N, ja en av dom i alla fall, jag ska köpa själv den andra + idol skivan. Jag har inte hunnit kolla på dvd:n än, men jag ska när jag har tid till det. Jag fick dessutom en mobil!!!! visst var det pappas gamla, men den funkar, och det är en walkman, så jag blev jätte glad. Satt uppe hela natten och la in bilder och musik och allt. Jag fick oxå en mp3, något jag alltid velat ha. Så¨fick jag kläder, och av farmor fick jag 500 kr, och dessutom fick jag 500 kronor presentkort på väla av pappa. Så här ska de shoppas! Ska kanske ner dit och shoppa med angelica eller nått. Då ska jag i alla fall köpa idol skivan och dvd:n. Idag har jag mest packat och fixat med Annies julklapp. IMON ÅKER JAG!!!! guud va kul det ska bli, längtar massa. Men först  är det ju en lång bussresa upp. Men det är värt varenda timme!! det känns som om det är JÄTTE längesen vi träffades sist. Jag hatar verkligen att hon bor så långt bort ._.

Jag måste oxå spara massa ff's så att jag har något att läsa när jag åker upp. Det är alltid kul och tiden flyger förbi när man läser en bra ff. det är femte gånngen jag åker upp till henne nu, så jag kan alla tider och vart bussarna och allt går utantill. Skulle nog hitta rätt om jag till och me blundade. Annie har bara varit hos mig 2 gånger ^^ HAHA. Men det är så otroligt mycket roligare att vara hos henne. Hos mig bor det så otroligt många personer, så man är aldrig själv xD HAHAH. Kanske just därför jag alltid låser mig in på rummet. Det börjar bli lite sådär små jobbigt här hos pappa. Jag känner inte dessa människorna som bor hä'r. Men sen är jag ju inte här så ofta heller så. Asså på tal om ingenting, men annies julklapp är bara så otroligt bra. Jag är skit nöjd!

Just nu lyssnar jag på johan, free falling, hon anna lisa skrek precis xD HAHAHHA. Det är alltid lika kul. Men I ALLA FALL. HAHA, Jag ska visa Annie massa jimi blue och sånt när jag kommer upp. Vi ska dessutom se filmen Sommer, hon kommer bli tok kär i jimi efter det. Och sen ska jag visa Jannis. Och så ska jag fråga om hon oxå ser att dom är tsm. Men ååh va kul det ska bli att visa henne den filmen. Vi kollade på die wilden kerle 4 när jag var där när Michael fyllde år. och hon älskade den och tyckte jimi var skit snygg, nu när hon ser sommer kommer hon dö. Jagt kan nästan sätta mitt studiebedrag på det.

Asså är det konstigt om man saknar skolan? För jag gör verkligen det. Jag saknar att gå till skolan, och jag saknar klassen. Det känns konstigt att tycka så, men det känns oxå konstigt att inte gå till skolan. Jag kanske är sjuk, kanske har feber, *kolar om jag har det* men jag gör verkligen det. Tänk då hur det kommer att bli på sommarlovet O_O ? Men en sak som är bra med att jag saknar skolan är att jullovet går långsamare. Men sakmtigit är det ju inte bra, eftersom jag villl att det ska gå fortare xD. HAHAHHA.

Jag blev lite sådär rädd i natt när jag skulle lägga in låtar till mobilen. Jag ha in först alla Michael låtar, 35 stycken. Då blev jag stolt. Sen skulle jag lägga in alla Johan låtar, 19. Då blev jag glad att det inte var mer än michael i alla fall. Men sen när jag skulle lägga in TOKIO HOTEL låtar så var det 43 stycken O_O!!!!! asså omg, 43 th låtar, och jag som inte är ett th fan. Asså omg, jag blev otroligt rädd, lixom mer än michael. Det låtar inte bra. Det är samma som om att jag har mer th bilder på datan än michael bilder. Men Men, jag är inget th fan, så då är det ju lungt.

Asså, jag vet inte ens varför jag bloggade, men det var typ för att jag sulle säga att jag stiucker til annie imon, och då kommer jag inte kunna blogga fören den fjärde januari. Gud va hemskt. Jag har bvlivit lite beroende av att blogga. Och nu komemr jag inte kunna på en vecka. kacke verdammte. Men ni som läser får ha roligt utanb mig, om det nu är möjligt.


SAKNAR DIG AMANDA ._.
när jag komemr hem ska vi sååå ha massa dwk, godis, pizza och sommer <3

Året 2008

Januari

Januari var en sådan månad då jag inte gjorde något speciellt. Månaden började med att jag var hemma hos annie för första gången. Vi hade så sjukt roligt, och det var då vi blev sådär välsigt bra vänner. Inte bara chattkompisar. Utan på riktigt. Den andra bilden symboliserar då allt försvann. Allt på min dator försvann. Det var något av de hemskaste jag varit med om. Jag hade allt på min dator. Alla bilder och alla minnen, hela mitt liv hade jag sparat på datorn, och när allt försvann, kändes det som om hela mitt liv försvann.

Februari

Februari var en väldigt rolig, och en väldigt förvirrad månad. Det var i februari jag upptäckte Brokeback Mountain. Jag fick en så stor period med den filmen. Jag kunde inte tänka på annat. Jag var helt besatt i den filmen. Februari var dessutom den månaden jag började tycka om Tom. Och det var inte lite jag tyckte om honom. Han var den första jag tyckte om efter att jag hade börjat tycka om Michael. Innan hade jag inte ens gillat någon lite, mer än michael. Jag kunde inte se mig själv tycka om någon annan heller. Men när Tom kom föll jag föör honom direkt.  Det hemska med det var just att jag hade, några månader innan, sagt att jag skulle aldrig falla för tokio hotel, eller någon i bandet. Th var ett band alla fjortisar tyckte om, alla tyckte om dom, så jag ville inte göra det. Men så kommer Amanda där och älskar dom och jag kollar på hennes bilddagbok och blir kär. HAHA. Det var inte så att jag bara tyckte Tom var snygg. nej, jag var besatt i honom xD. Men jag är samtidigt glad över att jag började tycka om honom, för det var pågrund av honom jag började va med amanda igen. Så det var ju väldigt bra.  Jag kan inte fatta att jag egentligen tyckte om Tom så oerhört mycket. Men jag tror det har med att jag är så twincest nu. Jag kan inte tycka om Tom på det viset, herregud, han är ju tsm med Bill.

Mars

Mars, haha. Mars var en konstig månad. den mesta delen av Mars pluggade jag. Det kanske lkåter hemskt. Men vi hade en sån uppsatts om världskrigen att skriva. Och jag satt dag ut och dag in och skrev på min berättelse. Men Jag skrev ju oxå 60 sidor så det tar ju sin tid xD. Men annars så fortatte jag att vara helt förälskad i Tom Kaulitz. Men en annan sak som hände i mars var att jag började va med amanda. Vi hade sagt någon månad innan att jag måste komma hem till henne och se th dvd. Men jag trodde aldrig det skulle bli av. Men i mars va jag med henne och kolalde på dvd:n och blev ännu mer kär i Tom.

April

I april föddes felix, och det är väl en stor händelse. haha, Så jag blev storasyster ännu en gång. undra om det blir fler gånger? Men det tro jag inte. Men man vet aldrig med mamma. Hon sa efter MIG att hon skulel skulle ha mer barn. Men då fick hon 3 till xD. Något annat som hände i april var att jag blev helt beroende av ff. Fan fiction. Jag kunde sitta uppe hela nätter och dagar och bara läsa, läsa och läsa. Det var evrkligen inte bra, för jag halkade efter något enormt i skolan. Jag pluggade aldrig, jag bara satt hemma och läste, läste och läste. Jag kunde inte sluta läsa. jag var besatt. Men den känslan av att läsa en bra ff. omg, den är underbar. April gick åt till att läsa ff.

Maj

I Maj började jag tycka om twincest. Det var i maj jag insåg att tom och bill verkligen är tillsammans. Det var Amanda som fick mig att inse det. Man skulle kunna tro att jag blev ledsen. Eftersom jag var så förälskad i Tom, men det blev jag inte. Jag slutade faktiskt att tycka om Tom på det viset när jag insåg att han var tsm med Bill. I Maj hade vi dessutom klassresa till någonstans jag inte kommer ihåg. HAHA. Det var otroligt roligt. Det var lixom sista resan med klassen. Sorgligt. Man insåg då att det verkligen snart är slut. I Maj började jag oxå tycka om Killerpilze. Jag tycker fortfarande väldigt mycket om dom, men inte lika mycket. Men dom är sjukt bra.Men det var i maj jag började gilla dom.

Juni

I Juni var det avslutning. Då slutade jag nian, det var och är något av det hemskastet jag någonsin varit med om. JAg trodde verkligen inte jag skulle bli så ledsen. Men det blev jag. Jag saknar verkligen allt fortfarande. Jag som hatar avslut, kan aldrig riktigt glömma det. Jag tål inte avslut och på så vis kan jag aldrig glömma. Jag kan aldrig lägga något bakom mig och gå vidare. I Juni träffade jag dessutom annie igen, och va med henne i 12 dagar. Jag kan lungt säga att det var då vi verkligen lärde känna varandra och blev sådär otroligt bra vänner.
 
Juli

Först så var jag ju med annie på liseberg. Det är verkligen en tradition vi lätt ska fortsätta med.  I Juli började jag dessutom tycka om Declan. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag var helt kär i honom. Jag tyckte att han var det bästa jag någonsin hört. Jag och amanda åkte oxå i juli för första gången utanför Båstad. Till Karlshamn. Jag tror det var då vi insåg hur otrligt roligt vi egentligen har tillsammans, och det var npg början på den vönskapen vi har nu. I Juli beställde amanda dessutom die wilden kerle filmerna. Och då upptäckte vi lyckan i livet. die wilden kerle ÄR lycka för mig. Jag älskar dwk och det finns ingen annan än amanda som förstår det.

Augusti

I Augusti började jag i den nya klassen. Jag hade svårt att komma in i klassen, började först va med fel personer, men den började jag va med emma, Arnela och Karolin och nu trivs jag otroligt bra i min klass. skule inte kunna bli bättre. När skolan började, började jag va med amanda varje helg och är fortfarande med henne varje helg. Det är lixom en rutin att va med henne då. En helg utan amanda känns fel. I Augusti började jag verkligen tycka om dwk på riktigt. det var då jag verkligen förstod hur underbara dom filmerna och dom personerna är. mums<3. It slutet på Augusti fyllde ju Michael 50 år. Och för att fira det åkte jag upp till Annie. Vi var med i radion och pratade om michael och spelade låtar. Det var skit roligt. Vi bakade oxå en otrolgit fin tårta och forade michael på din 50 årsdag.

September

I september hände det inte så jätte mycket. Jag Och amanda tog de roliga bilderna när hon var jimi och jag var bögen. och dt var då vi började tycka om jimi blue väldigt mycket. I alla fall jag. Jag började tycka om honom skit mycket. I september hade jag en period då jag inte kunde sluta lyssna på vissa av hans låtar. Dessutom började jag gilla Romeo. Jag började tycka han var skit snygg. Både jag och amanda började tycka om honom, och vi bestämde att skriva ett långt brev till honom... I september kom dessutom den här katten in i vårt liv. Gonzo. Visst har jag och han haft våra dagar vi inte kan stå ut med varandra. Men ibland kan han vara söt. Han är den bustigaste och jobbigaste katten jag någonsion träffat. Men det ör just det som gör honom till Gonzo.

Oktober

I oktober blev jag och amanda klara med brevet till Romeo och skickade det tillsammans med två tröjor vi hade köpt till honom. DWK5 såg vi oxå första gången i oktober, och efter den filmen var jag helt lost i dwk. I oktober upptäckte jag Johan, då han var med i idol. Jag såg honom första gången när han var på audition och sjöng drugs don't work.tropddde först han var en tjej. Men sen efter ett tag upptäckte jag att det var en kille, och jag tyckte om honom genast. Trodde inte han skulle gå vidare men det gjorde han. Sen genom hans idol resa har jag bara gillat honom mer och mer. Jag kan lugnt säga att jag har inte gillat någon så här mycket sen jag började tycka om michael för 2,5 årsen. Jag gillade inte ens tom såhär mycket. I oktober träffade jag oxå Johan första gången, och det var då den lyckligaste dagen i mitt liv. idag är det en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv.

November

November var jag så lost i Johan så jag visste knappt vad jag skulle ta mig till. Jag var verklige nhelt förälskad i honom. Och jag gilalr honom såklart fortfarande. Men en period i november var det riktigt jobbigt. Men som tur var klippte sig romeo sig. Och jag blev helt galen.  Det blev så otrolgit snyggt. så hysterin gick över till romeo lite grann.

December



December har nog varit min händelserikaste månad. elelr i alla fall coolaste händelserna. Den började helt underbar. Romeo la upp en bild på sin hemsida där han håller i vårat brev och har på sig en av tröjorna jag och amanda köpte till honom. När jag såg bilden började gråta av lycka, han gjorde mig till den lyckligaste personen i världen.  I december tog jag och amanda ner alla hennes planscher på hennes rum. Det kanske inte låter som någon speciellt för mig. Men det var det. Det var hemskt. jag bor nästan hos amanda. dEt är nästan som ett extra hem för mig, för att jag är där så ofta. Och dom planscherna såg jag så ofta, och när de senare var borta kändes det så otroligt tomt och ensamt. Men sen räddade Romeo mig ännu en gång och gjorde mig lycklig. Han skrickade ett brev till amanda och mig där han skickade tvp personligt skrivna autografkort, + att han skrev ett brev. ett handskrivet brev. Jag älskar den ungen. 



Nu när jag har skrivit detta känns det verkligen som om att mitt liv är rätt meningslöst xD ett år har bestått av att jag har börjar att tycka om och slutat tycka om olika kändisar. Jag är väldigt besatt av saker och ting. Jag har väldigt lätt att bli beroende.  scheisse. det här ser inte bra ut. HAHA. När man skrev om de olika månaderna fick man dessutom tillbaka massa känslor man kände då. Det var både hemskt och underbart. Som tex när jag skrev om Tom. Jag kudne verkligen få tillbaka de käsnlorna jag ahde då. I alal fall känna hur jag klände då. Det var samma när jag skrev om skolavslutningen och det. Det är läskigt när man känner den käsnlan man hade då. någon som fattar vad jag snackar om xD? AHHAHAHAH. knappt att jag själv gör det.

Julafton

Igår var det julafton. Och jag vart så otroligt glad för mina presenter jag fick. Jag älskar verkligen julen, det är min favroit högtid. Allt är så otroligt mysigt, och man är verkligen otroligt glad under julen. Men jag ska berätta om min julafton.

Natten innan hade jag suttit uppe till skolan 3 för att läsa ff. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har kommit tillbaka i beroendet. Innan var jag oxå helt besatt av att läsa. det var någon gång i våras jag började läsa, och sen efter det var jag fast, jag satt vid datan hela tiden och va inne på ff sidan. Kollade om något nytt hade lags in varenda minut. Det var jobbigt, för jag hann aldrig med att göra läxorna. Men sen augusti, sepember, oktober och november läste jag knappt någonting. Jag slutade helt i oktober. Men nu på senare tid har jag läst skit mycket. Igår satt jag uppe till klockan 5 och läste. Det är tur att det är lov. hoppas bara jag inte är lika beroende när skolan börjar. Det är verkligen något speciellt med att läsa ff. Man kommer in i en helt annan värld. Och det är kanske det jag gillar. Att gå in i en annan värld och slippa bry sig om verkligheten. Det är verkligen underbart att läsa en bra ff.

Men i alla fall, klockan 11 på julaftonsmorgon gick jag upp. fixade i ordning mig och allt. Sen satte jag mig i soffan och började läsa en bok jag hade lånat av Emma. Den heter syskonkärlek och är helt underbar. Den handlar om två syskon som blir förälskade med varandra. Om förbjuden kärlek och rädslan om att bli separerade. Oacceptabel kärlek och om ett kärleksband som inte går att bryta. Den är helt otrolig. Och jag kune ju inte låtabli att tänka på Bill och Tom.

Jag satt och läste den till klockan halv 3, då hade jag läst ut den, plus att alla gäster kom då. Det var faktiskt lite hemskt, för såfort de såg mig ropade de högt "Michael Jackson har en sjukdom, han kommer dö" "HAHA såg du i tidingen. Wacko kommer snart att dö" Men hej här bryr vi oss om mina känslor. Jag tyckte det var så otroligt taskigt. Dom skrattade!!! fattar dom inte att michael betyder mer än aööt annat för mig? Förstår dom inte att jag blri så otroligt ledsen för det. När jag sälv läste det i tidnngen blev jag först helt chockad. Jag har inte riktigt tagit in det. Men när dom igår sa alllt det där i ansikmtet på mig, fick jag gå in på toan och började stor gråta. Det var verkligen skönt. haha, att det kan vara så skönt att bara sitta och gråta? Jag behövde det på något vis xD Jag hoppas det där med Michael inte är sant. isåfall skulle jag brya ihop helt.

Sen klockan 3 var det ju såklart kalle Anka. Det är verkligen något man måste se. Det är bara så. Jag tog dessutom en bild på lady och lufsen i samma ögonblick som johan tog en bild på exakt samma sak. Det var coolt.  haha. Jag älskar verkligen kalle anka, det är lixom först då man känner att det verkligen är julafton. I år har jag faktiskt inte haft någon julkänsla alls. Men när jag såg Kalle Anka kom den där julkänslan. Det roliga med att kolla på det är att gam bort Michla känslor växer fram. Som tillexempel det där med tomtensverkstad, närjag och angelica var små så sa vi alltid att vissa leksaker var morfar, mormor och Roger mm. Ni vet i slutet när de ska in i säcken. Vi bråkade oxå om vem som skulle vara nallen. Både jag och angelica ville vara den nallen. haha.

Sen kom totem och hej tjoppaloa. SEN var det dags för paketen. Jag är så otroligt glad för mina paket. Speciellt för Michael Jackson sakerna. 7 maxi singlar, 1 bok, 1 dvd, och ett påslaken. KAN DET BLI BÄTTRE ?!?!?! <3 Jag vaår så glad så jag bärjade gråta. Det har varit så två år i rad . Förra julen fick jag oxå MASSA michael jackson saker och jag var så glad att jag började gråta. Mamma vet verkligen vad hon ska köpa till mig. Det bästa med presenterna var att jag fick michael känslan tillbaka. Jag har saknat den känslan, känslan av att michael är bara helt underbar. Och att han är bäst, och käsnlan av att vara michel jackson fan igen. Det har varit så otrolgit mycket Johan på sistonde, och fortfarande är, men jag har lixom nästan glömt bort michael, men nu har jag michael damp igen!

Efter julklappsutdelningen hände det inte så mycket. Satt och pratade Med roger väldigt mycket. Om musik. LP skivor, Maxi singlar. HAHA. Jag gillar honom! han är världens bästa släkting. Jag har så mycket gemensamt med honom, och han håller alltid med mig när det gäller saker. Tillexempel när det gäller michael. När alla sa det där om tidingen, sa roger att det är säkert inte sant. Då blev jag glad. HAHA.

En sak som var väldigt roligt med julklappsutdelningen var när isaak öppnade sitt paket från mig, En bild på Bill. Isaak blev jätte glad och gick fram till mig och visade och bah "det är Bij!" Sen satt han och kollade på bilden jätte länge. Folk kom fram och frågade vem det var och Isaak berättade. Jag är jätte stolt över honom. Hoppas han fortsätter att tycka om Bill. th kan han släppa, men inte bill, för det är bara gulligt.

Jag tror inte jag gjorde så mycket mer den dagen. Mer än att jag satt uppe hela natten och läste en helt underbar ff. Och jag lovar jag ska inte berätta om den, jag skulle berätta om den för anna på msn, och jag skriv nästan en hel bok. Men jag kan i alla fall säga att den var helt underbar, en av de bästa jag läst, och jag har läst många. Påtal om anna, vi kom på en otroligt bra sak med th. En dålig hemlighet. Toms favoritlåt var innan och är kanske fortfarande, apoligize. Undra varför? Vad handlar låten om? Jo självmord, och döden. Vad hatar Tom? jo döden. Varför? För att han tänker då på att det kan hända med Bill såklart. Vad betyder då det? Jo att hans favoritlåt får honom att tänka på Bill. Därför är det hans favoritlåt. Anna är ett geni. Och jag oxå. Sen kom vi oxå på att jiust nu, är inte Tom och Bill på semester? på en ö? ensamma? I ett eget hotelrum?  Den tanken slog mig när jag pratade med Anna, och jag blev gladish.

Idag kollade jag på intervjun med Michael Jackson. Den är helt underbar. Visst har jag sett den innan, men det var åp datan på någon konstig sida med världens minsta bild. Då man såg inte så mycket, dessutom var det skit längesen. Men idag såg jag den på stot bild, med jätte bra bild (det trodde jag inte, eftersom den är från 1993) Jag bröjade gråta flera gånger när jag dåg den, och angelica tyckte jag var patetisk. Men när Michael säger "When people make up stories that i don't wanna be who i am. It hurts me" Och börjar själv nästan gråta. OFTA MAN INTE BLIR LEDSEN DÅ?! och vill bara hoppa in i tv och ge honom en bamsekram.  Den var i alla fall helt underbar och jag kommer se den många gånger till. 

Jag skulle vilja veta en sak. Varför blir man inte lika mycket accepterad när man är annorlunda? Varför tycker folk man är onomal bara för att man inte är likadan som dom själva? Jag tycker det är väldigt själviskt av folk. Men det är verkligen så. Man blir inte accepterad om man inte är som alla andra. Men hur kul är det på en skala 1 till 10 att vara och se ut som alla andra? Vad är det för mening att vara som alla andra? Jag har tänk på det rätt ofta. Jag tycker att onormal är vackrare än normal. Jag är hellre onormal än normal. Men egentligen, vad är normal? Vem säger att man är normal? Och vem säger att man är onormal? Är det du själv som avgör om du är normal eller inte? För mig är jag själv normal. För andra är jag onormal. Hade jag frågat min mamma om jag var normal hade som sagt nej. Hade jag frågat någon av mina kompisar om jag är normal hade de kanske sagt att ja. Jag hatar verkligen ordet Normal. Det finns inget Normalt eller något onormalt. För varenda människa är unik. Och vi tänker helt olika. Varje människa definerar ordet normal på helt olika sett.

Har ni någongång känt att ni inte hör hemma i den familjen ni växt upp i? Har ni någongång känt att de inte riktigt accepterar dig för den du är? Har ni någongång känt att vad du en gör så lever du inte upp till dom kraven andra har på dig? Har du någongång känt att du inte passar in?

Evelina Sara Feiff.


Die Wilden Kerle är är mitt liv.

Nu jag har mycket att berätta. Mycket att skriva om. Det var nu 2 dagarsen jag bloggade, och ni anar inte hur mycket jag har varit med om. Kanske inte så många olika, men det som har hänt, är otroligt stora saker. Jag ska försöka att skriva om allt, och jag ska försöka korta ner det så det inte blir så tråkigt för er att läsa. Jo, det var ju så att i söndags tog jag moppen (kort i taket?) till amanda. Det har nu blivit två gånger på en helg jag kör moppen, det var längesen sist. Man har faktiskt saknar honom. (och jaa, jag har döpt min moppe. Han heter Joschka) När jag kom till amanda tog det typ 20 minuter att först ta av mig alla ytterplagg. Man måste ju ha mycket på sig när man åker moppe. Det är bara så nu. HAHA. Jag har faktiskt ingen aning vad vi gjorde först,men jag tror vi gick upp på hennes rum och så satte hon på bushido's dvd för att visa mig hans mage. Asså, omg, mannen (höll på att skriva killen, men då blir det fel, eftersom han är 30+) har snygg mage *_* sjuuukt asså. Hur kan en 30+ ha så snygg mage? konstigt. Jag har aldrig tyckt något är snyggt med bushido, men snygg mage, det har han. Sen kollade vi på sido dvd:n oxå. Och jag måste hålla med Amanda, han är söt ibland. faktiskt. vi kollade sen oxå på killerpilze dvd:n för att se fabi och jo's magar. Det var värsta mage moment.

Efter att vi hade kollat på magar och lite sånt bestämde vi oss för att åka in till båstad och köpa allt vi skulle ha till tårtan vi skulle baka. Vi skulle nämligen fira Jimi på hans 17 årsdag, fabi på hans 16 årsdag och Maxi på hans 18 årsdag. Jimi fyller den 26 och de andra idag faktiskt, den 23. Men eftersom vi inte kunde fira dom på deras födelsedagar bestämde vi att vi skulle göra den det 21 istället. Det är sjukt roligt att fira kändisar. Det är värsta lyckliga moment. Och tårtan blev jätte fin, ni ska inte lyssna på amanda, hon bara sanckar massa skit. HAHAHAH <3 Tårtan blev fiiiiiin :) Den blev vacker.

Efter att vi hade gjort färdigt den fiina tårtan gick vi upp på rummet och skulle dela ut julklapparna. Det fick bli jag som fick börja att öppna. Amanda filmade mig samtidigt som jag öppnade mina julklappar. HAHA. Först var det jimi blue singel. och jag blev skiit glad. min ANDRA singel med jimi. åååh va jag blev glad. Sen öppnade jag andra paketet. Amanda trodde jag skulle bli minst glad för den. men oj va hon hade fel. Det var.... Sommer. Jimis, man kan säga, senaste film. Jag började nästan gråta när jag såg att det var den. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få den. Helt otroligt. Jag och amanda har pratat om den filmer jätte länge, så det var jätte kul att få den. Det tredje och sista paketet var MINST lika underbart, om inte mer, det var JIMI BLUE ALBUMET. HANS NYA ALBUM. !!!! AAAAHH!!!! jag blev jätte jäötte jätte glad för det. jag har velat ha det albumet. Men eftersom man är tvungen att köpa det i tyskland, blev det aldrig av. ååh va jag ska knarka det albumet. mums. TACK AMANDA <3! Sen fick amanda sin present. Först var det en liten bild på Raban som är skit snygg, men det var mer som ett julkort. Sen en förstoring på en av henens favorit bilder. Jijo. Sen var det självaste presenten kan man säga. En MEGA stor tysklandsflagga. Jag tror hon blev rätt glad^^ HAHAH. Jo men det blev hon, så det var jätte bra. Det kommer bli så snyggt när hon hänger upp den på väggen när hon gjort om hela rummet.

På kvällen satte vi oss och åt tårta och kollade på filmen... Sommer. Jag och Amanda trodde att vi skulle hata tjejen jimi är kär i i filmen. (HAHAH två i gud va roligt) Men det gjorde vi inte.  Vi trodde filmen inte skulle vara så JÄTTE bra, men oj va fel vi hade. Jag kan lova er, det är en av de bästa filmerna jagh någonsin sett. Den kommer på plats 2 på min film lista. Och det är inte dåligt. ingen kan slå nummer ett, den platsen kommer alltid att vara dwk. Men gud va jag älskar Sommer. Den är så underbar. Och Jimi är så underbar i filmen. Jag och Amanda blev så otroligt kära i jimi, och i hela filmen. Det är helt otroligt. JAG ÄLSKAR SOMMER!!!! Jag har nu sett den tre gånger. Jag ÄLSKAR den. Det går nästan inte att förklara hur underbart bra den är. Jag och amanda blev oxå helt kära i låten som man kan säga har en stor betydelse för filmen. den är helt underbar. The one heter den. Och dessutom sjunger jimi den låten i filmen. OMG. helt underbart. helt omg underbart. Jag vill att alla alla ska se den filmen, för jag vet att alla kommer att tycka om den filmen. Den filmen är helt otrioligt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi kollade oxå på extra materialen. Först var det lite jobbigt att se det. För nästan varenda litet extra material ser man jimi och jannis hålla på. Det är mer bevis än jijo, och twincest. Jag älskar/älskade jijo, dvs jimi och joschka tsm. Men när man såg så detta var det inget snack om saken. Jimi och Jannis ÄR tsm. till och med min lillebror skulle se det. Jag hade väldigt svårt att acceptara jannis. Men jag och Amanda satt och sancakde om det i några timmar senare på kvällen, och vi kom fram till att Joschka inte är så ledsen, att han är lycklig, för det är just därför jag har haft svårt att acceptera Jannis. Jag har trott att Joschka är sårad och ledsen. Men vi pratade om att han säkert har det bra, och att raban tar hand om honom, och det är som jag och amanda sa, att Jimi ser så otroligt lycklig ut när han är nära Jannis. och jag tycker att man ska acceptera hans lycka.

Nästa dag hände något vi har pratat om att vi ska göra länge, men man ville inte att den dagen skulle komma ändå. Vi tog ner alla planscher i Amandas rum. Det var otroligt hemskt. Det var som att säga hejdå till en gammal vän. det var så otroligt ledsamt. Det var som ett slags avslut på hela th. Vi lyssnade på th musik, hade på oss th tröjjor och tog ner th planscher. Ni kanske inte kan förstå varför det är så hemskt. Men har ni sett hur mycket hon hade på väggarna? om ni nu har det, så tänk er då att varenda gång man är inne i det rummet ser man dessa planscher, och det känns som om dom tittar på en, det känns som om dom är där. Tänk att alltid se dom planscherna, och när man pratar om tokio hotel (vilket jag och amanda gjorde ofta) så såg man alltid en bild på dom, och kunde föreställa sig på ett annat sätt, nu är dom inte kvar längre.  efteråt kände man sig så otroligt ledsen ._. Så otroligt ensam. Det var så otroligt tomt. Det var så otroligt ljust. Så otroligt stort. Det känndes som om det ekade. Det var hemskt, men man visste att det behövdes.

När vi hade tagit ner alla planscher, 4 timmar senare, gick vi ner och amandas pappa sa att amanda hade fått post.  såen var det ett vanligt julkort. Sen var det ett brev. Jag kommer ihåg att jag frågade vem det var ifrån, och amanda ba " att det vet jag ju inte fören jag öppnat det!" och tyckte jag var jätte korkad xD HAHAHA. Sen så öppnade hon det, och det första jag ser är bilder på romeo, sen ser jag att det är autografkort och jag skriker rakt ut, sen fattade amanda och så skriker hon!!!!  vi stod där och skrek omg flera gånger om, men kunde jag inte stå längre, jag satte mig ner och började stor gråta. och amanda hoppade, men sedan var hon oxå tvungen att sätta sig ner. ROMEO HADE SKICKAT ETT PERSONLIGT BREV TILL OSS!!!! han hade svarat på vårt brev. FY FARAO va jag älskar den ungen. Samtidigt som man vet vad som hände, fattade man inte riktigt ändå. Det är helt otroligt. Romeo svarade, HAN FCKING SVARADE!!!!! helt omg. Jag och amanda satt säker på golvet i några minuter ochkunde inte fatta det. Sen såg vi att det oxå var ett brev, ett handskrivet brev, och då började jag gråta ännu mer. Vi satte oss sedan i soffan, och amanda läste vad det stod. Vi båda skakade så otroligt mycket och grät så otroligt mycket. Jag har aldrig, aldrig gråtit så mycket över att jag är glad. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Jag lovar. Jag har gråtit för att jag är glad två gånger. Första gången var nät Romeo satt in bilden på sin hemsida. Andra gången var när han skickade brevet. Romeo gör mig till den lyckligaste människan i världen. Jag Älskar Romeo. Jag Älskar Nick Romeo Reimann.

När kändisar skickar autografkort till fans brukar det vara kopierade autografer. Men de Romeo skickade var äkta. Han har suttit där hemma och skrivit Für evelina och für amanda, han har suttit där hemma och sagt till sin pappa vad han vill skriva i brevet så att hans pappa han hjälpa honom med engelskan, så att vi kan förstå. Romeo har betalat så att jag och amanda ska kunna få två autografkort. Romeo har kanske slickat på brevet. Romeo har suttit hemma hos sig, i München och velat skriva ett brev, till två tjejer i sverige i lilla östra karup. Den ungen vet hur man gör personer lyckliga. Jag älskar Romeo. JAG ÄLSKAR HONOM. och jag är stolt över det.

Efter detta fantastiska har det bara varit massa romeo och jimi snack/ryck. Jag och Amanda gick från "ååh va jag älskar Jimi" till "ååh va jag älskar Romeo" Det är helt otroligt hur lycklig man kan bli av en annan människa man aldrig träffat. Det är helt otroligt att man kan känna denna lyckan över en 10 åring. Och över en film.

Allt detta hade aldrig hänt om inte die wilden kerle hade funnits. Allt detta hade aldrig hänt om jag inte hade tagit upp kontakten med Amanda igen. Allt detta hade aldrig hänt om inte tokio hotel hade funnits. Att detta hade aldrig hänt om inte bilddagboken hade funnits. Att detta hade aldrig hänt om inte amanda åkte till frankfurt i fabruari. Att detta hade aldrig hänt om inte jag var vän med Amanda <3

Jag är så otroligt tacksam över allt. dwk, romeo, jimi, tyskland över huvudtaget. Och allt är tackvare att Amanda tycker om det. Det var hon som gjorde att jag började tycka om allt. pågrund av henne. Fattar du, amanda, hur glad jag ör över att jag är vän med dig? Du har fått mig till att tycka om saker jag idag aldrig skulle kunna tänka mig att inte tycka om, saker som är lycka för mig.




Tönten.

Okej, nu ska jag blogga snabbt. har bara tio minuter på mig. Jag ska sen åka iväg. Ska vara barnvakt idag. Idag hände nå¨got helt jätte kul. Det är en kille lagaholmskolan som går i 7an som är sjuukt söt. Och sjuuuukt nörd. Han har långt orange hår och glasögon och jätte liten. Han är värsta tönt, vi kallar honom tönten. Men han är sååå sööt. Men idag när jag skulle till bussen så stod han där och kolalde på mig när jag gick förbi, så jag log mot honom, och han blev skit rädd. HAn typ blev helt chockad och visste inte vart han skulle kolla så han kollade ner i marken och blev jätte generad. ååååh så sööt han är xD AHHAHA. Nej omg, jag hinner inte blogga mer. Jaaahaa, detta inlägget var ju väldigt onödigt. aja. Imon ska jag i alla fall va med Emma Arnela och Karolin, det ska bli björn gustavsson dvd:n och singstar. mysigt.

PUSS.


bara för att twincest är underbart.

I wanna hurt you just to hear you screaming my name.

Igår gick jag hem från skolan. Ni anar inte hur dåligt jag mådde. Jag kunde knappt gå. När jag skulle lägga in mina böcker i skåpet tappade jag allt så alla bäcker jag typ hade i skåpet trillade ut. HAHAHA. Jag kännde mig helt groggy. Det var helt sjukt. Jag tror jag hade typ 39 graders feber eller nått. Och så mådde jag skit illa. Natten innan hade jag inte sovit någonting typ. För jag skakade så mycket, jag kunde inte sitta still. Det var riktigt hemskt. HAHA. Jag mådde jätte dåligt på morgonen oxå men jag var tvungen att gå till skolan för vi hade en väldigt viktig redovisning. Men jag kunde verkligen inte vara kvar till den. Arnela, Emma och Karolin fick klara sig utan mig, hoppas allt gick bra <3. Men det gjorde det säkert. Jag litar på dom.

När jag kom hem sov jag sex timmar. Sen var jag uppe i 2 timmar. Sen gick jag och la mig och vaknade inte fören klcokan 10 nästa dag. Det värsta av allt är att jag fortfarande är jätte trött xD. Hade mamma inte väckt mig klockan 10 i morse så hade jag säkert sovit ännu längre. Men hon skulle till Mormor och Morfar, och jag behöver en bild på deras hund som jag skulle ge till dom i julklapp. Så jag hängde med. Tog två huvudvärkstabletter och satte mig i bilen och mådde jätte dåligt xD. Men jag fick låtsas som om jag mådde bra. När vi kom dit drack jag kaffe, och det var ju verkligen skit bra gjort av mig xD! Mår man illa, ja då ska man ju dricka kaffe xD HAHAHA. Nej usch. det avr inte bra. Men Men jag fick i alla fall en bild på Greta. Så nu har jag beställt alla bilder jag ska ge till folk i julklapp. Jag ska bara köpa ramar och sen är jag färidg med alla julklappar. Amandas julklapp kom idag oxå. Så jag blev gladiish.

När vi kom hem åt jag pankakor, och det var det första jag hade åt på mer än 24 timmar xD. Men det värsta av allt var att jag inte var hungrig. Jag tappar alltid hungern helt när jag är sjuk. Jag kan verkligen inte äta någonting. sjukt. Men sen när jag är frisk igen så äter jag som en flodhäst. HAHA. Idag har jag suttit vid datan otroligt mycket, snackade med amanda på msn, hon hade hittat Joschkas fansida, och vi dampade loss på msn. Jag fick hetts!!! ni kan inte ana den lyckan. Det var Massa bilder på joschka och alla i dwk och ALLT. Massa Jijo bidler och massaaa!!! Och sån nyhet var inte bra. Jag hade inte ätit mycket, jag var sjuk, och denna nyheten fick mig att nästan svimma. Jag kunde inte andas nästan. Jag blev helt yr. Helt sjukt xD HAHAHHAHA. Och inte nog med det. Jag hittade massa mer sidor med bilder. Det var verkligen nyhet på nyhet. och tillslut klarade jag det nästan inte. jag vil gå ifrån datan. och när jag ställde mig upp blev jag så yr så jag fick sätta mig ner på golvet så att jag inte svimmade. Die wilden kerle är inte alltid bra saker. ibladn är det livsfarligt. nästan.

Jag sparade inte alltid bilderna. Men jag hoppas amanda är så snäll så jag får hennes (A)? annars får jag väl hota med att hon inte får sin present. HAHAHA. nej men får jag det inte så får jag väl sätta mig ner och spara allt. det är väl inget mer med det. Men Men, idag har det varit en lugn dag. och imon får jag väl ta igen allt jag har missat i skolan. Hoppas det inte är fööör mycket. Idag har jag oxå funderat över när johan får ett skivkontrakt, eller om han någonsin får det? Tänk så får han inget? Vad händer då? Då kommer han ju inte släppa skiva. Hur ska jag då klar a mig? Jag hoppas vegrkligen att han får ett skivkontrakt. Jag hoppas verkligen inte skivbolagen är så dumma i huvudet att dom inte ringer honom. Fattar dom inte hur mycket pengar dom kommer att tjäna på honom? Han hoppas verkligen dom inser hur underbart bra han är.

Nej nu måste jag sova. Ha det bäst. Puss på er <3


Bara för att det var längesen jag la in en bild på Johan.

Jimi & Joschka <3

Hellå Allihopa!

I morse gick jagh som vanligt till Bussen. Amanda skulle med mig till skolan idag. och vi skulle mötas nere vid bussen. När jag stod där nere ochväntade på henne väntade jag skit länge. Jag väntade och väntade, trodde att amanda skulle missa bussen. Trodde att hon hade typ försovit sig eller någonting xD. Men tydligen så hade jag kommit till bussh¨ållplatsen väldigt tidigt xD men hon kom i alla fall dit, och så berättade hon att hon hade hittat bilder på die wilden kerle när de spelar fotboll... (bara dom som har sett dom filmerna fattar det roliga i det där) Jag och Amanda har letat efter dom bilderna skit länge och igår hittade hon dom, och jag blev jätte gladish. Vi hade en bild på Romeo från då, och den var så otroligt söt och vi hittade inte resten av dom. Men nu har vi. och omg dom är i alla fall sjuukt fina.

Jag kom ju till Amanda i lördags och man kan ju säga att vu va till idag och gud va mycket dwk det har blivit. Vi har haft sånna dwk ryck så de är inte klokt. Jag tror inte vi någonsin har varit SÅHÄR mycket dwk. Jag älskar dwk och det komemr jag alltid göra. Man blir aldrig besviken på dom. och tröttnar man på en person, finns det alltid en annan man blir hyper på. Det finns alltid någon. Vi hittar oxå alltid nytt om dom, öven haft vi varit dwk fan länge, det tar aldrig slut. underbaaart<3

Men men som sagt, Amanda hängde med mig till skolan idag, jag hade ändå bara två lektioner, och hon har velat se min skola länge. Jag pratar otroligt mycket om folk i min skola, så hon ville dit. När vi åkte till skolan såg vi tyst, och han är den jag pratar mest om så då fick amanda se honom. Sen när vi kom till skolan tyckte amanda vår skola låg mitt ute i ingenstans. hon hade aldrig ens sett den skolan xD haha. fast i och för sig så hade inte jag heller det innan jag började där xD. men amanda var taskig. hon mobbade min skola och tyckte inte den var fiin. dumma henne.  första lektionen vi hade var Hälsopedagogik och där skulle vi skriva en bra och en mindre sak om alla i klassen. Amanda måste ha tyckt det var väldigt barnsligt, och otroligt lätt. Men det ingår i målen att kunna se personers olika sidor. det är väldigt bra och lärorikt.  Jag och Amanda tyckte oxå att Danny var en fegis. HAHAHA. Han vågade inte sätta sig bredvid amanda. xD HAHA.

Efter hälsopedagogiken skulle vi ha datakunskap, men först skulle vi till cafeterian. Men du måste erkänna att cafeterian var fiin?! det måste du! för den är fin. och bra. och mums. När vi slutade den efter datakunskapen gick jag och amanda mot blåkulla. Jag hade frågat Alle om när bussen gick. Men när vi var typ halvvägs till blåkulla kom jag på att vi ska ju inte till skummeslöv. Jag tänkte ju att jag skulle hem till ammma eftersom jag alltid är där, och alle bor i skummeslöv. jag hade verkligen inte tänk på att vi skulle till östra Karup. Så va skulle vi då göra? Jag ringde pappa och frågade när nästa buss gick och det var klockan 2, d.v.s 3 timmar senare. Och Amanda ringde hem till henne och där var det ingen som svarade. Och inte hennes Farmor heller. Nähä, tänkte vi. Då får vi väl gå. HAHA. Så vi började gå. När vi var vid en rondell så var vi på fel sida om vägen så vi fick korsa rondellen. Det var skit kul. Vi stod mitt på rondellen när vilar körde där. När vi har på rätt sida igen, ringde hennes farmor och hon ha att hon kunde hämta oss om någon timme eller så. Så vi började gå och kom ända till skoaffären, typ 1.5 kilometer där ifrån. (VISST ÄR VI DUKTIGA????!!!) Vi provade massa skor och det var skit kul. Vi hittade massa skor som vi tyckte bill skulle passa i. ( han är roligast att tänka så om, eftersom det handlar om högklackat och sånt) Dessutom hittade vi många stövlar som var väldigt bill-iga. Vi satt där och snackade massa och massa. Vi bestämde oxå att vi skulle beställa den nya th dvd tillsammans, och när vi hade bestämmt det skakade vi på foten as mycket samtidigt, precis som en hund skakar på svansen. Det såg skit kul ut xD HAHAHAHA.

När vi var hemma igen kollade vi först om Bushido och sido dvderna hade kommit men det hade de inte .__. Så vi gick in och började printa extra materialet från Die wilden kerle 5. Det var det ända vi har kvar ifrån alla dwk filmerna. Vi fick såotroligt underbara bilder så ni kan inte förstå det. Asså omg. Raban och Joschka är bara så otroligt snygga i making of och något annat bajs. I det där annat bajs tjafsar dom om att alla blev förälskade eller inte. sjukt gulligt. När vi såg det kom jag och amanda på en sak. Raban och Joschka är väldigt tighta. Dom är antingen OTROLIGT bra vänner eller så är det något mer. Ni skulle bara se dom blickarna. omg. Det sättet joschka kollade på Raban, kollar typ Tom på Bill. Och då är det seriöst. Så vi tänkte att det kanske är så att Det var pågrund av raban som jimi flyttade och lämnade Joschka.

Efter att vi hade sett det där med Raban och joschka fick vi ner och lagade mat. (vi har varit väldigt duktiga dom senaste dagarna, och har lagat egen mat. otroligt duktigt. men det är bara för att jag inte har min moppe joschka längre. jag saknar honom. Jag tror han fryser ._. Men i alla fall, efter maten gick vi upp och printade från kino tour. omfg där hände det grejjer. Vi såg saker vi inte sett innan, vi la märke till saker vi inte sett innan, och vi förstod saker vi inte förstått innan. Vi förstår hur dom känenr och hur dom är nu mer än innan.

1. Dwk gänget gillar inte romeo.
2. Det är något mellan Joschka och Raban
3 Jimi är en otroligt svartsjuk pojkvän.
4. Jijo är helt otroligt <3

ettan, Jo jimi och gänget glömmer ofta bort romeo och  behandlar honom inte som "en i gänget" så att säga. jag tror dom tycker att han är lite sådär små jobbig. stackars lilla romeo. Vi såg en bild där jimi, raban och joschka håller om varandra, så står Romeo bredvid och får inte vara med och ser jätte ledsen ut. Jag och amanda började nästan gråta då ._. det var jätte sorgligt.
Tvåan, Jo Raban och joschka håller på väldigt mycket och kollar på varandra otroligt mycket. Vi tror att Raban tycker otroligt mycket om Joschka, men att Joschka inte riktigt tycker om Raban så mycket, eftersom han tycker så otroligt mycket om Jimi. Men något är det.
Trean, Varenda gång Raban och Joschka hålel på, är Jimi skit sur, han ser skit sur eller ledsen ut. Och när Klette (en tjej i dwk) skulle hem, så kramade hon alla, för hon skulle hem. Och när hon skulle krama Joschka sp puttade jimi bort henne xD HAHAHA. jimi är bara för söt. Och varenda gång Joschka kollar på Raban kollar alltid Jimi på Joschka. HAn är så otroligt svartsjuk. Men det gör honom bara mer söt <3
fyran, Kino tour i femman. Allt handlar om Jimi och Kevins föhållande. Dom sover i samma säng, dom kastar popcorn på varandra och ser otroligt kära ut. Dom kollar på varandra hela tiden, dom står brredvis varandra hela tiden och dom håller på med varandra hela tiden. Men det som var gulligast av allt var när Joschka och Raban höll på mycket, Jimi blev sur, han åkte hem. Men kom tillbaka på kvällen igen och vaknar upp i Joschkas rum. Han hade inte behövt åka tillbaka fören morgonen efter. Men det gjorde han. Unda vad som hände den natten...

HAHAHAHAHA. Jag tror det bara är en person som läser detta. Om det nu ens är det xD HAHAHHAHA.
Jag tror i alla fall att ingen fattar någonting om vad jag har skrivit, förutom Amanda xD.... HAHAHA

Men jag blir otroligt glad och JiJo. Det är något speciellt med det. <3

Joschka och Jimi <3

What have you done to kevin – Amanda feat. Evelina

What have you done to kevin – Amanda feat. Evelina
Skriven av: Amanda och Evelina, 14 december 2008
Melodi: Key to the city - Jimi Blue

Vers

What have you done to kevin. x4
You leave Kevin for Janni
How could you do that
Why is it Janni
Is it because of the money, aaaiiihh
'caus you don't have it like that
But you wan' it like that

You have know kevin long
You cheat with Janni
That's so wrong
Jimi and Kevin, yeah that's bright
Jimi and Janni, that's not right

Janni just want to be a star like Jimi Blue
'caus he's a b star and want to be an a too
Now lil Kevin is so lonely
He doesn't have a homie

It's just Jimi and his Janni
But Kevin was his honey

Refräng

Here's Jimi and he's gay and you know that
He should be with Kevin and not a rat
Take a look at this and let us face it
It should be Jimi and Kevin

Vers

We got a lot of things t show
so here we go
me and you, met 0-2, now you know
stick around and listen to me now.
Is it another boy, another lover?
I cry, you shine and i'll find
another way to make you mine now
Don't you leave me,
I'm a broken toy boy
I can handel shit
but you making me mad about it.

Stick

Don't leave me
I love you
If you want me back
don't ask me
Feel free baby
Im here.
You don't want me, but i want you near

Refräng

Here's Jimi and he's gay and you know that
He should be with Kevin and not a rat
Take a look at this and let us face it
It should be Jimi and Kevin

Stick

Janni's ugly and he's lame
For him it's just like a game, for him it's just like a game x2

Jag älskar die Wilden kerle.

Jag hasr inte bloggat sen i torsdags. Jag känner mig otroligt dålig xD men det är det att jag var barnvakt i fredags och sen åkte jag hem till amanda, och jag är fortfarande här för hon ska med mig till min skola imon, det ska bli jätte kul :D hoppas vi hinner se tyst och alla. Eftersom jag har pratat så mycket om dom så vill hon väldigt gärna se dom i verkligheten. så jag hoppas vi ser dom. Jag vet i alla fall att vi brukar se stora h på måndagar för då har han lektion nära oss. Hoppas bara inte han är sjuk eller något.

Jag har så otroligt mycket att skriva om. Men jag atror inte jag hinenr skriva om allt, men jag ska försöka i alla fall. Jo först i fredags i skolan hade vi julbak. Det var skit kul. Jag emma karolin ocvh Arnela bakade pepparkakor. Fast jag tror att jag mest åt degen. Muuuuums. MEn några pepoparkakor gjorde jag. T.ex. ett J ett M ett P och en hatt. Men dom var inte så goda. Men hemmagjorda pappakakor är aldrig goda. usch. Men mitt i julbaket gick brandalarmet. Och alla i klassen trodde det var vi som hade orsakar det xD HAHAHA. eftersom vi hade ugnen och plattan på och allt. Men det var nog bara en övning tror jag. Men så vi allihopa gfick springa ut i bara tröjor och jag hade en otroligt tunn tröja. Det var skit kallt. Men för att värma upp oss sjöng vår klass jullåtar. Alla glodde på¨oss. Men det sket vi i för vi hade skit kul :D HAHAH.

Men, men, sen när vi skulle hem retades vi med Arnela för viv trodde hon skulle till ;Madison, men hopn sa att hon inte skule det (A) det var kul :D HAHHA. Men hon skulle dit, men vi tycker om henne lika mycklet för det ^^ HAHA <3 Det var bara kul att retas lite :)

Men sen på kvällen skulle jag som sagt vara barnvakt. Jag behövde verlkligen det,. jag behövde pengarna. Jag kom dit halv 7, och jag och alexander (9 år) satt och pratade tillo klockan 8 sen var det idol. Mer gjorde vi inte. Och för det fick jag 500 kronor. Påtal om Idol. Kevin van. wiiihooo så oväntat xD Hopopas Annie blev glad ^^ Men man visste nästan det hela tiden att Kevin skulle vara den som vann. Men det som är så kul med det är att det har variot en norrlänning som har vunnity varannat år, och dessutom har det varit varannan kille. hahaha. Kul. En sak jag tyckte var hemskt, var att alla de gamla idolerna sjöng i mellanakten. Så vi som kollade på tv fick inte se någontiong ;_; Jag som hade sett fram emot att se Johan, fick inte se honom, men jag fick se honom tre gånger så jag är glad över det, men jag hade verkligen vetat se honom sjunga johny the rocker, åååh jag skule dit och varit i globen. Jag längtar verkligen efter att han ska släppa ett album, och jag hoppas verkligen att han gör det. Jag vill så ha det i så fall.

Nu har amanda duschat färdigt så jag hinner inte blogga mer xD Men jag har massa mewr aqtt skriva om, men det får väl bli imon i så fall.
ps. jag opch amanda har skrivit en låt, + att vi är bäst :)



Nick Romeo Reimann <3

Nu ska jag dra till med en snabb blogg. Hinner inte skriva så mycket eftersom jag måste verkligen sova. Imorse försov jag mig, igen. Jag är verkligen as dålig på att komma upp på mornarna. Jag sätter klockan och allt. men så tänker man, bara vila lite. och då såklart somnar man om. ARGH. jag skyller på att det är så mörkt ute på morgonen. Så jag missade Idrotten på morgonen, men det gör inte så mycket. Men mamma körde inte mig, så jag fick vänta på nästa buss. Men som sagt, det gjorde inte så mycket, idrotten är ju bara bajs så.

I skolan hände det massa saker, som vanligt. det är så sjukt roligt att gå i skolan. Jag har alltid så otroligt kul. Men idag stannade i alla fall Jag emma, arnela och Karolin kvar efter skolan till klart fallet. Det är i alla fall färdigt nu. Men när vi då var där i skolan gjorde vi något, som vi kanske kommer ångra imorgon, vi får se. Jag berättade oxå om vecka 4. Kom på att jag inte berättat om det. Min förra klass visste om det, men jag har alltid varit hemma den veckan, men nu i gymnasiet måste jag ju gå i skolan. Men ibland är jag inte sååååå Emo. ibland är det på en måttlig grad. men förra året var det hemskt. Men men, vi får väl se.

När jag kom hem sen svimmade jag nästan. O...M...G. Jag kan fortfarande inte fatta att detta har hänt. Jag kan inte förstå hur detta kan gått till. eller jo, men jag kan ändå inte fatta det. Jag ska berätta om allt. från början till slut i minsta detalj. Jag komemr då hem från skolan, sätter mig ner och äter, tar fram datan och startar msn, ingen skriver. nehe, va populär man var här då. Men så går jag in på hotmail och kollar om jag fått något speciellt. Bara facebook. Jag blev medlem där för länge sen och inte orkat bry mig. Men så tänkte jag, jag kanske ska vara lite mer aktiv och verkligen gå in där och kolla hur det är? Så gjorde jag det och fixade profilbild och allr. Fattar fortfarande ingenting. men skit samma. Då skriver jag til amanda att jag är duktig för att jag skaffat facebook. då skriver amanda. Och hon har damp. hon fråar var jag varit, att hon hade ringt mig, men att hon inte har telefonnummret till pappa. hon skriker (på msn) hon dampar loss skriver ROMEO och jag fattar ingenting. då frågar hon har du inte sett min visningsbild. och då ser jag! det var romeo som satt i en soffa, höll i ett långt brev, hade på sig en grön tröja och en röd tröja låg bredvid. Det tog ett tag innan jag fattade. DET VAR VÅRT BREV OCH VÅRA TRÖJOR!!!  då fick jag hetts och jag visste inte vad jag skulle ha mig till. det enda jag skrev var OMG. jag hyperventilerade och grät och skrattade och log och allt. Det var helt otroligt. Amanda skrev att jag måste in på hennes bilddagbok. Jag gick in, men kom inte in på hennes. jag fick damp. jag blev jätte ledsen. men så komemr amanda och är smart och skriver: " HANS HEMSIDAAA!!!!!!" så jag går in dit, och ser. Romeo har lagt in en bild på sid själv på sin gästbok där han tackar för brevet. och inte nog med det. Han skrev det på svenska. Han skrev det på svenska så att vi skulle förstå honom. Han ansträngde sig för att vi skulle förstå. Jag älskar honom. Vi skickade ju ett brev till honom på dålig tyska, och han svarar på dålig svenska. Han är bara så otroligt underbar.

"Hej!

hjärtlig tack för ert lång brev och ert jåttekul T-shirten.

Mågnar varma kramar till Sverige

er Nick ;-)"


Vi skrev i brevet "für immer, dein evelina und amanda" och han svarade: "er nick ;)"  så otroligt underabart. Världens bästa julklapp. Jag tror inte Romeo fattar hur lycklig han just nu har gjort två personer i sverige. Jag och amanda var inte beredda på att han skulle lägga ut det på sin hemsida, inte på det viset, och absolut inte att han skulle tacka oss. Elelr ännu mindre att han skulle tacka oss på svenska. Fattar ni hur underbar den ungen är? Men känslan av att det är vi som har skickat det där, omg, det går ite att beskriva. Jag är så otroligt lycklig just nu. Jag kan fortfarande knappt fatta att detta har hänt. Jag undrar verkligen vad han tänkte när han såg brevet, eller vad han tänkte när han läste det. Sen måste han ju ha frågat om någon vill ta en bild på honom med brevet. och dessutom måste han ha tagit av sig sin tröja han hade innan för att sätta på sig en av våra. OMG. det är helt sjuukt. Sen måste han ha frågat någon om hjälp med svenskan. han måste ha tänk på att han ville skriva på svenska för att vi ska fatta. Han måste ha brytt sig om att vi ska förstå. HAn måste va varit väldigt glad över att han har fans i sverige. Och det är ju jag och amanda som har gjort honom glad. Detta är första gången jag är stolt över att vara svensk. oh my god.  Romeo har lagt upp en bild när han håller i vårat brev jag och Amanda har suttit och skrivit och har på sig en tröja jag och amanda köpt. Jag och amanda har haft dom där sakerna hemma, och vi har skickat dom, och nu håller romeo i dom. Det är sjukt. och det var sååå värt alla dom pengarna.

Ser ni hur glad han ser ut? Ser ni hur nöjd han ser ut? Ser ni hur underbar han ser ut? ser ni hur söt han är.
ÅÅÅH va jag tycker om Romeo..<3

Korv-spa

Tjosaan. Idag blir det inte lika lång blogg som igår. HAHA. jag lovar.

Igår hände ju det där med Jimi och Joschka, jag har släppt det lite, är inte lika sur idag, men jag är fortfarande sur på Jimi. Det komemr ta ett tag innan jag har accepterat det, som jag sa till amanda så är det nog över till helgen. Men det är det att JiJo har varit något naturligt, men så kommer jimi och är otrogen. Det är inte särkillt snällt mot Joschka. Men vi får väl hoppas att det löser sig på bästa möjliga sett.

Idag i skolan så Berättade jag för typ alla vad som hänt med JiJo. Dennis tyckte jag var sjuk. "Kan du inte vara som en vanlig tjej?" HAHAHAH. Nej tyvärr, det kan jag inte =) för vanliig är tråkig. Ingen höll med mig om att detta var nästan som världens undergång. Ingen tyckte det var något särkillt. Det tyckte mest jag var konstig. Jag visade oxå bidler på Jimi och Joschka för Dennis. Han såg att dom var bögar. Då blev jag glad. Hoppas bara inte JiJo blir JiJa. Det låter och är fel. usch.usch.usch.

En annan sak idag i skolan hände med 'Tyst'. Det var så sjukt kul. Jag kan inte berätta, för tänk om någon kommer in och läser. Men jag kan säga att allt jag tyckte om tyst när han sa allt om Michael, så har jag ändrat mig lite nu, och jag kommer sakna honom när han åker. Vi kommer adlrig mer se honom sen. Det komemr bli så otroligt hemskt. En sak jag måste berätta är att 'Tyst' sa "självklart" til mig. Och då dog jag. För jag älskar när folk säger självklart. Pågrund av att det påminner om Johan, för johan säger ofta det. tyst visste inte vad det var han sa, och varför jag bah: "aaww". Danne berättade oxå att jag älskade bögar. 'Tyst' måste tycka jag är värsta sjuk xD HAHAHA. Men han var i alla fall jätte söt idag. Och det komemr bli hemskt när han inte är där längre, för varje gång vi ser honom är det som om man ser en kändis, vi bah:  tyyst!!! HAHAHAHA. det låter sjuukt roligt. Fatta många personer vi har som vi har döpt om. Vi räknade ut det igår och det var ca 10-15 stycken. Fast 'Tyst', stora H och look like Johan är favoriterna. Look like Johan är en kille som är JÄTTE SMAAAL och går i 9an och heter joel. Han är jätte lik Johan ibland. I alla fall när Johan hade svart hår. Fast det är mer roligt för mig och Arnela. PÅTAL OM JOHAN! Arnela har köpt Idol skivan. OMG! hon hade med sig den i skolan idag, och vi lyssnade på Johan. Han sjung "beautiful Once" och det är inte dåligt. Omg, det låter sjuukt bra. Jag unde inte sluta lyssna på den. Jag längtar verkligen efter hans första album. den dagen kommer jag vara såå lycklig.

En annan sak som hände idag som gjorde mig skit sur var när jag lyssnade på idol skivan, på rasten och så satt med många i klassrummet, de tyckte inte om Johan, men så bytade jag låt. Men sen helt plötsligt ställer sig Michis upp och går bort till cd spelaren och stänger av :O! inte nog med att hon bara stängde av! hon tog ut skivan och SLÄNGDE ner den i bordet !!!! fyy va elakt! Det blev repor i skivan. Vad tänker hon med egentligen?!?!?!?!  man gör inte så med någon annans skiva! Om hon nu inte ville lyssna mer så skulle hon kunna sagt det till mig. Jag sa till henne högt och tydligt att hon INTE skulle röra skivan. Men lyssnade hon?!  nej då hon tar ut den och slänger ner den på bordet. Hon är ju för fan inte klok! ÅÅH va sur jag blev på henne. USCH! Jag gick då och tog cd skivan och satte försiktigt in den i födralet och gick ut och la den i mitt skåp. Sen sa jag inte ett enda ord till henne på hela dagen. och det tänker jag inte göra imon heller. ÅÅH jag tycker inte alls om henne efter vad hon gjorde. Asså man gör inte så och det borde hon veta!

Något annat som hänt idag? Juste Jag och Emma och Arnela var väldigt roliga när vi skulle hem idag. Emma säger korv hela tiden, och idag har hon sagt korvspad. ingen aning varför xD HAHAHA. Men då när vi skulle hem sa hon Korv och Arnela skulle säga spad, men så sa hon spa xD HAHAHAHA så det blev Korvspa xD HAHAHA. Vi pratade sen om vad ett korvspa var. HAHAHAH. och det var ett spa med korvar. Korv massage. istället för att lägga varma stenar på en, lägger som varma korvar. och istllet gör värsta gegga i ansiktet, är det mosad korv, och istället för gurka på ögonen är det rå falukorv xD HAHAHA xD  guuuud va vi skratatde xD HAHAH xD.  och neej, jag har aldrig påstått att vi är normala.


Bara för att Robeat är snyggare än snyggast på denna bilden.

Ji utan Jo ör som Twin utan cest

Idag försov jag mig. Skullel vara i skolan klockan 8. Men egentligen började jag inte fören 10. Men jag skulle dit för att plugga med Arnela, emma och Karolin. Men jag var inte där fören klockan tjugo i 9. Jag är dålig jag vet xD HAHAHAH.
Men det blev inte så mycket pluggande ändå. blev mest att vi satt och sanckade. Emma trodde Danny hette suduko i efternamn. HAHAHA. Danny sudoko xD neeej, Danny Saucedo juee. det vet väl alla? HAHAHA. dessutom trodde Arnela att Emma andersson och robinsson Robban varit tillsammans. Men då försökte jag övertala henne om att han hette Mille. Och att hon nu är tsm med en som spelar hockey. Men då trodde Emm att det var foppa. dom har såååå fel. Jag vet ! jag har rätt ! :) zepperberg något heter han. Men förnamn orkjar jag inte kolla upp.

HENRIK ZETTERBERG :O!!!! heter han inte det?

aja, nu till lite seriösare saker. Ni alla som läser min blogg vet väl vem Jimi Blue är? Ni som inte vet behöver inte lsäa, för jag orkar inte förklara. Men så här var det. Jag snackade med amanda på msn och vi pratade om Jimis flytt. Hans pappa hade sagt i en intervju att dom kanske skulle flytta till berlin. Dom bor nu i München. Jimi har alla sina kompisar i München, han har alltid bott där och växt upp där. Dessutom bor hans pojkvän i München. Så jag och amanda pratade om att Jimi aldrig kommer att flytta ifrån München. Han skulle aldrig lämna Joschka. Men då just när vi pratade om det fick amanda reda på att Jimi har sagt själv att rycktet om att dom ska flytta är sant. Jag och Amanda dog. Jag lovar er jag har nog aldrig varit så sur på någon för något sånt i hela mitt liv. Och inte nog med att han bara ska lämna Joshcka och alla. Jo, jimi sa oxå att han och JANNI ska flytta ihop om ett år eller så.  ... JANNI?!?!?!?! När amanda berättade det visste jag inte vem han var. Jo Janni är en person Jimi spelade in en film med. Både Sommer och Gangs. Och nu helt plötsligt ska dom flytta ihop?! Jimi ska flytta till Berlin. Han är tvungen pågrund av att hans föräldrar ska flytta. Men, Janni bår långt ifrån berlin. Och han, själv, ska flytta till Jimi. Hur seriöst är inte det? det är ett stort steg. Varför Janni inte kunde flytta nu var att han fortfarande går i skolan. Jag blev så otroligt sur på jimi. Vad tänker han med? Hur kan han göra så här mot Joschka, han pojkvän? Hur kan han?! Detta betyder att jimi har varit otrogen. OTROGEN?! Jag hatar Jimi. Han har sårat Joschka. sårar han joschka, sårar han mig.

Det var säkert såhär: Joschka hade varit hemma hela dagen och lagat mat och gjort det jätte fint, för han och jimi skulle fira något. Joschka hade gjort det jätte fint, och allt var för jimi. Hur gulligt är inte det? När då Jimi kommer hem, är Joschka jätte glad och Jimi säger att han inte hade behövt göra allt detta. Men innan de sätter sig ner och äter säger jimi att han har något att berätta och säger till joschka att sätta sig ned i soffan. (den är vit!!!) Joscha ler och är allmänt glad och undrar vad det är jimi ska berätta. Jimi berättar då om flytten, och om Janni och hans känslor för janni. Tänk er själva, hur tror ni att joschka kände sig då? va?! jag hatar jimi. Joschka blir ledsen och tittar ner i golvet. Jimi frågar om det fortfarande är okej mellan dom två, joschka tittar inte upp från golvet och nickar. Jimi säger då att han måste iväg men att han tycker att joschka var jätte gullig med att göra allt fint till derad tre årsdag... När jimi går där ifrån sitter Joschka och kolalr ut genom fönstret och ser jimi åka iväg . Sin livs kärlek lämnar honom för en kille han bara känt i nått år eller vad det är. Efter att jimi åkt iväg börjar joschka att stor gråta och kan inte sluta. han är både sur och ledsen. han vill hata jimi mn det kan han inte för han älskar ju honom mer än allt annat. Joschka ringer då sin bästa kompis Raban. Raban blir jätte orolig när han bara hör Joschka gråta och säger "...han har lämnat mig" Det första raban gör är att åka hem till Joschka och springa fram till honom och krama honom så länge han kan och söger att allt kommer att ordna sig. han sätter Joschkas hår bakom örat då det har fallit framför ögonen på honom. (JA Joshcka har långt hår, super gulligt) samtidigt som han säger att Jimi alltid varit en skitstövel. Så skrattar Joschka lite och säger, vad skulle jag göra utan dig. Då säger raban, nejdu, det vet jag inte. och de bäda skrattar.

Fattar ni hur bäst raban är O___O ? Raban är den bästa kompisen någonsin. Han finns alltid där för Joschka. Och Raban får alltid en att må bra i de värsta situationerna. Raban der Held. Det är verkligen sant. Han är så underbar så det finns inte. Joschka ska vara glad att han har en kompis som Raban. Dom två passar så bra ihop. Herregud asså. Jag hatar verkligen jimi för det han har gjort. Hur kan han? Efter att jag och amanda pratar och dampat oss på detta bestämmde vi att vi skulle skriva en berättelse om detta. Hon skriver den, och jag ser idér på handling. Av det hon har hunnit att skriva nu så är det skit bra. Man hatar bara jimi mer när man läser det. Jag fattar inte att han kan göra så här. Han och Joschka var ju perfekta ihop. Det var Jijo. JiJo <3 kommer alltid vara Jijo. Men tydligen tyckte inte jimi det!

Jag och Amanda kom oxå på en annan teori. Det kan bvara såhär att Jimi höll på med en tjej på fyllan, och joschka fick reda på detta och blev skit sur. De bråkade skit mycket och skit länge. Det var verkligen det första, och det största bråket de någionsin haft. Och så blir jimi skit sur och säger till sin pappa att han vill flytta. De har pratat om det länge, men pågrund av joshcka ville inte jimi flytta, men nu vill han. Och för att hämnas på Joschka (för att jimi är så otroligt sur) säger han i en intervju att han och janni ska flytta ihop, eftersom Joschka länge har varit svartsjuk på Janni för att han tycker att jimi och janni umgås väldigt mycket, men att de bara är väldigt bra vänner.

OMG AMANDA! jag kom på en annan teori O__O Det kan vara så här att Jimi berättade för Joschka att han skulle flytta. Och Jimi var skit ledsen för detta. Han ville verkligen inte lämna Joschka, men att han var tvungen. och joschka tyckte att han och jimi skulle kunna flytta ihop själva, i München. Men Jimi ville inte det. för då skulle folk misstänka något,. inte minst hans familj, för han har inte berättat för dom att han är bög. Joschka blev då sur och sa "Jaha, så du lämnar bara mig?!" Jimi berättade då att joshcka skulle kunna flytta med dom, men det kunde inte joschka. Och jimi ville verkligen inte lämna Joshcka, han var tvungen att komma på något sätt att få Joschka att flytta berlin. Då säger han i en intervju att han kanske skulle flytta ihop med Janni, för att göra joschka svartsjuk, så att Joschka flyttar med honom O_O

MEn då är det det attt hur ska han sen förklara det för Janni. Men Janni kanske vet om Jimi och joschkas förhållande? Så han kanske var med på det. Man vet inte. Men jag vill så oerhlrt veta vad som har hänt. Vad har hänt med jijo.Jag vill inte att Jijo ska bli jija. Det är inte lika kul och inte lika gulligt. Det skulle ju vara Jimi och Jsochka, fattar inte han det? Men om det är så att jimi varit otrogen kan jag aldrig förlåta honom. Om det är så att han var tvungen att flytta, kan jag förlåta honom.

För det är verkligen så att Ji utan Jo är som Twin utan cest.


Jag saknar Jijo. Även fast jag inte vet om det verkligen är slut.
Men erkänn att dom ser kära ut ^^ ?

...


If a tree falls in the forrets, and no one's around to hear, does it make a sound?       























Paparazzi.

Någon mer än jag som såg Britney for the record igår? Det hanlade i alla fall om Britney Spears liv. En dokumentär där hon pratar ut om de senaste åren. Jag tyckte det var jätte intressant och jag fick verkligen en helt annan uppfattning om henne. Jag tycker faktiskt synd om henne efter det jag såg igår. Jag visste faktiskt inte att hon var så jagad av papparazzi. Hon kan inte gå utanför sitt hus utan att det står ett tjugotal papparazzi. Jag undrar faktiskt varför? Varför är hon så känd? Vad är det för speciellt med henne? Om vi tar t.e.x Christina Aguilera så kan hons gå på gatan utan att hon blir följd av så många papparazzi. Och Christina är väl minst lika stor som Britney. Det är i alla fall det jag alltid trott. Men tydligen inte. När jag såg det programmet igår och såg hur alla de papparazzi jagade henne kunnde jag bara tänka på Michael Jackson. Tänk att han har det minst lika svårt om inte mer. Inte undra på att han aldrig visar sig. Inte undra på att han alltid är inlåst. Jag hatar Papparazzi.

När jag såg programmet igår tyckte jag verkligen synd om henne, det var verkligen så att jag ville att alla papparazzi skulle dö ut. Jag har aldrig trorr att hon är så jagad, de fick ha dubbel gångare med sig för att lura papparazzi bara så att hon skulle kunna komma ut ur bilen och in i en affär. Tänk att aldrig kunna gå ut utan att alltid bli jagad av folk som vill ta bilder på en. Som skriker att de vill att du ska göra något som de sen kan sälja till tidningar så att de sedan kange ut tidningar, så att folk sedan kan köpa dom. Allt för att tjäna pengar. Många kändisar blir jagade. Men det är inte så jätte många som blir så jagade att de inte kan gå utanför dörren. Tydligen är Britney en av dom. Det trodde jag aldrig. Men en sak som skiljer Michael och britney är att Michael har vuxit upp med det och vet inte hur det är att vara normal. Michael har levt med det så länge så han har lärt sig att istället leva inlåst. Att låsa in sig för verkligheten. Britney därimot har bara levt med det i 10 år och brinner fortfarande för ett liv utan papparazzi som gör att hon inte kan låsa in sig.

Papparazzi måste vara världens sämsta och avskyvärda jobb. Dels för att man inte alltid vet om man kan få en scoop, men oxå för att man  är så otroligt hatad. Så man ska ju inte glömma att dom oxå kanske har en familj dom måste försörja. Men, jag tycker ändå att dom borde uttrotas. Jag tycker ändå att dom behöver inte vara så otroligt elaka. Dom förstör för folks liv. Det är bara i USA det finns så många papparazzi. I sverige har vi inga. Åker kändisar hit blir det ju som en semester, men då ska vi inte tänka på att papparazzi flyger efter. Jag skulle aldrig vilja vara så känd så att jag inte har något privatliv.

Sen satt jag och tänkte på Tokio hotel. Har som många papparazzi efter sig? Men så kom jag på att det har dom inte. Dom har massa galna fans efter sig istället xD och dom fansen är ju som papparazzi. HAHA. Nej men har th det? När dom är i tyskland? Har tyskland papparazzi? Tokio hotel är ju tysklands kändaste, eller? Men om vi tar till exempel Jimi Blue? Kan han gå ut på gatan och bara gå utan att bli överfallen av fotografer? Jag skulle vilja veta det.

Nej nu har jag skriver en hel blogg om papparazzi. HAHA. lite kul. Men när jag såg det programmet fick jag verkligen tänka efter. Undra hur det hade varit att varenda gång du går utanför huset blir du näsan överfallen av folk dom vill ha en bild på dig. Tänk om man har en dålig hårdag? HAHA. kul att då kommer på en tidnings framsida och håret står åt alla håll, och folk bara tror att man festade aå att man nästan dog dagen innan. Eller om när folk tar en bild på en och så är blixten så stark att han råkar blinka. Då tror folk att man är hög, eller skiit full.  Jag skulle aldrig vilja vara så känd. Jag skulle aldrig vilja vara känd i usa. Det livet känns inte sådär frestande.


Alla tre bilder är på Britney. Det är hennes bil.
Jag skulle verkligen inte vilja va henne. sicket otroligt jobbigt liv.
 

Pengar...?

Igår passade jag Isaak när mamma var på julbird. Vi haade jätte kul. Men en sak jag inte kan förså är att Isaak kan verkligen inte släppa tokio hotel. Jag gillade dom  Mars-juni, och efter det slutade jag helt. Men då visade jag isaak dom och han kan fortfarande inte släppa dom. Han vill hela tiden lyssna på dom, speciellt dusch den monsun. Han kan lyssna på den låten 10 gånger i sträck. Så igår när vi var ensamma hemma ville han då såklart komma på Tokio Hotel. Så frågade jag vad han ville se. Så ville han se KONSERTEN O_O. Vilken 2½ åring tycker en konsert är rolig att se? Isaak är konstig. Men aja, så igår fick det att bli att kolla på tokio hotel live konsert. Inte nog med att Isaak inte kan släppa dom, men pågrund av att han hela tiden vill se på dom, blir det ju så att jag inte heller kan. Det är verkligen så, när man väl sätter sig ner och kollar på dom, är det svårt att stänga av. Det var otroligt längesen jag såg live Dvd:n, och den känslan man fick innan, fick jag då igår igen. Det är hemskt. För jag vill verkligen sluta gilla dom xD. Dom är för mycket för mig. Jag kan nöja mig med twincest. Men deras musik vill jag inte lyssna på.  Men fortsätter Isaak att vara ett tokio hotel fan kommer jag säkert halka tillbaka i tokio hotel träsket ^^ HAHA.

Jag kollade oxå på idol igår. och jag måste bara säga en sak... GUUUD va tråkigt det var. Det var inge roligt alls. Hela idol har förlorat allt som gjorde det till roligt. Man satt där och nästan tvingade sig själv om att inte stänga av. Så tråkigt var det. Ingenting att längta efter, ingenting att sitta spänd över, och ingenting som var roligt. Jag trodde inte det skulle bli så här stor skillnad när Johan åkte ut. men det var det tydligen. Han ÄR idol 2008, idol är ingenting utan honom. Idol är bara något dåligt program som är menat att underhålla folk, men det är mer tvärtom. Dessutom var alla så otroligt dåliga igår. Ingen var bra, ingen var intressant och jag tyckte inte ens lite om någon. Robins cover på Michael var t.o.m sämre än Kevins förra veckan. Folk måste förstå att ingen kan sjunga michaels låtar och få det till att låta bra. Det finns bara en som kan sjunga dom låtarna och det är Michael själv. Ingen akn mäta sig med honom. Det går inte. Och usch va jag inte gillar Alice, men nu gick ju hon vidare till final. Och hon kommer att komma tvåa. Hoppas erkligen inte att hon vinner, men det gör ju kevin så. Men jag hoppas inte att Alice blir något sen efter, för jag tycker inte om henne. Vad är det folk tycker om hos henne? Vad är det som gör att hon är så bra? Jag kan verkligen inte förstå vad det är som är så bra med henne.

Igår i skolan pratade min idrottslärare med mig om att jag borde gå till en sjukgymnast. Hon berättade att hon brukade gå dit och att hon ska prata med hennes sjukgymnast om mig. Dessutom sa hon till mig att gå till sjuksystern och prata med henne om det oxå. Tydligen så tycker dom att jag borde träna mer, min idrottlärare sa att om jag inte bygger upp mitt skelett nu så kommer jag få problem när jag är 25-30 och kanske får sitta i rullstol resten av mitt liv. Det kan t.o.m bli så att jag dör i förtid. Det är tydligen allvarligt? Hon sa att jag är så stel och kommer få allvarliga problem med min rygg. Så sjuksystern skickade en remiss till en sjukgymnast så jag ska förmodligen gå dit. Jag fick oxå hem ett program jag måste göra varje dag som handlar om att bhygga upp rörligheten. Asså vadå särbehandling på mig? Så farligt är det väl inte? Visst jag vill inte sitta i rullstol resten av mitt liv pågrund av något jag kan göra något åt. men hallå?! Så här faligt är det väl inte?

Är det någon mer än jag som har panik för julen? Det har i alla fall jag. Jag har massa julklappar kvar och jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag behöver tid och jag behöver pengar. Jag har Amanadas present att betala, annas present, annies, mormors, morfars, mammas och isaaks. Och allt jag har är 500 kronor och mcket av det går till amandas present. Hur ska jag klara detta? Jag får råna en bank eller nått. Och dessutom är amandas present försenad? Dom skyller på att det är många som beställer. Men jaha?! skaffa mer personal dårå?! Och sen vet jag inte vad jag ska ge till Anna. OMG. + att jag måste betala min klänning jag har betällt. ÅÅÅÅH va pengar skulle sitta fint just nu. Jag behöver det, och jag behöver det väldigt mycket!


Denna bilden ska jag ge till Isaak. Fin va ? Han kommer bli jätte glad.
För Isaak är lite kär i Bill. Jag tycker det är urgulligt!

"We'll never stop screaming' We're going back to the roots"

Jag bloggade aldrig igår men jag ska berätta varför. Va beredd på att denan bloggen kommer att vara lång. Har otroligt mycket att berätta om. Men först ska jag gå på toa =) !

i förrigår vid klockan 5 körde mamma mig till Amanda och det första amanda sa när jag kom var " DET HAR KOMMIT UT BILD PÅ BILLS NYA TATUERING!!!" och jag fick hetts, jag var tvungen att kolla. Jag har gått runt och funderar aslänge på hur den såg ut. Jag fick se tatueringen och jag säger bara en sak, usch. Det var den fulaste, mest avskyvärda tatueringen jag någonsin sett. Jag fattar inte hur människan tänkte. och vad tycker Tom om den? Han kan inte tycka om att bill förstör sin kropp på det viset. Jag lovar han har verkligen förstör sig själv. Den är ap ful. Och om man läser texten s¨å låter det precis som om han inte vill vara känd. Det låter som om han vill tillbaka till hur det var innan. Det är ju väldigt snällt av honom. Dessutom är den så otroligt stor. och sa jag att den var ful? Den är äckligt ful. Jag känner mig lite taskig mot Bill. Men jag tycker han är lika taskig mot oss. (och nej, jag klassade mig inte som ett fan där. Men oss=människor) Bill gjorde så den tatueringen runt deras födelsedag, Så det är ju varför han hade kläder på sig när de var på stranden. Men har ni tänk på att Tom ser väldigt sur ut på dom bilderna? Nu har jag svaret. Han var sur på Bill för han tyckte inte om hans tatuering. Har Tom ingenting att säga när det gäller Bills kropp? Det är ju faktiskt Tom som får se den typ varje dag. Då tycker man ju att Bill kan tänka på honom lite oxå. Det handlar ju inte bara om Bill.

Men men , så åter till Amanda. Det var sjukt kul, som vanligt att träffa henne. Men som vanligt är jag och mitt minne inte så bra vänner så jag kommer inte ihåg vad vi gjort, iinte i ordning i alla fall. För vad gjorde vi egentligen efter att vi hade sagt hur ful hans tatuering var? Jag kommer i alla fall inte ihåg. HAHA. JO! nu vet jag ju :) Vi gick upp på hennes rum och så kollade vi något på hennes dator. Sen gick vi upp till affären och köpte godis. Vi bestämmde oxå att vi skulle köpa läsk för att vi skulle kunna rapa bättre. Men det var inte bättre. Det går bara med vatten. Kan ni fatta att man rapar så otroligt mycket när man dricker vatten? Det är sjukt, men samtidigt sjukt kul. Det var väldigt roligt att gå upp till affären och där inne i affären, för eftersom jag och amanda inte träffasts på 3 veckor hade vi så sjukt mycket att prata om så vi pratade i mun på varandra och vi glömde nästan att andas xD sjuukt kul.

När vi kom hem satte vi oss och käkade godis och kollade på Die wilden kerle extra material. Kino tour in my heart <3 Jag har verkligen saknar DWK. Det är som ett grundläggande behov att kolla på dom filmerna. Det är helt sjuukt. Jag verkligen älskar dom filmerna. Det går inte att förklara med ord hur bra som egentligen är. Det känns som om man känner dom. Det känns som om man har växt upp ed dom och man vet nästan allt om dom. Det känns som om man själv är där. och själv varit med om det. Alla skådespelarei filmerna är oxå helt underbara, det går inte att förklara hur underbara dom är. Helt kacke verdammte!

Sen skulle vi lära oss Jimi låtar. Det gick faktiskt bra, vi lärde oss Love you better väldigt bra faktiskt. Jag var bögen och amanda var jimi. Precis som vanligt, tror vi ska göra en video igen med den låten. Vi är ju så duktiga på det. Synd bara att man inte kan lägga in det på Youtube. Hade varit väldigt kul i så fall. Efter love you better hade vi väldigt kul, satte på key to the city och dansade runder. Det var skit kul. Vi kan den låten så otroligt bra. (det är en rap låt så det är svårt) Men så satte vi på den och gick runt bordet. HAHAHAHA ni anar inte hur kul det var. Sen gick vi ut och sanckade massa. Jag och Amanda kan snacka sönder varandra. Jag fick ont i magen så mycket jag pratade. Jag menade halsen. xD hahaha, pallar inte radera. Sen vet jag inte vad vi gjorde xD jooo, juste vi kollade på Raban jul filmen. Menjag var så otroligt trött så jag pallade inte kolla på hela. Så vi gick och la oss.

Sen nästa dag vaknade jag vid 1 xD HAHAHHAHA xD och amanda vid 12 något, vi fortsatte att kolla på filmen vi kollade på kvällen innan. Den filmen är så troligt sööööööööt. <3 Jag älskar verkligen raban när man spelar så rädd och liten och sööt. Sen satt vi vid datan tror jag. Men vid 4 åkte vi in och skulle käka pizza. Vi kom fram till att vi inte ätit det på 2 månader O_O fatta länge. Vi brukade äta pizza skit ofta,. Men gott det var det i alla fall. När vi sdan kom hem igen vid halv 7 någon gång, ringde jag pappa och undrade om han kunde köra Men jaha tänkte jag då, så ringde jag mamma och undrade om hon kunde hämta mig men det kunde hon såklart inte. Hon hade ringt mig vid 4 och sat att hon var påväg, men då skulle vi ju äta pizza så då kunde jag ju inte åka hem. Så varken mamma eller pappa brydde sig om hur jag skule kunna komma hem. Men så bestämde jag och aanda att jag skulle vara kvar hos henne och ta bussen till skolan på morgonen efter.  en det var det att jag hade inga nya kläder eller busskort. Så jag lånade en Th tröja av amanda och hennes busskort för hon behövde typ inte det. dessutom går hennes buss 7 och min typ halv 8. Så jag var ensam hemma med hennes pappa :) jag fick dessutom en nyckel hem till amanda så att jag kunde låsa xD HAHAHA jag bor nästan där nu.

Det var lite pinsamt i skolan idag, för jag hade en tokio hotel tröja och alla glodde. HAHAH det var faktiskt lite kul. Men jag hade min jacka på mig nästan hela tiden. så det gjorde inte så jätte mycket. Men alla i klassen kommenterade det typ, och jag bah: det är inte min tröjja! HAHAHA. jag var ju tvungen att säga det, så att de inte har fel uppfattning av mig.

Juste jag och amanda har bestämmt att skriva ner allt om Tokio hotels hemligheter där vi har förklaringen, för jag och hon är så otroligt duktiga på att komma på förklaringar till allt dom gör. Vi har betämmt att skriva en bok. HAHAHA. vi skulle lätt få ihop så mycket xD HAAHAHAH kom på 21 på typ 5 minuter xD Jag ska skriva upp alla här någon dag så att ni får reda på sanningen om tokio hotel.

Nej nu måste jag sticka.  LAlallalala :D Dagens bild får bli på Bills äckligt fula tatuering.


Ja juste, jag har mer bevis på twincest. Pussar och kramar på fan partyt.
Ja ni läste rätt. Tom pussar bill på kinden. Och de kramar varandra.

Tänk va livet hade varit perfekt om man bara hade varit rik.

Idag är det måndag och jag har studiedag. Otroligt skönt öfr jag hade inte klarat av att gå till skolan idag. Alla vet att Johan åkte ut i fredags, och alla vet att jag tycker om honom, och alla kommer att kommentera det när jag kommer till skolan. Så idag hade det varit hemskt att gå till skolan. Jag har studiedag imon oxå. Så det var verkligen en bra tajming att han åkte i fredags. Men samtidigt hade jag varit mer glad om han hade stannat minst en vecka till. Men han måste ju åka någon gång.

igårkväll satt jag uppe till klockan 11 och fixade med annies present och sen gick jag och la mig på soffan och satte klockan på 6. För varje måndag är den utröstade från idol med i vakna med The voice och jag visste inte när Johan skulle komma, men jag visste att hav 7 började programet så jag tänkte att jag går upp då och kollar på hela. Men det var ingen bra idé att sova i soffan för klcokan 4 på morgonen blir jag väckt av att Isaak, mamma, per och felix är uppe. pågrund av att Isaak hade kissat i sängen och felix skrek och där ligger jag och försöker sova xD ARGH! jag blev sur för jag var så otrligt trött. Jag försökte somna om men det gick inte för dom var ju uppe och allt. så kom mamma och väkcte mig och sa att jag sulle gå in och lägga mig och hon sa att hon väcker mig klockan halv 7. Så jag går in på mitt rum och eftersom felix är uppe somnar ju imte han så då sätter dom hono i gåstolen, och då åker han runt i huset och den gåstolen är inte så tyst om man sger så. Det hörs i hela huset så jag sov inte mer än typ en halv timme. Men Men Jag fick i alla fall se Vakna med the voice och Johan var med så det var värt allt. HAHA Johan var sjukt rolig faktiskt. Han hade inte fixat sig eller någonting så han kom med jätte ruftigt hår och glasögon och såg allmänt trött ut. Han hade sin "pop" tröja. Amanda, du vet "är det bara jag som tycker att 'pop' är rock. Det är rock att ha en tröja där det står 'pop'." Dessutom var han sjuk. Hade kräkts och var jätte förkyld. Så han drack cocacola för det hade hans mamma sagt till honom att det hjälper mot magen xD HAHAHHAAH.

Ni borde se programet det finns på youtube. Johan var lika charmig som vanligt. Nej nu ska jag sluta prata om Johan jag tycker hela min blogg, varenda litet inlägg, handlar om Johan. Det börjar bli lite tjatigt. Så nu till andra saker. Idag har jag varit så sjuukt trött så jag typ dör. Men jag ska till Amanda senare så då kanske jag piggnar till lite. Jag har inte träffat henne på tre veckor O_O det känns verkligen helt fel xD sen i helgen på fredagen ska jag passa Isaak så våra helg rutiner får komma tillbaka näst nästa vecka. Men du amanda, om du läser detta, vi måste vänta till per kommer hem så att han kan ta isaak och felix så att mamma kan köra mig till dig. Så det kanske inte blir vid fem (A) men runt fem i alla fall. + att jag hittar inget usb minne ;___;  så jag kan inte ta med mig 4an och 5an bilder. Sååå. vad gör vi då :D? Sen tar jag med mig pengar. och jag struntar i om du inte vill ha godis. För det vill jag. så det så ! (A)

Jag har oxå köpt en klänning jag ska ha på nyår, för jag åker upp till Annie och firar nyår med anna, olivia, lovisa och annie:) Det ska bli skiit kul. Men nu så har jag då köpt en klänning. Det blev en kort svart. Ville inte ha något jag bara kan ha en enda gång, utan något jag kan ha flea gånger och inte bara på nyår. Dessutom ska jag köpa halsband och stumtbyxor, kanske skor om jag inte själv har några. HAHAHA. Men det är faktiskt nyår och det är viktigt. Jag längtar redan!

Är det någon mer än jag som har värsta panik när det gäller julklappar? Jagh har så otroligt många jag ska köpa till, och jag har inte ens köpt till hälften. Dessutom vet jag inte vad jag ska köpa till många av dom. Och Till Amanda köpte jag en present redan i, när var det september? Och den gick sönder. Eller sönder och sönder, något hände så att man inte kan använda den. Eller använda och använda. Jag hoppas bara att jag kan få tag på en ny, jag har letat och letat men hittar ingen. Där har jag lite sådär små panik. Måste verkligen hitta det. Sen till Anna har jag ingen aning vad jag ska ge. Jag vill ge henne något för jag känner att jag är såpass bra kompis med henne så jag måste ge henne något :) Måste bara komma på vad ;__; Sen har jag hela släkten. omg hur ska detta sluta? Dessutom vill jag ju ha pengar när jag är uppe hos Annie så jag kan ju inte köpa upp för alla mina pengar. Tänk va livet hade varit bra om jag bara hade  varit rik? allt, och jag menar allt hade varit perfekt.


RSS 2.0