Sammanfattning av 2010

ÅRET

Hur har året tio varit för dig?
- Året har varit väldigt upp och ner.
Bättre än förra året? - Både och faktiskt. Slutet på 2009 var väldigt fint.
Någonting du aldrig kommer glömma tio? - Att jag gick på röda mattan då jag blev bjuden på en filmpremiär.
Har du flyttat under år tio? - nej!
Har du hittat en ny låt som du älskar? - JA!!!! oerhört mycket bra låtar. framför allt Från och med du.
Har du druckit alkohol? - 2010 var året då jag började dricka alkohol.
Har du kysst en främling? - Ja.


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit tio?
- bajs
Har du varit kär? - Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? -
Har någon sagt jag älskar dig till dig? -
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
- Jag vill gärna inte ångra något jag gör, men visst ahr det hänt.
Har du skämt ut dig? - nej.
Har du ljugit för en vän? - Nej.
Har du varit ute en hel natt? hmm.. nja
Har du blivit tagen av polisen?Nej
Har du sovit i samma säng med någon av motsatt kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.


SKOLAN&FRITIDEN

Har någon varit elak mot dig i skolan? - tror inte det?
Hatar du någon på din skola? - hatar o hatar, ogillar gör jag.
Har du gjort några framsteg? - Jag vet inte.
Haft alla rätt på ett prov? - Jadå!


VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - Nej, eller?
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Man kan nästan säga det.
Har du ljugit för en bästa vän?Nej!
Har du många killkompisar? - Ja.


En kall dag.

HAr varit ute och huggit gran och åkt fyrhjuling med la familia plus två extra. Fy helvetes satan va kallt det var. Trodde jag skulle dö och att mina fötter skulle frysas till is som skulle gå sönder i tusenbitar om man rörde dom. Fyfan va jag hatar kylan, hatar vinter, hatar snö. JAg ser absolut ingenting positivt i att det snöar, att det är vinter och kan verkligen inte flrstå mig på folk som faktiskt tycker om vintern. De måste vara både blinda och inte ha någon känsel över huvud taget. Elelr så kanske de tycker om att frysa? Tänk va underbart livet hade varit ifall det var varmt året runt. Och istället för att åka på solsemester, kanske man åkte till ett kallt land bara för att få uppleva snö i några dagar. DEt hade räckt. Nu är det fan snö 6 månader om året. Blir ledsen i ögat.

Här komemr några bilder från dagen:


Här är en bild på Felix och mig när vi sitter på släpet och ska iväg och leta upp en fin gran som vi kan ha i vardagsrummet. Felix har även fått munsår/svinkoppa så det blir inga pussar för honom på ett bra tag, haha.



Jag och Angelica på fyrhjulingen. Det var faktiskt askul.


Det var så oerhört mycket snö så vi fastnade flera gånger med både fyrhjulingen och bilen. usch va jag avskyr snö. Det är faktiskt så otroligt jobbigt, jag ser inget roligt i det alls. Den enda dagen det kan vara snö det är på julafton. okej, på nyår också kanske. Men inte mer än så. Två dagar om året räcker gott och väl!


HAHAHHAHHAHA! Fryser? ohja.

2010-12-19

Jag sppenderar alltför mycket tid framför datorn. Ibland blir jag själv rädd för hur många timmar om dygnet det egentligen är. Jag sätter mig när jag kommer hem från skolan, stänger in mig på rummet och kommer ut när jag ska gå på toa eller när jag ska äta. Sen sitter jag långt in på natten. När jag inte har skola sätter jag på datorn direkt när jag vaknar, sitter här tills jag har något jag tycker är viktigare att göra - dvs aldrig.

Det är egentligen otroligt hur mycket vi ungdomar sitter vid datorn, jag klagar dock inte för jag skulle aldrig klara mig utan min dator. Men det sociala domnar bort en hel del pågrund av datorn. Men jag är samtdigt väldigt glad över att datorer finns. Vad skulle man annars göra liksom?

Idag ska vi ut i skogen och högga en gran till julafton. Angelica och hennes kille Johan ska också hänga med, det ska bli jättekul! Nu måste jag verkligen skynda mig. För jag har 40 minuter på mig att göra iordning mig. vaknade dock för två timamr sedan, men som vanligt fastnade jag vid datorn så fort jag vaknade.


Fortsätt kämpa

Mina kära vänner har börjat att blogga och det har fått mig att bli inspererad att börja igen. Jag ska även försöka att inte vara så oerhört emo som jag varit de senasre gånger jag skrivit här, haha. Men jag kan inte lova något, men jag ska försöka.

Fortsätt kämpa.
Jag hör folk säga det väldigt ofta. Det kan handla om att fortsätta kämpa i skolan. Eller fortsätta kämpa i livet. Fortsätta sträva efter sina mål, eller fortsätta sträva efter att finna sina mål. Små ord men betyder väldigt mycket. Att klara av att fortsätta kämpa är otroligt svårt. Just nu måste jag fortsätta kämpa med skolan. För jag känner att jag har sjunkit i motivation och betyg. Har jag tagit ett trappsteg tillbaka. Medan alla andra tagit ett trappsteg upp. Jag vet inte varför, kanske bottnar det i att jag är så grymt skoltrött och alla mina krav på mig själv har domnat och betyder inte lika mycket. Kanske har det med å göra att jag går sista året och orkar inte längre ta mig uppåt hela tiden. Men det ska bli så oerhört skönt med jullov. Även om jag har läxor över lovet ska jag inte göra någonting som har med skolan å göra. För jag ska ta en paus. och fortsätta kämpa den sista terminen.



RSS 2.0